askakilera 29.07.06, 12:44 potrzebujemy żelazko nasze się spaliło a nie mamy pieniędzy na kupno nowego może ktoś ma niepotrzebne.jestem z wrocławia pokryję koszty przesyłki pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-sara83 Re: potrzebujemy żelazko 29.07.06, 15:03 ja niestety nie mam ale ostatnio widzialam u mnie w kauflandzie za 20 zł. zobacz u Ciebie w miescie moze tez bedzie. mam nadzieje ze nie jes to zbyt duzy koszt. z tego co wiem przesylka bylaby nie wiele tansza poniewaz najbespieczniej byłoby wyslac to jako ostrozna paczke a za to jest dopłata. Odpowiedz Link Zgłoś
doninika Re: potrzebujemy żelazko 29.07.06, 17:05 Aśka a jak tam odkurzacz się sprawuję który ci podarowałam a wzamian miałaś mi dać ciuszki dla synka i do tej pory cisza z twojej strony i nie wiem co mam myśleć a teraz powiem ci szczerze ze mam żelazko ale ty na nie nie zasługujesz a jak byś się wywiązała ze swojej obietnicy podarowałabym ci żelazko!! Odpowiedz Link Zgłoś
askakilera Re: doninika 29.07.06, 19:03 sylwia czy ty znów masz zły dzień?dziękowałam ci a o ciuszkach rozmawiałyśmy na gg ja pracuje od 10 do 21 i nie mam czasu nawet pierdnąć.a pozatym mówiłam ci jak byłam u ciebie że mam ciuszki ale u kuzynkiu która ma małe dziecko i mam je od niej wziąć.powiedziałam że nic nie obiecuję ale się postaram i nie zycze sobie żebys po mnie jechała na forum masz coś do mnie to zadzwoń albo na gg.a szczerze to nie sądziłam że pomagając mi z odkurzaczem będziesz mi to wypominała przy każdej okazji.sorki ale dziwna jesteś.rozumiem że masz problemy ale którz ich nie ma?uwierz mi ja mimo pracy nadal mam 4 miesięczne zadłużenie z opłatami za rachunki we środe byli mi prąd odłączyc ale ubłagałam dlatego złotko wstrzymaj się z komentarzami a jeśli coś ci nie pasuje to oddam ci ten odkurzacz bo wrogów to ja mieć niechcę pozdrawiam serdecznie Asia Odpowiedz Link Zgłoś
doninika Re: doninika 29.07.06, 19:23 Asia ja nie mam złego dnia ,ale ja się wywiązałam z obietnicy, a ty mnie zrobiłaś w balona. Mam prawo tak się czuć, prawda?? Ja nie odbieram tego co komuś podaruję , ale oczekuję tego co się mi obiecuje, i nie od żadnej kuzynki ,tylko ty miałaś przejrzeć ciuszki po swoim dziecku. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
askakilera Re: doninika 29.07.06, 19:27 Sylwia ona ma moje ciuszki po mojej małej ale mieszka koło osdtrzeszowa będę za 25 tyg u niej to wezmę coś dla ciebie i wpadniesz do mnie jak bedziesz miała chwilkę albo ja do ciebie zrtozum ja naprawde nie mam czasu całuje Asia zakopmy topór wojenny zgoda??? Odpowiedz Link Zgłoś
askakilera Re: doninika 29.07.06, 19:28 sprostowanie za dwa tygodnie będę u niej a nie za 25 Odpowiedz Link Zgłoś
doninika Re: doninika 29.07.06, 19:32 Dobrze poczekam jeszcze te 2 tygodnie. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: potrzebujemy żelazko 29.07.06, 19:37 dziewczyny..to pewnie ten upał tak działa? Odpowiedz Link Zgłoś