Gość: Jarek
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
13.07.04, 12:40
byłem z nimi w Sultan Beach ,
1. transfer z Gorzowa do Poznania przez Zieloną Górę oczywiście nik nas nie informował wcześniej o tym ,( 5 godzin w autokarze )
2.lot opuźniony 2 godz.- (no ale to nie wina biura )
3. W hotelu byliśmy o 6 rano i mimo że oficjalnie powinniśmy być już dzień wcześniej w recepcji powiedziano że jesze nasze pokoje nie są gotowe.rezydentka nas zostawiła bo miała innych do rozwiezienia
4.około godziny 9 dostaliśmy klucze do pokoju , pokój wielkości 3 na 3 bez balkonu od ulicy , poniważ bylismy w trójkę w pokój tej wielkości miano mam dostawić łóżko, odmówiliśmy przejęcia pokoju , zresztą nie my sami . razem z rodzną która także odmówiła przyjęcia pokoju spędziliśmy ok. godziny w holu ponieważ rezydenta nie było nadal ,wezwaliśmy go tel.
5.gdy rezydent zjawił się stwierdził tylko że wybrzydzamy bo wszystkie pokoje są takie same ,dano nam do wyboru dwa pokoje, jeden piętro niżej identyczny, drugi nieco większy ale bardzo ciemny, z takim mleńkim ala balkonem ale wspólnym na dwa pokoje oczywiście od ulicy,
6.gdy w dalszym ciągu odmawialiśmy przyjęcia pokoju i stanowczo domagaliśmy się pokoju który by odpowiadał standartom hotelu **** poinformowano nas że za dopłatą 4 dol. od osoby za dzień , otrzymamy pokój z widokiem na basen , rezydent dorzucił od siebie że mamy szczęście bo normalnie to chcą 8 dol. od osoby,na moje pytanie za co mamy płacić bo przecież wszystkie pokoje są takie same nic nie odpowidział - ale tyle dobrego pracownik recepcji pochylił się nad papierami i po chwili stwierdził że nie ma innych pokoi i mamy brać co jest.
7.nie mając wyjścia wzieliśmy pokój ten trochę większy, przeniesiono nam dostawkę łóżko polowe, wieczorkami oglądaliśmy telewizje siedząć na podłodze bo nie było niczego do siedzenia .
8.jak się udało czasami gdy obsługa sprzątała pokoje ( niemcom , rosjanom , czy także polakom ale z innych biur )mogliśmy zobaczyć wielki świat ładne duże pokoje gdzie dostawką jest normale łóżko, gdzie stały ładne wiklinowe fotele -( ba nawet stolik mieli!!! )jak chcecie taki pokój zobaczyć zajrzyjcie do katalogu Triady takiego nie będziecie mieli na pewno,
9.Chcę zaznaczyć tutaj że ja nie mam wygórowanych wymagań nie jadę do egiptu aby siedzieć w pokoju , ale nie lubie jak się ze mnie robi durnia.
10. Nie wiem z czego wynika takie traktowanie swych klijentów przez biuro czy to niekompetencja czy też świadome wprowadzanie w błąd.
jeden i drugi powód dyskwalifikuje to biuro.
nie polecam triady nikomu
Jarek