Dodaj do ulubionych

pomóżmy roxannie1336:):)

10.01.06, 23:27
Wszyscy znamy Edytkę, jako cudowną i bardzo dzielną osóbkę o wielkim sercu, a
więc Edycie rozpadł się wózek, ma malutkie dzieci, może któraś z Was ma do
oddania wózek na dużych kołach, żeby mogła jeździć z dziećmi po wertepach, ja
rozumiem jak to jest iść gdzieś coś pozałatwiać lub na zakupy z dzieciakami,
może ktoś z Was pomoże w tej kwestii, proszę. Lub może zalicytujemy coś na
allegro niedrogiego, ja póki co jestem w stanie się dołożyć. Może nieskładnie
to napisałam, ale w dobrej wierze.
Obserwuj wątek
    • mira31 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 11.01.06, 08:54
      ok, jeżeli uda się znleżć koordynatora akcji dziś lub jutro rano, to mogę
      przesłać na jego konto 50 zł. potem już nie, bo jadę z córką na narty i wracamy
      dopiero 22 stycznia. czyli reasumując ode mnie jest zapewnione 50 zł. pozdrawiam
    • saba76 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 11.01.06, 08:58
      ale to miala by być parasolka /laska czy spacerowka

Z tego co wiem to jej najmlodsza ma ~2,5roku
      chyba prawda?
      • kasiulka821 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 11.01.06, 09:13
        Witam serdeczniesmile
        Jeestem gotowa sprzedac za 100 zl wozek jest w bardzo dobrym stanie przez
        Oliwiera uzywany byl przez ok 3 miesiace wozek 3 funkcyjny ( spacerowka,
        gleboki i nosidelko)na duzych pompowanych kolach mam tez do niego torbe. Wozek
        moge smialo polecic. Jest koloru kremowo - bordowy. Ma jeden maly feler ulamane
        jest kawalek plastiku pprzy raczce jest to jednak czesc wymienna (kosztuje 10
        zl). Bardzo chetnie oddalabym go Edytce za darmo ale niestety moje mozliwosci
        finansowe sa teraz beznadziejne ( zreszta Edytka zna moja sytuacje finansowa).
        Wozek jest dobry jakosciowo kosztowal ponad 1200 zl ( prezent od dziadkow dla
        wnuczka. Postaram sie jutro dostarczyc zdjecia
        Pozdrawiam
        Kasia
    • saba76 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 11.01.06, 09:20
      www.allegro.pl/show_item.php?item=79844504
      • karinka21 witam Was serdecznie 11.01.06, 10:13
        Jeśli nikt nie ma nic przeciwko ja mogę koordynować całą akcję, my z mężem ze
        swojej strony oferujemy 30zł, więc byłoby już 80zł, kasiulka, jakbyś mogła mi
        przesłać zdjęcia wózeczka na karinka21@o2.pl, a ja na priv, jeśli ktoś chce
        wpłacić podam swój numer konta i będę na bieżąco relacjonować, ile i od kogo
        wpłynie. Acha i razem z przesyłką bym chciała wiedzieć kasiulka, ile to będzie
        kosztować.
        • karinka21 do saba 11.01.06, 10:17
          tak, najmłodsza ma 2,5 roku, ale Edytka czasem wozi dwoje w wózeczku, jak
          gdzieś wychodzi, wiadomo, jakie są dzieci, a na wsi myślę, że parasolka nie zda
          egzaminu, tylko właśnie wózek na dużych kołach, myślę, że ten od kasiulki byłby
          właśnie taki, jaki edytce jest potrzebny, z tego, co wiem.
          • kasiulka821 Re: do saba 11.01.06, 10:20
            ok jutro rano jak przyjde do pracy wysle zdjecia wozka poszukam tez tej czesci
            ktora jest do wymiany bo kupilam ja ale niestety w trakcie przeprowadzki sie
            gdzies zapodziala gdyby udalo mi sie znalezc to napewno wymienie zeby wozek byl
            sprawny w 100%
            • karinka21 mira31, napisałam na priv:):) 11.01.06, 10:24

• takandrynka Karinka 11.01.06, 12:07
                Karinko, a skad dokad ten wozek mialby byc transportowany?
                jaki koszt przesylki?
                Chetnie sie dorzuce, poprosze numer konta
              • mira31 Re: mira31, napisałam na priv:):) 11.01.06, 12:09
                poproszę na priv. numer konta, ze wszystkimi danymi, adres i nazwa własciciela
                rachunku. też na priv poproszę zdjęcia wózka. pozdrawiam
                • sylraf transport 11.01.06, 12:48
                  byłby ze Świnoujścia do Krasnegostawu.
                  • karinka21 Re: transport 11.01.06, 13:15
                    jutro kasiulka powinna wysłać zdjęcia na priv, myślę, że koszt wysyłki wyniesie
                    nie więcej, niż 30zł, więc razem wózek wyniósłby 130złsmile, a piszę na priv mój
                    numer konta i jutro od razu jak dostanę zdjęcia, wyślę Wam na priv
      • saba76 ja tym razem nie moge sie dorzucić 11.01.06, 13:56
        ale wam kibicuje
        • vaniliaa1 Re: ja tym razem nie moge sie dorzucić 11.01.06, 14:21
          ja rowniez tym razem nie moge...smileale trzymam kciuki
          • mamaroksany Re: ja tym razem nie moge sie dorzucić 11.01.06, 15:11
            buuu ja tez, ale brawo, brawo czekamy na zdjęcia w nowym nabytku smile)
            • sylka22 Re: ja tym razem nie moge sie dorzucić 11.01.06, 15:56
              qde ja tez...bo dopiero czekam na kase na konto sad ....a oszczędności musimy
              wydac na zęby (dentysta) niemęża ... sad
    • amelka99 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 11.01.06, 14:21
      ja tez dołoże się do wózka smile)) Proszę tylko o numer konta smile)))
      • kasiulka821 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 11.01.06, 14:30
        a moze najpierw niech Edytka zobaczy zdjecia bo moze o inny wozek jej chodzismile
        i wtedy podejmiemy decyzje?
        • karinka21 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 11.01.06, 14:34
          tak ja też tak uważamsmilesmile, ja rozmawiałam z edytką na ten temat, chodzi właśnie
          o taki wózek jak proponujesz, ale zdjęcia napewno zechce obejrzeć, ok??
          • karinka21 amelko napisałam na priv 11.01.06, 14:34

• kasiulka821 Re: amelko napisałam na priv 11.01.06, 14:37
              w takimrazie jutro rano umieszcze tu zdjecia i niech kazdy zobaczy i wtedy
              podejmiemy decyzje maz zobligowal sie pomoc naprawic wozek jak tylko uda mi sie
              odnalezc czesc ( choc watpie)
              • roxanna1336 Kochane :)) 11.01.06, 15:07
                jestem bardzo wdzięczna wszystkim ,którzy finansowo i nie finansowo wspierają zakup wózka dla moich dzieci .
                Spieszę wyjaśnić ,że moj wózek od spodu ma tak przerdzewiałe rurki,że jedna z nich poprostu odpadła mi w czasie spaceru , niestety nie da się tego przyspawać , bo poprostu nie ma juz do czego. Wózek słuzył mi przez 5 lat smile . Kupiłam go jak urodził się Mateuszek , potem służył Domninisi, a nawet do 6 miesiąća życia spała w nim , bo nie miałam dla niej lózeczka , potem , Natalia jezdziła nim jako głowna pasażerkasmile). Bywały dni kiedy wiozłam w krzesełku Mateuszka , na póleczce do stawiania napojów Dominikę , a W koszu na zakupy maleńką Natalię smile)Tak więc nie ma się co dziwić ,że w końcu odmówił posłuszeństwa . Wozek jest mi potrzebny do wożenia dzieci i zakupów , mieszkam kawałek od miasta , jest co prawda droga asfaltowa ale zimą jest naprawdę Cięzko przejechać , dla tego marzyłam o takim wózku z dużymi pompowanymi kólkami , ktorym będę mogła wszędzie dojechać . konieczne sa jeszce dwie rzeczy budka od deszczu ( w Moim juz dawno się połamała sad((, no i kosz na zakupy .... Reszta jest mi najzupelniej obojętna ,będę uszczęsliwiona każdym wózkiemsmile)Dziękuje wszystkimsmile)
                • amelka99 Re: Kochane :)) 11.01.06, 15:25
                  wiec Roksanko oglądaj sobie juz wózeczki ...jak znajdziesz taki co Cie interesuje daj znac smile)) moze na alegro jest taki ??/ jak juz cos bedziesz wiedziec daj znac smile))
                  • babcia_marysia Re: Kochane :)) 11.01.06, 15:46
                    amelko ...chyba słabo czytałaś cały wątek...
                    wózek już jest od kasieńki i Edytka nie musi szykać ,bo jest wózek pożądny
                    na dużych pompowanych kołach...
                    dziewczyny bardzo chciałabym pomóc ale nie mam z czego....jestem tylko
                    obserwatorką w tej akcji...trzymam kciuki aby się udało
                    • kasiulka821 Re: Kochane :)) 11.01.06, 15:58
                      Edytko jest i budka zeby maluchy nie zmokly i kosz na zakupy tez jestsmile))
                    • amelka99 Re: Kochane :)) 11.01.06, 18:56

to prawda babciu marysiu ...to chyba dlatego ze zbyt duzo mam na głowie sad( i szczerze powiedziawszy myslami jestem juz przy kolejnej operacji mojego synka .Pozdrawiam cieplutko smile))
                      • karinka21 dziękuję amelko, jak dojdzie napiszę:) 11.01.06, 19:01

• amelka99 Re: Kochane :)) 11.01.06, 18:49
                    przelew juz poszedl smile)) 30 zł .
              • amelka99 Re: amelko napisałam na priv 12.01.06, 19:21

kasiulko nic nie dostalam sad((
    • joa261 I ja chętnie pomogę Roxannie 11.01.06, 18:35
      Witajcie. Dołączam się do pomocy Roxance. To wspaniała kobieta. Czekam na
      szczegóły ; co i ile.... Proszę organizatorkę akcji o kontakt na priv. Asia
      • karinka21 Re: I ja chętnie pomogę Roxannie 11.01.06, 18:46
        joa napisałam na priv, dziękujęsmile
        • aniabasior Pisałam na priv do roxanna1336 11.01.06, 21:01
          Hej ja też mam na sprzedaz wózek duzy na pompowanych kołach regulacja raczki i
          takie tam wysyłałam fotki do kilku e-mam,jest fajny wózek,nawet spodobał sie
          roxanna1336,korespondowłam z Nią na gg,podobno ma jakis wózek parasolkę ale
          rozklekotany ,bo chiała mi go zaproponowac z dopąłta ,ale maiła zrobić fotki
          aparatem co do wad jej wózka ale się nie odzywa nie wiem dlaczego.
          Moja cena byłą wieksza ale zgodziąłm sie na sprzedanie wózka dla niej na 150zł
          (już z wliczoną przesyłka).
          Pozdrawiam
          Ania
          anbas@wp.pl
          gg-7211158
          • roxanna1336 Aniu:)) 11.01.06, 21:51
            To prawda ,że rozmawiałyśmy na GG w sprawie wózka smile)Miałyśmy wymienić się za ten wózek Proszę zobaczyć voila.pl/z63kx/ smile)Plus dopłata z mojej strony. Spacerówka pochodzi z wymiany z jedną z emam i niestey jest dla Dominiki za mała , siedząć w niej tak ciągnie nózkami po ziemi ,że nie można jechać . Nie jest to wózek w idealnym stanie i ma swoje wady , ja wiedząc ,że masz synka w wieku mojej Natalki obawiałam się ,że ta spacerówka bedzie dla niego za mała . Poza tym jej stan techniczy nie jest idealny , tego tez sie obawiałam ,że pozniej mozesz miec do mnie prensje . Spacerówkę już dawno temu obiecałam Odojoachim i tylko dlatego ,że sama teraz zostałam bez wózka napisałam ,że zamienię się za tą parasolkę , myślę ,że Marta się za to nie gniewa smile. Aniu , owszem obiecałam Ci zrobić fotki i wysłac ,ale pomyślałam sobie ,że po co mam Ci zawracać głowę jak i tak nie mam gotówki ,żeby Ci dopłacić żądaną sumę . A wniosek z mojego milczenia był taki ,że nie jestem ta transakcją zainteresowana... Pewnie lepiej bym zrobiła jakbym napisała Ci ,że nie jestem zainteresowana taka zamianą ,ale przyznaję się bez bicia ,że po prostu zapomniałam . przepraszam smile)
            • kasiulka821 zdjecia 12.01.06, 08:27
              Dziewczyny wiem ze mnie zlinczujecie ale nie mam zdjec moich tesciow nie bylo
              caly dzien w domu a u nich jest wozek umowilam sie z mezem ze wyskoczy z pracy
              i porobi zdjecia takze po poludniu napewno je do was wysle po pracy pojde po
              zdjecia i od razu do kafejki wyslac. Wybaczcie proszesmile
              • mira31 Re: zdjecia 12.01.06, 08:42
                hej dziewczyny, wczoraj wysłałm 50 zł. wyjezdżam w góry i nie będę mogła
                śledzić dalej Wasze akcji, ale mam madzieję, że Edyta wyśle zdjecie jak już
                wózek będzie u niej. pozdrawiam
                • karinka21 Re: zdjecia 12.01.06, 08:44
                  bardzo dziękujemy mirosmilesmile
                  • takandrynka przelew 12.01.06, 09:29
                    Poszedl wlasnie przelew na 15 zl.

karinko, nadal nie wiem co z transportem.
                    Moze lepiej kupic gdzies blizej, lepszy albo w miescie Edyty (cena drozszego
                    moze bylaby ropwna cenie tanszego z transportem)?
                    • karinka21 Re: przelew 12.01.06, 09:34
                      właśnie też tak myślę, jeszcze szukam u mnie w mieście, ale na allegro poszukam
                      w lubelskiem, dziękuję Arletkosmile
                      • karinka21 Re: przelew 12.01.06, 09:35
                        to mamysmile
                        ja-30zł
                        mira-50zł
                        amelka-30zł
                        takandrynka-15zł
                        Edytka powiedziała, że jest w stanie dołożyć 50zł, bo tyle miała uzbierane na
                        wózek, zobaczymy, czy będzie trzeba, a jak coś wpłynie na konto, dam od razu
                        znaćsmile
                        • kasiulka821 Re:przesylka 12.01.06, 09:42
                          z tego co sie zorientowalam przesylka DHL ze Swinoujscia do Krasnegostawu
                          wyniesie ok 30-40 zl
                        • mama007 mogę pomóć przy transporcie w woj. lub. 12.01.06, 09:46
                          czesc edytko!
                          przykro mi, ze wozek okazal sie dla Was za maly sad((( pisalam do Ciebie maile
                          tak w ogole, ale nie wiem czy one dochodzily, cos mi szwankuje ostatnio
                          skrzynka na tlenie , nie wiem dlaczego.
                          niestety w tej chwili nie bede mogla pomoc finansowo, ale byc moze uda mi sie
                          pomoc z transportem. mieszkanm niedaleko Edyty, jesli znalazlybyscie wozek w
                          Lublinie na przyklad to byc moze bede mogla go Edycie po prostu zawiezc smile co
                          prawda jestem uzalezniona od taty jesli chodzi o dostepnosc auta i od cory
                          jesli chodzi o "stan chorobowy" (poczatki w przedszkolu...), ale chetnie
                          pomoge. odejdzie koszt transportu.
                          a ostatecznie jesli by sie okazalo, ze zadeklarowalam sie i nic z etgo nie
                          wyszlo, bo np nie mam dostepu do auta to po prostu skombinuje kase i oplace
                          transport. moze byc?
                          i jeszcze raz - naprawde okropnie mi przykro, ze wozek nie zdal egzaminu sad(
                          aga
                          • karinka21 a co myślicie o tym?? 12.01.06, 10:05
                            www.allegro.pl/show_item.php?item=80676203
                            tylko trzeba poprosić o wysłanie na jego koszt, a my damy 200zł??
                            mama Oliwki(1.07.03) i Wikusi(4.01.01)
                            gg 2303707
                          • roxanna1336 Agnieszko, miałas mnie odwiedzić:))Czekamy:)) 12.01.06, 10:20
                            witaj smile)Czekaja dla Twojej córeczki, ocieplane spodenki i zabawki z Kubusiem . Obiecałaś ,że Nas odwiedzisz sad( Dostałam od Ciebie 1 majla i odpisałam , pisałaś ,że jestes zajęta i dlatego nie przyjeżdzasz ,nie chciałam Ci zawracac glowy , bo pomyślałam ,że może jestes zajęta przeprowadzką.
                            Dziekuje ,że chcesz mi pomóc smile)Szkoda ,że Twoj wózek jest za małysad( Pozdrawiam Ciebie i Twoją sliczną coreczkę smile)
                            • mama007 Edytko 13.01.06, 08:28
                              hej,
                              tak wiem, mialam. ale mam taki sajgon w domu co raz to z innego powodu, ze
                              szok sad aktualnie Mloda lezy z goraczka 40st sad((( wrrrr.....

pisalam potem do Ciebie jeszcze ze 2 maile, ale chyba nie doszly. nie tylko do
                              Ciebie, bo jeszcze kilka osob nic nie dostalo jak pisalam.

odwiedze Was na pewno, tylko niestety nie wiem kiedy sad
                              pozdrawiam mocno
                              aga
            • aniabasior roxanna1336 12.01.06, 10:09
              Hej,napisłąm bo nie maiłam znaku od Ciebie w sprawie tej Twojej spaceróki z
              zamiany,a ja tez poszukuję jakiegos w dobrym stanie wóka parasolki(aby był w
              cłaosci i sie nie kiwał na boki,i aby nie maiła zjechanych kółek),wiec myslałam
              ze się zmaienimy,ale jak pisłas że jednak Twój jest chwiejacy się na boki,to
              boję się aby mój maluch sie znowu nie złozył razem z wózkiem.Wiec jeśli jestes
              zainteresowana moim wózkie,a wiem bo pisłas ze mój wózek Ci się podoba ,to moge
              razem z wysyłąką sprzedać za kwote 150zł(dla Ciebei!).
              Pozdrawiam
              Ania
              anbas@wp.pl
              JAk się zdecydujesz Ty lub dziewczyny to dajcie znac ,bede przygotowywała do
              pakowania wózek.
              • arwena_11 Re: roxanna1336 12.01.06, 10:22
                Dziewczyny a może są jakieś komisy w lublinie z wózkami. Może coś się trafiłoby
                ciekawego?
                • anik35 A może.... 12.01.06, 10:37
                  Edytko poszperaj w anonsach lubelskich.Nie musisz kupować, pani w kiosku pewnie
                  Ci pożyczy na 5 minut.Albo może dac ogłoszenie na Forum Lubelskim.Może ktoś
                  odda wózek, a za transport my zapłacimy? Najgorzej z tym transportem.Ja tez mam
                  wózek.Żadna rewelacja , w stanie bardzo średnim, ale jak go przetransportować z
                  Kielc do Krasnegostawu? Może łatwiej by było gdyby wózek był bliżej.Na sto
                  procent w Twoim miescie , albo w Lublinie ktoś oddałby albo sprzedałby
                  wózeczek.Pomożemy Ci Go kupić.Prosze o informacje na priv w sprawie
                  finansowej "zrzuteczki".Cos wygrzebie.Edytko trzymaj sie cieplutko.
                  • galvaniza Re: A może.... 12.01.06, 10:53
                    Trzyam kciuki bo finansowo u mnie bardzo zle w tym miesiacu. Ale jestem z wami.
                    Edytko, jestem Z Toba.
                  • mama007 do anik35 12.01.06, 10:53
                    hej, na 99% bede jechala przez Kielce z Krakowa. aleee.... po pierwsze bede
                    jechal apociagiem, wiec musialabys mi jakos dostarczyc ten wozek do pociagu w
                    odpowiednim momencie, a poza tmy to bedzie dopiero w pierwsza niedziele
                    lutego uncertain
                    jakby do tego czasu nic sie nie ruszylo to moge go tak przewiezc do mnie, potem
                    zawioze do Edycie.
                    aga
                    • anik35 Re: do anik35 12.01.06, 11:00
                      nIe ma sprawy.Jakoś bym musiała dac sobie rade z dojechaniem na dworzec.Tylko,
                      ze ten wózek to taki sobie.Po kilkorgu dzieciach,ja go dostałam, bo czasem
                      tylko jedno z moich bliźniaków było np.chore i musiałam z jednym wyjść więc
                      podwójny wózek sie nie sprawdzał.W wózku jedno z czterech kółek jest z "innej
                      parafii" ale jeździ ( mam jeszcze dwa inne koła na wymiane).Jest granatowy w
                      misie, kosz na zakupy, budka z takim okienkim ( szybką), regulowana wysokośc
                      siedzenia).Nie jest to żaden cud ale widuje takie na ulicy.Ja nie potrafie
                      robic zdjęc i wysyłać, a juz wklejanie na forum to dla mnie abstrakcja.Jak mój
                      syn wróci ze szkoły to obstrykamy ten wózek i wyślę fotki Edycie.Niech ona
                      zadecyduje.Chyba tak najlepiej jest zrobić.
    • aluczak76 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 12.01.06, 10:31
      Karinko! poproszę o numer konta na priva - znam Edytę - wymieniałyśmy się - to
      bardzo dobra i fajna osoba. Dużo nie mogę ale 20 zł wysyłam.
      pozdrawiam
      Ania
    • cruella Na czym stanęło? 12.01.06, 11:05
      Zrozumiałam, że wózki są dwa, obydwa trzeba dotransportowaćsmile
      Ile brakuje pieniędzy??
      • karinka21 Re: Na czym stanęło? 12.01.06, 11:20
        Anik 35, piszę na priv, na koncie jeszcze nie mam nic, a wyżej napisałam, ile
        mamy obiecanesmilejak pieniążki dotrą, wtedy będziemy wiedzieć, na czym stoimy,
        dzisiaj poczekamy na zdjęcia kasiulki, a wózek musi być mocny, bo musi
        wytrzymać dwójkę dzieci czasem plus zakupysmile i w miarę miękki na zawieszeniu,
        żeby edytka była w stanie jechać po wertepachsmile
        • karinka21 Re: Na czym stanęło? 12.01.06, 11:21
          to mamysmile
          ja-30zł
          mira-50zł
          amelka-30zł
          takandrynka-15zł
          aluczak-20zł i już piszę do anik35, Edytka też posłała, ale nie wiem ilesmile
          • anik35 Re: Na czym stanęło? 12.01.06, 11:34
            Jakies zdjecia zrobiłam i cos nakombinowałam z przewodami, ze może jednak dojda
            do Edyty mimo, że ja nie jestem zbyt kumata w wysyłaniu.Kurcze, ten wózek nie
            jest zbyt wielki.Przytargałam go z suszarni i obejrzałam.
          • anik35 Doszły 12.01.06, 11:42
            Mam w wysłanych , że moje zdjęcia doszły.Edytko, tylko oglądaj je z załącznika,
            bo ja nie umiem zmniejszać i inaczej sa bardzo duże.
            • karinka21 co mamy 12.01.06, 13:09
              ja-30zł
              mira-50zł
              amelka-30zł
              takandrynka-15zł
              aluczak-20zł
              Edytka też posłała- 90zł!!, sprzedała na allegro coś i się dorzuciłasmile
              anik35- jutro pośle 25zł

mamy 260zł, myśle, że za tą kwotę możemy już szukać, tylko muszę mieć pieniążki
              na koncie od Wassmile
              • anik35 Re: co mamy 12.01.06, 13:12
                nie jutro- zaraz pośle, tyle, że z poczty , bo nie mam jak iśc do banku, a z
                poczty idzie dwa dni, całuski
            • anik35 Obejrzałam ten mój wózek..... 12.01.06, 13:10
              Niby ok, ale to wózeczek do spacerowania po osiedlowych alejkach a nie do
              jezdzenia po wertepach.Jestem przekonana, że Edytce sie nie spodoba, bo Ona
              potrzebuje solidnego, mocnego wózka a przede wszystkim większego. Zaraz ide
              wpłacic tyle pieniedzy ile obiecałam Karince.A mój wózek stoi , jakby go ktos
              kiedys chciał, mam tez zwykłe łózeczko, jasne, bez szuflady.Tyle tylko, ze ja z
              moimi dziecmi nie dotargam tego na poczte.Odbiór osobisty - niestety.
    • aniabasior Re: pomóżmy roxannie1336:):) 12.01.06, 13:15
      Nie chciałyście mojego chociaz roxannie 1336 sie podobał mój wóżek jest taki
      jaki by chciała,ale mniejsza z tym tu wklejam link do wózka z Lublina;

www.allegro.pl/show_item.php?item=79413780
      • anik35 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 12.01.06, 13:27
        Ja nie znam sprawy, nie wiem jak to było z Twoim wózkiem, kto chciał, a kto nie
        chciał.Mnie sie on bardzo podoba.Mój przy nim to grat.Plusem jest to, że
        mieszkasz blisko Edytki.Ale to Edyta decyduje, jaki chce wózek.Pozdrawiam
        Wszystkich serdecznie.Ania
      • aniabasior tu wózek dla dójki dzieci fajny? 12.01.06, 13:42
        www.allegro.pl/show_item.php?item=79968726
        • karinka21 olu doszły pieniążki, dziękuję!!!!!!!! 12.01.06, 14:07
          doszło 30zł od Oli, ja daję 30, narazie jest 60zł, uważam, że licytować
          będziemy, jak zejdą pieniążki i wtedy kupimy, dobrze??, poczekamy jeszcze na
          zdjęcia kasiulkismile
          • karinka21 takandrynko i Edytko doszło!!!!! 12.01.06, 15:14
            od Arletki 15zł, o dEdytki 90zł, razem mamy 165zł, czekam dalej, jak już będzie
            ok 200zł, to szukamy na allegrosmile
            • anik35 Re: takandrynko i Edytko doszło!!!!! 12.01.06, 15:31
              Juz szukajcie, moje beda w poniedziałek, tak powiedziała kobitka na
              poczcie.Całuski.
            • karinka21 Re: takandrynko i Edytko doszło!!!!! 12.01.06, 15:42
              Hej u mnie znalazłam w jasnecie ogłoszenie o wózku, zaraz podam link, umówiłam
              się z tą panią na jutro na godzinę 18.00. wózek jest na pompowanych dużych
              kołach, obejrzę i dam znać, czy może być??

wózek dzieciecy 0603715774
              Jastrzębie zdrój. sprzedam wózek gleboko-spacerowy koloru lososiowo-oliwkowego.
              Cena do negocjacji 150 zl.

www.jasnet.pl/ogloszenia/
              • karinka21 aluczak, dziękuję:):) 12.01.06, 17:54
                pieniążki doszły, mamy razem 185złsmilesmile
                amelka99-30zł
                ja-30zł
                takandrynka-15zł
                edytka-90zł
                aluczak-20zł
                tyle mam na konciesmile i o wszystkim Was będę informować na bieżąco i oczywiście
                Edytkę!!!!! bo to ona zadecyduje o wózkusmile, a kasiulka chyba zrezygnowałasad
                • amelka99 a co o takim myslicie ??? 12.01.06, 19:42
                  aukcja.onet.pl/show_item.php?item=81108466
                  • amelka99 Re: a co o takim myslicie ??? 12.01.06, 19:58
                    aukcja.onet.pl/show_item.php?item=81431956
                    aukcja.onet.pl/show_item.php?item=81009680
                    aukcja.onet.pl/show_item.php?item=81292936
                    aukcja.onet.pl/show_item.php?item=80889186
                    aukcja.onet.pl/show_item.php?item=81364738
                    aukcja.onet.pl/show_item.php?item=80188286
                    aukcja.onet.pl/show_item.php?item=81272342
                    Edytko gdybys była któryms zainteresowana to tylko powiedz..kupimy go smile)) a moze masz juz jakis inny wybrany ?
                    • roxanna1336 dziewczyny:)) 12.01.06, 20:58
                      Bardzo dziękuje wszystkim osobom które, finansowo i dobrym słowem wspierają akcje " WOzeczek" smile). dziękuje za wszystkie miłe słowa i ogromne zainteresowanie naszą akcją . Jestem szczęśliwa,że znalazłam Tutaj tylu wspaniałych przyjaciól ,których obchodzi to co dzieje się ze mna i moim dziećmi. Jak urodziłam najstarszą córkę dostałam od sąsiadki wózek po jej 4 dzieci ,ale ja byłam tak dumna i szczęśliwa ,że zostałam mamą ,że wcale nie widziałam tego ,że jest stary i brzydki , uszyłam wtedy sliczna pościel i puchłam z dumy wychodząc na spacersmile)Jak chodziłam w ciązy z Mateuszkiem moim najwiekszym marzeniem był wózek z pompowanymi kołami , miałam juz upatrzony taki w sklepie ,a był tylko jeden taki na całe miasto smile)chodziłam tam i wyobrażałam sobie jak to będzie cudownie jechać Tym wózeczkiem z moim maleństwem . Stać mnie wtedy było na najdroższy wózek w mieście , bo nie zawsze miałam taką sytuacje finansowa jak dziś . Niestety moje marzenie sie nie spełniło , bo dostałam w prezencie od dziadków wózek ,ale był to wózek kupiony pod ich gust ,a nie mój , byłam wdzieczna za prezent ale polało się wiele gozkich łez żalu ,że nie mogę spełnić marznia o pompowanych kołach . Nie wiem czego one takie sa dla mnie takie śliczne smile)Dziś los pozwolił mi spełnić swoje marzenie , mam już 40 lat i wydaje mi się ,żę to moj ostatni wózek jaki mam okazję mieć . potem to tylko wnuki będę woziła smile). Każda z nas ma takie marzenia związane z dzieciatkiem , pamiętam tez ,że strasznie podobały mi się baldachimy nad łożeczkiem , ale to marzenie mogłam spełnic , a moj baldachim powędrował do stokrotka _ma , smile)mam nadzieję ,że jej dobrze słuzy. Wkleję link z Allegro , prosze nie sugerowac się ceną , chodzi mi o zdjęcie które w pełni oddaje moje marzenie smile). Ważne jest też dla mnie aby stelaż na wózku nie był z rurek aluminiowych , tylko ze zwyłych rurek , myślę ,że taka konstrukcja jest solidniejsza , dla moich dzieci , które do maleństw nie należą , musi tez udzwignąc zakupysmile)www.allegro.pl/show_item.php?item=80680068 . poszukuję coś w tym stylu smile), Budka , stelaż ze zwykłych rurek , miejsce na zakupy , no i oczywiście koła . A wam jak się podoba moje marzenie??pozdrawiam smile)
                      • anik35 Edytko 12.01.06, 22:04
                        Spełnimy Twoje marzenie, dostaniesz taki wózeczek jaki zechcesz i jeszcze
                        wnukom posłuży taki będzie solidny.Śpij spokojnie.Nie jesteś sama.Będzie
                        dobrze.Poczekaj jeszcze pare dni.Dobrej nocki.Ania
                        • karinka21 Re: Edytko 12.01.06, 22:22
                          Edytko, zobaczysz wózeczek będzie super!! Jutro idę obejrzeć ten, co pisałam i
                          jeszcze rano zadzwonię do koleżanki, ma właśnie ten, co amelka znalazła
                          pierwszy Adbor, na pompowanych kółkach, najwyżej ją poproszę, jak zechce
                          sprzedać o wystawienie na allegro, ale szukamy dalej Edytko, i ty też szukaj,
                          może w komisie coś znajdziesz obok siebie?? całuję mocno, będziemy mieć 270zł,
                          więc coś już za to można kupićsmile
                          • karinka21 Re: Edytko 12.01.06, 22:32
                            www.allegro.pl/show_item.php?item=80039360
                            www.allegro.pl/show_item.php?item=80543257
                            www.allegro.pl/show_item.php?item=80069111
                            www.allegro.pl/show_item.php?item=80148524
                            www.allegro.pl/show_item.php?item=80187327

mama Oliwki(1.07.03) i Wikusi(4.01.01)
                            gg 2303707
                      • kasiulka821 Re: dziewczyny:)) 13.01.06, 08:30
                        Kochane dziewczynki przepraszam z calego serca ale znowu nie udalo mi sie
                        dostac do mieszkania tescciow zeby zrobic zdjecia wozka ( to chyba przez ta
                        moja zlosliwwa tesciowa!) ale wklejam zdjecia wozka z allegro
                        www.allegro.pl/show_item.php?item=80680068 to ten link ktory wkleila Edytka moj
                        wozek jest identyczny tylko kremowo - bordowy. I cena inna bo lacznie z
                        przesylka wyjdzie gora 140 zl a za reszte mozna by zrobic Edytce jakies zakupy
                        to co najbardziej potrzebuje moze jakies art.spozywcze. Mam nadzieje ze sie nie
                        gniewacie na mnie i mi wierzycie zreszta znam sie z Edytka i napewno bym jej
                        nie oszukala. Czekam na wasza decyzje i jeszcze raz przepraszam ze zawiodlam i
                        nie dostarczylam zdjec
                        • kasiulka821 Re: dziewczyny:)) 13.01.06, 08:34
                          zapomnialam dodac... raczka jest o wiele lepsza bo jest przekladana i
                          regulowana ne rozne sposoby
                          • karinka21 Re: dziewczyny:)) 13.01.06, 09:10
                            kasiulko, ja Ci wierzę, dlatego, bo Edytka wierzy i zna Cię, jak będzie
                            dostępna na gg, to zdecyduje co z wózeczkiem i czy taki jej się podoba, tylko
                            co będzie, jak teściowa nie pozwoli wziąść wózeczka??
                            • kasiulka821 Re: dziewczyny:)) 13.01.06, 09:16
                              smile pozwoli napewnosmile w trakcie weekendu go ladnie umyje i wyszykuje co by sie
                              ladnie zaprezentowal u nowych wlascicielismile
                              • karinka21 Re: dziewczyny:)) 13.01.06, 09:25
                                kasiulko, ja mam zapytanie, czy wózek, ma stelaż aluminiowy??, bo taki będzie
                                za słaby na edytki dwójkę, sama wiem z autopsji, że często pękają rurki w
                                takich wózkach, więc czy aluminiowe, czy pomalowane, bo wydaje mi się, że
                                pomalowane, bo aluminiowe są w raczej w droższych wózeczkach, a na stronie
                                producenta piszą, że te nowsze są chromowane, ale ty najlepiej sama wiesz, więc
                                proszę napisz, bo wiem, że edytka bała się wózka z aluminiumsmile
                                • karinka21 Re: dziewczyny:)) 13.01.06, 09:51
                                  www.allegro.pl/show_item.php?item=80771503
                                  co myślicie o tym, jest mało czasu, bo napewno go ktoś kupi, a Edytka
                                  niedostępna!!!!
                                  • kasiulka821 Re: dziewczyny:)) 13.01.06, 10:26
                                    ojej nie wiem z jakiego tworzywa sa rurki ale jest to naprawde solidna
                                    konstrukcja raczka jest taka jak na zdjecciu w twoim ostatnim poscie wozek
                                    napewno da rade uwiesc 2 dzieciaczkow to moge zagwarantowac
                                    • roxanna1336 Kasiu:)Zadzwoń do mnie jak możesz... 13.01.06, 11:35
                                      Podam Ci numer na priv... Chće z Toba porozmawiać smile
                                      • karinka21 Re: Kasiu:)Zadzwoń do mnie jak możesz... 13.01.06, 11:42
                                        przyszły dzisiaj na konto pieniążki od mira31-50zł
                                        krystyna-10zł
                                        bardzo ale to bardzo Wam dziękuję za pomoc w całej akcji, konsultuję wszystko z
                                        edytką i ona wybiera wózeczek!!!!!!!!!
                                        • kasiulka821 Edytko zadzwonie za ok 1 godz bo teraz nie mam moz 13.01.06, 11:49
                                          mozliwosci
                                          • kasiulka821 nowa koncepcja 13.01.06, 12:54
                                            A wiec dziewuszki kochane po rozmowie z Edytka wyciagnelam nastepujace wnioskismile
                                            wozek z przesylka wyniesie max 140 zl a za reszte mozna kupic lozeczko pietrowe
                                            dla dzieciaczkow co wy na to? napiszcie jaka kwota zostala do rozdysponowania i
                                            poszukamy lozeczka
                                            • cruella Re: nowa koncepcja 13.01.06, 13:19
                                              Chciałabym dorzucić jakiś drobiazgsmile)
                                              • kasiulka821 Re: nowa koncepcja 13.01.06, 13:29
                                                ja oczywiscie wraz zwozkiem doloze co bedzie tylko mozliwesmile
                                                • karinka21 Re: nowa koncepcja 13.01.06, 13:57
                                                  no oczywiście, to na koncie mam 245zł, więc na razie 105zł zostaje, a jeszcze
                                                  ma dojść 45zł od ani i aniksmile
                                                  • kasiulka821 lozko pietrowe 13.01.06, 14:10
                                                    Ceny na allegro sa zabojcze!!!! ale nadal szukam
                                                  • karinka21 Re: lozko pietrowe 13.01.06, 14:13
                                                    tak ceny są ogromnesad jeszcze koszta wysyłki, to szukajmy dalej, pozdrawiamsmilesmile
                                                  • vaniliaa1 Re: lozko pietrowe PILNE!!!! 13.01.06, 14:15
                                                    dziewczyny w watku gdzie zbiearalo si ekase na lozko dla babci Marysi 2 osoby
                                                    oferowaly lozka za darmo!!!!! przeszukajcie to!!!! tam tylko na transport nie
                                                    bylo....
                                                  • cruella Re: lozko pietrowe 13.01.06, 14:22
                                                    ale.gratka.wp.pl/ogloszenie/156649.html
                                                    www.ojej.pl/malopolskie/Krakow/Dom_i_ogrod/meble/Sprzedam/ogloszenie_nr_211402.html
                                                  • kasiulka821 zalozylam nowy watek bo nie mozna sie odnalezc 13.01.06, 14:26
                                              • karinka21 cruello, to znaczy chcesz się dołożyc?? 13.01.06, 13:58

• cruella Re: cruello, to znaczy chcesz się dołożyc?? 13.01.06, 14:02
                                                  Pamiętam zbiórkę na łóżko piętrowe dla (tu mogę pomylić) babci_?.
                                                  Dziewczyny dokupiły wówczas pościel.
                                                  Dlatego również pomyślałam o pościeli, choć Edyta może nie mieć z tym problemówsmile
                                                  Wrzucam link do pościeli (aukcja nie jest mojasmile:
                                                  www.allegro.pl/show_item.php?item=80275254
                                                  Mam w domu pościel flanelową, jest milutka, ciepła jak żadna innasmile

Jeśli Edyta nie potrzebuje pościeli, dorzucę do czegoś inegosmile)
                                                  Tak czy inaczej, weźcie mnie pod uwagęsmile
                                                  • joa261 A czy moje skromniutkie pieniążki dotarły??? 14.01.06, 18:22
                                                    Nie wiem czy moje pieniążki dotarły...bo Karinka nic nie napisała...Ale mam
                                                    nadzieję,że jak tylko dotrą to dacie znać. Pozdrówka. Joa
                                                  • karinka21 do joa261 14.01.06, 20:27

• karinka21 Re: do joa261 14.01.06, 20:30
                                                    za szybko kliknęłam enter, przyszła kwota 10zł, ale na inne nazwisko, napiszę
                                                    na priv, pisałam wcześniej na forum, skąd i ile pieniążków przyszło, ale nie
                                                    wiedziałam, czy to Ty
    • aluczak76 Re: pomóżmy roxannie1336:):) 16.01.06, 11:22
      Witajcie Kobitki!
      Karinko dzięki, że stworzyłaś tę akcję - proszę daj znać na forum jak już się
      coś wykluje - dołożyłam się skromniutko, ale niedługo będę mogła więcej.
      pozdrawiam
      Ania z Julkiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka