e_mika 07.01.05, 14:29 mam do oddania (za około miesiąc czasu) łóżeczko w nienagannym stanie, firma drewex, sosna, z szuflada pod spodem. bez materaca. wymiar 120 na 60 cm. mieszkam na Kabatach w Warszawie. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_mika Re: oddam łóżeczko WRSZAWA 07.01.05, 14:31 i jeszcze kontakt 602 686 376 Monika Odpowiedz Link Zgłoś
aga7878 Re: oddam łóżeczko WRSZAWA 07.01.05, 16:06 witaj, bardzo chętnie przyjmę. szukam łóżeczka od jakiegoś czasu. moje bliźniaki uridziły się 29 grudnia, teraz leżą w szpitalu w inkubatorkach, ale za jakiś cza wrócą do domu. potrzebujemy łóżeczka, choć jednego pozdrawiam aga grześ, andrzejek i małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka1 Re: oddam łóżeczko WRSZAWA 17.01.05, 14:33 e_mika napisała: > mam do oddania (za około miesiąc czasu) łóżeczko w nienagannym stanie, firma > drewex, sosna, z szuflada pod spodem. bez materaca. wymiar 120 na 60 cm. > mieszkam na Kabatach w Warszawie. pozdrawiam > > Monika Witam Chętnie skorzystała bym z Twojej oferty, mieszkam pod Warszawą, jeśli jest jeszcze aktualna. Pozdrawiam i proszę o kontakt bajeczka1@gazeta.pl aktualna, proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś