kiciakicia 27.10.03, 13:23 To jak zaczynamy akcję poszukiwania to szukam mam z Tczewa. Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciakicia Re: Mamy z Tczewa!!! 27.10.03, 16:03 myslałam że jest nas tu troszkę wiecej, myslisz że tylko my dwie z taj bardzo dużego miasta a może to aż dwie Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: Mamy z Tczewa!!! 01.11.03, 21:26 Witam! Ty odpowiedziałaś ma moje wezwanie, ja odpowiadam na Twoje. Nazywam się Aśka i mam prawie 9-miesięcznego synk Filipka. Mieszkam na Jedności Narodu. Odezwij się i Ty, druga mamo, też. Buziaki, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
philosophus Re: Mamy z Tczewa!!! 26.12.03, 11:11 > To jak zaczynamy akcję poszukiwania to szukam mam z Tczewa. Ho Ho Ho! odzywa sie mlody niedoszly jeszcze tata z Tczewa , oczekuje wlasnie mojego Kubusia... jezeli bylybyscie drogie mamy zainteresowane zapraszam... moja mamusia tez sie tu niebawem odezwie [albo zobaczymy sie w jakiejs knajpce] > Pozdrawiam Anita Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: Mamy z Tczewa!!! 29.12.03, 08:57 Podpisuję się pod wpisem Męża. Dajcie znać, to się gdzieś spotkamy. / Tylko weźcie pod uwage,że na przełomie lutego i marca może być mały problem- będę prawdopodobnie na porodówce / Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: Mamy z Tczewa!!! 29.12.03, 18:20 Hej, hej! To ja, Asia! Maleństwo urodzi się w lutym lub w marcu? Mój Filipek urodził się w lutum jeszcze tego roku. Jak się czujesz jako duuuża mama? Bo ja w zaeszłym roku o tej porze to się toczyłam zamiast chodzić! Ale wszystko poszło prawie dobrze... A do jakiego lekarza chodzisz? Ja chodzilam do dr. Knurowskiego i mile to wspominam. Sam pobyt na porodówce też. Wcale nie jest tak źle jak mówią, wiem, bo spędziłam tam całe 5 dni! Czekam na wiadomości od Ciebie (od Was) i pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: Mamy z Tczewa!!! 12.01.04, 11:43 Witam! Termin: 28/29 lutego. Waga: +15 kg. Wymiary: w najszerszym miejscu 115 cm. Ułożenie: zmienne! Płeć baby: "jajcarz".Lekarz prowadzący: dr Zwirbulis- polecam. Wybrana porodówka: wciąż się waham.Szkoła rodzenia: ? Podobno NFZ nie podpisał umowy. Wiem, powinnam ćwiczyć...Samopoczucie: Staram się panować nad emocjami, ale..."kobiety są czasem nielogiczne" Możemy pogadać: GG 1518055 Odpowiedz Link Zgłoś
philosophus Re: Mamy z Tczewa!!! 12.01.04, 11:57 nie zapomnijcie o mnie :> gg 3454216 ps: kocham Cie, svistaq :> --- "Trzeba, żebyś żył dla innych, jeśli chcesz żyć dla siebie" - Seneka Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: Mamy z Tczewa!!! 14.01.04, 18:38 Hej! Moje gg to 510126. Pozdrowionka! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: Mamy z Tczewa!!! 08.02.04, 10:29 Hej, hej! A mój Filipek skończył dzisiaj roczek!!! Kawał chłopa z niego!! A u Was jak? Wykluło się już? Trzymam kciuki! Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: Mamy z Tczewa!!! 10.02.04, 11:36 Trwają ostatnie przygotowania i.... czekamy. Coś tu cicho, spokojnie, nie sądzisz rimajko? Na GG też nie ma ruchu... Nie wiem, czy tczewianki wola zachować prywatność w necie- bo "nasze miasto jest takie rozplotkowane" i "wszyscy się znają, wszyscy są krewnymi kogoś"? Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_mama Re: Mamy z Tczewa!!! 26.03.04, 19:06 Czy jeśli jestem z Tczewa, ale jeszcze nie jestem mamą, to też mogę się odezwać? )) Bardzo się cieszę, że ktoś z mojego miasta tu pisze. Właśnie przygotowuję się do bycia mamą. W najbliższym czasie (tzn. za ok. 2-3 m-ce) chcielibyśmy się z mężem starać o dzieciątko. Czy możecie napisać do którego lekarza najlepiej się udać? Chodzę na razie do dr Dzieło - Cierpiał, ale podobno Wasilewski jest niezły (przyjmuje na Lecha). Pozdrawiam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
rimajka Re: Mamy z Tczewa!!! 06.04.04, 20:23 Hej! Ja chodziłam do dr. Knurowskiego, ale nie polecam. Za to słyszałam, że dr. Wasilewski i dr. Zwirbulis są super! Powodzenia w staraniach! Pozdrawiam, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Mamy z Tczewa!!! 30.04.04, 09:27 Hej,myślę,że mogę się do Was przyłączyć.Mieszkam w Tczewie i jestem mamą 20- miesięcznej Oleńki,która ma "diabliki" w oczach.Bez skojarzeń.Swoją ciążę i poród wspominam tak,jakby to było wczoraj,widać takie to było dla mnie silne przeżycie.Polecam wszystkim obecnym i przyszłym mamom dr.Wasilewskiego.O prawdziwego fachowca w naszym mieście trudno.Opiekował się mną przed ciążą, w czasie jej trwania i po.Znakomity lekarz.Wcześniej korzystałam z usług innych naszych lekarzy i w końcu trafiłam na niego.Dziękuję opatrzności do dziś.Przesympatyczny-polecam.Pobyt na porodówce też nie był najgorszy,personel ok.A jako pediatrę polecam dr Zduńczyk i dr.Sudę.A tak w ogóle to życzę Wam jak najrzadszego kontaktu z jakimikolwiek lekarzami.Dozo. Odpowiedz Link Zgłoś
slimak13 Re: Mamy z Tczewa!!! 01.05.04, 15:16 Czy emamy z Tczewa spotykaja się i współdziałają. Mam córke 2,5, i wylądowałam w tczewie na suchostrzygach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś