joanna_antek 09.10.06, 21:37 Witam, szukam specjanego basenu gdzie prowadzone sa zajecia dla maluszków, od 3 miesiaca. Bede wdzieczna za wszelkie adresy i telefony Pozdr Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaps Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 10.10.06, 08:39 My chodzimy tam: www.mamatataija.pl/onas.php?menu=100&row=1 odkąd Ewa ma 1,5 roku. Uwielbia basen. Można zapisać też młodsze dzieci. W razie pytań pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaniezona1 Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 10.10.06, 21:47 Chodzę sama na basen SGGW na Ursynowie... jak sobie pływam to czesto widzę na basenie rekreacyjnym z podgrzewaną wodą "pływające" maluchy.... Co prawda wkurzają mnie niemożebnie, ale rodzice dobrze się bawią Sama jak mój synek był malutki zabierałam go na basen...ale , ale mojemu niemowlakowi to nie przypadło do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 10.10.06, 23:02 na pewno na Potockiej Odpowiedz Link Zgłoś
czaszka00 Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 12.10.06, 10:36 www.waterfun.com.pl/ ja chodzę tu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 12.10.06, 13:15 Na Oławskiej ( Bemowo), basen Pingwin. www.naukaplywania.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_antek Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 13.10.06, 21:20 Witajcie, bardzo dziekuje za informacje. A znacie moze miejsce gdzie sa zajecia w dni robocze w godzinach rannych tak do 15, bo ja z tych szczesliwych co siedza w domu i mają jeszcze jedną 2 letnią pociechę, którą nie ma kto sie zajac po 15 pozdr Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 21.10.06, 19:26 No właśnie, link właściwie jest już wcześniej: sportgames.pl/?strona=harmonogram My chodzimy do innej szkółki, ale wujka Daniela znamy i polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
a_kul Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 23.10.06, 15:40 Ja chodzę z moim małym od 4 miesiąca na basen na Kasprzaka, właśnie jak poprzedniczka sport games. Wujek Daniel jest najfajniejszym instruktorem, chociaż inni też prowadzą ciekawie zajęcia. Ceny są w porządku, a basen i wejście na basen i przewijaki są całkowicie osobno od dużego basenu. Jest bardzo fajnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Numer telefonu? 27.11.06, 14:02 Hej, czy macie może jakiś numer telefonu kontaktowy do tej szkółki? Bo na stronie nie mogę znaleźć, a chciałabym ich o parę rzeczy zapytać. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
eager Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 01.11.06, 09:03 My chodzimy z Marysia na basen na Potocką do szkółki Państwa Krawczyków.Jesteśmy zachwyceni. Poniewaz chodziłam na basen równiez ze starsza córeczką do dwóch innych szkółek, mam porównanie...i Krawczykowie sa naprawde świetni. Bardzo zaangażowania w swoją prace i kochajacy bardzo maluszki Odpowiedz Link Zgłoś
abajka1 Re: Gdzie na basen z 4 miesiecznym 16.11.06, 21:43 my chodziliśmy na potocką do Aqua Master! było super! A mały był przeszczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś