asiek_00 Do laurka2005 !!! 30.05.06, 13:06 laurka2005!!!!!! Dziękuję Ci z całego serca za paczkę , dzieciaki sa super zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 podziękowanie dla internetowej cioci Moniki , Zuzi 30.05.06, 15:36 i Cykorii (przepraszam, jeżeli źle przeczytałam) za paczkę dla Mateuszka synuś bardzo się ucieszył i jest zachwycony, zabawki są cudowne i dzięki Wam ma już cały komplet pluszaków z Kubusia. jestem Wam bardzo wdzięczna. pozdrawiam gorąco i serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
klamag Dziękuję Wszystkim Mamom za kody Nestle:) 30.05.06, 22:04 Brakowało mi kilku kodów, ogłosiłam się na forum, zgłosiło się kilka mam, część napisało do mnie i cisza... A tu... Dostałam aż 4 koperty z kodami, udało mi się zebrać wystarczającą ilość, a nawet o 10 punktów więcej. Wystarczy nam z synkiem jeszcze na łyżeczkę Bardzo serdecznie dziękuję tym mamom, które mi pomogły. Specjalne podziękowania od mojego syneczka Pozdrawiamy Magda z Bartusiem Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_00 ewaaa06 !! 31.05.06, 16:01 Dziękuję Ci bardzo za wpisanie moich dzieci na listę.Jeśli nie dostaną żadnego upominku Świat się nie zawali Dziękuję za szczere serce.Pozdrawiam serdecznie i cieplutko Asia Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Re:Ajko.... 31.05.06, 17:27 dziękuję w imieniu dzieciaczków za paczuszkęSzkoda,że nie widziałaś ich uśmiechu......Dziękuję za wielkie serce. Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 dziekuje za prtezent na dzien dziecka 01.06.06, 13:14 Bardzo dziekuje Sylwi z Moszczanicy za prezent dla Oleńki-dotarl wczoraj Bylam bardzo zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina238 dziękuję bardzo Marcie 01.06.06, 14:43 dziękujemy bardzo Marcie z Kanady za ubranka!!!!!!!!!!są śliczne!!!całuski od patryczka!!!!!pozdrawiam Ciebie i Mateuszka!!!!!dziękuje za okazane serce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 Re: dziekuje za prtezent na dzien dziecka 02.06.06, 11:46 Mam nadzieje ze sie przydadza i ze pojdzie na zdrówko- Wszak o to chodzi...prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_00 Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 01.06.06, 19:14 Dziękuję ślicznie w imieniu swoim i moich dzieciaków za tak wspaniały prezent.Dziękuję wszystkim którzy przyczynili sie do tego by moje "smyczki" dostały upominek.Szczególnie SERDECZNIE dziękuję osobie która ten upominek przygotowała.Dziekuję Marcie i osobie która jej towarzyszyła za to że dostarczyli prezent osobiście .Dziękuję za dobre serduszka.Pozdrawiam cieplutko Asia Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Zwiatrem- dziękuje Ci bardzo 01.06.06, 21:32 Dziękuje za wspaniała niespodziankę, podarunki a przede wszystkim mądre rady.Masz racje, podziele to wszystko na pare dni, aby dzieci zasłużyły na nagrody .Jesteś wspaniałą Mamą, mądra Kobieta i to dla mnie wielka radośc , że Cie znam.Pozdrawiam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 Joasiu L. z Kędzieżyna Koźle bardzo dziekuje 02.06.06, 14:08 w imieniu Oli mojej córeczki sukieneczka przesliczna bardzo dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskawiki Aniu cała przyjemność po mojej stronie 03.06.06, 10:05 napisałam na priv. asia el. Odpowiedz Link Zgłoś
alin9 Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 04.06.06, 15:51 Chciałam podziękować tym co odpowiedzieli na mój post oraz tym co chcieli ale nie mogli.Beatko bardzo dziękuję za berodual,którego idzie najwięcej.Na tym forum są osoby o wielkich sercach.Bo czyż nie jest przyjemne sprawić komuś choć odrobinę radości? Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Nati 364 - dziękuje za wszystko 05.06.06, 21:00 Dziękuje za wspaniałą niespodziankę dla mnie i moich dzieci.Samochodziki choremu Kamilkowi przekaże jutro.Będzie bardzo szczęśliwy.Dziękuje, że jesteś taka Kochana.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Podziekowania od Piotrusia 05.06.06, 21:26 Bardzo dziękujemy za paczkę pełną różności jaką otrzymał synek na Dzień Dziecka od Państwa Magdy D. - i Roberta oraz Amelki i Michała z Lubonia. Dziś ją odebraliśmy z poczty / sam ją niósł do domu - z wielkim uśmiechem na buzi/. Jest szczęśliwy Dziękujemy za wszystko co w srodku i za piękne życzenia.))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Pytanie 07.06.06, 13:14 jak w temaccie mam pytanko ,jesli ktoś ma zldózone mieszkanie przez trzy miesiace ,jest mozliwosc aby dostawal dodatek do mieszkania MOPR? Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Re: Pytanie 07.06.06, 13:39 NIe.Dodatek zostaje w strzymany do czasu spłacenia całkowitego zadłużenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Pytanie 08.06.06, 20:32 tweens napisała: > NIe.Dodatek zostaje w strzymany do czasu spłacenia całkowitego zadłużenia. > I nie jest to mozliwe aby ktos przymknol oko .Bo ktos mi nagadal glupot i chba dalm sie oszukac !Dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mircea do Gabi (o dodatku mieszkaniowym) 09.06.06, 15:03 Gabi, ale czy Tobie chodziło o zadłużenie mieszkania PRZED otrzymaniem dodatku mieszkaniowego, czy o to, które W TRAKCIE powstało? W Szczecinie mozna otrzymać dodatek, na mieszkanie, które JUŻ jest zadłuzone - warunek jest jednak taki, że w trakcie otrzymywania dodatku należy dopłcać tę częć do czynszu, która pozostaje po odjęciu dodatku (zadłużenie nie może się ZWIEKSZYĆ w trakcie otrzymywania dodatku, ale może cały czas istnieć). bip.mopr.szczecin.pl/index.php?id_artykulu=33 Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: do Gabi (o dodatku mieszkaniowym) 11.06.06, 09:15 mircea napisała: > Gabi, ale czy Tobie chodziło o zadłużenie mieszkania PRZED otrzymaniem dodatku > mieszkaniowego, czy o to, które W TRAKCIE powstało? > W Szczecinie mozna otrzymać dodatek, na mieszkanie, które JUŻ jest zadłuzone - > warunek jest jednak taki, że w trakcie otrzymywania dodatku należy dopłcać tę > częć do czynszu, która pozostaje po odjęciu dodatku (zadłużenie nie może się > ZWIEKSZYĆ w trakcie otrzymywania dodatku, ale może cały czas istnieć). > > bip.mopr.szczecin.pl/index.php?id_artykulu=33 Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
tesia32 kasiak 73 bardzo dziekuje za ubranka i zabawki 11.08.06, 20:36 bardzo dziekuje i pozdrawiam buziaczki dla Oli od Patrycji Odpowiedz Link Zgłoś
renatasab Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 07.06.06, 14:57 Witam i chciałam gorąco podziękować Pani Alinie za wspaniałe ciuszki dla mojego dzidzi które mi podarowała.Bardzo bardzo dziękuję. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
renatasab Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 07.06.06, 15:00 Dziękuję za ubranka które dostałam od Pani Alinki(womena).Jestem Pani bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 ach41 - dziękuje za niespodziankę 08.06.06, 16:33 Dzieci szczęsliwe.Bardzo miło nas zaskoczyłaś.Zadałaś sobie tyle trudu, by to wysłać.Dziękuje.Dziękuje równiez za zdjecia.Bardzo przyjemnie jest na Ciebie popatrzeć.Całuski.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Chwojka - jestem Ci bardzo wdzięczna 08.06.06, 17:13 Ogromnie mi pomogłas po raz kolejny.Dziekuje w imieniu moich córeczek.Pozdrawiam Cie cieplutko i życzę, abyś zawsze doznawała tyle dobra od ludzi ,ile ja dostałam od Ciebie.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
moniaru1 Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 09.06.06, 14:00 Jeszcze raz bardzo dziękuję Marzenko za ciuszki dla mojej Klaudusi. Wszystkie są super. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
patunia000 __salma75_ dZieKujE ! 10.06.06, 17:27 serdecznie dziekuje pani salma za sandalki Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 dziękuję >remislanc< 11.06.06, 20:39 bardzo dziękujemy eTacie i Jego rodzince za podarunki.)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roxanna1336 Re: dziękuję Joasi z Krakowa :)) 12.06.06, 06:39 dziekuje Ci za wszystko , Twoje ciepłe słowa , Twoje zaineresowanie moja gromadką , dziekuje Ci za wspaniały prezent na dzień dziecka i za przyjażn ,która mi podarowałas , . Jestes wpaniała osobą i cieszę się ,że Cię poznałam . Odpowiedz Link Zgłoś
joannakrakow Re: dziękuję Joasi z Krakowa :)) 13.06.06, 19:52 Edytko, ja również dziękuję. Bardzo sobie cenię przyjaźń z Tobą. Reszta na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 12.06.06, 14:26 Roxana1336 dziekuję za syropekChłopcy juz łykają Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Nati364 - bardzo dziękuję za rzeczy dla chłopców! 13.06.06, 09:43 Dopiero wczoraj odebrałam rzeczy od mojej kuzynki - bardzo Ci dziękuję w imieniu trzech mam (okazało się, że tak wyszło z rozmiarówką, że rzeczy trafią aż do 3 chłopców - i fajnie: każdy się ucieszy) ) Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 s.z.-n i Pani Sabinko 13.06.06, 14:30 Dziekuje bardzo...paczka doszla juz dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2213 Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 14.06.06, 08:16 baska02 - dziękuje Ci!jesteś wielka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nela12 mama_wojtusia2-dziekujemy:) 16.06.06, 13:54 dziekujemy Ci bardzo za sandalki:0)-pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina238 dziękujemy kotorybko!!!! 17.06.06, 23:26 ślicznie dziękujemy, jestem wzruszona, ciuszki przepieknę, pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś