kr_ka_11
14.01.11, 15:21
w domu napotkałam na opór, nigdy więcej Hurghady :)
i że argumentem konkretnie jest rafa, a jakoś w Sharm nie udało mi się znaleźć nic ciekawego (w korzystnej dla nas cenie), sięgnęłam po ofertę Itaki w Marsa.
W grę wchodzi Brayka lub Sol y Mar (ze wstępnym nieśmiałym wskazaniem na Brayke).
oczywiście przegrzebałam już mnośtwo postów na tym forum, poczytałam opinie na holidaychecku, wydaje się, że powyższe hotele, rożnią się tylko architekturą i zatoką. i o zatokę chcę zapytać bo albo nie ma o tym dużo albo nie doczytałam. nie jestem jakimś doświadczonym snurkiem, trochę jestem bojaźliwa ;) fal się boję konkretnie, jakoś dyskomfort czuje jak mną rzuca. która zatoka będzie "bezpieczniejsza", że tak to nazwę? gdzie mniejszy wiatr i fale? że żółwie i dugongi łatwiej spotkać przy Sol już wiem. że blisko Brayki jest jeszcze druga bardzo piękna zatoka też. co radzicie? może ktoś był i tu i tu i powie gdzie lepiej? kilka slow o tych hotelach będą również mile widziane.
w gre wchodzi wrzesien, wiec chyba wiatry nie powinny być mocne ale i tak będę wdzięczna za rady.