magda8207 10.08.06, 22:04 Bardzo potrzebuję akcesorii dla noworodka (dziewczynki) typu butelki, smoczki, ubranka itp... oraz dla chłopca 1,5 rocznego. z góry bardzo dzikuję "pokryję koszty przesyłki" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurka2005 Re: bardzo bardzo potrzebuję 10.08.06, 23:15 Mam do oddania butlę o poj. 240 ml. do karmienia dziecka - używana była tylko do herbatek, zaledwie kilka razy, nie używałam jej do kamrmienia mlekiem sztucznym, bo Laura jest karmiona naturalnie. W komplecie są 2 smoczki - użyte kilka razy. Butelka jest szklana. Myślę, że po wygotowaniu butla będzie jak nowa. Mieszkam we Wrocławiu. Jeżeli pokryjesz koszty wysyłki - moge oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
magda8207 Re: bardzo bardzo potrzebuję 11.08.06, 08:04 dziekuje bardzo za odpowiedz byłabym zainteresowana tylko musze zorientować się jakie są koszty przesyłki. Jeśli nie bedą wysokie i nie przekroczą wartości nowej butli to chetnie ją wezmę Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 Re: bardzo bardzo potrzebuję 11.08.06, 13:06 Koszty wysyłki zamkną się w 5 zł. - a szczegóły są na stronie poczty polskiej - wrzuc hasło w wyszukiware i na ich stronie sobie łatwo policzysz, ile wysyłka wyneisie. Odpowiedz Link Zgłoś