Dodaj do ulubionych

oddam dla mamy

17.04.05, 14:30
bede robila porzadki w szafie i napewno bede miala do oddania troche reczy
dla mamy w rozmiarze 36 - 38. zainteresowanych prosze o kontakt i jakie
ciuchy byscie chcialay. Oddam je w Krakowie lub w Wadowicach.
Obserwuj wątek
    • 24.04m Re: oddam dla mamy 17.04.05, 16:05
      czy jest mozliwosc wysyłki jezeli tak to ja była bym zainteresowana to mój mail
      emarzna@gazeta.pl
      • dagmara_20 Re: oddam dla mamy 17.04.05, 17:04
        co konkretnie cie interesuje?
        wysylka wchodzi w gre po oplaceniu kosztow przesylki bo mnie nie stac na
        wyslanie
        • 24.04m Re: oddam dla mamy 17.04.05, 17:15
          spodnie swetry bluzki spudnice
    • dagmara_20 Re: oddam dla mamy 17.04.05, 20:35
      narazie nic nikomu nie rezerwuje prosze o dokladne wymiary lub rozmiary ubran i
      konkretnie jakie potrzebujecie i moze wiek bo troche rzeczy ma do oddanie moja
      mama. w tyg. bede robic porzadki wiec wszystko poskladam i podziele tylko
      prosze o kontakt bo nie chce by mi te ubrania staly wiec chce je odrazu oddac
    • dagmara_20 Re: oddam dla mamy 24.04.05, 22:33
      juz po porzadkach. uzbierala sie tego spora kupka a jeszcze dolozyla troche
      ciuchow moja mama. piszcie na gazetowy i koniecznie rozmiary we wtorek
      prawdopodobnie bede miec zdjecia bo moj brat ma przyjechac z aparatem ale z
      jego pamiecia to jeszcze nic pewnego. odrazu uprzedzam ze ciuchy to nie jakies
      super nowosci. zwykle ubrania raczej w dobrym stanie ale tak hjak pisalam to
      zadne nowosci poprostu robie porzadki bo odkad jest Kubus to nie mam na nic
      miejsca a w tych ciuchach nie pamietam kiedy ostatni raz bylam wiec chce je
      oddac. sporo z tych rzeczy jest z ciucholandow albo szytych w sumie nie moglo
      byc inaczej jak 3/4 moich rzeczy sa takie. niektore po domu. zdecydowanie nie
      na handel. mysle ze naprawde potrzebujaca mama bedzie zadowolona .wiekszosc to
      bluzki i topy ale sa tez i inne. zainteresowani prosze o kontakt na priv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka