Dodaj do ulubionych

Nowe forum

24.09.09, 23:16
Mam propozycję.Jasne niebo i jej świta niech sobie słodzą w
podwątkach a główne forum zostawcie dla naprawdę zainteresowanych
facetami z Egiptu. W końcu takie jest przesłanie tego forum, a nie
wyniki naszych siatkarzy ewentualnie śmierć Michaela.
Obserwuj wątek
    • ka_ja1 Re: Nowe forum 24.09.09, 23:35
      Inni mają również szersze horyzonty,niz kto komu majtki sciągnął.
    • rubio.3 Re: Nowe forum 24.09.09, 23:35
      cara.mia napisała:

> Mam propozycję.Jasne niebo i jej świta niech sobie słodzą w
      > podwątkach a główne forum zostawcie dla naprawdę zainteresowanych
      > facetami z Egiptu. W końcu takie jest przesłanie tego forum, a nie
      > wyniki naszych siatkarzy ewentualnie śmierć Michaela.

zapomniałaś jeszcze o WTC i Patrycu Swayzym. Też było nie na temat . Cara.mia
      pisałaś , że habibiś Egipski jest już być może Twoim byłym po Cypryjczyku z
      dawnych lat. To czego właściwie chcesz się dowiedzieć. Podaj imię , namiar na
      gościa może worek z informacjami się rozwiąże na jego temat. Nie ma tu
      Jasnegonieba i jej świty , to że czasem zbaczamy wszyscy z tematu to nic złego.
      Nie można cały czas pisać tylko o facetach z Egiptu , bo to by zakrawało na
      swego rodzaju zboczenie. Pozdrawiam i nie irytuj się z tego powodu. napisz sama
      coś konkretnie od siebie. Buziaki
    • byrd52 Re: Nowe forum 25.09.09, 08:44
      Myślę,że Jasneniebo świetnie zarządza forum.
      Robi to dokładnie na wzór ojca Tadeusza R.
      Wszystko co niezgodne z jedynie słuszną opcją jest kasowane.
      Tak trzymać!
      Pozdrawiam :)
      • alefbet Re: Nowe forum 25.09.09, 09:16
        byrd52 napisał:

> Myślę,że Jasneniebo świetnie zarządza forum.
        > Robi to dokładnie na wzór ojca Tadeusza R.
        > Wszystko co niezgodne z jedynie słuszną opcją jest kasowane.
        > Tak trzymać!
        > Pozdrawiam :)

Niech zgadnę. Ty przychodzisz otworzyć ślepcom oczy i wyzwolić od tyranii
        moderatorki? Masz jakieś mesjanistyczne posłannictwo?

BTW. Nie lubię radia co ma ryja, ale nie dzwonię do nich w czasie audycji i nie
        nauczam jak i co mają mówić.
        • byrd52 Re: Nowe forum 25.09.09, 09:20
          Witam Dyżurnego Klakiera Forum.
          Mam pytanie, czy jesteś biały, czy kolorowy?
          • alefbet Re: Nowe forum 25.09.09, 09:25
            byrd52 napisał:

> Witam Dyżurnego Klakiera Forum.
            > Mam pytanie, czy jesteś biały, czy kolorowy?

Ale masz poza tym coś konkretnego do powiedzenia?
            Zaczynasz ad personam, jak skończysz?
            • byrd52 Re: Nowe forum 25.09.09, 11:57
              alefbet napisał:

> byrd52 napisał:
              >
              > > Witam Dyżurnego Klakiera Forum.
              > > Mam pytanie, czy jesteś biały, czy kolorowy?
              >
              > Ale masz poza tym coś konkretnego do powiedzenia?
              > Zaczynasz ad personam, jak skończysz?

Skończę jak Wtopek :)
              A Ty?
              • alefbet Re: Nowe forum 25.09.09, 14:16
                byrd52 napisał:

> alefbet napisał:
                >
                > > byrd52 napisał:
                > >
                > > > Witam Dyżurnego Klakiera Forum.
                > > > Mam pytanie, czy jesteś biały, czy kolorowy?
                > >
                > > Ale masz poza tym coś konkretnego do powiedzenia?
                > > Zaczynasz ad personam, jak skończysz?
                >
                > Skończę jak Wtopek :)
                > A Ty?

A my o mnie rozmawiamy?
        • latika101 Re: Nowe forum 25.09.09, 09:20
          BTW. Nie lubię radia co ma ryja, ale nie dzwonię do nich w czasie
          audycji i nie
          > nauczam jak i co mają mówić.

mhh wiesz co ,alefabet ale to niezły pomysł na nocną rozrwykę , oni
          maja w RM audycje rozmowy nocą , można dzwonic i dzielić sie
          złotymi myślami , mozemy ich zaproisić na forum , że by mogłi sie
          wypowiedzieć co o nas myslą, a może Bryd już od nich jest. :-)
          • ahmed_salim Re: Nowe forum 25.09.09, 09:25
            www.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc Moherowy berecik :D.
            POzdrawiam. :):):):):):):):):):)..................
          • byrd52 Re: Nowe forum 25.09.09, 09:30
            latika101 napisała:
            > oni
            > maja w RM audycje rozmowy nocą...

"Rozmowy niedokończone", taki jest tytuł.
            "Rozmowy nocą" to polski film o pokoleniu singli. Niezły, choć nie o Egipcie :)
    • jasneniebo Re: Nowe forum 25.09.09, 10:30
      cara.mia napisała:

> Mam propozycję.Jasne niebo i jej świta niech sobie słodzą w
      > podwątkach a główne forum zostawcie dla naprawdę zainteresowanych
      > facetami z Egiptu. W końcu takie jest przesłanie tego forum, a nie
      > wyniki naszych siatkarzy ewentualnie śmierć Michaela.

Jako szalenie doświadczona uczestniczka tego forum o bogatym dorobku
      ( 7 postów), znudzona dyskusjami i sposobem komunikacji między
      uczestnikami forum, rozumiem ,że jedynie niezbędne Ci są informacje o
      facetach z Egiptu,proponuję spojrzeć na prawo na ekranie komputera
      zobaczysz obok słowa forum szary prostokąt, dalej powinnaś poradzić
      sobie sama . Jak Będziesz miała kłopot to napisz.
      • ahmed_salim Re: Nowe forum 25.09.09, 11:06
        Załóżmy, że to forum jest przedsiębiorstwem. Każda jednostka ma
        działalnośc podstawową (tutaj to dyskusja na temat Egipcjan), zaś
        też może prowadzić działalność pomocniczą dla urozmaicenia swojej
        misji (tutaj to będą pogaduchy na inne tematy niż tylko "kochanek,
        seks i pieniądze" np. aby się lepiej poznać, w końcu jesteśmy w
        miejscu publicznym, lub jak to miał zwyczaj mawiać Ferdynand
        K. "prywatne-publiczne" forum. Pozdrawiam moderatorki, forumowiczki.
        Buziaki dla WAS. :* Miłego, pełnego uśmiechu dnia
        życzę. :):):):):):):):):):):):)
        • rubio.3 Re: Nowe forum 25.09.09, 11:52
          Podoba mi się Twoje porównanie do przedsiębiorstwa. Buziaki Ahmed_salim
          • ahmed_salim Re: Nowe forum 25.09.09, 11:58
            Rubio.3 kochana.
            Ja uwielbiam porówniania, bowiem one dają mi jakiś sens danemu
            zjawisku. Niektórzy filozofowie też stosowali porówniania (trochę).
            Ślę Tobie uśmiech i gorącego buziaka w polczki, abyś się uśmiechała
            non stop. Bo dzisiaj u mnie zimno i chmury. A jak się nie
            uśmiechniasz to do wieczora stanę się bardzo ponury. :):):):):):):)
            • rubio.3 Re: Nowe forum 25.09.09, 13:44
              > Ślę Tobie uśmiech i gorącego buziaka w polczki, abyś się uśmiechała
              > non stop. Bo dzisiaj u mnie zimno i chmury. A jak się nie
              > uśmiechniasz to do wieczora stanę się bardzo ponury.

Mam nadzieję, że wyjrzało Ci słońce bo jak czytam Twoje życzenia to nie da się
              nie uśmiechać. Porównania są rzeczywiście dobre ,bo obrazowo można komuś coś
              wytłumaczyć. Tylko nie próbuj mnie np do wielbłąda albo słonia porównywać, bo
              podobieństwa nie ma zadnego a różnice wielkie. Miłego dzionka zabieram się dalej
              do pracy.

PS : cara.mia jak widzę jednak nie wiele masz do powiedzenia w temacie nowego
              forum. A odpowiadając na Twój post z innego wątku co chciała byś konkretnie
              jeszcze wiedzieć o facetach z Egiptu. Rozmiary butów, kołnierzyków, gdzie
              mieszkają , co jedzą , czy śpią w majtkach czy bez? Zastanów się bo faktycznie w
              tych setkach wątków jest bardzo dużo informacji, tylko trzeba je przeczytać.
              Pozdrawiam
              • cara.mia Re: Nowe forum 25.09.09, 16:36
                Nie widzę sensu dalszej dyskusji, a nowe forum miało być dla was a
                nie dla mnie, żebyście mieli miejsce gdzie możecie się do woli
                adorować i żeby było wiadomo który wątek omijać.

Rozmiary butów, kołnierzyków, gdzie
                > mieszkają , co jedzą , czy śpią w majtkach czy bez?
                Może być przynajmniej byłoby na temat.
                • mmankaa Re: Nowe forum 25.09.09, 19:06
                  "a nowe forum miało być dla was a nie dla mnie" - co za troska o
                  innych... Ja też rzadko tu wypowiadam się jak Ty cara.mia, ale mam
                  wrażenie, że chętnie zastąpiłabyś moderatorkę. Poruszane tematy "nie
                  na temat" to sprawa stałych forumowiczów, a Tobie nic do tego.
                  Prawdopodobnie większość tu piszących włącznie z moderatorką znają
                  się długo jako forumowicze. Tym bardziej protekcjonalny ton Twojej
                  wypowiedzi i oceny moderatorki jest smieszny zwłaszcza, że to forum
                  jest prywatne. A może gubisz główny wątek, kiedy nagle ktoś odbiegł
                  na moment od tematu głównego? Skoro tak Ci to przeszkadza, to założ
                  swoje forum i będziesz prowadziła forum bez tematów pobocznych, z
                  powagą i bez humoru i zyczę... by nie powiało nudą
                  • tacomabelle forum zeszło na psy 25.09.09, 19:32
                    Prawdę jest, że zrobiło się z tego kółeczko wzajemnej adoracji, a
                    udzielające się panienki z mioderatorką na czele na siłę robią z
                    siebie pensjonarki z zakonnego gimnazjum, jeżdzące do Egiptu rzucać
                    kwiatki na procesji. W rezultacie mamy karykaturę, z której śmieją
                    się tłumy ludzi, a kobieta jadąca w tamte strony kojarzona jest
                    dwuznacznie.

Tak więc mamy slodkie gugu i beble o niczym, a co ciekawsze i
                    inteligentniejsze wpisy, nie wspominając o krytyce, są wycinane jak
                    leci.

Podziękujmy moderatorce i stadku klakierów. Forum mdłe jak mamałyga,
                    ale z "klasą" i na "poziomie".
                    • jasneniebo Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 20:36
                      tacomabelle napisała:

Podziękujmy moderatorce i stadku klakierów. Forum mdłe jak mamałyga,
                      > ale z "klasą" i na "poziomie".

Nie ma za co podziękować to ja mogę Tobie za miłe słowa i konstruktywną
                      krytykę. Co do oceny mojej moralności -to raczej nie Twoja sprawa. Popatrz w
                      lustro i tam sobie oceń samą siebie.
                      • tacomabelle Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 20:57
                        Myślałam, że stać cię na coś więcej niż "a u was biją Murzynów".

Czy to coś wstydliwego przyznać się, że uprawiasz seks z Arabami?
                        • jasneniebo Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 21:06
                          Nie ma w tym nic wstydliwego,moje życie intymne nie jest tematem tego forum, nie
                          pisałam, że mam jakiś problem natury sercowej.Jak byś poczytała uważniej może
                          byś się dowiedziała ale przecież lepiej odreagować swoje frustracje prawda?
                          Twoje prawo, moja odpowiedź dostosowana była do poziomu Twojego postu- starałam
                          się pisać prosto.
                        • alkud Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 21:16
                          > Czy to coś wstydliwego przyznać się, że uprawiasz seks z Arabami?

moim skromnym zdaniem powinnaś zająć się swoją własną d*pą
                          a nie analizowaniem czyjegoś życia seksualnego

chyba, że w świecie realnym też podchodzisz do obcych kobiet i rzucasz takie teksty
                        • jasneniebo Re: forum zeszło na psy 26.09.09, 21:25
                          tacomabelle napisała:

> Myślałam, że stać cię na coś więcej niż "a u was biją Murzynów".
                          >
                          > Czy to coś wstydliwego przyznać się, że uprawiasz seks z Arabami?

Najpierw myślałam,ze może piszę językiem nie zrozumiałym lub konieczność czytania wszystkich postów osłabia moją zdolność pojmowania świata, ale dzisiaj jak spadła mi gorączka ( jestem chora)
                          oświeciło mnie. Pooglądałam sobie posty i proszę wysoki poziom i kultura w pełnym wymiarze. Myślę,że ktoś bardzo cię skrzywdził, ale nie wiem czy mi cię żal czy zwyczajnie jestem zniesmaczona. Po raz pierwszy, ocenię zawartość postu kobiety, albo kto chce niech to zrobi sam- komentarz jest zbędny.Pozostałe twoje posty wnoszą równie dużo,a wiedzę o Egipcie masz OGROMNĄ.
                          Idąc dalej w każdym twoim poście ocenę forumowiczek ferujesz konsekwentnie "uczciwie i bez nienawiści"- czy ty aby nie jesteś facetem zdradzonym przez partnerkę??? ( wiem nie baw się a analizę parapsychologiczną!)Nie zniżaj się do odpowiedzi ,bo prościej już nie uda mi się napisać

Re: co sadzicie o rosyjskich turystach w Egipcie?
                          tacomabelle 18.04.09, 21:55 Odpowiedz
                          Chyba frontem do klientek Z męskiego punktu widzenbia żyć nie
                          umierać. Mogą przebierać w nagrzanych laseczkach z całej Europy.
                          Albo aranżować trójkąciki, czworokąciki itd, coby każda z forumowych
                          amatorek arabsexu miała trochę przyjemności, a jeszcze jak jest
                          biseksualna...
                    • rubio.3 Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 21:03
                      Tacomabelle napisał:
                      > Prawdę jest, że zrobiło się z tego kółeczko wzajemnej adoracji, a
                      > udzielające się panienki z mioderatorką na czele na siłę robią z
                      > siebie pensjonarki z zakonnego gimnazjum, jeżdzące do Egiptu rzucać
                      > kwiatki na procesji.

A co chciała byś przeczytać na tym forum. Jeśli chcesz pikantnych szczegółów to
                      się o nich nie dowiesz , bo na nie nie zasługujesz i nie jesteś przygotowana na
                      ich przyjęcie. Kwiatki na procesji bardzo śmieszne trzeba było sztamę z
                      blondynem założyć , on też w tych kręgach zorientowany był.

> Tak więc mamy slodkie gugu i beble o niczym, a co ciekawsze i
                      > inteligentniejsze wpisy, nie wspominając o krytyce, są wycinane jak
                      > leci.

Rozumiem , że Twoje inteligentniejsze wpisy zostały usunięte, nawet nie śmiem
                      dociekać co w nich było. Plugawe słowo i pretensje?

> Podziękujmy moderatorce i stadku klakierów. Forum mdłe jak mamałyga,
                      > ale z "klasą" i na "poziomie".

Znajdź inne forum bardziej światłe i nie wzbudzające odruchu wymiotnego u
                      Ciebie. Nie dam namiarów bo niestety zaliczam się do kobiet bez klasy, bez
                      poziomu, nie rozumiem co tu piszą, ogólnie można mnie porównać do osoby z
                      upośledzeniem umysłowym. ale w takim razie co Ty w tym towarzystwie robisz to
                      nie wiem. jak mówiłam mój mały rozum tego nie ogarnia. Jeśli faceci z Egiptu to
                      cały Twój świat , to tym bardziej o poziomie i klasie nie możesz mieć pojęcia,
                      potraktuję to co napisałaś jako chwilowe zagubienie. Każdy ma gorsze momenty w
                      życiu. Służę pomocą w razie potrzeby.
                      • rubio.3 Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 21:07
                        Tacomabelle czy jak mu tam taki wnosi poziom do forum, że nawet się nie
                        zorientowałam czy to facet czy kobieta. jakoś w pamięci nie zapadł/a za bardzo.
                        ale to taka mała dygresja i sprostowanie , bo czasem ktoś bardzo może być bardzo
                        wrażliwy na tle swojej płci. Mówiłam ,że nie czytam ze zrozumieniem
                        • tacomabelle Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 21:24
                          Ty też się wstydzisz pisać o swoich wyjazdach do Egiptu w celach
                          seksualnych??? A na forum "Faceci z Egiptu" jesteś tak sobie
                          hobbystycznie? Ja nie potępiam twoich hotelowych igraszek. Dlaczego
                          się więc ich wstydzisz???
                          • szalonaburza Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 21:44
                            tacomabelle napisała:

> Ty też się wstydzisz pisać o swoich wyjazdach do Egiptu w celach
                            > seksualnych??? A na forum "Faceci z Egiptu" jesteś tak sobie
                            > hobbystycznie? Ja nie potępiam twoich hotelowych igraszek. Dlaczego
                            > się więc ich wstydzisz???

Nie wszystkie panie jeżdżą do Egiptu w celach seksualnych.
                            Nie wszyscy też zainteresowani tematem forum są zainteresowani konkretnie panami
                            z Egiptu w kontekście seksualności. To, że ktoś interesuje się np. życiem
                            piesków Dingo, nie oznacza, że jak lata do Australii, to je brzydko mówiąc
                            "posuwa".
                            • tacomabelle Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 21:56
                              Tjaaa...
                              • rubio.3 Re: forum zeszło na psy 25.09.09, 22:44
                                tacomabelle napisała:

> Tjaaa...

Ups cóż za porażająca polemika. Padłam na kolana mogę prawa autorskie do tej
                                wypowiedzi?
                  • cara.mia Re: Nowe forum 25.09.09, 21:14
                    Zapewniam cię, że nie mam ambicji bycia moderatorką bo nie lubię być
                    cenzorem. Potrafię czytać i nie gubię wątków. Zupełnie nie o to
                    chodzi. Poza tym forum jest publiczne a nie prywatne. Jak coś
                    czytają tysiące ludzi dawno przestaje być prywatne. Istnieją maile,
                    gg gdzie można sobie prywatnie porozmawiać po co sie obnażać przy
                    wszystkich, no chyba że ktoś lubi.Forum śledzę od roku i zmieniło
                    się niestety właśnie wtedy gdy moderatorką została Jasne niebo.
                    Skoro wiekszości to odpowiada nie mam zamiaru walczyć z
                    wiatrakami.Życzę dalszego spijania sobie dzióbków tylko pamiętajcie,
                    że kota też można zagłaskać na śmierć.
                    • mmankaa Re: Nowe forum 25.09.09, 21:50
                      Skoro śledzisz to forum od roku to sądzę, że masz jakiś cel w tym. I
                      trudno uwierzyć , że obserwujesz tak dokładnie to konkretne forum z
                      ciekawości i zainteresowania Egiptem jedynie.
                      • tacomabelle Re: Nowe forum 25.09.09, 21:58
                        Jeśli chodzi o Egipt jest forum Egipt i jest też forum
                        Egiptomaniacy, jest też wielki dzial Kraje Arabskie. A to forum
                        nazywa się Faceci z Egiptu. Wnioski?
                        • mmankaa Re: Nowe forum 25.09.09, 22:06
                          Wnioski takie, że co niektóre forumowiczki tutaj boli czyjeś
                          szczęście, to , że komuś się udało i gdy mówi o tym głosno, to owe
                          krytykantki nazywają "kółkiem wzajemnej adoracji". Dlaczego
                          niektórych tak bardzo razi fakt, że są kobiety, które są szczęsliwe
                          w związku z Egipcjaninem?
                          • cara.mia Re: Nowe forum 25.09.09, 22:42
                            Mmankaa Twoje wnioski są porażające. Czy ja gdzieś napisałam, że nie
                            jestem szczęśliwa z moim Egipcjaninem? A o ile wiem to Pani
                            moderator nie jest w związku z takowym ani Szalona burza,
                            podejrzewam że Alefbet, Alkud i Ahmed_salim również nie. To Twoje
                            czytanie ze zrozumieniem coś szwankuje. Chodzi tylko o to żeby nie
                            gadać sobie a muzom (nie napiszę p....yć) tylko konkretnie.
                            • mmankaa Re: Nowe forum 25.09.09, 23:01
                              A czy ja napisałam gdzieś, że jesteś nieszczęsliwa ze swoim
                              Egipcjaninem????? Więc założ konkretne forum "zjawisko habisiomanii"
                              jak to nazwałaś, skoro nie odpowiada Ci to, które tak bardzo Cię
                              nudzi i irytuje.
                              • rubio.3 Re: Nowe forum 25.09.09, 23:03
                                mmankaa napisała:

> A czy ja napisałam gdzieś, że jesteś nieszczęsliwa ze swoim
                                > Egipcjaninem????? Więc założ konkretne forum "zjawisko habisiomanii"
                                > jak to nazwałaś, skoro nie odpowiada Ci to, które tak bardzo Cię
                                > nudzi i irytuje.

Nie irytuj się nie warto. To jak rozmowa ze ślepym o kolorach.
                                • mmankaa Re: Nowe forum 26.09.09, 11:50
                                  Nie irytuję się rubio.3, ale żałosne a zarazem śmieszne jest, to, że
                                  ktoś zarzuca mi problem z rozumieniem czytanego tekstu, a potem
                                  udowadnia jedynie, że ocenia innych względem siebie. No cóz,
                                  skompromitowała się i tyle.
                                  • rubio.3 Re: Nowe forum 26.09.09, 12:20
                                    mmankaa napisała:

> Nie irytuję się rubio.3, ale żałosne a zarazem śmieszne jest, to, że
                                    > ktoś zarzuca mi problem z rozumieniem czytanego tekstu, a potem
                                    > udowadnia jedynie, że ocenia innych względem siebie. No cóz,
                                    > skompromitowała się i tyle.

Przepraszam coś mi się może pokręciło, a kompromitacja jest dla mnie chlebem
                                    powszednim mea kulpa.
                                    • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 12:34
                                      Dzień dobry Rubio i Mmankaa. Każdemu może zdarzyć się pomyłka. Ja
                                      pierwszy raz rozpisując sie ku mojemu wielkiemu zdziweniu, też
                                      gdzieś tam puściłem gafę myląc jedną sympatyczną forumowiczkę Rubio
                                      z zajefajną moderatorką Jasne niebo. Jesteśmu tylko ludzmi drogie
                                      Panie. A człowiek ma skłonność do popełniania błędów. iłó się z wami
                                      rozmawia. Pozdrawiam :):* wielce sympatyczne forumowiczki.
                                      • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 12:38
                                        "iło" tzn miło. Przepraszam ale klawisz "alt" mi się zaciął przez
                                        moment. Zaraz tą klawiaturę potraktuję młotkiem. hihihihihi.
                                    • mmankaa Re: Nowe forum 26.09.09, 12:36
                                      Nie Ty kompromitujesz się, więc usmiechnij się :) Upsss, a my znowu
                                      nie na temat chłopców z Egiptu ;) Niereformowalne jesteśmy czy
                                      co?? :)
                                      • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 12:40
                                        Mmankaa wg mnie kompromitują się Ci, co bezpodstawnie oskarżają
                                        innych, co którzy tak zbyt pochopnie osądzają innych. :):):):)
                                        Uśmiech i buziak dla Ciebie :):*
                                        • mmankaa Re: Nowe forum 26.09.09, 12:52
                                          Nic dodać, nic ująć Ahmed_salim i moje słowa nie były skierowane pod
                                          adresem rubio.3. Ja tu nowa jestem, więc może ja czegoś nie
                                          rozumiem, np zasad forum :)Jesli tak to korygować mnie proszę i
                                          ustawić na właściwe tory :). Więc buziak dla Ciebie też za miłe
                                          słowa. A klawiaturę to Ty zostaw w spokoju....:)
                                          • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 13:01
                                            Mmankaa masz dar przekonywania tak samo jak Rubio.3 i inne
                                            sympatyczne forumowiczki, z którymi miałem okazję zamienić chcoć
                                            jedno zdanie. Twój buziak niemalże rozpuścił moje postanowienie w
                                            sprawie klawiaturzy niczym promienie słoneczne rozpuszczają zimowy
                                            snieg, zatem wyrok odwołałem. Pozdrawiam Rubio.3 i Ciebie Mmankaa.
                                            Buziaki :*:)
                                          • rubio.3 Re: Nowe forum 26.09.09, 13:03
                                            mmankaa napisała:

> Nic dodać, nic ująć Ahmed_salim i moje słowa nie były skierowane pod
                                            > adresem rubio.3. Ja tu nowa jestem, więc może ja czegoś nie
                                            > rozumiem, np zasad forum :)Jesli tak to korygować mnie proszę i
                                            > ustawić na właściwe tory :). Więc buziak dla Ciebie też za miłe
                                            > słowa. A klawiaturę to Ty zostaw w spokoju....:)

mmanka za gafę przeprosiłam, tak mnie poniosło w nocy , że już nie wiem komu co
                                            pisałam. Hi hi. Mam nadzieję , że mi wybaczysz. Na prawidłowe tory to nie my
                                            jesteśmy od prostowania tylko te "okropne" moderatorki. Ahmed_salim zostaw ten
                                            młotek i ta klawiatura bestio, gwoździa przybij albo obrazek kobiecie na ścianie
                                            a nie pastw się nad rzeczami martwymi. Słońce dalej świeci a jak tam u Was w
                                            innej części kraju naszego pięknego. Buziaki Alefbet a Ty co urlop masz czy co,
                                            bo Wtopek to chyba znowu gdzieś wyjechał. Pozdrawiam
                                            • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 13:08
                                              kochana Rubio.3 masz rację, obnrazek to świetna myśl, albo jakieś
                                              sztuczne kwiaty powieszę, urozmaice pokój. Buziaki
                                              • rubio.3 Re: Nowe forum 26.09.09, 13:13
                                                albo jakieś
                                                > sztuczne kwiaty powieszę, urozmaice pokój. Buziaki
                                                Słońce sztuczne kwiatki to się na Wszystkich świętych na groby zanosi,
                                                prawdziwe jej daj to dopiero sobie urozmaicicie życie. A poza tym to czuję się
                                                trochę przez Ciebie zagubiona, tak mi słodzisz , że ciągle poprawiam makijaż
                                                jakbyś miał tu zaraz do mnie wparować, co bym wyglądała trochę lepiej niż Fredi
                                                Kruger. Wiesz o co chodzi. Pozdrawiam
                                                • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 13:18
                                                  Rubio.3 ja żywe kwiaty to mogę dac mojej miłości za dnia, zaś
                                                  wieczorem obsypać ją płatkami róż, a potem delitaknie
                                                  całując ............... utulać ją do słodkiego snu. :)
                                                  • rubio.3 Re: Nowe forum 26.09.09, 13:26
                                                    ahmed_salim napisał:

> Rubio.3 ja żywe kwiaty to mogę dac mojej miłości za dnia, zaś
                                                    > wieczorem obsypać ją płatkami róż, a potem delitaknie
                                                    > całując ............... utulać ją do słodkiego snu. :)

Ale się rozmarzyłam..., całe szczęście , że dzisiaj też mnie mój M będzie tulił
                                                    do snu, to tak całkiem przykro mi nie jest. Buziaki miłego dnia dla wszystkich ,
                                                    bo ja na dzisiaj już moją radosną , większość forumowiczów denerwującą twórczość
                                                    kończę. Zaczynam weekend i mam zamiar świetnie się bawić w towarzystwie facetów
                                                    z... Polski. Buziaki
                                                • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 13:22
                                                  Jesteś taka jaką Ciebie porównałem. I to żaden makijaż żaden strój
                                                  nie dodaje Wam większego uroku. Nie drogie panie, to Wy dodajecie
                                                  uroku i blasku szacie, biżuterii swoim jedwabnym w dotyku ciałem,
                                                  swoim zniewalającym męskie serca uśmiechem, swoimi włosami które to
                                                  przez letni wiatr rozwiane powodują, iż oczy męzczyzn wodzą za Wami
                                                  tak zakochani. :)
                                                  • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 13:23
                                                    zakochane
                                                  • cara.mia Re: Nowe forum 27.09.09, 02:58
                                                    Nie drogie panie, to Wy dodajecie
                                                    uroku i blasku szacie, biżuterii swoim jedwabnym w dotyku ciałem,
                                                    swoim zniewalającym męskie serca uśmiechem, swoimi włosami które to
                                                    przez letni wiatr rozwiane powodują, iż oczy męzczyzn wodzą za Wami
                                                    tak zakochani.
                                                    Nie, no Jasneniebo ja Cię proszę czy to świadczy o ogromnej
                                                    imteligencji tego Pana czy o poziomie Pań które chcą tego słuchać?
                                                    Przecież to jest jakiś bełkot.
                                                  • jasneniebo Re: Nowe forum 27.09.09, 11:07
                                                    Nadal twierdzę,ze nie rozumiesz co czytasz. Pisałam o poziomie twojej
                                                    inteligencji i wychowaniu. Nie każdy jest inteligentny i super lotny, ale bez
                                                    względu na wszystko nie masz prawa tą osobą pogardzać i jej nie szanować. Są tu
                                                    osoby bardzo młode i nie doświadczone, też mają prawo się wypowiedzieć,
                                                    kasowanie tego wg ciebie bełkotu -nie łamiącego zasad byłoby cenzurą. Nie chcesz
                                                    być CENZOREM - nie oceniaj i nie komentuj , to jest właśnie cenzura niestety nie
                                                    możesz ciąć.
                                                  • mmankaa Re: Nowe forum 27.09.09, 11:53
                                                    Niestety Ona nie wie czym jest kultura i szacunek wobec innych osób.
                                                    Trudno tego wymagać od osoby o cechach megalomana, który "zawsze wie
                                                    wszystko lepiej, jest najmądrzejszy", który nie odróznia krytyki od
                                                    zwyczajnego krytykanctwa. W swej próżności nie zauważa, że nie jest
                                                    tu mile widziane z takim nastawieniem do ludzi , których nie zna.
                                                    Nastawiem pełnym pogardy, lekceważacym , etc. Ocenia, podważa
                                                    intligencję innych, sugeruje co ma być usuwane, a co nie - jednak ma
                                                    zapędy by cenzurować, choć twierdzi,że nie.
                                            • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 13:12
                                              Sympatyczna Rubio.3 słońce u mnie zgasło przez chmury. Pewnie poszło
                                              sobie zafajczyć, ale mam nadzieję, że za chwilę wróci. Już wiem do
                                              czego użyje młotka. Dzisiaj mam nieoczekiwanych a zarazem
                                              niechcianych gości. Są to małe bzyczące ze skrzydełkami małe bestie.
                                              To na nie sobie zapoluję z młotkiem w ręku. Buziaki i miliony
                                              uśmiehców dla WAS sympatyczne POLKI, uśmiechajcię się bez chwili
                                              wytchnienia, bo tylko Wasze uśmiechy rozgrzewają mężczyzn (mnie
                                              napewno). :):):):):):):):):):):):):):):):)
                                            • mmankaa Re: Nowe forum 26.09.09, 16:33
                                              Nie mam czego wybaczać rubio.3. Daleko mi do gniewania się na
                                              Ciebie, bo i za co...
                      • cara.mia Re: Nowe forum 25.09.09, 22:03
                        Jaki cel co za teoria spiskowa. Po prostu interesują mnie faceci z
                        Egiptu
                    • rubio.3 Re: Nowe forum 25.09.09, 22:54
                      Cara.mia napisał
                      Jak coś
                      > czytają tysiące ludzi dawno przestaje być prywatne.

To jak Mickiewicza czytają tysiące ludzi to znaczy że to państwowa własność? To
                      dlaczego nie mam profitów z tego? ZAIKS muszę zapytać może mi się coś należy
                      Istnieją maile,
                      > gg gdzie można sobie prywatnie porozmawiać po co sie obnażać przy
                      > wszystkich, no chyba że ktoś lubi
                      Nikt nie lubi ale tego w swoim prostackim życiu oczekujecie

Forum śledzę od roku i zmieniło
                      > się niestety właśnie wtedy gdy moderatorką została Jasne niebo.

No moja droga jak na rok śledzenia forum i siedem postów to wyniki masz mizerne.
                      Nie licz na to , że Cię do ABW lub CBŚ przyjmą. Za wysokie progi

nie mam zamiaru walczyć z
                      > wiatrakami

Witraki nie głupi pomysł, może to akurat odpowiedni przeciwnik. Rosynandę już
                      masz, bo Sancho Pansa w Egipcie czeka jak mniemam?
                      • tacomabelle czy to naprawdę takie trudne i wstydiwe 25.09.09, 23:06
                        przyznać się, że jest się zadowolonym ze swoich Egpicjan? Przecież
                        nie żyjemy w XIX wieku, coż wstydliwego jest w seksie, nawet z
                        Arabem?
                        • rubio.3 Re: czy to naprawdę takie trudne i wstydiwe 25.09.09, 23:22
                          tacomabelle napisała:

> przyznać się, że jest się zadowolonym ze swoich Egpicjan? Przecież
                          > nie żyjemy w XIX wieku, coż wstydliwego jest w seksie, nawet z
                          > Arabem?

Nie ma nic wstydliwego w seksie z żadnym facetem , obojętnie jakiej jest nacji.
                          Seks to seks skoro mężczyźni podchodzą do tej sfery życia instrumentalnie , to
                          dlaczego ze strony kobiet to uchodzi za jakieś foux pass . Problem w tym, że
                          kobiety sobie dorabiają ideologię do seksu , piszą scenariusze co będzie dalej i
                          to nas różni i gubi i dlatego wychodzimy w oczach facetów na kompletne idiotki.
                        • latika101 Re: czy to naprawdę takie trudne i wstydiwe 26.09.09, 00:12
                          tacomabelle napisała:

> przyznać się, że jest się zadowolonym ze swoich Egpicjan? Przecież
                          > nie żyjemy w XIX wieku, coż wstydliwego jest w seksie, nawet z
                          > Arabem?

a interesuje cie cos konkretnego ? w necie i na forum jest sporo
                          zwierzeń i relacji na temat sexu z ukochanym, więc nie ma potrzeby
                          dodatkowych opisów chyba ze masz jakies konkretne pytania ?
    • rubio.3 Re: Nowe forum 25.09.09, 23:01
      cara.mia napisała:

> Rubio.3. Dyskusja na tym poziomie nie ma sensu. A gdzie się podziała
      > Pani moderator? Miała blokować posty obraźliwe a ty niewątpliwie
      > mnie obrażasz

Poziom ustaliłaś sama ja się tylko do niego dostosowałam, chociaż z trudem.
      Jeśli Cię obraziłam to przepraszam , nie gniewaj się już nie długo sobie ulżysz.
      I nie zapomnij napisać po powrocie o Facecie z Egiptu, wszystkie przyjaciółki
      króliczka jesteśmy ciekawe jakie tam teraz trendy panują.
      • cara.mia Re: Nowe forum 26.09.09, 00:02
        "już nie długo sobie ulżysz" faktycznie bardzo wysoki poziom
        Jeśli ktoś odważy się mieć inne zdanie od razu plujesz jadem.
        Myślałam że czasy "jedynie słusznych poglądów" odeszły do lamusa.
        Okazuje sie, że nie wszędzie. Po co mam pisać o Faceci z Egiptu
        przecież Was ten temat nie interesuje. Dobranoc
        • rubio.3 Re: Nowe forum 26.09.09, 00:25
          cara.mia napisała:

> faktycznie bardzo wysoki poziom
          > Jeśli ktoś odważy się mieć inne zdanie od razu plujesz jadem.
          > Myślałam że czasy "jedynie słusznych poglądów" odeszły do lamusa.
          > Okazuje sie, że nie wszędzie. Po co mam pisać o Faceci z Egiptu
          > przecież Was ten temat nie interesuje. Dobranoc

To pisz kobieto a nie zadawaj zaczepnych pytań , na które nie wiadomo co
          napisać. A co widzisz złego w tym stwierdzeniu "już nie długo sobie ulżysz". Co
          Ty jakaś księżniczka jesteś i z księżyca się urwałaś. Interesuje nas wszystko
          ale tylko wtedy gdy ktoś artykułuje co ma do powiedzenia, a nie żeby się
          domyślać co autor miał na myśli

• ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 05:38
            Dzień dobry. Ja wyżej wymieniłem swoją opinię o forum stosując pewne
            porównianie. Moim zdaniem Jasne niebo dobrze zarządza forum, bowiem
            gdyby przybyłe tutaj osoby wypowiadały się na temat kochanka, seksu
            i pieniędzy, wówczas temat stałby się monotonny, a co za tym idzie z
            czasem mogłby się stać poniekąd mniej ciekawy. Czy idąc z kimś czy
            to do restauracji czy w odwiedziny rozmwiacie tylko na jeden temat?
            Moim zdaniem takie spoktanie stałoby się z czasem nudne, bo rozmawia
            się tylko o jednym. Owszem pierwszorzędnym zadaniem tego forum jest
            przekazywanie informacji o tym czy dany Egipcjanin jest rzetelny czy
            też jest oszustam i jaką strategię przyjmuje wobec kobiety. Ale poza
            tym skoro jest to miejsce publiczne to można w końcu podyskutować o
            kulturze, historii, kuchni, muzyce, modzie występującej w krajach
            arabskich. Mówi się, iż islam jest światem zdominowany przez
            mężczyzn, a to jest forum o mężczyznach. Zatem dlaczego nie można
            poruszać innych tematów związanych właśnie z Arabami. Czy kochanek,
            seks i pieniądze są już jedynymi tematami, które mają wypełnić to
            forum. Acha jeszcze jedna rzecz. W innym wątku, już nie pamiętam, w
            którym (bo wszystkie już mam zaznaczone jako przeczytane ;),
            znalazły się osoby, które potępiały jedna panią, która to znalazła
            swoje szczęście u boku obcokrajowca. Intymność to sprawa prywatna,a
            nie publiczna :). Wg mnie poniekąd może tutaj przemawiać zazdrość.
            Wiem, że Polacy to ludzie zawistni "skoro ja nie mam, to Ty też nie
            możesz mieć". Tutaj akurat posłużyłem się akurat zjawiksiem nie
            związanym z tematem tego forum, ale doskonale może odzwierciedlać
            przyczyny negatywnych wypowiedzi. Mianowicie o pisanie donosów na
            sąsiadów, dzieci i rodziców. Tak u mnie tutaj zjawisko czesto
            spostrzegane. Uśmiech i gorący buziak Rubio.3 :):* Jasne niebo :):*
            Mmankaa :):* White heart :):* Laitka :):* Szalona burza. Życzę Wam
            miłego pełnego słońa dnia. :)
            • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 05:42
              Zaznaczam, że o tej zawiści to nie o wszystkich Polakach pisałem. W
              tej wypowiedzi nie wrzucałem wszystkich do jednego worka.
              • mmankaa Re: Nowe forum 26.09.09, 12:03
                No coż, niestety zdarzają się ludzie monotematyczni, zawistni i
                skupieni tylko na sobie, a czyjeś szczęscie ich boli, boli ich, że
                to nie pokrywa się się z ich wyobrażeniami i opiniami. Czytam Twoje
                posty ahmed_salim i komu jak komu, ale Tobie nie zarzuciłabym
                nigdy, że wszystkich wrzucasz do jednego worka :)Pozdrawiam
            • ahmed_salim Re: Nowe forum 26.09.09, 05:51
              Życzę Wam pełnego SŁOŃCA dnia. :)
              • rubio.3 Re: Nowe forum 26.09.09, 08:37
                Witaj ranny ptaszku Ahmed_salim. Słońce i mnie już świeci i jest cieplutko.
                Twoje życzenia się spełniają. Dziękuję i też Ci życzę bardzo , bardzo miłego
                dnia. Masz rację w tym co piszesz 2 posty wyżej. Nie da się pisać tylko o
                facetach z Egiptu, bo przecież na co dzień nie tylko tym tematem żyjemy. Każdy z
                nas ma pracę, szkołę , sąsiadów, przyjaciół , nie którzy dzieci a w temacie
                forum, kto na dzień dzisiejszy miał co powiedzieć to to zrobił. Nie zauważyłam
                żeby nowo wracające kobiety podejmowały inne wątki niż te które już są , z tego
                wniosek, że chwilowo coś ucichło w temacie. A żeby forum nie zamarło i
                moderatorki się nie nudziły to trzeba coś pisać. Pozdrawiam Cię serdecznie ,
                dziękuję za wierszyk . Buziaki
            • cara.mia Re: Nowe forum 26.09.09, 14:11
              Ahmed_salim napisał:
              Ale poza tym skoro jest to miejsce publiczne to można w końcu
              podyskutować o kulturze, historii, kuchni, muzyce, modzie
              występującej w krajach arabskich.

Brawo!Zwracam uwagę na ostatnie słowa. A teraz trochę konsekwencji i
              będzie dobrze.
    • cara.mia Re: Nowe forum 26.09.09, 15:39
      Nieważne, ale na pewno był na szkoleniu w Egipcie. Jego posty są
      żywcem wyjęte z przytaczanych tutaj sms-ów.
      • jasneniebo Re: Nowe forum 26.09.09, 21:30
        cara.mia napisała:

> Nieważne, ale na pewno był na szkoleniu w Egipcie. Jego posty są
        > żywcem wyjęte z przytaczanych tutaj sms-ów.

Twoje natomiast biją nieprzeciętną finezją inteligencją i ogromnym szacunkiem do
        osób , z którymi rozpoczynasz dyskusję. Niewątpliwie świadczy to o miejscu
        twojego szkolenia........nadal odsyłam do prostokąta w szarym kolorze ZAŁÓŻ
        FORUM- czy teraz się rozumiemy?
        • cara.mia Re: Nowe forum 27.09.09, 02:42
          Jeszcze raz powtarzam! nie mam zamiaru zakładać własnego forum bo
          nie takie mam ambicje żeby kogos cenzurować.Wszystko było do
          zniesienia do czasu kiedy zaczęliście uprawiać swego rodzaju
          kretyństwo z gadaniem, że ślicznie jest ponieważ słońce wstało. Ja
          rozumiem że może masz problemy ze zrozumieniem takich tekstów w
          języku angielskim, ale jak ktoś po polsku do Ciebie tak pisze i
          dalej sprawia Ci to przyjemność to albo jesteś nastolatką albo
          robisz sobie jaja.
          • alefbet Re: Nowe forum 27.09.09, 03:11
            cara.mia napisała:

> Jeszcze raz powtarzam! nie mam zamiaru zakładać własnego forum bo
            > nie takie mam ambicje żeby kogos cenzurować.Wszystko było do
            > zniesienia do czasu kiedy zaczęliście uprawiać swego rodzaju
            > kretyństwo z gadaniem, że ślicznie jest ponieważ słońce wstało.

Jakie kwamać słońce? Gdzie? Jakie wstało? Środek nocy jest, ciemno jak w...
            kopalni. Spać idźcie w cholerę.

O czym Wy tu piszecie do cholery?
          • jasneniebo Re: Nowe forum 27.09.09, 11:13
            Ja
            > rozumiem że może masz problemy ze zrozumieniem takich tekstów w
            > języku angielskim, ale jak ktoś po polsku do Ciebie tak pisze i
            > dalej sprawia Ci to przyjemność to albo jesteś nastolatką albo
            > robisz sobie jaja.

Życzę ci znajomości języków , zwłaszcza angielskiego na poziomie jaki ja
            osiągnęłam, nastolatką nie jestem, życie nauczyło mnie szanować wszystkich
            ludzi, dopóki na to zasługują, ale to nie jest jeszcze dla ciebie zrozumiałe.
          • mmankaa Re: Nowe forum 27.09.09, 11:35

Gdy nie podoba mi się np. kawiarnia czy restauracja, to po prostu do
            niej nie idę, nie wchodzę codziennie, nie robię szumu i
            zamieszania,nie próbuję na siłę zmieniać i ustawiać wszystkich wokół
            siebie, którym atmosfera tego miejsca odpowiada. Innym się podoba,
            lubią to miejsce - ok, a ja szukam takiego lokalu, który będzie mi
            odpowiadał. Ty jesteś zaczepna, a zachowanie Twoje
            awanturnicze.Wchodzisz tam gdzie tak bardzo Ci się nie podoba i co
            ciągle podkreślasz. Tylko po co? By wywołać kolejną awanturę, by
            pokazać , że potrafisz robić zamieszanie wokół siebie.

> kiedy zaczęliście uprawiać swego rodzaju
            > kretyństwo z gadaniem, że ślicznie jest ponieważ słońce wstało
            A co Ty uprawiasz? Awantury właśnie. Uprawiasz beznadziejne
            krytykanctwo obrażając innych, jednocześnie nic nie wnosząc do
            dyskusji-żadnej dyskusji: ani o facetach z Egiptu, ani o świecącym
            słońcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka