szczesliwytatus 20.02.05, 12:18 nie wiem czemu ale nie chce mi podciagnac wczesniejszego watku dlatego podaje link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=19934821&a=20788090 zeby bylo wiadomo o co chodzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikadabr Re: link do :-) 20.02.05, 13:24 nie rozumiem? dostałes ledwo co prace i juz jestes na zwolnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: link do :-) 20.02.05, 13:45 wspolczuje z powodu reki i tak nieudolnej szefowej,ale wez pod uwage to ze oni w kadrach moga nie przedluzyc ci umowy skoro siedzisz juz na probnym na zwolnieniu. Pracowalam w tesco gdzie byly takie przypadki no i tez jestem zatrudniona w netto i wiem,ze babki z kadr to nie sa dobre ciocie i musisz liczyc sie z tym ze cie pozegnaja Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do :-) 20.02.05, 16:57 wiem niestety troche sie tego boje choc licze na to ze skoro to z winy kierowniczki to tak nie bedzie.pozdrawiam monikadabr - bo tak poprostu poszedlem sobie na zwolnienie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!poza ty nie musisz tego rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
viper1972 Re: link do :-) 20.02.05, 17:38 Przepraszam że się wtrącam ale mam wrażenie szczęśliwytatusiu że poprostu jesteś życiowym niudacznikiem który czeka aż mu kaszka z nieba spadnie . Żeby facet nie mógł znależć zajęcia to już wielka przesada. Sam mam na jedynym utrzymaniu 3 osoby i uwierz mi łapię się każdego zajęcia aby utrzymać rodzinę i aby dzieci miały co jeść a Ty zachowujesz się jak zwykła CIOTA , która musi żebrać na mleko dla dziecka. DOBRA RADA : "ŁOPATA W RĘKĘ" I DO ROBOTY. WSPÓŁCZUJĘ TWOJEJ ŻONIE ŻE WYSZŁA ZA TAKIEGO BEZNADZIEJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: link do :-) 20.02.05, 18:38 Nie chce nikogo krzywdzic...ale przychylam sie do glosu z Babcia_Marysia. A mi szkoda chodzic na zwolnienia...szkoda tych 30 %...to moze w ogole przstane pomagac jak wszyscy beda mieli takie podejscie...strach sie bac.Skad wiedziec kto jest faktycznie uczciwy? Pozdrawiam niedzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
viper1972 Re: link do :-) 20.02.05, 18:45 BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POPARCIE Wkurza mnie to że facetowi nie chcę się robić tylko żebra BYŚ SIĘ WSTYDZIŁ , na tym forum jest tyle samotnych i NAPRAWDĘ potrzebujących matek że aż serce ściskaq a ty w pełni zdrowy facet jesteś według mnie ZWYKŁYM LENIUCHEM BRRRRRRRR AŻ GĘSIEJ SKÓRKI DOSTAŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
viper1972 Re: link do :-) 20.02.05, 18:49 JAK GO KOBIETY ROZPIEŚCICIE TO WOGÓLE ZAPOMNI CO TO PRACA I ZARABIANIE Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do :-) 20.02.05, 18:52 nie wiesz jaka jest sytuacja wiec zastanow sie troche nad tym co piszesz i nie masz prawa wyjezdzac z takimi tekstami i publicznie mnie obrazac dla twojej wiadomosci- powiec o co prosilem w ostatnim czasie"? a dwa pracuje - wiec sie odczep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: link do :-) 20.02.05, 18:54 ja nie uwazam ze szczesliwy tatus jest ok i mysle ze niestety umowy mu nie powtorza-znam kadry w Netto ktore mamy jedne na cala Polske i mnie chcieli wyrzucic juz w ciazy,a teraz lezalam tydzien na patologii ciazy i juz wydzwaniali i sie upominali o zwolnienie ( oni tylko szukaja haka zeby wylac z pracy ),ale zmierzam do tego ze nie rozumiem cos sie viper az tak uczepil,napisales co o nim myslisz i ok uzyskales poparcie wiec sie ciesz,ale nie musisz pisac x postow i w kazdym go obrazac Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: link do :-) 20.02.05, 19:25 Viper chyba nie pisal Isabelko az tak zlosliwie - ja sadze,ze chcial wszystkich uczulic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: link do :-) 20.02.05, 19:27 ok rozumiem - nie bede sie juz wiecej wypowiadac na temat szczesliwego bo w sumie jest mi to obojetne czy jest na zwolnieniu czy pracuje,ale zaloze sie ze dlugo juz nie popracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: link do :-) 20.02.05, 19:30 Isabelka,martw sie o Niunie Powiedz,czy masz moze rozek dla Niuni? Kiedy masz planowane rozwiazanie? Bardzo proszeo odpowiedz moze na prv? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: link do :-) 20.02.05, 19:34 martwie sie o nia ale na szczescie wrocilysmy juz ze szpitala ( tydzien z prawie rodzacymi dziewczynami nie wplynal super na moja psychike ). Teraz siedze w domku,musze przestrzegac diety i kluc sie codziennie po 4 razy,ale malutka zdrowa. Rozek mam kupilam na allegro w grudniu i zamierzam uzywac go rowniez jako kocyka do wozka,a rozwiazanie mam na poczatku maja. Pozdrawiam iza Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: link do :-) 20.02.05, 19:40 isabelka_20 , a ja uważam że ten post jest celowy,szczęśliwytatuś przypomina o swoim istnieniu....przecież wózek już otrzymał to po co podaje ten link(chociaż to dziwne ,że pół roczne dziecko w domu a wózka nie było.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: link do :-) 20.02.05, 19:43 Proponuję zakończyć debatę. Standardowo nic z nije nie wyniknie a tylko kolejna osoba poczuje się urażona. Zakończcie oki? pozdrawiam chorobowo, Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: maria_rosa -dzieki 20.02.05, 22:55 Maria_Rosa ma racje...ale Babcia_Marysia tez Jestem za zakonczeniem jak najbardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: do takandrynki 21.02.05, 17:32 NIe sprzeczam się kto ma rację, natomiast proszę o zakończenie debaty. Co miało zostać powiedziane - z pewnością nastąpiło tak więc dalsze dyskusje w tym wątku są zbędne. Nie ma sensu się oczerniać nawzajem, jak dotychczas robicie. Rozumiem wątpliwości, ewentualnie napisanie tego co się myśli, jednak można to uczynić w innym języku, bardziej łagodnym, tak aby wzajemnie się nie obrażać. Czego wszystkim życzę i ściskam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś