olka_gd 30.01.04, 20:35 Witam, czy macie moze namiary na dobrego neurologa w Trójmieście przyjmującego w państwowej poradni, ale moze też być prywatnie, jesli warto. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiamol Re: dobry neurolog? 30.01.04, 23:23 Polecam Pania Mathaizel (chyba nie przekrecilam nazwiska). Przyjmuje prywatnie, przyjezda do domu. Jezeli cie interseuje to poszukam telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
michana Re: dobry neurolog? 31.01.04, 11:56 Witaj! My także byliśmy u dr.Agnieszki Matheisel i uważam,że jest bardzo dokładna. Przyjmuje w Przychodni Przyklinicznej przy AMG na Dębinki7a tel.349-26-31. Niestety w przychodni mają lekarze miesięczne dyżury więc nie wiem kiedy będzie przyjmowała. Powodzenia Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamol Re: dobry neurolog? 31.01.04, 18:36 tel na komórke do dr Mathaisel 501019222 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.dz Re: dobry neurolog? 03.02.04, 21:40 Polecam doktor Maćko - Trzpis. Przyjmuje "państwowo" w przychodni zdrowego dziecka przy szpitalu na gdańskiej Zaspie. Oczywiście potrzebne jest skierowanie od pediatry. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_jm Re: dobry neurolog? 04.02.04, 21:45 Witam Czy doktor Maćko-Trzpis przyjmuje jeszcze na Zaspie? My chodziliśmy do niej w Gdyni do przychodni na Abrahama, ale teraz nie podpisali z nią kontraktu. Pozdrawiam. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia.dz Re: dobry neurolog? 11.02.04, 11:50 iwona_jm napisała: > Witam > Czy doktor Maćko-Trzpis przyjmuje jeszcze na Zaspie? > My chodziliśmy do niej w Gdyni do przychodni na Abrahama, ale teraz nie > podpisali z nią kontraktu. > Pozdrawiam. > Iwona Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie zaglądałam tutaj przez kilka dni. Hmmm, nic mi nie wiadomo, aby pani doktor Maćko - Trzpis nie przyjmowała już na Zaspie... Pod koniec zeszłego jeszcze normalnie przyjmowała. Ale faktem jest, że w tym roku nie dowiadywałam się czy nic się nie zmieniło. Może po prostu zadzwoń na izbę zdrowego dziecka? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_gd Re: dalej o dr M.-poprawione 03.02.04, 23:19 Sorki, to mój komp. Dzieki serdeczne i jeszcze pytania:o co chodzi a tymi dyżurami?Co sie dzieje jesli jest potrzebny stały kontakt? czy długo się czeka na wizytę? A jeśli prywatnie, to ile kosztuje wizyta i czy jak są potrzebne dalsze badania np. usg, to trzeba tez robić prywatnie? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamol Re: dalej o dr M.-poprawione 04.02.04, 16:53 Wiem, ze za wizyte bierze różnie, (w zależności skąd jesteś) Najlepiej zadzwoń i dowiedz się szczegółów przez telefon, apropo ceny i gdzie masz zrobić USG (może nie jest potrzebne). Ja, płaciłam 60. I USG miałam zrobione w przychodni (skierowanie od pediatry) Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
olka_gd Re: dalej o dr M.-poprawione 05.02.04, 12:17 Dzięki raz jeszcze! Mam nadzieje że u Twojego malucha wszystko w porządku. A swoją drogą słodki jest (na swój właściwy, męski sposób Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamol Re: dalej o dr M.-poprawione 05.02.04, 15:40 U mojego maluszka wszystko OK, miał drżenia konczyn, i był za wiotki. pozdrawiam i życzę powodzenia Gosia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10553008 Odpowiedz Link Zgłoś