kanga_i_roo Re: obdaruje młodszą dziewczynkę 25.11.06, 19:27 ew, dwójkę młodszego rodzeństwa Wpisałam się w pierwszym wątku, bo taki link funkcjonował na moim forum. Sama mam dziewczynkę 5letnią i wiem o czym marzą takie dziewczynki Pozdrawiam pomocne emamy Aaa, jestem z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 25.11.06, 20:31 Witam, dowiedzialam sie o tej akcji na innym forum. Chetnie tez zostane Sw.Mikolajem Wiek dziecka - najlatwiej do 6-7 lat (bo takie mam w rodzinie i bedzie mi latwiej cos wymyslic); plec - obojetnie. Jesli to nie jest zabronione to moge tez dorzucic jakies ciuszki - uzywane, ale dobre. Paczke bede wysylac, wiec wszystko jedno, gdzie "moje" dziecko mieszka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 zgłaszam się 25.11.06, 23:16 jestem mamą 3 letniego chłopczyka i 9 letniej dziewczynki, więc najłatwiej byłoby mi zrobic prezent dziecku w tym przedziale wiekowym, lub młodszemu do prezentu mogę dorzucić ubranka w dobrym stanie; jesteśmy z Krakowa, prezent mogę dostarczyc w Krakowie lub okolicy; lub pocztą - gdziekolwiek) czekam na przydzielenie dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
brombeer zglaszam sie 26.11.06, 18:07 Prosze o przydzielenie mi maluszka, wiek i plec dowolna. Jestem mama prawie szescioletniego chlopca; Mieszkam we Francji, wiec nie dostarcze osobiscie, tylko poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: zglaszam sie 26.11.06, 19:48 zglaszam sie tezAle i ja poczta bo tez mieszkam za granicaProsze o podanie adresu itp malucha Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Dziewczyny wróciłam po weekendzie 26.11.06, 20:49 i jutro poodpowiadam na pocztę i poprzesyłam "przydziały" Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Dziewczyny wróciłam po weekendzie 26.11.06, 22:37 i ja tez mam dziewczynke 9 lat i chlopca 7 paczka przyjdzie z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Dziewczyny wróciłam po weekendzie 27.11.06, 00:21 oczywiscie dzieci moga byc mlodsze i tej samej plci Odpowiedz Link Zgłoś
kreska7211 Re: Dziewczyny wróciłam po weekendzie 26.11.06, 23:46 hej arwena nie wiem czy dostałas moja odpowiez na moje 2 zgłoszenie jszcze dla 3 dzieci jest aktualne, czekam na pocztę, pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek100 zgłaszam się 27.11.06, 14:25 witajcie, o akcji dowiedziałam sie z innego forum, chciałabym zrobić prezent dla 3 dziewczynek, nie mam własnych dzieci, więc i moje doświadzcenie jest niewielkie, ale liczę na podpowiedź. serdecznosci Asiek100 Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: zgłaszam się 27.11.06, 14:38 Witajcie. Chętnie obdaruję jedno dziecko paczką ze słodyczami i zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Dziewczyny napisze do was na priva, ale 27.11.06, 15:35 późnym wieczorem, albo jutro. Cos szwankuje i poczta gazetowa i wp. NIe moge odebrac ani wysłać meili. Ale wszystko spisyję i dopasowuję. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
basia231 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 28.11.06, 10:27 Witam Super akcja Ja chętnie zrobie paczke dla dziecka wiek i płeć obojętne (sama nie mam własnych to chętnie sie podziele). Prosze tylko o namiary i jakieś podpowiedzi bo chciałabym trafić w gusta. Pozdrawiam. Prosze o wiadomość na basia231@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: chetnie sie zglosze :) jak zostac mikolajem? 29.11.06, 01:46 Jeśli jeszcze brakuje Mikołajów, to się zgłaszam. Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: chetnie sie zglosze :) jak zostac mikolajem? 29.11.06, 16:15 Oj brakuje Mikolajow, brakuje Arwena bedzie sie cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
annas16 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 30.11.06, 16:14 Chętnie obdaruje chlopca 4-6 latka.O ile jeszcze aktualne.PozdrawiamAnia Odpowiedz Link Zgłoś
kim5 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 01.12.06, 11:56 Mam pomysł na fajny prezent dla chłopca, który interesuje się piłką nożną. Odpowiedz Link Zgłoś
anelam Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 02.12.06, 09:41 Witam, Chętnie przygotuję paczkę dla 2-3 letniej dziewczynki z Krakowa lub okolic: - ubrania (roz. 92-98) - słodycze - zabawki Paczka będzie duża, mogę ją przywieźć pod wskazany adres. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
anelam Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 02.12.06, 09:51 Zapomniałam napisać, że paczkę mogę też wysłać w dowolne miejsce w Polsce, jeśli taka będzie potrzeba i decyzja Organizatorów. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
amira_eg Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 03.12.06, 17:09 Czy jeszcze moge sie przydac jako Mikolaj?czy juz Mikolajow w tym roku tlok? Jesli tak to prosze o BARDZO BARDZO szybki kontakt poniewaz mieszkam daleko i potrzebuje czas na przeslanie. Nie chce wybierac, ale najlatwiej bylo by mi wyslac paczke do jednej lub dwoch osob (np. rodzenstwo) w wieku np. do 5 lub 6 lat no i super jezeli z Katowic.... o jejku chyba juz przesadzilam! jezeli nie ma dzieci jak opisalam to bede szczesliwa z kazdego jakie mi dacie. Prosze o bardzo szybki kontakt... oczywiscie jesli wciaz aktualne! Odpowiedz Link Zgłoś