joamka 05.05.05, 08:03 Czy ktoś wie gdzie można w Trójmieście kupic klapki na basen trzymające również pięte dziecka - takie dla 2 latka? Dzięki Aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogaj Re: klapki na basen 05.05.05, 11:27 Widzialam takie klapki w H&M oraz w CCC oraz Deihmanie. Koniecznie chcesz na piete? pytam,bo ja mialam na piete dla mojego synka i strasznie mnie to denerwowalo,ze na basenie musialam mu ciagle zapinac te klapki i teraz mu kupie juz bez piety,Sz ma ponad 2 lata. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
joamka Re: klapki na basen 05.05.05, 11:46 Dzięki, będę szukać w H&M i i D bo w CCC juz nie ma. Myślałam o pięcie żeby ich nie zgubił bo takie wsuwane to wydaje mi sie ze zaraz spadną. Widziałam ze na basenie na Witominie właśnie takie mają dzieci. Ale czy to sie sprawdza na 100% to nie wiem. Dziękuje za wieści. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
mip1 Re: klapki na basen 07.05.05, 11:11 Ja używam dla swoich dzieci plastikowych sandałków takich przezroczystych i w ogóle ich nie zdejmuję, pływają w nich, a raczej biegają w brodziku w aquaparku. Odpowiedz Link Zgłoś