anik35 Ewcia 273- dziękuje Ci bardzo 24.12.05, 10:03 Dziękuje Ewelinko za piękny prezent w wigilijny poranek.Listonosz mnie zaskoczył- nie sądziłam, że poczta działa.Jesteś Kochana.Dziękuje Ci za Twoją Dobroć i pozdrawiam serdecznie.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia renata28 27.12.05, 14:52 Renatko,bardzo,bardzo dziękuję...przesyłka dzisiaj przyszła Odpowiedz Link Zgłoś
angelikadzelka Re: Tutaj dziękujemy sobie za paczki i informuje 29.12.05, 15:52 mama_wiw dziękujemy za fotelik ))) Odpowiedz Link Zgłoś
angelikadzelka mama_wiw dziękuję :)))) 29.12.05, 15:53 dziękujemy slicznie za fotelik)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianatalki alex05012000:):):) 29.12.05, 16:39 Bardzo dziękuje za paczuszke.. właśnie dziś doszła... bluzy w sam raz na Kamilka, a Adrian właśnie zaczął czytać książeczke...pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianatalki mama20022 29.12.05, 16:41 Witam, paczuszka właśnie doszła... Śpiworek do spania jest naprawe bardzo fajniutki... a w obydwa pajacyki moja kruszynka jeszcze się zmieści... Bardzo dziękuje i pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
bagatelka1 Dziekuje Julicicy za luteinę :-) 30.12.05, 16:19 Chciałam w tym miejscu podziękować przyszłej mamusi - Julicicy za przesyłkę,która była dla mnie na wagę złota Dziękuje!!!! Dobrze,że są tacy ludzie jak wy chętni nieść innym bezinteresowną pomoc!!! Szczęsliwego nowego roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kate040483 Podziękowania za paczki!!!! 31.12.05, 11:23 Witajcie drogie mamy, bardzo ale to bardzo chciałabym wam podziękować za to, że odpowiedziałyście na moją prośbę i wysłałyście mi paczki z pościelą do łóżeczka. Owe paczuszki bardzo mi pomogą już wkrótce, bo od poniedziałku już idę do szpitala, bo będę po terminie. Jak się maluszek urodzi to się napewno odezwę, choć napewno już rzadziej, bo nie będę miała tyle czasu żeby schodzić na internet. Dziękuję wam mocno, mam nadzieję, ze za jakiś czas ja będę mogła się odwdzięczyć innym mamusiom, które też będą zbierać wyprawkę. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia agunek1 02.01.06, 14:42 Agnieszko bardzo dziękuje za paczuszke...zaraz synowa idzie zanieśc dla Patrycji Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Bagatelka - Luteina 50 03.01.06, 20:15 cześć bagatelko syn właśnie przyszedł z poczty wysłane leki poleconym za 3,70zł, nr nadania 35870 pozdrawiam zwiatrem Odpowiedz Link Zgłoś
hanna31 niewierzewam dziekuję za wózek 04.01.06, 14:21 dzięki za Dobre Serce, wózek i trud transportu wózeczka bezpośrednio do mieszkania Marusia. Życzę wszystkim, którzy brali udział w tej akcji aby w Nowym Roku trud ich został wynagrodzony poprzez zdrowie i szczęście dla swoich bliskich Odpowiedz Link Zgłoś
sssiwa blamblam - Paczuszka doszła Dziękuję. !!! 04.01.06, 20:26 Bardzo Ci dziękuję.Pozdrawiam ASIA Odpowiedz Link Zgłoś
miszalina podziękowania od miszaliny i Beaty (pomózmy Beacie 04.01.06, 23:58 Bardzo dziękuję tym, którym jeszcze nie zdążyłyśmy podziękować! Naprawdę szczególne gorąco dziękuję Ania970 i jej rodzince za zorganizowanie międzyświątecznego odpoczynku straszym córkom Beaty - Paulinie i Natalii. Dziewczyny były od 27.12-02.01 w Poznaniu (na specjalne zaproszenie i wróciły wypoczęte, szczęśliwe, z nadzieją na lepsze jutro..... Maciej (mąż Ani) przywiózł dziewczynki do Piły - wróciły cięższe o prezenty oraz podarował kolejną porcję żywności i ciuszków Dziękuję również zonazona za obiecaną paczuszkę z bajkami - jak tylko paczka dojdzie, odezwę się!!!! Uwierzcie proszę, że warto pomagać! Jeszcze raz dziękujemy po stokroć!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskawiki jolkasw bajki wysłane!!!!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:10 daj znać jak dojdą. pozdrawiam. joasia el. Odpowiedz Link Zgłoś
julicica roxanna1336 mama na medal 05.01.06, 16:02 dziekuje jeszcze raz , jestes wspaniała zrobiłaś mi wielką niespodzianke i sprawiłaś ogromną radość , dziekuje ci z całego mego serca . Odpowiedz Link Zgłoś
julicica natalka222 05.01.06, 16:04 tez chciałam ci bardzo podziękować za bezinteresowna pomoc, dziekuje ci bardzo jak niewiem co .jesteście wspaniałe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Dziekuje wszystkim bardzo 05.01.06, 21:33 dziekuje bardzo za leki dondon, sssiwa dziekujemy za buty sprawdzaja sie teraz jak nigdzie babciu marysiu-usmiech ogromny dziekuje Magdzie za mleczko-prosze podeslij mi na poczte konto-wszystko mi wyczyscilo albo tu nieodczytuje poczty odebranej w domu?? coz cuda na gazecie siez dazaja dziekuje ogromnie wszystkim za pamiec pozdrowienia ogromne dzieki za wasze ogormne serducha pozdrawiam serdecznie Elzbieta i Rodger Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Katse - spodenki doszly:-))) 05.01.06, 21:37 Dziekujemy slicznie, sa rewelacyjne!! Jutro juz ubieramy bo bedzie zimno Jeszcze raz dziekuje i serdecznie pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam Male gonzo dziękuję 06.01.06, 11:08 za bluzeczki, córcia już się w jedną dziś wystroiła do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Klarinia- paczka dzisiaj poszła 06.01.06, 13:32 ubrania + coś jeszcze pojechały do Twojej koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 D.Wludyka- dziękuję za ogromną paczkę. 08.01.06, 20:00 Wielka niespodzianka i wielka radość dla nas i bezgraniczna wdzięczność dla Ciebie.Dziękuje Ci Danusiu z całego serca.Napisałam na priv.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Agata Sochaczewska Rodzinny Dom Dziecka 08.01.06, 23:13 witam Panią w sobotę zawieźliśmy wszystkie dotychczas zebrane rzeczy (wraz z bajeczkami, które dołączyli moi synowie) dla Waszego Domu Dziecka do dr Katarzyny Szymczak Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Vanilka jeden 09.01.06, 14:00 hej, Vanilka, polecony poleciał - nr nadania 49884, Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_dorotka Re: Tutaj dziękujemy sobie za paczki i informuje 09.01.06, 21:54 mamaki bardzo dziękuję za paczkę - jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
lucia1 Re: Tutaj dziękujemy sobie za paczki i informuje 09.01.06, 22:21 Sssiwa - dziekuje za paczuszke. Odebralam w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam Agusia516 wielkie podziękowania 12.01.06, 08:30 za cieplutkie spodenki dla mojego smyka Odpowiedz Link Zgłoś