Dodaj do ulubionych

Pediatra w Gdansku- poszukuje

08.01.11, 00:07
Witam,
Niedawno przeprowadzilam sie do Gdanska i poszukuje dobrego pediatry w Gdansku mozecie kogos polecic .

dzieki
Obserwuj wątek
    • mbkow Re: Pediatra w Gdansku- poszukuje 13.01.11, 10:11
      witam
      chodzimy do dr Folwarskiego, kotry przyjmuje w gabinecie prywatnym na niedzwidniku ul. goralska 13/10 codziennie 8-10 i 16-18. nie ma problemu z kolejkami, najdluzej czekalam moze z 30min, najczesciej ok.10, wizyta 40zl (rowniez przy 2 dzieci)
      • anezram48302 Re: Pediatra w Gdansku- poszukuje 12.02.11, 23:23
        dzieki smile
      • mama-emmy Re: Pediatra w Gdansku- poszukuje 26.02.11, 15:44
        Czy na wizytę do tego lekarza trzeba się wcześniej umawiać telefonicznie?
        Jak tak, to mogę prosić o nr telefonu.
        • mbkow Re: Pediatra w Gdansku- poszukuje 01.03.11, 14:42
          cala uroda polega na tym, ze nie trzeba sie rejestrowac, sie po porstu idzie smile
          • mama-emmy [...] 02.03.11, 09:34
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • tyska_edziecko Do mama-emmy 02.03.11, 15:15
              Proszę usunąć niedozwoloną regulaminem forum reklamę z sygnaturki.
              • mama-emmy Re: Do mama-emmy 03.03.11, 08:58
                Przepraszam, zapomniałam skasować sad
                A mogę wiedzieć, czy ten lekarz przyjeżdża na wizyty domowe?
    • aniak.1 Re: Pediatra w Gdansku- poszukuje 27.01.11, 17:43
      My także chodzimy do dr Folwarskiego smile Polecam
    • mast1 Re: Pediatra w Gdansku- poszukuje 24.02.11, 20:21
      Ja też polecam dr Folwarskiego, moje dzieci wyprowadził z astmy, nigdy nie nadużywał antybiotyków, bardzo dobry lekarz.
    • wilk.w.owczej.skorze Re: każdy, byle nie Folwarski 12.03.11, 04:43
      A ja odradzam dr. Folwarskiego. Nadużywa antybiotyków. Na pytanie " co dziecku jest, jaką pan stawia diagnozę, potrafi odpowiedzieć "hmmm, to chyba jakaś infejcja wirusowa ale profilaktycznie dam antybiotyk". Rece opadaja! Profilaktycznie!! Antybiotyk na wirusy??!!
      Małomówny.
      Pacjentow dzieli na lepszych i gorszych. 50 zlotych to dr bral ode mnie 2 lata temu na wizycie w gabinecie, za domowa potrafi wziac nawet stowe. U innych pacjentow, polowe tej stawki. Przy czym, odleglosc i dzielnica, do ktorej dr musi dojechac do pacjenta nie ma tu znaczenia.
      W toalecie w gabinecie-brudno.
      Zrobil awanture, kiedy zostal poproszony o wypisanie zwolnienia. najpierw odmowil, ale jak zobaczyl ze pacjent nie ustepuje, to laskawie dal zwolnienie, ale wyraznie zaznaczyl"zeby mi to bylo ostatni raz". A wiecie czemu> Bo takiego pacjenta z wypisanym zwolnienien musi wpisac KPiR i odciagmac od wizyty podatek. A dr jest mistzem w robocie "na czarno".
      Nigdy nie zaleca dodatkowych badan, wymazow, posiewów. Nic!
      • klaudusia-mamusia Re: każdy, byle nie Folwarski 23.04.11, 13:49
        oj tu sie nie zgadzam. malomowny bo opanowany nie robi paniki , moje dziecko nigdy od niego nie dostalo antybiotyku , ponad 20 lat lemu byl moim lekarzem kiedy ja sie urodzilam , bez problemu jedzie tez do starszych moich dziadkow kiedy cos sie u nich dzieje , jest godny polecenia , takich lekarzy powinno byc wiecej. fakt -kosztuje, wizyta domowa ok 70-100 zl w gabinecie 40 zl ale warto , cala moja rodzine wyleczyl z alergii a brata z mononukleozy mimo ze zaleceniem byla hospitalizacja. rece dam sobie za niego uciac !
        • mama-emmy Re: każdy, byle nie Folwarski 23.04.11, 16:32
          a mogłabym prosić o numer telefonu do tego lekarza?
          Zależy mi na wizytach domowych.
          • maja_sara Re: każdy, byle nie Folwarski 01.05.11, 20:01
            Ja też nie polecam.
            To, że jest małomówny to "pikuś", dla mnie doktor nie musi być wylewny i rozgadany. Ale fakt, że zapisuje antybiotyki na infekcje wirusowe, to akurat prawda. Tu się zgodzę. I to jest dla mnie całkowita dyskwalifikacja. Moje dziecko było jego pacjetem, do czasu.
            Żadnych skierowań na badania, posiewy itp. Nawet jeśli się o takie prosi, to i tak się u doktora nie dostanie. Żadnego rachunku za wizytę. Poza tym to doktor, którzy nie pracuje w żadnym szpitalu, tylko praktykuje prywatnie. To też jest minus.
            • fvmmka Re: każdy, byle nie Folwarski 11.05.11, 18:47
              polecam dr Jacka Brodzickiego namiar dostalam od lekarki dzieki ktorej mojedziecko zyje..przyjezdza na wizyty domowe wiec prywatnie. jesli ktos chce namiary to pisac na @ gazetowego
              • fvmmka Re: każdy, byle nie Folwarski 11.05.11, 18:48
                dodam ze po 4 latach kiedy to niemial stycznosci z moja corka rozpoznal...kontakt sie urwal z nim ze wzgledow finansowych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka