Dodaj do ulubionych

oasis tours

06.06.04, 22:27
Czy ktoś korzystał z biura oasis tours??
Mają niezłe ceny ale czy są pewni??
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: oasis tours IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 08:51
      Właśnie tydzień temu wróciłam z Egiptu.Tym razem leciałam z Oasis Tours.Biuro
      jest pewne i właściwie dobrze wywiązało się z umowy.Nie licząc małych poślizgów
      czasowych dotyczących godzin wylotu samolotu(ok. godziny spóźnienia), wszystko
      było super.
    • Gość: Misio OT dwa lata temu - Tunezja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 12:35
      Witam! Byliśmy dwa lata temu z Oasis Tours w Tunezji. Pisałem już o tym na tym
      forum w poscie dot. odszkodowań od biur podróży. Ale w skrócie, przypomnę.
      Hotel 4* - bardzo przyzwoity standard, bez zastrzeżeń. Jedyny problem to
      wcześniejszy powrót - o 2,5 dnia... (na szczęście z 14 dni...). Rezydenci jak
      zwykle traktowali turystów jak durni i próbowali wcistać kity o tym kto
      zdecydował i co wpłynęło na skrócenie naszego pobytu. Jak się okazało już w
      samolocie w drodze powrotnej, OT wiedziało o naszym wcześniejszym powrotem co
      najmniej na kilka dni przed naszym wylotem! Nam powiedzieli po tygodniu pobytu
      w Tunezji. Nie przyjęliśmy ich odszkodowania; oferowali zwrot za dwie doby
      hotelowe na głowę, które podliczyli chyba na 2x9,25 USD... Łaskawie zaokrąglili
      to w górę i chcieli wypłacić po 100 zł odszkodowania na głowę. Po powrocie, po
      wymianie korespondencji i interwencji urzędów, przysłali nam przekazy pocztowe
      na 500 zł na głowę. Machnęliśmy ręką, odebraliśmy to i zakończyliśmy tę
      sprawę... Mam nadzieję, że coś mogło zmienić się na lepsze. Po naszym powrocie
      do Polski OT mocno reklamowało się na bilboardach (przynajmniej w Warszawie) z
      hasłem "można popsuć wszystko, ale nie wakacje..." ;-) Pozdrowienia. Michał
      • Gość: megulina Re: OT dwa lata temu - Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 12:09
        widze ze masz doswiadczenie to tunezja czy egipt gdzie lepiej spedzic wakacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka