Gość: Paweł IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 06.04.04, 00:31 Czy ktoś był w tym hotelu? A może się tam wybiera 12.05 ? Dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: camel Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.04, 08:07 hotel jak kazdy inny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Holiday Inn Resort IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 06.04.04, 13:55 Jeśli dla Ciebie hotel ** i hotel ***** to to samo to pozdrawiam. Błysnęłaś tym stwierdzeniem jak "GWIAZDA" z Baru czy innego reality show. By, by Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megwi Re: Holiday Inn Resort IP: *.law.uj.edu.pl 06.04.04, 14:17 byłam w hotelu Holiday Inn Resort w Sharm w zeszłym roku w czerwcu; bardzo ładny, zadbany, przyjemny hotel na klifie. Tuż przy brzegu cudowna rafa a przy odrobinie szczęścia można zobaczyć delfiny (mi sie udało:-)) Pokoje ładne, z lodówką, jedzenie smaczne i b. duży wybór, 3 baseny:-)). Według mnie dobry wybór. Pozdrawiam i życzę udanego wyjazdu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Holiday Inn Resort IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 06.04.04, 21:18 Dzięki Megwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.04.04, 23:18 Czesc Pawel.Jak dostane potwierdzenie rezerwacji to i my lecimy 12.05 do Sharm- Holiday Inn.Wczoraj podpisalem umowe.Pozdrawiam Heniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Holiday Inn Resort IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 07.04.04, 18:56 Witajcie! Przestrzegam przed tym hotelem. Dla kogoś kto nie był w Egipcie i nie miał możliwości zobaczenia innych hoteli może wydać się ok. Dla mnie jak na 5* i jak na Egipt to: przeciętne żarcie, do śniadania nie podają małych łyżeczek do kawy, obsługa mało uprzejma, w recepcji trzeba o wszystko pytać, bo sami od siebie nic ci nie powiedzą, ciągle coś remontują i przez to było dość hałaśliwie jak na wypoczynek, pokoje przeciętne jak na 5* (nawet egipskich), brak polskich programów w kablówce, jedyna zaleta to położenie przy plaży. Bardzo, ale to bardzo polecam hotel, który się mieści dosłownie obok tj. Coral Beach Tiran. Ma 4* a jest o niebo lepszy pod każdym względem. Super żarcie, super obsługa, każdy się Tobą zajmie, zanim zaczniesz mieszkać oprowadzą Cię po hotelu i wszystko pokażą, o nic nie trzeba pytać, jest przesadnie czysto, są lepsze baseny, lepsze leżaki, lepsze pokoje, lepsze łożka :),lepsze widoki na morze. Jeśli się upieracie przy Holidayu (dla mnie to przereklamowane badziewie, nie tylko w Egipcie) to proponuję wybrać się na małą wycieczkę do Corala to tylko 5 min. piechotką, a "szczęka wam opadnie" Pozdrawiam i życzę udanego pobytu, mój był wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megwi Re: Holiday Inn Resort IP: *.law.uj.edu.pl 08.04.04, 10:27 byłam już wcześniej w Egipcie w innym hotelu (również w innych krajach i hotelach:-))więc mam troszeczkę porównania. W zeszłym roku Holiday Inn miał 4*, sympatyczną obsługę, braku łyżeczek nie odczułam, tv nie oglądałam (miałam nieco inny cel wyjazdu:-))). Pawle i Heńku bawcie się dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki. Re: Holiday Inn Resort IP: 195.136.247.* 12.04.04, 00:00 Mimo problemów z klawiaturą postaram się od razu odpowiedzieć na zarzuty. Wróciłem z tego hotelu dziś. Przestrzeganie przed tym hotelem uważam za lekką przesadę , to kraj arabski i nigdsy pięć gwiazdek w ||londynie nie będzie tym samum co 5* w Sharm. 1.Żarcie - dla polaka rzec\zywiście przeciętne , ale norma w Egipcie. 2.Łyżeczek do śniadania nie podają i jest to dla mnie niezrozumiałe dlaczego. Tyle tylko , ze to oni sa dla mnie , a nie ja dla nich , więc juz po 2 dniach lecieli do mnie z łyżeczką , trzeba tylko umieć wymagać a nie czuć się jak intruz. 3. Obsługa jesli chodzi o kelnerów jest bardzo uprzejma i to co Andrzej napisał nie jest prawdą. 4. Tam (w Egipcie) wszędzie się ciągle coś remontuje , w Holiday'u akurat nie ma z tym obecnie żadnych problemów jesli chodzi o hałas. 5. W kablówce jest TV4 , ja tez nie byłem tam jednak po to abvy oglądać telewizję. 6. W Coralu nie byłem , nie chcę więc porównywać , jednak jako człowiek w miare wymagający nie mam nic do zarzucenia Holiday'owi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.04.04, 22:34 Czesc Andrzej.Moze nie bedzie az tak tragicznie.Urlop mam juz wykupiony wiec teraz to juz musztarda po obiedzie.Hotel jest cztero-gwiazdkowy wiec cos musi soba prezentowac.Cena byla dosyc przestepna wiec zdecydowalem sie wlasnie na ten a nie inny.Mam zamiar troszeczke sie poopalac i poplywac z rybkami a na drobiazgi poprostu nie bede zwracal uwagi.Jak plaza i rafa bedzie fajna to juz mi to wystarczy.W zeszlym roku mieszkalismy w Hurghadzie w hotelu 3*** i tez bylo bardzo przyjemnie.Wydaje mi sie,ze to kwestia szczescia trafic na odpowiedni hotelik.Jednym sie podoba i sa zachwyceni a innym nie.Ale dziekuje za informacje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Holiday Inn Resort IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 08.04.04, 12:19 Witam! Obiektywnie muszę stwierdzić, że Holiday Inn Resort absolutnie nie jest hotelem złym, w żadnym razie nie miałem zamiaru dramatyzować, według mnie w pełni zasłużone 4*. Chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że za te same pieniądze można mieć coś dużo lepszego tuż obok. Osobiście mam uraz do tego hotelu, ale to zupełnie inna sprawa. Napewno będziecie z wyjazdu zadowoleni. Mimo wszystko jak będziecie już na miejscu proponuję krótką wycieczkę do Corala. Sami ocenicie, który hotel jest lepszy. Mnie w wyborze bardzo pomogły zdjęcia jakie zobaczyłem na stronie pewnych miłych ludzi (link poniżej). Ja z tego skorzystałem i nie żałuję, było pięknie. Chciałbym pojechać już następny raz. Życzę udanego urlopu, może uda Wam się zobaczyć delfiny. www.asiaiandrzej.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.04, 23:16 Witam Andrzeju i "megawi".Moze napiszecie jaka jest plaza przy tym hotelu.Ma 500 pokoi wiec obawiam sie ,ze moze byc dosyc tloczno.No i przedewszystkim cos o rafie.Jakie jest zejscie do morza?Stromo i gleboko zaraz przy brzegu,czy raczej lagodnie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Holiday Inn Resort IP: *.hq.japancars.pl / 81.210.17.* 09.04.04, 10:49 Witam! Plaża jest dość wąska, chociaż troszkę szersza w Holidayu niż w Coralu. Przypomina to kaskadę, do morza trzeba zejść mocno w dół, bo pokoje hotelowe są położone dość wysoko nad poziomem morza, ale za to widoki:))) Do morza można wchodzić tylko po pomoście. Jest to ok. 20m składany z dużych plastikowych kostek pomost, na końcu którego jest zejście do wody od razu na co najmniej 10m. Na calej długości tego pomostu woda sięga kolan i od czasu do czasu wpłynie jakaś kolorowa rybka, wygląda to świetnie. Sama rafa (widziałem ją po raz pierwszy) na mnie wywarła niesamowite wrażenie. Jest sporo kolorowych rybek, trochę korali ale niezbyt kolorowych, rafa przy hotelach jednak jest trochę zniszczona. Najlepsze rafy są podobno w Ras Mohamad. Nie byłem tam, zostawiłem sobie tą wycieczkę na następny raz, ale każdy chwali. Jak jest lepiej niż przy hotelu to na pewno warto się wybrać. Polecam jeszcze raz link który umieściłem we wcześniejszym poście, są tam zdjęcia z Corala, ale pomosty i zejście do morza w obydwu hotelach są identyczne, to zaledwie ze 200m dalej. Byłem tam zaledwie w marcu, a już zazdroszczę Wam wyjazdu. Będzie świetnie zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.04, 17:47 Bardzo dziekuje Andrzej za informacje.Mam nadzieje,ze razem z Pawlem bedzie nam sie podobalo i spedzimy mile te kilka dni.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Holiday Inn Resort IP: *.gni.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Holiday Inn Resort IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 08.04.04, 14:10 Witaj Heńku! Jak widzę lecimy razem. Powiedz z którego lotniska - ja z Krakowa. Będę z żoną i synem, a ty? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Holiday Inn Resort IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 08.04.04, 14:25 Cześć Heńku! Tak więc spotkamy się w Holiday Inn. Daj znać z którego lotniska i z kim lecisz - ja z żoną i synem. Po przeczytaniu tych opinii trochę żałuję że nie wybrałem Corala, ale mówi się trudno. Tak jak i ty byłem w Hurgadzie w zeszłym roku i nie narzekałem, a więc mam nadzieję że tym razem bedzie podobnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.04, 23:00 Czesc Pawle.Lecimy rowniez z Krakowa razem z bratem.Jak narazie to nie dostalem jeszcze potwierdzenia ale mam nadzieje,ze wszystko sie uda.Co do Holiday Inn,to polecila nam go znajoma z biura podrozy bardzo go zachwalajac wiec mysle,ze bedzie ok.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Holiday Inn Resort IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.04.04, 14:26 Zmieńcie ten hotel, jest stary i brzydki. Są tam o wiele lepsze hotele, np. maxim Plaza lub Coral Beach Tiran obok. Nie wiem jak pokoje w holiday Inn, ale na zewnątrz wygląda paskudnie. Okropne stare leżaki, rafa cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki'. Re: Holiday Inn Resort IP: 195.136.247.* 11.04.04, 23:48 Sorki ,klawiaturka mi się wali , dziś wróciłem , i hotel jest w miare OK , odpowiem wiecej na zarzuty poprzedników ale jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Holiday Inn Resort IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.04.04, 13:33 Cześć Miki. Odezwij się bo jestem strasznie ciekaw jak tam naprawdę jest. Myśle że Heniek który się tam wybiera również. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki. Re: Holiday Inn Resort IP: 195.136.247.* 13.04.04, 18:53 No więc hotel jest całkiem w porządku , nie jest nowy ale napewno nie jest stary ani brzydki. Lezaki na plaży sa dosyć może i stare ale za to wygodne i miękkie a to , że są trochę starsze nie znaczy że leżą na jednym boku , całkiem normalnie spełniają swoją funkcję. Przy basenach na terenie hotelu są nowe leżaki i jednak wolę te stare na plaży bo są dużo wygodniejsze. Teren hotelu jest czysty i zadbany , baseny też. Pokoje są ładne i w porządku , meble może już nie nowe , ale nie można im nic zarzucić , jak mój sprzątający zobaczył , że śrubka w drzwiczkach się odkręciła to za 20 minut był z konserwatorem. Łazienki na wysokim poziomie. Jak zostawicie codziennie sprzątającemu parę groszy na łóżku (od 3 funtów do 6 czyli dolara) będziecie mieli wysprzątane na wysoki połysk , a jak nie zostawicie to i tak bedzie czysto. Podziękują też w ten sposób , że zastaniecie po powrocie na łóżku skręconego z ręczników łabędzia obsypanego kwiatkami . Jak zostawiłem raz 10 funtów to był krokodyl z 7 reczników :) Miło jest. Jak coś to pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Holiday Inn Resort IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.04.04, 19:14 Miki - WIELKIE DZIĘKI. Pokrzepiłeś mnie informacją na temat hotelu. Napisz proszę jak wyglądaja atrakcje dla dzieci np. plac zabaw. Chciał bym sie też dowiedzieć na co uważać aby sie nie dać orżnąć np. wymiana pieniędzy, wycieczki, nurkowanie itp. Napisz też jak wygląda najbliższa okolica hotelu.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki. Re: Holiday Inn Resort IP: 195.136.247.* 13.04.04, 22:09 1. Najbliższa okolica hotelu.... nie wygląda :) Z jednej strony jest plaża a z drugiej tam gdzie wejście nie masz czego szukać , to dotyczy nie tego ale wszystkich hoteli tam , zbudowali je na brzydkiej kamienistej pustyni i nie ma tam zupełnie nic , najgorzej z tymi hotelami bez plaży bo wtedy klepisko jest dookoła. Tylko ulice dojazdowe do hoteli są obsadzone palmami i roślinami a dookoła ugór. Także z hotelu można wychodzić tylko do taksówki , żeby jechać do Sharm albo Naama Bay , bo nigdzie więcej też nie ma sensu jechać oprócz oczywiście odleglejszych wycieczek ale to juz nie taksówką. Przy okazji: Taksówki stoja za brama hotelu (wjeżdżać im wolno tylko jak kogoś przywożą) , ewentualnie przed samym wejściem stoi naganiacz. Do naama Bay (ok 10km) albo do Sharm (ok 15 km) jedziesz za max 25 funtów , jak lubisz i umiesz się targowac albo umówisz się na powrót (x2 oczywiście) to może nawet za 20. Nigdy nie wsiadaj zanim nie uzgodnisz ceny - na poczatku powiedzą 40 ale za 25 każdy pojedzie z radością. Jak się upiera , odchodzisz i już cię woła , że OK. najłatwiej jest z takimi którzy własnie kogos przywieźli i podjechali pod hotel - musiałby wracać pusty a tak będzie szczęśliwy z 20 funtów. Jesli się umówisz na powrót , to zapamiętaj numer taksówki bo sa prawie identyczne tylko bardziej i mniej zdezelowane (peugeoty 504,505 - tak ze 20-letnie) , a w naama bay zanim podjedzie twój to ze 40tu bedzie trąbić i Cię wołać. Aha , i one są poprzerabiane na 7 osób - i tyle osób jedzie za te 25 funtów. 2. Plac zabaw jest , jakies drewniane drabinki , huśtawki , nie było z nami dzieciaków więc nie za bardzo sie przyglądałem. Jest też basen dla dzieci i sa animatorzy którzy sie nimi zajmuja , jakies wyscigi w basenie i te sprawy. 3. Pieniądze wymieniaj w banku - jest na dole w hotelu - tam cie nie orżną. Czynny rano a potem wieczorem. Facet ze sklepiku z papirusami nagabuje o change money , ale lepiej się z nim nie zadawać , bank jest pewny. Jest też w hotelu bankomat który wypłaca funty z visy i z mastercard także jak masz z 2 karty dla pewności to możesz nie brac specjalnie za wiele dolarów. Nie wymieniaj za dużo - jak ci zostaną funty to już ich na dolary nie zamienisz. A właściwie za wszystko możesz tez płacić dolarami - w banku 1$ to 6,2 funta. Miej dużo drobnych po 1$ jeśli bierzesz a jak wymieniasz , to żeby dał ci dużo po 5 - 10 funtów. Potem jest problem , jak trzeba komuś cos odpalić. 4. wycieczki mają u rezydenta swoją cenę , jak kupisz 3 to masz taniej. W miescie byłyby pewnie tańsze ale nie wiadomo gdzie ich szukać i jak się jedzie na tydzień to szkoda czasu. Szczególnie , że góra Synaj jest już w poniedziałek więc nie ma na to za bardzo czasu (podejrzewam, że właśnie dlatego jest w poniedziałek , bo zmiana przyjeżdża w sobote a spotkanie z rezydentem jest w niedzielę). Gdzieś już pisałem , że jak dla mnie to rafy w parku Ras Mohhamed są może deczko ładniejsze , ale ryby ładniejsze są przy hotelu i szkoda kasy na tą wycieczkę. Super safari z kanionem za to jest super , tylko sporo jazdy samochodem. 4. W hotelu wszystko jest bardzo drogie (w restauracji , czy barach na terenie hotelu) puszka pepsi to 10,5 f , w mieście 2f. Piwo 25f / 6 f. Za obiadokolację w ostatni dzień (nie ma jej już w cenie) musiałbys zapłacić 84f + coś do picia to prawie 100f , za dokładnie te pieniądze jedziesz do naama bay taksówką w 2 strony (2x25f) i jesz 5 zestawów kanapka+cola+frytki (5x 12,5f) w KFC , także nie daj się skusić na hotelowe papu. A jak zrobisz zakupy w mieście (piwo , napoje) to wnoś je dyskretnie do hotelu , bo się czepiają. 5.Sklepy w hotelu tez są bardzo drogie ,oszukuja nie tylko turystów ale i swojego szefa , za LM-y bierze 15f (3x drożej niż w mieście) a wpisuje w zeszyt 10 funtów. W sklepie kupiłem po 4,5 funta czyli 2,90gr (zeta mniej niż na okęciu bezcłowe). Ale w spożywczych tez oszukują , powiedział 4,5 funta ale na kalkulator nabijał 5,5 f , jeszcze na moich oczach głupek :) 6. jak chcesz kupowac jakieś pamiątki , to w naama bay , są mniej natrętni i bardziej cywilizowani. W Sharm (stare centrum) jest badziewie i są tak natrętni że nie da się przejść. Do Sharm warto się przejechać tylko jesli się chce zobaczyć jak wygląda takie prawdziwe życie. jest straszny syf i brud , jak zejdziesz z głównej ulicy zobaczysz sklepy z mięsem. Kury w klatkach na ulicy , waży żywą kure , ucina łeb i do reklamówki. Albo arabowie siedzący w "knajpie" na ulicy rządkiem i ogladający telewizor zabudowany w skrzynce. Warto to zobaczyć , lepiej nie fotografować choć jest tam bezpiecznie , niczego nie trzeba sie obawiać jesli sie nie przegina.Natomiast zakupy w Naama Bay - to drugie centrum ale od podstaw zbudowane dla turystów i nie ma tam takich tubylców jak w Sharmie. Aha , i do tych miejsc najlepiej wybierac się po kolacji ,ok 20-tej. No, chyba już prawie wszystko wiesz :) JAK ZASTANAWIASZ SIĘ NAD SUPER SAFARI , MOGE PODESŁAĆ CI PARE FOTEK , ZOBACZYSZ ŻE WARTO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Holiday Inn Resort IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 14.04.04, 06:42 WIEEEEEEEEEELKIE DZIEKI za wszystkie informacje. W zeszłym roku byłem w Hurgadzie, w podobnym hotelu , ale ceny nie powalały tak bardzo na kolana jak te które podałeś.Jeśli możesz podesłać fotki z super safari to: risk1@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.04, 18:21 Czesc miki.Nie napisalem nic wczesniej poniewaz nie mialem ostatnio dostepu do sieci.Dziekuje za wszystkie informacje.Powiedz prosze czy w pokojach jest sejf a jak tak to jakiej wielkosci?Jest bezplatny ,czy musze za korzystanie z niego cos odpalic?Zalecaja zabranie obowia z wiazku z rafami,co Ty o tym sadzisz?Moze zakupic cos na miejscu?Tez sie zastanawiam nad safari.Jak mozesz to przeslij mi pare fotek.(h.jaskola@freenet.de)Z gory dziekuje.Jeszcze jedno-gdzie wykupywales wycieczki?I jak to wyglada cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki. Re: Holiday Inn Resort IP: 81.6.129.* 20.04.04, 11:57 Witam. Sejf jest (podobno nie we wszystkich- tak pisze w katalogu alfa star , ale u mnie wszyscy mieli w swoich pokojach). Wielki to on nie jest , ale wejdą portfele dokumenty , zegarki i aparat fotograficzny tez sie zmieścił - nawet typową lustrzankę powinieneś zmieścić. Kamerka chyba by nie weszła ... Sejf jest w cenie , klucz będzie przy kluczach od pokoju . Aha , sejfu szukaj w lodówce :) No powaznie , jak otwierasz lodówkę to tam tez jest sejf. cO DO OBUWIA , LEPIEJ COŚ WEŹ , RZECZYWIŚCIE WIDZIAŁEM TROCHĘ NIEŹLE POKALECZONYCH OSÓB. natomiast nie licz za bardzo na to , że kupisz coś na miejscu , może w Naama bay w centrum handlowym są jakieś butki, bo tak to ciężko. A ceny i tak nie będa niższe niż w PL. Wycieczki kupowaliśmy u rezydenta - uznaliśmy , że szkoda czasu na szukanie tańszych jeśli się ma tylko tydzień. Za 1. Super safari (klasztor , kanion) , nurkowanie w Ras mohhamed - statkiem i quad safari na osobę wyszło 117$ z rabatem 10%. Bodajże Super safari 50$ , ras mohammed 40$ i quad 40$ (na 2 osoby - jak chcesz sam jechać quadem to 30$), RABAT JAK KUPISZ 3 WYCIECZKI. Ok, rzucę ci pare fotek wieczorkiem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Holiday Inn Resort IP: 80.51.251.* 18.06.04, 17:11 Czesc Czy mozesz powiedzieć parę słów o plazy (biore dziecko), czy jest tez kawalek normalnego zejscia na plazy do wody i piasku( jak U nas) oprócz zejscia do rafy ? Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
lesiut_tek Re: Holiday Inn Resort 18.06.04, 20:32 nie chce sie narzucac...;) ale na stronie ponizej jest kilka zdjec plazy w Holliday Innnnnn Bylismy tam z żoną w zeszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Holiday Inn Resort IP: 80.51.251.* 21.06.04, 14:08 Dzieki Zdjecia juz ogladalem wczesniej - fajne są ale dalej mam małe watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.04, 18:23 Witam Pawle.I co robimy?Pomalu to sam juz nie wiem czy wybralem dobrze ,czy zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Holiday Inn Resort IP: *.telpol.net.pl 20.04.04, 08:20 Witaj Heńku. Ja też mam pewne wątpliwości. Sprawdż swoją pocztę. Podałem tam rosyjską stronę ze zdjeciami obydwu hoteli - porównaj i odpisz co o tym sądzisz. Podaj tesz sowje GG to pogadamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Holiday Inn Resort IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.04.04, 22:18 Moze ktos jeszcze cos napisze? Odpowiedz Link Zgłoś