lili111 09.05.03, 09:03 Oddam potrzebującej mamie magnetofon, żeby mogła puszczać muzykę i bajki swojej dzidzi. Magnetofon jest używany, ale działa. Natomiast radio jest nieprzestawione i dlatego nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena25 Re: oddam radio-magnetofon - Kraków 10.05.03, 20:44 Witaj!!! Byłabym zainteresowana tym magnetofonem - to nie dla mojego dziecka tylko koleżanki, która bardzo trudną sytuację. Pracuje tam tylko mąż, mają 2 dzieci, a ona jeszcze studiuje!!! Jeśli się zgadzasz to wyślij mi wiadomość na priv co do szczegółów. Jestem z Dąbr. Górn. Mój mąż czasami jeździ do Krakowa to jakoś się umówimy. Renata adres rcich@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Re: oddam radio-magnetofon - Kraków 10.05.03, 21:28 Zgłosiła się juz dziewczyna. Jeśli jednak coś nie będzie jej odpowiadało to się odezwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Re: oddam radio-magnetofon - Kraków-oddane. 01.07.03, 18:45 Magnetofon powędrował już do Basi i małego Leonka. Odpowiedz Link Zgłoś