Dodaj do ulubionych

Przyjmę ciuszki dla swojej córci.

02.12.13, 13:16

Witam Was Kochani!
Przyjme dla mojej coreczki( 4 latka rozmiar 104-110) ciuszkow.Potrzebuje pomocy jestem w ciezkiej sytuacji.Moze akurat robicie porzadki w szafkach i macie zbedne rzeczy ktore sa juz male,ja chetnie przyjme.
Obserwuj wątek
    • penelopa40 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 15:12
      o ciuszki i inne rzeczy jeśli tylko jednorazowo potrzebujesz ubrań dla dzieci piszemy na forum oddam/przyjmę, na tym forum jest pomoc nieco innego typu, a jeśli byś chciała skorzystać przeczytaj najpierw zasady zamieszczone powyżej...
      • asia12199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 15:20
        Witam smileJeżeli chodzi o moje dochody to wszystko przekazałam do modernizatorasmileJestem tutaj nowa i jeszcze wszystkiego nie wiem,uczę siesmileJęzeli chodzi o swoja sytuacje też udzieliłam ja modernizatorowismileChyba ze potrzeba jeszcze raz opisac sutuacje i jakie mam dochody to oczywiscie mogę to zrobicsmile
        • penelopa40 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 15:32
          to szkoda, zę od razu nie napisałaś, dokumenty wysłane itd, poza tym przyjęte jest napisanie dwa słowa o sobie w kontekście pomocy, bj32 nie od razu wszystko potwierdza...
          p.s. moderatora raczej nie modernizatora...
          monitora nie oplułam [ wybacz asiu, nie jest moją intencją złośliwość ale wyszło ci naprawdę dowcipnie...] ale ledwo, ledwo, bj32 -gratuluje nowej funkcji, nie wiem tylko co będziesz modernizować ...
          • asia12199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 15:35
            Przepraszam ze pomyłke, ucze sie takze nowych pojęć ModeratorsmileZapamietam. Także jak wspomniałam dokumenty sa juz wysłanesmile.
          • asia1.2199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 16:19
            To czyli jestem w dobrym wątkusmile?
            • bergamotka77 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 18:11
              Moze napisz cos o sobie skad ta ciezka sytuacja? Bo z twoejgo postu nic nie wynika...
              • asia1.2199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 18:19
                Mam 24 lata i mam 4 letnia córcie.Mieszkamy w Szpotawie.Jestem osoba niepełnosprawna z orzeczeniem o niepełnosprawności, ze wzgledu na wade serca.Jestem pod kontrola kardiologa jak i ginekologa poniewaz mam zdiagnozowana tez endometriozesad.Ze wzgledu na stan zdrowia nie moge podjac pracy, otrzymuje z Opsu stały zasiłek jak i zasilek pielegnacyjny.Ustalone mam alimenty na córke. Jest ciezko..Miejscowosc w której mieszkam jest bardzo malenka i biednasad zycie jest bardzo ciezkie ..bardzo duzo ludzi nie ma pracy.
                • bergamotka77 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 18:35
                  Mieszkacie same czy z rodzina? Rodzina nie moze ci pomoc?
                  • asia1.2199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 02.12.13, 18:39
                    Mieszkamy same,rodzina takze ma ciężkosad.Każdy wspiera się jak może ale niekiedy tej siły braknie...
    • bruy-ere Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 04.12.13, 14:19
      Jaki jest status tej sprawy? Będzie potwierdzenie?
      Pozdr
      • asia1.2199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 04.12.13, 15:55
        dokumenty zostały wysłane
        • atena12345 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 04.12.13, 16:07
          a popisałaś się w mailu nickiem z forum?
          • asia1.2199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 04.12.13, 16:08
            aj przepraszam nie wiedziałami ie podpisałam się

• bj32 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 04.12.13, 16:40
            Z gazetowego przyszło, to nie miałam problemu smile
            Ale miło, że o mnie myślisz smile
            • atena12345 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 04.12.13, 16:41
              bj32 napisała:

> Ale miło, że o mnie myślisz smile

ktoś musi tongue_out
              • bj32 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 04.12.13, 16:47
                No owszem, czasem by się zdało, bo już sie czułam zaniedbana i porzucona big_grin
        • bj32 Mam takie: 04.12.13, 16:11
          Decyzja o alimentach - niskich - i o ściąganiu przez komornika, orzeczenie Asi, decyzja o zasiłku stałym i kresowym.
          Czekam na decyzje o rodzinnym.

Oraz tak z ciekawości: dlaczego masz dwa nicki? Modernizatorzy okropnie tego nie lubią, nawet jeśli gołym okiem widać, że różnica polega na kropce smile
          • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 16:16
            wczoraj zobaczylam wlasnie ze istnieje, tak wiec tamten usunelam i nie mam juz do niego dostepu z pamieci komputera i tad. takze teraz jakbym chciala to nie wejde bo nie pamietam ani hasla ani pocztytakze tamten nick juz jest nieaktualny i nieuzywany
          • bruy-ere Re: Mam takie: 04.12.13, 16:23
            Ja też mam pytanie - 104/110 to mały rozmiar jak na dziewczynkę 4-letnią, rozumiem, że nie jest to błąd i jest to po prostu drobna dziewczynka?
            • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 16:24
              tak jest drobna ..
              • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 16:24
                teraz nosi 110 takze jest dobry na corcie rozmiar
                • bruy-ere Re: Mam takie: 04.12.13, 16:26
                  a ile ma wzrostu?
                  • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 16:28
                    patrzałam teraz na spodenki takze na metce jest 110. a jezeli chodzi o wzrost to nie mierzyłam jej..
                    • bruy-ere Re: Mam takie: 04.12.13, 16:32
                      W takim razie proszę zmierz długość całkowitą tych spodni i chętnie poznałabym też wzrost - po prostu usiłuję dojść, czy ubrania, które mam po córce będę dobre na Twoją smile
                      • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 16:34
                        dobrze zaraz jak uda mi sie znalesc miare to ja zmierze i podam calkowity wzrost
                        • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 16:47
                          mierzyłam od czybka głowy do pęt to wychodzi 104-105
                          • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 16:49
                            a same spodnie mierza 68cm, połozyłam je na stole i je zmierzyłam tak jak leżały
                            • qsko Re: Mam takie: 04.12.13, 17:33
                              Witam,
                              jestem tu gościnnie, ale w tym wątku mogłabym pomóc . Przygotowałam ostatnio cztery reklamówki ubranek dla jednej Pani z mojej okolicy, ale chyba nie jest aż tak potrzebująca, bo przez trzy tygodnie się po nie nie zgłosiła - chętnie je oddam, ale podaj proszę wewnętrzną długośc nogawki spodenek, długośc rękawa i obwód np. pasa córeczki. Ubranka są bardziej w rozmiarze 104 niż 110(moja pięciolatka nosi teraz 104), ale rozmiar rozmiarowi nie równy - może coś jednak będzie dobre. Jest w tych reklamówkach płaszczyk , zimowa kurtka, wiosenna kurtka, czapki, szalik, kilka spodni jeansowych, dużo bluzek z długim rękawem, sukienki, spódniczki, rajstopy, bluzki z krótkim rękawem. Jest też kilka par bucików - balerinki, kapcie do przedszkala i kozaki więc podaj rozmiar bucika córki. Jeśli ubranka okażą się dobre - chętnie Ci wyślę.
                              • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 17:44
                                Rozmiar rekawka wynosi 48 cm,spodnie mierza 68. ogolnie nosi rozmiar 104-110. buciki ma 27-28 bo wlasnie rozmiar rozmiarowi nie rowny. w pasie 57 ..
                                • qsko Re: Mam takie: 04.12.13, 18:11
                                  Obawiam się że nie mogę Ci pomóc. Buciki mam w rozmiarze 25, 26. Bluzeczki które nosi moja córka mają długośc rękawa 37 cm, a w pasie ma 46cm. W takim razie wszystko będzie na Twoją Pannę za małe.
                                  • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 18:21
                                    Nic sie nie staloale bardzo dziekuje za kontakt , a mam pytanie bo jezeli pani nie bedzie miala co z nimi zrobic, znajoma sie w ciagu nie odezwe to smialo moze pani mi je wyslac ja je przekaze potrzebujacej mamie bo w mojej miejscowosci jest wiele rodzin ktorym pomoc takze jest potrzebna i napewno znajdzie sie potrzebujaco mama..nawet spytam sie bratowej jej corcia ma dopiero 4 miesiace ale ciuszki napewno by sie jej przydały...jakby oczywisci byla taka mozliwosc
                                    • anka-40 Re: Mam takie: 04.12.13, 18:36
                                      witam przepraszam ze się podpinam pod wątek ale jeżeli ma pani ubranka w rozm 92-98 to chętnie bym wzięła dla coreczki, .do pani qsko
                      • asia1.2199 Re: Mam takie: 04.12.13, 19:58
                        i jak sprawdzała Pani?
                        • bj32 Asia 04.12.13, 20:04
                          Nie bądź niecierpliwa. Ludzie normalnie żyja, mają własne zajęcia. Jak sprawdzi, to sama Ci napisze, a niecierpliwość nie wyglada dobrze. Spokojnie, dostaniesz zapewne, czego potrzebujesz smile
                          • asia1.2199 Re: Asia 04.12.13, 20:09
                            smile nie to żebym była niecierpliwa, wiem ze kazdy z nas ma wlasne zycie i kazdy na ile moze to zaglada na forum jak ma chwilke ,dlatego tez sie spytalam ,siadlam na chwilke i tylko sie spytalam. mam nadzieje ze nie zrobilam niczego zlego bo niechcialabym wyjsc na osoba niecierpliwa, poprostu siadlam i zapytalam..niechcialam aby to zle zabrzmialo..smile
                            • bj32 Re: Asia 04.12.13, 20:10
                              Nie zrobiłaś. Po prostu daj dziewczynie czas, a sama napisze smile
                        • bruy-ere Re: Mam takie: 04.12.13, 21:33
                          Niestety córka ma dokładnie taki rozmiar, jak Twoja, więc rzeczy z których wyrosła nie bedą dobre. Ale zapytam jeszcze znajomej, może ona będzie miała (dam znać jutro popołudniu).
                          • qsko Re: Mam takie: 04.12.13, 23:04
                            Asiu, ponieważ nie mogę pomóc konkretnie Twojej córci, postanowiłam wybrac rozwiązanie najprostsze dla siebie i zanieśc ciuszki do przedszkola na zbiórkę charytatywną dla dzieci z Podlasia (taka jest organizowana w moim przedszkolu).
                            Do Ani:
                            Aniu nie mam już mniejszych ciuszków. Moja panienka ma 5 lat, a Twoja chyba 2 (tak mi wyszło po przeszukaniu forum). Oddaję wszystko na bieżąco, więc nie mogę Cię poratowac.
                            • asia1.2199 Re: Mam takie: 05.12.13, 09:04
                              Bardzo dobre rozwiązanie .Dobrze że są organizowane rózne akcje,zbiórki sa to bardzo wazne akcje dla wielu rodzin. dzieki temu pojawia sie usmiech i radosc na twarzy ..i bardzo dobrze ze czlowiek jakos temu zaradza ze nie zostawia czlowieka ..ze chce wspomóc pocieszyc,służyc,niekiedy sama rada podnosi czlowieka i daje mu nadzieje. Suuper pomysł z przedszkolem .
    • bruy-ere Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 05.12.13, 15:01
      Asia, podaj swój adres na mój prv. Coś tam wyślę, potem podam dokładnie co. Wysyłka - najwcześniej w przyszłym tygodniu.
    • bruy-ere Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 06.12.13, 16:51
      Wychodzi paczka dla córki Asi zawierająca:
      - sweter golf,
      - kurtka dżinsowa,
      - komplet: kamizelka + spodnie,
      - spodnie dżinsy, sztruksy, dresowe,
      - 4 podkoszulki,
      - getry ocieplane,
      - rajstopy ze spódniczką,
      - 5 par rajstop.

Gdyby ktoś jeszcze mógł i chciał pomóc, to dziewczynce brakuje ciepłych gór - sweterków, bluz (rozmiar 110).
      • atena12345 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 06.12.13, 16:57
        bruy-ere napisała:

> Gdyby ktoś jeszcze mógł i chciał pomóc, to dziewczynce brakuje ciepłych gór - s
        > weterków, bluz (rozmiar 110).

To ja poszukam i dam znać, ale mam syna, to będą niedziewczęce
      • asia1.2199 Dziekujemy 13.12.13, 16:05
        Dziekujemy Serdecznia,Paczka również dzisiaj przyszła smileTulimy smilesmile
    • atena12345 asia 06.12.13, 21:24
      znalazłam 2 ciepłe bluzy polarowe: jedna rozpinana z kapturem, druga "przez głowę" bez kaptura oraz polarową rozpinaną kamizelkę i tshirt z długim.
      podaj mi na priv swój adres. Postaram się w ciągu tygodnia wysłać.'
      Ciuchy są po chłopcu.
      • mazia14 Re: asia 06.12.13, 23:07
        Witam,ja mam trochę ciuszków po mojej córci.Teraz będą za duże 116/122...ale na wiosnę powinny pasować.
        Mogę dołożyć jeszcze pościel różową z Witch,czy jak się to tam pisze wink
        A jaki Pani nosi rozmiar ?
        Jeśli jest Pani chętna to poproszę o adres na pocztę smile
        Pozdrawiam
        • asia1.2199 Re: asia 07.12.13, 11:18
          Bardzo Chciałam Wszystkim Mamom Podziekowac za Pomoc dla Nas ..Jestem szczesliwa że jestescie Przy mnie ..Że ja Tutaj moge byc...Razem z wamismilesmilesmileBradzo wielkie Uściski Dl Was! Dziekujemy przez Bardzo Duze D..Za wsparcie ,za to że Jesteście smileDziekuje!!
          • mamaemmy Re: asia 09.12.13, 18:42
            a jaki numer butów nosi Twoja córeczka?
            Mam kozaczki z Lidla,bardzo ciepłe-ale-uwaga-niestety nienadające się na śnieg-gdyz przemakają,ale na suchą pogodę-idealne.Kupione rok temu.
            Ubranka tez chyba by się znalazły i może jakas czekolada,bo u nas tego az za dużo wink
            Napisz mi rozmiar butkow i adres na priva-na dandud@o2.pl .
            Tylko wysyłka,jak z kolei mnie przyjdzie przelew,bo sama czekam na swojego Mikołaja smile
            • asia1.2199 Re: asia 09.12.13, 21:13
              Wiadomość na priva PoszłasmileDziękujęsmile
              • myfmyf Re: asia 09.12.13, 21:44
                Asiu mam bluzeczke bluze i sukienke , powinny pasowac rozmiarem . Podaj adres na priv prosze.
                "Dziekuje przez duze D " fajnie Ci to wyszlo wink))
                • asia1.2199 Re: asia 09.12.13, 21:56
                  Kochana Podaj Mi proszę twój email..Szukam i nie moge go znaleśc a chcem Ci napisac wiadomość na priv
                  • myfmyf Re: asia 09.12.13, 22:06
                    myfmyf@gazeta.pl
                    • asia1.2199 Re: asia 09.12.13, 22:10
                      Poszła wiadomość na privsmilesmile..
                    • asia1.2199 Dziękuję 12.12.13, 18:58
                      Kochana Olu chciałam bardzo Serdecznie Ci PodziekowaćsmilesmilePaczka przyszła dzisiajsmile)A w niej:
                      -Misiu
                      -Sukienusia
                      -Różowa bluza z kapturem
                      -Czapka z Rekawiczkami
                      -Biała Bluzeczka
                      -Śliczny Obrazek Świateczny
                      Ciuszki PrzymierzonesmilesmilePasuja IdealniesmileDziekuje bardzo smilesmilesmile
                      Dziekujemysmile
                      • myfmyf Re: Dziękuję 13.12.13, 20:39
                        Ciesze sie bardzo . Pozdrawiam !
    • atena12345 Asiu 11.12.13, 15:42
      dziś nadałam paczkę;
      dwie bluzy, kamizelka, kilka bluzek z długim, kilka par skarpet oraz drobny słodycz smile pozdrawiam
      • asia1.2199 Re: Asiu 11.12.13, 15:44
        Atena12345 Bardzo Serdecznie Ci za To Dziękujemysmilesmile,Sciskam Mocno jak tylko Potrafiesmilesmilesmilesmile
        • atena12345 Re: Asiu 11.12.13, 15:45
          asia1.2199 napisała:

> Atena12345 Bardzo Serdecznie Ci za To Dziękujemysmilesmile,Sciskam Mocno jak tylko Po
          > trafiesmilesmilesmilesmile

wow! ale jesteś szybka big_grin
          • asia1.2199 Re: Asiu 11.12.13, 15:47
            smilea bo własnie siędze ..smile
            • asia1.2199 Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 11.12.13, 15:49
              Kochane Mamy ..Proszę o pomoc w postaci zywnosci(kaszka bobovita dla córci,mleko,kako,cukier,przyprawy) i chemi gospodarczej(szampon,proszek do prania,mydło,Płyn do wc ) .Sytuacje mam udokumentowana, i dokumenty sa wysłane.Jeżeli była by taka możliwosc była bym bardzo za to wdzieczna,wiem może to wydawac sie znikome ze potrzebuje tego ale naprawde ,zywnosc i chemia poszły w góre i w tej chwili nie moge sobie na to wszytsko pozwolic..a juz nie mysle o świetach.. ..
              • asia1.2199 Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 11.12.13, 15:50
                Mam nadzieje że tarz dobrze wpisałam smile
              • agus-ka Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 11.12.13, 19:34
                4-latka i kaszka? Nie lepiej zastąpić ją czymś tańszym? Kaszki bobovita sa jednak drogie. Takiej dużej dziewczynie nie kupowałam takich frykasów bo naprawdę dzieci w tym wieku tego nie potrzebują.
                Czy Twoja córka chodzi do przedszkola? Ma dożywianie z MOPS?
                • asia1.2199 Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 11.12.13, 22:30
                  Tak je kaszke,i dla mnie to nic złego jak zje miseczke kaszkismileNie nie chodzi jeszcze do przedszkolasmile
                  • julka-4 Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 11.12.13, 22:46
                    Asiu w każdym wątku powtarzasz że to nic złego że zje miseczkę kaszki,pewno to nic złego o ile Cię na tę kaszke stać.A w wypadku gdy nie masz na podstawowe potrzeby to chyba czas najwyższy zastąpić tą kaszkę z bobovity czymś tańszym ,nie sądzisz?
                    • asia1.2199 Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 11.12.13, 23:01
                      Dało mi to dzisiaj do myślenia, i własnie zastanawiam się jakby to zrobić ,wiem ze moge jej podawac manne ale no za nic tego nie chce.,ale własnie czas nawyższy ,przejsc na coś innego,tylko jak mogę jej odmówicsadWpadłam na pomysł ze poprostu jak bedzie miala ochotkę na kaszke to zaproponuje jej np.robienie kanapeczek,mam taka foremke metlowa do ciasteczek ..i może tym bym ja zainteresowała ..wytłumaczyła ze mozemy zrobic fantastyczna kanapeczkę poprzez wyciecie kształtu?hmm..myśle myslę ..jutro spróbuję smileTylko nie jestem przekonana co do mojego pomysłu,bo kanapka -kanapką a kaszka kaszkąsmile
                      • hugo43 Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 11.12.13, 23:29
                        Ale taka kaszka moze odzywic niemowlaka,dla czterolatka to tylko zapychacz i kupa niepotrzebnego cukru.to juz lepiej daj jej ryz z jablkiem,jako kaszke dla duzych dzieci.a nie chcialabys corki poslac do przedszkola?pewnie jako osoba niepelnosprawna masz pierwszenstwo w przyjeciach i jakies ulgi w oplatach? Ja jestem zwolenniczka jak najszybszego posylania dzieci w swiatsmile sama nie pracuje,ale syn zaczal chodzic do przedszkola jako dwulatek,w celach towarzyskichsmile
                        • asia1.2199 Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 11.12.13, 23:32
                          Bardzo chciałam ja posłac do przedszkola,ale nasza mieścina jest zbyt mała,i w przedszkolu nie MA miejsc..ale karta zgłoszeniowa leży takze mysle(mam nadzieje )ze od przyszłego wrzesnia bedzie mogła i pójdzie..
                          • agus-ka Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 12.12.13, 09:27
                            w przyszłym roku Twoja córka będzie miała 5 lat i do przedszkola lub punktu przedszkolnego bedzie musiała pójść, bo tak mówi nowa reforma.
                            W tym roku mialas możliwość posłać córkę do przedszkola. Sądze, że mialaś preferencyjne warunki przyjęcia jako osoba niepełnosprawna i jako samotna matka. Składałas podanie? Dostałas odmowę?
                            Przedszkola są teraz tanie. 5 godzina nic nie kosztuje. Pewnie mogłabyś dostać dożywianie dla córki, czyli jedzenie tez miałabyś za darmo.

• bruy-ere Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 12.12.13, 10:10
                              "karta zgłoszeniowa leży", więc pewnie próby zapisu nie było, ALE myślę, że można jeszcze spróbować teraz się załapać - pójść, porozmawiać, przedstawić swoję sytuację i papiery ją potwierdzające. W ciągu roku czasem zwalniają się miejsca w grupach przedszkolnych, bo różne są przypadki.
                      • penelopa40 Re: Jeszcze jedna Prośba Do Was Kochani 12.12.13, 11:24
                        tylko jak mogę jej odmówic...
                        z całym szacunkiem jeśli masz problem żeby odmówić 4latce w sprawie kaszy to nie wiem co będzie jak będzie miała lat 14??? i zażąda markowych ciuchów, tableta i kasy na kino...
                        kaszy nie ma i tyle, nie dowieźli do sklepu, pieniądze się skończyły, jest za duża na kasze, wytłumaczeń jest na pęczki...
          • asia1.2199 Re: Asiu 11.12.13, 16:12
            Jak Paczka przyjdzie to napiszę smile
      • asia1.2199 Dziękujemy 13.12.13, 16:02
        Serdecznie Chiałam Ci Kochan Podziękować smilePaczka dzisiaj Przyszła Dziekuje Bardzo smile
    • bruy-ere Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 12.12.13, 10:44
      julka-4 napisała:

> Asiu w każdym wątku powtarzasz że to nic złego że zje miseczkę kaszki,pewno to
      > nic złego o ile Cię na tę kaszke stać.A w wypadku gdy nie masz na podstawowe p
      > otrzeby to chyba czas najwyższy zastąpić tą kaszkę z bobovity czymś tańszym ,ni
      > e sądzisz?

To są słuszne uwagi.
      Skoro masz małe środki, umiejętnie nimi gospodaruj.

kaszka Bobovita - 31,61 - 34,74 zł / kg
      płatki owsiane górskie - 3,98 zł / kg
      płatki owsiane błyskawiczne - 5,98 zł/ kg
      kasza manna - 2,99 zł / kg
      ryż - 4 zł / kg

Nie chce jeść - bo nie zna nic innego. Jak zaczeniesz podawać coś innego, to może się skusi na inne dania. Pewnie przyzwyczajona do słodkiego, więc możesz dosładzać.
      • asia1.2199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 12.12.13, 14:21
        Zna smileLubi bardzo ryż/makaron na mleku,płatki także lubi, bardzo wiele potraw,tyle ze kaszy manny nie ruszy,jak to dziecko zawsze jest cos czego nie zje..Nie jest niejadkiem smileWcina nawet flaczki,które do niedawna dla mnie były nie do zjedzenia blee..ale spróbowałam i stwierdziłam ze nie są takie złe i można zjeść.Wszystko mi to .Dało mi to do myślenia i trzeba pomalutku małymi kroczkami odstawiac tą że kaszkę ,nie to ze kaszka jest nieodłacznym posiłkiem bo tak nie jest ...Kochane jestescie,dziekuje Wam wszytkim za rady.
        • prochottka1 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 12.12.13, 20:04
          1.2199 napisała tyle ze kaszy manny nie ruszyasia:

polej kasze manna sokiem malinowym
          • asia1.2199 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 12.12.13, 20:19
            Próbowałam,smileEwentyalnie moge jeszcze spróbowac z odrobina kako,no zobaczymy jak wyjdzie w praniu..smile
            • myfmyf Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 13.12.13, 20:46
              Asiu mozesz jeszcze to sprobowac : chili24.pl/MELVIT-Kasza-manna-blysk-waniliowa-400g(4,4617,5931).aspx
              • mazia14 Re: Przyjmę ciuszki dla swojej córci. 17.12.13, 09:46
                Witam.
                Asiu paczka do Ciebie dziś została wysłana,a w niej:
                pościel,bluzki,skarpetki,majteczki,spodnie,dwie kurtki wiosenno/jesienne,ciepłe śniegowce,oraz kozaczki emu.
                Pozdrawiam smile
                • asia1.2199 Dziekuje 20.12.13, 21:42
                  Paczka Dotarła smileDziekujemy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka