Dodaj do ulubionych

Wysylka wozka

23.08.13, 19:56
Droge e-Mamy.Wiem,ze moze nie tu powinnam umiescic swoj post,ale pomyslalam,ze Wy czesto pomagacie i pewnie temat jest Wam znany? Otoz jak na odleglosc mozna przekazac wozek? Tzn wyslac,np firma kurierska? Czy oni mi to zapakuja na jakas palete? czy musze sama zadbac o to? jest to wozek zlozony z gondoli,spacerowki i fotelika.Przepraszam,ze zadaje tu takie pytanie,ale wierze,ze ktoras doswiadczona Mamusia,ktora tez oddawala wozek odpowie mi na pytanie.Moze byc na priv,zeby nie zasmiecac forum.Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • annika1801 Re: Wysylka wozka 24.08.13, 20:52
      mozesz wysłać ale zapakuj najlepiej w karton,lub folię stretchową,pewnie zabulisz za przesyłkę niestandardową trochę więcej,lub ewentualnie rozłóż to na dwie paczki.najtaniej mi wychodzi poprzez sendit,paka ok.17zł
    • melancho_lia Re: Wysylka wozka 26.08.13, 11:56
      ja kiedyś wysyłałam pocztą- zapakowany w folię.
      • maltry Re: Wysylka wozka 27.08.13, 23:30
        Ja wysyłałam kurierem jakieś 2 lata temu - miałam zapakowane w folię streczową ale kurier zażądał dodatkowego zabezpieczenia kartonami; na szczęście miałam takie wielkie pudła więc coś pokombinowałam i zabrał
    • kwacorek1983 Re: Wysylka wozka 28.08.13, 09:47
      Drogie eMamy.Dziekuje za wszystkie podpowiedzi.jak sie okazalo-kurier (nawet ten tani sendit czy jakos tak) zyczyl se ponad 100!Na szczescie,dzieki kontaktom(maz,ktory teraz przebywa na L4,jest kurieremudalo sie zalatwic cos taniej.)Dziekuje i pozdrawiam.
    • annamor77 Re: Wysylka wozka 30.08.13, 12:35
      Witam serdecznie,
      Wydaje mi się, że jeżeli wózek został kupiony w sklepie internetowym to nie powinnaś mieć żadnych problemów z dostawą. Pozostając w klimacie wózków chciałabym sie zapytać jakiej marki masz wózek. Ja właśnie kompletuje wyprawkę dla dziecka i jestem na etapie kupna wózka. Oglądałam wózki 3 w 1 marki Bebecar i chciałabym zasięgnąc opinii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka