Gość: Nujka IP: *.* 17.10.02, 21:09 Witajcie,Jesli ktos mialy zbedną to z radoscia przyjme torbe na akcesoria niemowlęcę do wózka.Kolorystyka obojętna.Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola..k Re: Przyjmę torbę do wózka IP: *.* 28.10.02, 11:12 WitamPotrzebna Ci jeszcze ta torba? Ja mam taką i już jej nie używam. używałam ją 2 lata i widać to po niej (np. zmek czasem świruje, chyba bys musiała coś z nim zrobić). Daj znać na priva, jeśli ją chcesz.Jest granatowa, z przewijakiem dopinanym, od Emmaljungi. NA pierwszy rzut oka wygląda dobrze , bo owija ją sie właśnie tym przewijakiem, którego ja nie używałam, więc nie jest zniszczonyOla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola..k Re: Przyjmę torbę do wózka IP: *.* 28.10.02, 11:13 WitamPotrzebna Ci jeszcze ta torba? Ja mam taką i już jej nie używam. używałam ją 2 lata i widać to po niej (np. zmek czasem świruje, chyba bys musiała coś z nim zrobić). Daj znać na priva, jeśli ją chcesz.Jest granatowa, z przewijakiem dopinanym, od Emmaljungi. NA pierwszy rzut oka wygląda dobrze , bo owija ją sie właśnie tym przewijakiem, którego ja nie używałam, więc nie jest zniszczonyOla Odpowiedz Link Zgłoś