rodzynek8 05.05.06, 08:07 chetnie oddam dla dziewczyny ktora naprawde potrzebuje za zwrpt kosztow przesylki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzynek8 Re: laktator Medela 05.05.06, 08:24 mam takze torbe na dzieciece akcesoria mozna zapiac do wozka(sama przerobilam) kolor blekitny,duuuzo par butow od nr.19-28,zapraszam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2511 Re: przyjme 05.05.06, 09:54 Witaj. Mam na imie Agnieszka i mam 29 lat. Co prawda termin porodu mam za dwa miesiace ale bede bardzo wdzieczna za laktator, poniewaz nie stac mnie na taki wydatek- sama wychowuje juz 6 letnia corke i teraz bedzie nastepny dzidzius. Przy corce nie mialam tego komfortu aby posiadac laktator i nie karmilam jej. Mam wciagniete brodawki i to jest dla mnie wielki problem a bardzo chce aby moje dziecko chcoc troche bylo karmione moim mlekiem. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek8 Re: agnes 05.05.06, 10:52 laktator narazie oddalam ale dam ci na,iary na ta dziewczyne mysle ze za dwa miesiace juz jej nie bedzie potrzebny a co do brodawek ja tez mam a raczej mialam wciagniete i dla mojej trojcy nie bylo problemem pic cycusia przy ssaniu sie wyciagaly i karmilam bez problemu a laktator byl zbedny!!! zycze samozaparcia i wytrwalosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś