dagmara_20 17.04.05, 14:30 bede robila porzadki w szafie i napewno bede miala do oddania troche reczy dla mamy w rozmiarze 36 - 38. zainteresowanych prosze o kontakt i jakie ciuchy byscie chcialay. Oddam je w Krakowie lub w Wadowicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
24.04m Re: oddam dla mamy 17.04.05, 16:05 czy jest mozliwosc wysyłki jezeli tak to ja była bym zainteresowana to mój mail emarzna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_20 Re: oddam dla mamy 17.04.05, 17:04 co konkretnie cie interesuje? wysylka wchodzi w gre po oplaceniu kosztow przesylki bo mnie nie stac na wyslanie Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_20 Re: oddam dla mamy 17.04.05, 20:35 narazie nic nikomu nie rezerwuje prosze o dokladne wymiary lub rozmiary ubran i konkretnie jakie potrzebujecie i moze wiek bo troche rzeczy ma do oddanie moja mama. w tyg. bede robic porzadki wiec wszystko poskladam i podziele tylko prosze o kontakt bo nie chce by mi te ubrania staly wiec chce je odrazu oddac Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_20 Re: oddam dla mamy 24.04.05, 22:33 juz po porzadkach. uzbierala sie tego spora kupka a jeszcze dolozyla troche ciuchow moja mama. piszcie na gazetowy i koniecznie rozmiary we wtorek prawdopodobnie bede miec zdjecia bo moj brat ma przyjechac z aparatem ale z jego pamiecia to jeszcze nic pewnego. odrazu uprzedzam ze ciuchy to nie jakies super nowosci. zwykle ubrania raczej w dobrym stanie ale tak hjak pisalam to zadne nowosci poprostu robie porzadki bo odkad jest Kubus to nie mam na nic miejsca a w tych ciuchach nie pamietam kiedy ostatni raz bylam wiec chce je oddac. sporo z tych rzeczy jest z ciucholandow albo szytych w sumie nie moglo byc inaczej jak 3/4 moich rzeczy sa takie. niektore po domu. zdecydowanie nie na handel. mysle ze naprawde potrzebujaca mama bedzie zadowolona .wiekszosc to bluzki i topy ale sa tez i inne. zainteresowani prosze o kontakt na priv Odpowiedz Link Zgłoś