Dodaj do ulubionych

WYPIJMY ZA BLEDY :))))

IP: *.* 27.03.03, 08:14
Proponuje spotkanie ;)))Picie toastow za to co juz bylo, oraz dla chetnych- za to co bedzie ;))Dlugie pogaduszki przy piwku i jedzonku.No- slowem spotkanie ;)))Poniewaz spotkania najlepoej wychodza w Somie- to niech i to bedzie w Somie ;))Data- powiedzmy 5 lub 12 kwietnia ;))Prosze o tlumne przybycie ponad podzialami- bardzo bym chciala 3wszystkich zobaczyc chocby jeszcze raz ;)))Z powazaniem ;))Gosia wiecznie mloda (na gazecie wieczna gosia, bo sie zarejestrowala jako gosia wiecznie mloda po czym natychmiast i skutecznie zapomniala hasla ;)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 08:42
      Gosia a gdzie ta Soma????????? bo ja bym chętnie..... :) jeśli można ;)
      • Gość: Anula Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 09:25
        Cześć Ja też chętnie się urwę popić i pojeść (bez żadnych "ogonów" w postaci dzieci, mam nadzieję).Żadnej z emam nie znam osobiście, nie wiem gdzie jest Soma, ale wyjść z domu zawsze lubiłam i lubię. O której?Pozdrawiam i czekam na informacje.Ania
    • Gość: Dorcia25 Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 09:33
      Soma jest gdzies na Foksal ... ale dokladnie gdzie to nie wiem bo zostalam tam przywieziona samochodem i bylo juz ciemno ;) Ale tam jest fajnie tyle moge powiedziec na 100% 5 termin mi odpowiada bo mam wolne po nocy ale 12 to raczej nie bo ide na 19 do pracy .
    • Gość: Cydorka Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 09:48
      Gosiu ja bardzo chetnie tylko zeby jakas godzina byla wieczorna albo posiedzenie dlugie.Janek chodzi spac o 20 wiec moge albo bardzo wczesnie przed albo po(cycamy na dobranoc). Chetnie Cie obacze swemi oczami albowiem ostatnio w Somie to sie minelysmy.Cydorka(a 5 o.k. i 12 tez o.k.)P.S. to moze taka stype po edziecku zrobimy?albo nie ....cieszmy sie wiosna :hello:
      • Gość: Gabii Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 12:57
        No to i ja sie pisze tylko kto chetny po mnie na dworzec wyjechac????? Bo ja ze wsi ;) i nie wiem co i gdzie w wawie.jak mnie z dworca zgarniecie to juz sie ciesze, ze Was zobaczesmileGabi
      • Gość: Ewa21 Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 12:59
        No oczywiscie jaaaaaaa :)Pic nie bede postaram sie nie jeść ale zobaczyc Wasbardzo bardzo chce .Termin...dostosuje sieczekam na konkrety papaEwa21
    • Gość: magamaga0 Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 12:57
      Jak zawsze chetna.. jeśli moge, to bardzij mi odpowiada 5.04 :-)Marghe (może z Kotem)
    • Gość: Milly Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 12:58
      A możemy jednak 12????Proszę, proszę, proszę. Nijak nie mogę 5.Milly, co bardzo by chciała drugi terminsmile
    • Gość: Lua28 Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 12:59
      Witam :hello:Oczywiscie ze bedziemy. Jezeli chodzi o termin to wolalabym 5.04. Bardzo sie stesknilam za Wami juz :).Buziaczki Lua :bounce:
      • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 13:05
        na razie wygrywa 5ja moge pic z wami tydzien w tydzien ;)))))padla propozycja ze nie w somie tylko w senseto podobniez obok a taniejwink))
        • Gość: admin Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 13:07
          mua będzie :crazy:eldad
    • Gość: goga Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 15:56
      Ja tez chetnie wypije!Napiszcie o ktorej godzinie!Mag
      • Gość: mbugajewska Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 16:49
        ja tez choc osobiscie Was jeszcze nie znam ale chetnie poznam Monika
        • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 19:36
          proponuje 18, bo okazalo sie ze cos mam do 15 w sobote :( i sie nie wyrobie na 17 :(
          • Gość: eKachna Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 27.03.03, 21:52
            Ja stawię sie jak prawie zawsze, cieszę się już dzisiaj :) .
          • Gość: Kasia_M Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 28.03.03, 08:48
            Gosia rozumiem, ze ta Soma to jakiś pub czy knajpka... czy jest tam sala dla niepalących? bo wiesz - ja z brzuchem i po radykalnym rzuceniu palenia pół roku temu więc podwójnie bym nie chciała wąchać :)pozdrawiam
          • Gość: Cydorka Re: WYPIJMY ZA BLEDY :))))-do Gosi wiecznie IP: *.* 28.03.03, 10:21
            Gosiaaaaaaaaaaaa ale bedziecie dlugo?, Ja przyjade o 20 bo tak jak przyjde od 18 to znow bede musiala wychodzic o 19.Pozdrówko Cydorka
    • Gość: ZieLona Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 28.03.03, 12:41
      Gosiu Ty masz zawsze dobre pomyslysmile Ja z chęcią przybędę na spotkanie,choć pić piwa nie mogę :( Mnie osobiście pasuj 5 kwiecień,ponieważ 12 nie będzie mnie w Warszawie.A być chcę bardzo, więc lepiej niech będzie więcej chętnych na 5 kwietnia.PlisssssssssmilePozdrawiam Zielonasmile
    • Gość: kadyga Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 28.03.03, 14:37
      Hej kobitki, ja tym razem będę, ale cholender tylko 12.04!Może tak by 12? CO?PozdsrawiamKatarzyna mama Franka
      • Gość: magamaga0 Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 28.03.03, 23:05
        Kadyga, nie rób mi tego, tak bardzo chcialam Cię poznać... :-(Ja raczej nie będę mogła 12 (będe po zabiegu .... zatem nie wiem czy bede w stanie sie poruszaćsmile )Marghe
    • Gość: Jujka Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 28.03.03, 14:37
      Ja się dopisuję, jeśli na piątego. 12 go nie mogę. Gdzie jest soma?Jujka
      • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) UPDATE IP: *.* 28.03.03, 21:22
        po pierwsze cydorka siedzimy dlugo planowo do 2 rano ;)po drugie NIE soma lecz SENSEulica Nowy Swiat przy empikupo trzecie kasiu m zawsze umawiamy sie w knajpach niestety bo palimy i pijemy.Ja nie pale marghe tez nie usiadziesz miedzy namiwink))Po czwarte proponuje oba terminy serio- kadyga i milly beda 12 ktos jeszcze jak bedzie mial ochote na replay ;))))
        • Gość: olivia9 Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) UPDATE IP: *.* 28.03.03, 22:23
          Hej hej dziewczynki :hello: ja też chcę :)Wiem , że ostatnio prawie wcale się nie udzielam na czacie , ale mam troszkę kłopotów i mnóstwo zajętego czasu :(Ale z miłą , ogromną chęcią się z Wami spotkam :) :) pogadam i przynajmniej trochę odpocznę od wszystkiegoCzekam na już konkretne miejsce, dzień to 5.04 tak? a godzinka ?Papapa do zobaczenia
          • Gość: Patelka Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) UPDATE IP: *.* 29.03.03, 22:36
            I ja,i ja i ja :hello:Jeżeli się dogadamy i spotkanie będzie 5.04. :) :) :)12-tego nie dam rady :( :( :( Bardzo się za Wami stęskniłam :love:Buziaczki :bounce:Pat-elka
    • Gość: Lua28 Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 29.03.03, 23:06
      Ja piszę w imieniu Graz, bo Graz ma problemy z zalogowaniem sie na forum.Oczywiscie jest chetna na spotkanko i potwierdza swoją obecność.Pozadrawiamy was obie: Graz i Lua :bounce:
    • Gość: Zilka Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 30.03.03, 12:18
      No nie to ja też przyjdę! Bój to jest nasz ostatni i na pohybel i takie tam, jak ma nie być forum to niech Was chociaz zobaczę na otarcie łez.Tylko błagam 5 kwietnia bo 12 nie mam z kim Florka zostawić. Pora dowolna, miejsce też, Soma, Sense nie znam to poznam czy cokolwiek innego.zilka :grin:
      • Gość: annba1 Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 30.03.03, 22:18
        Ja też chętnie przybędę. Jestem bardziej za 5. kwietnia. Kierowniczko - eKachno moja droga, zabierzesz mnie swoją czterokołową czerwona strzałą? :)PapaAniaAha, a dają tam coś do jedzenia dla amatorów Montignaca?
        • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 30.03.03, 22:30
          bojcie sie boga tyle was ;)))Mam nadzieje ze mimo wszystko nie ostatnie to spotkanie ;))Info o KAZDYM wrzuce na wszystkie mozliwe fora ;))))) zeby ktos kto nie chodzi tam i nie szpieguje tam (hehe pozdrawiam mamjuz bodajze) na spotkaniu byl ;)
          • Gość: Zilka Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 31.03.03, 07:54
            Gosia, przerzedzi się, przerzedzi... A jak nie to i dobrze :)Ja w kwestii sali i takich tam, jako przyzwoita matka karmiąca mam zamiar pić i palić więc bardzo proszę mi tego nie uniemożliwiać!!!zilka :)
        • Gość: eKachna Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 31.03.03, 20:32
          Aniu, moja czerwona strzała jest do Twojej dyspozycji :) .
    • Gość: ljaworo Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 31.03.03, 08:36
      Postaram się dotrzeć 5.04, jeśli uda mi się sprzedać Dianę, bo mąż niestety w sobotę w szkole do późna.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: Kleo Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) IP: *.* 31.03.03, 09:45
      Ja juz mowilam Gosi ze bede ale sie i tu wpisuje coby nie zabraklo dla mnie miejscasmilechyba ze rozpoczniemy remont i bede musiala zostac zeby zmywac pyl i kurz...:(pacleo
      • Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!!! IP: *.* 31.03.03, 13:06
        pONIEWAZ WYCHODZI NAS DUZO, PROSZE O POTWIERDZANIE NA PRIWA KTO PRZYJDZIE!!!!!!!PONIEWAZ W SENSE ZASTANAWIAJA SIE CZY NAS PRZYJMA (WYSZLO 26 OSOB!!!!!!) TO INFO CZY TO BEDZIE SENSE CZY SOMA, GDZIE JUZ NAS ZNAJA- BEDZIE WE CZWARTEK- PITAEK.DO CZWARTKU PROSZE O NFO ILE BEDZIE OSOB NA PRIWA!!!!IMPREZA ODBEDZIE SIE 5 KWIETNIA O GODZINIE 18W KNAJPIE SOMA NA FOKSAL, ALBO W KNAJPIE SENSE NA NAWYM SWIECIE.CZY KTOS JESZCZE CZEGOS NIE WIE?????GOSIA WICZNIE MLODAsmile))))))
        • wilczamatka Re: WYPIJMY ZA BLEDY :)))) UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!! 04.04.03, 14:08
          no tak, cos sie dzieje a ja nie wiem!!!
          tak na serio dopiero niedawno odkrylam "wypijmy za błędy" , ja wypic i za błędy
          to ja bardzo chętnie!!
          tylko czy to jeszcze aktualne bo "Gosia-Co-Wiecznie-Młoda" podała termin do
          czwartku a tu juz piatek..
          ja w sobote ide na Bajm na 18, ale potem (jezeli picie za błędy jeszcze będzie
          trwało)chętnie podskoczę do Somy albo Sense.. (a gdzie dokladnie, juz wiadomo)
          no i takie pytanko retoryczne: jak sie poznamy??????
          rozumiem że odpowiedzi na priv, czy nie?
          czekam na updejt
          wilcza mama i jej 8 miesieczny mały wilczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka