Dodaj do ulubionych

Jestem tu nowa...

14.06.04, 19:34
Czy znajdzie się ktoś kto mi pomoże???
Jestem obecnie w trudnej sytuacji, nie pracuje mieszkam z rodzicami których niestać na utrzymywanie mnie i mojego 1,5 rocznego synusia Kubusia.
Wychowuje go sama od samego początku (ojciec dziecka zostawił mnie gdy Kubuś mial 2 tygodnie)
Jest mi ciężko, mieszkam w małej miejscowości a dokładniej na wiosce kątem u rodziców którzy ledwo wiążą koniec z koniec.
Jest nam naprawde trudno więc postanowiłam zwrócić sie do emam z proźbą o pomoc:
Potrzebuje ubranek na mojego Kubulka ponieważ z wszystkiego już mi powyrastał.
Buciki, czapeczki i inne różności dla takiego bąbla.
Może coś wam tam zalega w szafkach waszych skarbów co by mój mały jeszcze znosił, jest to wioska więc nie musi być wystrojony jak choineczka (chociaż jak karzda mama chciałabym żeby moje dzieciątko wyglądało ślicznie, nawet na takiej małej wiosce) tak więc mogą to być rzeczy nawet bardzo wychodzone z pewnością tez się bardzo przydadzą.
Jeśli bym mogła też prosić o jakieś środki czystości to byłabym bardzo wdzięczna.

Mój mail.
viki_mama_kubulka@gazeta.pl

DZIĘKUJE I POZDRAWIAM.
Wiktoria.
Obserwuj wątek
    • ewula_p Re: Jestem tu nowa... 14.06.04, 20:04
      Witam,
      napisz do mnie na prv. Napisz jaki duży jest Twój synek, rozmiar, ale też np.
      długość spodenek od pasa do dołu, może coś znajdę, choć będą to raczej ubranka
      zniszczone, bo po moim synku, a i on wiele miał ubranek po kimś. Prześlij też
      swoje dane, to wyślę Ci paczkę, choć może to trochę potrwać, bo muszę zrobić
      przegląd w szafie, a mam mało czasu.
      Pozdrawiam, trzymaj się.
      Ewa
      • ewula_p Re: Jestem tu nowa... 15.06.04, 22:29
        Nie przejmuj się zamieszaniem, ja bardzo chętnie Ci pomogę, oczywiście uprzedzę
        o wysyłanej paczce. Postaram się cos wysłać w przyszłym tygodniu, zapytam na
        poczcie ile kosztuje taka paczka. Druga paczkę wyślę po wakacjach, tak jak Ci
        pisałam. Może nawet jakąś kurteczkę na zimę bym znalazła, o ile mnie pamięć nie
        zawodzi i gdzieś już jej nie wydałam. Uprzedzam jedynie, że są to ubranka po
        min. dwóch dzieciaczkach (ja też mam dużo ubranek po kimś), ale według mnie
        nadają się do noszenia, zwłaszcza jeśli nie ma się nic, to każdy drobiazg
        cieszy. Pozdrawiam ciepło,
        Ewa
        • aszkaa Re: Jestem tu nowa... 30.06.04, 11:56
          ewula_p napisała:

> Nie przejmuj się zamieszaniem, ja bardzo chętnie Ci pomogę, oczywiście
          uprzedzę
          >
          > o wysyłanej paczce. Postaram się cos wysłać w przyszłym tygodniu, zapytam na
          > poczcie ile kosztuje taka paczka. Druga paczkę wyślę po wakacjach, tak jak Ci
          > pisałam. Może nawet jakąś kurteczkę na zimę bym znalazła, o ile mnie pamięć
          nie
          >
          > zawodzi i gdzieś już jej nie wydałam. Uprzedzam jedynie, że są to ubranka po
          > min. dwóch dzieciaczkach (ja też mam dużo ubranek po kimś), ale według mnie
          > nadają się do noszenia, zwłaszcza jeśli nie ma się nic, to każdy drobiazg
          > cieszy. Pozdrawiam ciepło,
          > Ewa...ewa prosze o katakt aisza26@op.pl
      • aszkaa Re: Jestem tu nowa... 30.06.04, 11:55
        czesc ewa prosze o katakt aisza26@op.pl
    • ewula_p Re: napisałam... 14.06.04, 21:14
      Odpisałam Ci na @. zapomniałam spytać, czy zgadzasz się pokryć koszty
      przesyłki? Pozdrowionka, pa Ewa
      • viki_mama_kubulka ... 14.06.04, 21:29
        Tak zgadzam sie pokryc koszty tylko najlepiej jak byś wcześniej dała mi znać mniej więcej ile to będzie kosztować i ja bym dała Ci znać kiedy byś mogła ta paczuszke wysłać żebym miała akórat jakieś pieniążki bo jest mi naprawde ciężko a niechcialabym żeby wyszło tak że niemialabym za co odebrać tej paczuszki.

Przepraszam za takie zamieszanie ale chyba rozumiesz.

pozdrawiam Wiktoria
        • nela12 Re: ...:) 15.06.04, 18:15
          witajsmilenapisz prosze jaki dokladnie synek ma rozmiar-i moze roz. bucika(w
          centymetrach dl. nozki)mam sandalki ze sztywna pieta,skorkowe w dobrym
          stanie,buciki ,i napewno cos znajde ,jeszcze mam sporo mydla,jezeli sa Ci
          potrzebne -pozdrawiam
          • viki_mama_kubulka Re: ...:) 16.06.04, 16:09
            Napisalam na priv.
    • bczerwin1 Wiktoria czekam na odpowiedź (w sprawie ubrań) 16.06.04, 17:33
      • viki_mama_kubulka Czy znajdzie sie dla mnie pomoc? 22.06.04, 15:28
        Czy ktoś mi pomoże, mi i mojemu małemu synusiowi???

Pozdrawiam Wiktoria i Kubuś
        • ewula_p Re: Czy znajdzie sie dla mnie pomoc? 22.06.04, 23:00
          Coś dla Ciebie znalazłam, mam nadzieję, że się przyda, choć nie są to zbyt nowe
          ubranka, uprzedzałam. Paczuszke wyślę pod koniec tygodnia. Mam też do oddania
          samochód do zabawy w piaskownicy, czy będzie się takim autkiem bawił Twój
          maluch, bo jeśli nie, to go nie wyślę.
          Pozdrawiam. Ewa
          • viki_mama_kubulka Pewnie że się będzie bawił :-) 23.06.04, 09:51
            • viki_mama_kubulka Prosze pomóżcie :-( 25.06.04, 18:55
              • viki_mama_kubulka Re: Prosze pomóżcie :-( 28.06.04, 19:53
                Czy są na tym forum mamy które mogą mi i mojemu synkowi pomóc?
                PROSZE POMÓŻCIE.
                Potrzebuje odzierzy, przedewszystkim dla mojego synusia.
                Prosze pomóżcie.

Wiktoria z synkiem Kubuśkiem.
                • mama_sebusia Wiktorio. 28.06.04, 20:17
                  Wiktoria
                  może coś po moim małym się znajdzie, osobiście mam też bardzo ciężką sytuację ale zamałe ubranka mojego szkraba moge Ci dać,
                  mój ma dwa lata ale jest duży więc napewno coś znajde,
                  sama prosze o pomoc na forum bo w dzisiejszych czasach chyba nikomu nie jest lekko ale dobrych ludzi nie brakuje trzeba w to wierzyć.
                  Podaj mi swoje namiary.
                  Pomoge Ci ale zaznaczam że te ubranka które mam nie są nowe kilka dzieci je już wychodziło.
                  P.S. Nie jestem wstanie pokryć kosztów przesyłki czy pokryjesz koszty?

Mama Sebusia.
                  • viki_mama_kubulka Re: Wiktorio. 29.06.04, 11:49
                    Napisałam na priv
    • fasolka99 Re: Jestem tu nowa... 29.06.04, 09:33
      Witaj, prosze podaj swoj adres na priv oraz jak wysoki jest Twoj synek? Jak
      dluga ma stopke? Pozdrawiam!
      • viki_mama_kubulka Re: Jestem tu nowa... 01.07.04, 14:14
        Błagam Was o pomoc, naprawde jej potrzebuje.
        Dziekuje bardzo.
    • viki_mama_kubulka Prosze pomóżcie 05.07.04, 16:35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka