Dodaj do ulubionych

dziewczyny potrzebna mi posciel

03.06.04, 01:06
moze macie niepotrzebana moge cos dac wzamian co mam u siebie w domu
Obserwuj wątek
    • ksantypa30 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 03.06.04, 08:07
      Ewa już w poprzednim wątku prosiłam bys się ze mną skonatkowała na
      ksantypa30@interia.pl lub GG 390800. Mieszkamy po sąsiedzku a ja mam trochę
      pościeli i moge się z Tobą podzielić. Czekam
      • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 03.06.04, 10:30
        pisalas ze wyjezdzasz pozdrawiam
        • ksantypa30 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 03.06.04, 14:29
          byłam z córą na badaniach ale już jestem, pierwsza czesc leczenia będzie
          dopiero we wrzesniu. Ja mam czas codziennie do 16 więc mogę się dostosować do
          Ciebie smile
          • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 03.06.04, 18:42
            ksantypa30 napisała:

> byłam z córą na badaniach ale już jestem, pierwsza czesc leczenia będzie
            > dopiero we wrzesniu. Ja mam czas codziennie do 16 więc mogę się dostosować do
            > Ciebie smileok podaj numer telefonu na maila
    • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 04.06.04, 23:01
      ewa592 napisała:
      dziewczyny tak sie klocilyscie z rena a ona mi tylko dala troche poscieli a ja
      tak potrzebuje recznikow i poscieli dla kubusia i dla siebie pozdrawiam
      > moze macie niepotrzebana moge cos dac wzamian co mam u siebie w domu
      • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 07.06.04, 12:02
        czekam na pomoc
        • cz.wrona Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 07.06.04, 13:34
          Może mogę Ci pomóc ale ja mieszkam w Warszawie, jeśli mogłabyś jakoś odebrać z
          Warszawy lu miała znajomego to napisz na: cz.wrona@wp.pl
    • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 07.06.04, 14:11
      napisz mi jak sie wstawia taki napis
      • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 08.06.04, 10:29
        czekam
        • driadea Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 08.06.04, 17:22
          Basiu, mam dla Ciebie komplet pościeli, ale rozmiar 140/200 indifferent
        • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 10.06.04, 23:11
          czekam
          • driadea Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 11.06.04, 07:41
            Piszę do Ciebie na prv od kilku dni, czyżby nie docierały wiadomości? Basiu,
            mam dla Ciebie posciel, odezwij się! Pozdrawiam, Aga
          • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel i reczniki 16.06.04, 09:29
            tyle osob obiecalo i nic moge w zamian dac ubranka na dziecko 1.5 roku sandalki
            nowe buciki
            • driadea Re: dziewczyny potrzebna mi posciel i reczniki 16.06.04, 10:12
              Basiu,
              Renata mnie poinstruowała, jak należy czytać Twoje maile (za co Jej serdecznie
              dziękuję!) i mam już Twój adres. Wyślę Ci paczkę tak szybko, jak będę mogła,
              ale na razie nie mam pieniędzy, przepraszam, może w przyszłym tygodniu.
              Pozdrawiam,
              Agnieszka
              • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel i reczniki 17.06.04, 01:45
                darida jak nie stac cie to nie pomagaj i jak nie znasz ludzi to nie oczerniaj
                jak bym nie potrzebowala czegos to bym nie pisala jak cie interesuje moj
                zyciorys to choc na priva pozdrawiam
                • ksantypa30 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel i reczniki 17.06.04, 06:59
                  Ewo przecież nikt Cie nie oczernia. Z mailami chodziło o to, że odpisując
                  wpisujesz się w środku tekstu od nadawcy i Driadea myślała że odsyłasz jej
                  spowrotem maile bez odp. Ja zauważyłam to przy którymś naszym liście i pop
                  prostu poinformowałam ją żeby przeczytała dokładnie maile. I tym sposobem
                  znalazła Twój adres do wysyłki. A jeżeli chodzi o to czy kogoś stać czy
                  nie....każdy ma lepsze i gorasze dni w miesiącu. Wiem z doświadczenia że w
                  drugiej połowie miesiąca trzeba troszkę spasować z wydatkami żeby dotrzymać do
                  nastęnej wypłaty. Sama umawaim się tak z wysyłkami aby akurat mieć pieniadze
                  więc nic dziwnego że inne dziewczyny też tak robią. A Driadea poinformowała Cię
                  że paczkę wyśle jak będzie miała za co i według mnie jest to jak najbardziej w
                  porządku.
                  Nie ma się czym unosić.
                • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel i reczniki 17.06.04, 14:31
                  ja sie nie unosze tylko uwazam ze jezli tu przychodzimy to albo szukamy pomocy
                  albo chcemy ja ofiarowac drugiej osobie pozdrawiam mials dac maila czy te
                  ciuszki bierzesz dla malego i buciki pozdrawiam cie dziekuje ci za posciel
                  czekam na maila
                  • ksantypa30 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel i reczniki 17.06.04, 16:00
                    ewa592 napisała:

> ja sie nie unosze tylko uwazam ze jezli tu przychodzimy to albo szukamy
                    pomocy
                    > albo chcemy ja ofiarowac drugiej osobie pozdrawiam mials dac maila czy te
                    > ciuszki bierzesz dla malego i buciki pozdrawiam cie dziekuje ci za posciel
                    > czekam na maila

I tu ja zgłupiałam, przecież Aga chciała Ci wysłac pościel, chodziło tylko o
                    kilka dni zwłoki. A co do ciuszków to myśle że znajdą się ludzie bardziej
                    potrzebujący np.mama_teresa. Ja sobie dam radę zwłaszcza że najprawdopodobniej
                    wracam do pracy. Pozdrawiam
          • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 17.06.04, 00:50
            nowy portret forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13145393
    • driadea Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 14.06.04, 17:33
      Basiu!
      Nie wiem już czy potrzebujesz tej pościeli czy nie!
      Nadal ją trzymam dla Ciebie, ale nie rozumiem, dlaczego zamiast do mnie napisać
      COKOLWIEK, to wysyłasz mi moje maile. Chciałabym wiedzieć, czy wysłać Ci
      pościel, czy już nie chcesz. Proszę, napisz do mnie.
      Pozdrawiam, Agnieszka
    • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 17.06.04, 01:04
      moze darida blizej napiszesz o co ci chodzi pozdrawiam
      • driadea Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 17.06.04, 08:11
        Basiu, wybacz, ale nie rozumiem Cię ani trochę. Jak to o co mi chodzi?!
        Ksantypa30 wszystko pięknie wyjaśniła, nie mam nic do dodania. Jak możesz
        mówić, że kogoś oczerniam?! Gdzie? Kogo? Na litość Boską, człowiek samemu sobie
        odbiera, żeby dać innym, a tu go jeszcze takie słowa spotykają! Cóz, bardzo Ci,
        Basiu dziękuję...
        Paczkę wyślę dzisiaj, zapożyczę się. A mój nick to driadea a nie darida.
        Przykro mi, że tak mnie potraktowano. Pozadrawiam, Aga
      • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 17.06.04, 16:25
        dzieki za pozdrowienia dobrze sie rozumiemy co miala na mysli darida ciesze sie
        ze masz prace rowniez pozdrawiam
        • ewa592 Re: dziewczyny potrzebna mi posciel 25.06.04, 20:30
          jeszcze raz dziekuje pzdrawiam
    • driadea Wyslalam Ci posciel 17.06.04, 15:39

• driadea DOSZŁO? 21.06.04, 14:50

• driadea ?? 22.06.04, 18:32
      doszla paczka?? jak nie to trzeba interweniowac!
      • ewa592 Re: ?? 24.06.04, 15:17
        ok dzieki doszlo pozdrawiam
        • maria_rosa Re: ?? 24.06.04, 15:36
          no comentssmile)))

pozdro.
          • driadea Re: ?? 24.06.04, 16:49
            Dokładnie, bez komentarza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka