kasiap77 13.04.06, 21:34 Próbowałam wysłać do Ciebie maila w tej sprawie ale poczta coś wariuje i mi go zwracała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.e.a Re: L.e.a :-) paczki już w drodze do Szprotawy 13.04.06, 22:11 Kasiu )) bardzo, bardzo Ci dziekuje, dziś ogólnie cudowny dzień od Ciebie ta informacja, od Ani z łodzi dotarło łóżeczko ech tak fajnie mi dziś DZIEKUJĘ w imieniu tych dwu rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
tojapoznan Re: L.e.a :-) paczki już w drodze do Szprotawy 13.04.06, 22:26 To ja sięteż dopiszę! Jutro w godzinach wieczornych i póżno wieczornych przyjedzie też ten poznański transport przesyłąny przez nas od Mircea Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tojapoznan Re: tojapoznań 13.04.06, 22:49 nie, moja koleżanka! Jeszcze jak jesteś to daj mi adres na priv ( choć już o tym Mircea mówiłam )ale nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: tojapoznań 13.04.06, 22:55 słonko- daj koniecznie znać czy dotarł email Odpowiedz Link Zgłoś
tojapoznan Re: tojapoznań 13.04.06, 23:04 narazie nie mam , ale wysłąłam Ci też priv. Jak by co jeszcze końcówka poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Szprotawa 14.04.06, 08:53 widzę, że nastały miłe dni dla Szprotawy ) Oby tak dalej! Przy okazji - pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia157 Re: L.e.a :-) paczki już w drodze do Szprotawy 14.04.06, 08:57 Ja tez sie dopisze. Wyslalam paczke z rzeczami niemowlecymi tydzien temu. Jak bedziesz miec kontakt z nimi to daj znac czy doszly. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: L.e.a :-) paczki już w drodze do Szprotawy 18.04.06, 23:40 ja tez sie dopisuje wyprawka dla maluszka juz prawie skompletowana : pieluszki , ubranko itp wysylam wszystko okolo 5 maja Odpowiedz Link Zgłoś