escribir 28.03.06, 19:02 Ja wymierzyć długośc wkładki w bucie, jeśli wkładta ta jest "niewyjmowalna"? Jak wiadomo rozmiarówki sa różne, a centymetr to centymetr. Tylko nie wysyłajcie mnie po patyczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foretka Re: pytanie techniczne? 28.03.06, 19:14 Taka miarka wysuwana z "pojemniczka" - nie wiem czy wiesz o co mi chodzi? Ona jest dosc sztywna i bez problemu wepchniesz ja do konca, no i na tyle gietka, ze sie uda Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: pytanie techniczne? 28.03.06, 19:57 aaaaaaa, o taką metalową chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pablisia Re: pytanie techniczne? 28.03.06, 19:43 A ja używam kredek mojego syna, każda jest innej długości, w końcu udaje się trafić na tę właściwą) Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: pytanie techniczne? 28.03.06, 19:57 tweens napisała: > miara krawiecka za miękka, próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: pytanie techniczne? 28.03.06, 19:57 a dlaczego nie po patyczki )) ja właśnie czasem używam patyczków (mam krzaki pod blokiem ), czasem centymetra krawieckiego a czasem takich patyczków co się wykorzystuje do szaszłyków Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: pytanie techniczne? 28.03.06, 19:58 akia_k napisała: > a dlaczego nie po patyczki )) > ja właśnie czasem używam patyczków (mam krzaki pod blokiem ), czasem > centymetra krawieckiego a czasem takich patyczków co się wykorzystuje do > szaszłyków wszystkie krzaczory w okolicy otoczone są zwałami psich kupsk! Odpowiedz Link Zgłoś