lizka76 12.03.06, 17:52 Może miałby ktoś tornister lub plecak lub jakieś przybory szkolne.Ja nie mogę kupić córce dopiero kupiłam resztę podręczników a już kończą jej się kredki,plecak się rozwala.Będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam.Ela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwiatrem Re: Tornister 12.03.06, 18:01 do której klasy? mam tornister w idealnym stanie lecz bardzo mało pakowny tak do zerówki Odpowiedz Link Zgłoś
lizka76 Re: Tornister 12.03.06, 18:09 Witam.Dziękuję za zainteresowanie.To jest druga klasa.Pozdrawiam.Ela z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: Tornister 12.03.06, 18:11 to niestety tornister jest wąski bardzo i nawet dla mojego syna do Iklasy nie nadawal się musiałam plecaki kupować w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k co dokładnie oprócz tornistra? 12.03.06, 18:08 napisz mi na priv listę rzeczy, których potrzebujesz oprócz tornistra Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k dodam do paczki 12.03.06, 18:13 to jeszcze raz ja, właśnie przypomniało mi się, że przecież mam Ci buty wysłać to mogłabym wszystko wysłać Ci w jednej paczce Odpowiedz Link Zgłoś