Dodaj do ulubionych

Oasis czy Viva Club

22.08.12, 13:34
Witam. Chcę lecieć do hotelu Aqua Vista, mam tylko wątpliwości jakie biuro będzie bardziej wiarygodne. Po ostatnich bankructwach trochę się boję. Proszę o podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • marek.dumle Re: Oasis czy Viva Club 22.08.12, 14:19
      Oasis jest większy i jak dla mnie pewniejszy.
      Właśnie wróciłem z wyjazdu z Oasisem.
      Co do obsługi ze strony Oasis - przyjemne zaskoczenie.
      • colin1974 Re: Oasis czy Viva Club 22.08.12, 15:59
        Viva nieco powiązana z Mati World ,które padło ale w Oazis również kapitał arabski więc daje do myślenia .Może lepiej Tui ,Itaka lub Neckerman zawsze pewnie zawsze sucho ....
        • gladi3 Re: Oasis czy Viva Club 22.08.12, 16:09
          z obu bym nie lecial.
    • karuzela100 Re: Oasis czy Viva Club 23.08.12, 07:21
      A jaka jest róznica w innych biurach czasem warto dopłacić 200 zł
    • mikulinda-is-one Re: Oasis czy Viva Club 23.08.12, 08:54
      Sprawdzałam październik i są do wyboru niestety tylko te biura.
      • colin1974 Re: Oasis czy Viva Club 23.08.12, 09:23
        A czemu akurat ten hotel przecież nie jest przy plaży i bez rewelacji.
        • mikulinda-is-one Re: Oasis czy Viva Club 23.08.12, 10:19
          Jadę z córką i mężem. Kompleks hotelowy wydaje mi się dobry a opinie na internecie to potwierdzają. Byłam już w Sharmie i raz w starej części Hurgady, teraz czas na coś ze zjeżdżalniami.
          • ola_dom Re: Oasis czy Viva Club 23.08.12, 10:29
            mikulinda-is-one napisała:

> Jadę z córką i mężem. Kompleks hotelowy wydaje mi się dobry a opinie na internecie to potwierdzają.

bo jest naprawdę super. na 8 hoteli/kompleksów, w jakich byłam w Egipcie, chciałabym wrócić do dwóch - ten jest jednym z nich. byłam w nowiutkim naówczas Aqua Blu (Aqua Vista dopiero wtedy budowali) i ciekawa byłam, jak hotel utrzyma poziom (wiadomo, że w Egipcie różnie z tym bywa) - i jak czytam, nadal jest super.
            to bardzo dobra sieć (Pickalbatros), pewnie jedna z najlepszych w Egipcie (z tych bardziej dostępnych, oczywiście).
            jedyny minus to odległość od plaży - ale może właśnie dzięki temu dbają w hotelu o wszystko inne, żeby "wynagrodzić" tę niedogodność.
            a zjeżdżalnie.... wspominam do dziś :D choć już dawno nie jestem dzieckiem :)
          • hary333 Re: Oasis czy Viva Club 23.08.12, 10:33
            Byłem i z jednym i drugim wszystko było OK. lecz stu procentowej pewności nigdy nie ma.
            Co do kompleksu hoteli , które wybrałeś, będziesz zadowolony, byłem w AQua Blue.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka