magdmaz 30.10.05, 17:26 Proszę o kontakt kogoś, kto w miarę aktualnie zna sytuację pani Iwony i jej dzieci. Może być na magdmaz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamagucia Re: Pani Iwona Kusio 30.10.05, 23:01 Cześć Magda z tego co mi wiadomo obecnie najbardziej zorientowana w temacie jest Marta z Radomia(marteczka271) - nie wiem, czy Marta zagląda na forum, napisz do niej na gazetowy. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: mamagucia 31.10.05, 09:09 witaj mamogucia.....daaawnoooo cie nie widziałam........miło że jesteś...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: mamagucia 31.10.05, 19:10 Nasza Aga (mamagucia) jest obecna...patrzy z ukrycia i pomaga jak trzeba))) Marysiu, paczka prawie gotowa-w tym tyg postaram sie wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Pani Iwona Kusio 01.11.05, 08:16 marta nie odbiera gazetowego ani żadnego innego. No kurcze blade, wysyłać tą paczkę, czy nie??? Niech ktoś da głos. Odpowiedz Link Zgłoś
rafrafraf1 Re: Pani Iwona Kusio 01.11.05, 11:38 odbiera, odbiera. Cierpliwości. Daga Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: Pani Iwona Kusio 01.11.05, 18:46 Marteczka miała chyba gdzies jechac, dobrze pamietam? Odpowiedz Link Zgłoś
mamagucia Re: Pani Iwona Kusio 01.11.05, 20:30 Babciu Marysiu, ja również witam Cię serdecznie. Jestem tu stale, trochę rzadziej się udzielam na forum, częściej na privach Magda - Marta napewno odpisze, może gdzieś wyjechała w związku z dzisiejszym Świętem. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś