mazurczynka 10.11.04, 17:04 Wrócił ktoś może ostatnio z tego hotelu w Hurghadzie. Zastanawiam sie czy aquapark jest juz czynny, bo mieli go otworzyc od listopada. Ogólnie jak wrażenia bo chce tam za parę dni lecieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DEVIUS Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.ksiazat.v.pl 10.11.04, 18:22 Bylem w hotelu obok Bo to kompleks 3 hoteli jest SIndbad aqapark sindbad resort i sindbad maszrabeja Aqapark nie wiem czy dziala ale nie widzialem wody na zjezdzalniach co mnie zdziwilo i z obojetnie ktorego sindbada jest zadarmo korzystanie z niego Polecam maszrabeje choc jest 3 gwiazdkowa byla 4 3 tygodnie temu i jest moim zdaniem leprza od aqaparku bo w nim nasi znajomi byli. Cena sie rozni znacznie a wedlug mnie to fajniejszy hotel zaraz przy plazy i ma duza plaze A aqapark nie ma plazy i trzeba dochodzic do drugiego sindbada albo do opisanego przezemnie Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi A pogadać sobie na forum hotele nie łaska? 11.11.04, 03:48 Chociaż inni w przyszłości skorzystaliby z Waszej konwersacji szukając info o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:09 Devius proszę napisz trochę więcej o Mashrabyi. Lecę tam 10 czerwca i bardzo mnie interesują wszelkie dane o tym hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:13 Do plazy z aqua parku jes bliziutko.Przechodzi sie tylko przez ulice.Jest to bardzo fajny hotel z duzym basenem,dobrym jedzonkiem i ładnymi pokojami.Bylam tam we wrzesniu i bardzo mi sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:13 Do plazy z aqua parku jes bliziutko.Przechodzi sie tylko przez ulice.Jest to bardzo fajny hotel z duzym basenem,dobrym jedzonkiem i ładnymi pokojami.Bylam tam we wrzesniu i bardzo mi sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:35 w Aquaparku byłam w pażdzierniku - niestety tylko 1 dzień przed wyruszeniem na objazd. Ale polecam. Były czynne 2 zjeżdzalnie, basen bardzo przyjemny, na plażą wystarczy przejść przez ulicę. Pokój ładny i czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
cinkciarzyna Re: Sindbad Aquapark 5-* 15.11.04, 16:41 byłem tam we wrześniu. bardzo fajny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyt79 Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.c149.petrotel.pl 16.11.04, 12:13 witam, bylam w tym hotelu na początku paźdzernika. Ogólnie hotel super, gorzej z obsługą (codziennie mielismy o jeden ręcznik mniej :) ) myślałam, ze hotel ten ma 4* (taki standard wykupilam w AS), ale zasługuje na 5 Odpowiedz Link Zgłoś
fundi33 Re: Sindbad Aquapark 5-* 21.11.04, 15:32 Jak oceniacie ten hotel pod wzgledem pobytu w nim z dwojka dzieci (2,5 i 5l). Jak jest plaza w tym drugim sindbadzie. Czy jest na niej czysto? Jaka jest woda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.05.05, 23:57 My lecimy tam 7.06. już nie mogę się doczekać. Szkoda tylko, że plaża nie jest na miejscu, i mam nadzieję, że się nią nie rozczaruję. Słyszałam, że jest brudna, czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.chello.pl 22.05.05, 09:05 My będziemy tam ciut wcześniej bo od 28.06. Byłem tam w zeszłem roku i było super. Nie zauważyliśmy zanieczyszczeń na plaży. Hotel bardzo fajny, dlatego jedziemy tam drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.05.05, 11:48 Eryk , maja czy czerwca 28 ?? My 7czerwca, to mnie pocieszyłeś. Najważnejsze, zeby dostać tylko hotel za który się zapłaciło, już się nie mogę doczekac, ale na pewno jest bliżej niż dalej. Czy mógłbys napisać, czy pokoje różnią się duzo od siebie, i czy wszystkie mają balkony. Ile jest tam zjeżdżalni ?? A co z animacjami, ja byłam w zeszłym roku w bella vista i były super animacje, aerobik wodny,streching, jakies tańce, super!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:23 Sorki, oczywiście że maja.... Nie wytrzymałbym do 28 czerwca.. Po pokojach nie chodziłem bo niewielu tam było polaków. My mieliśmy tzw. "siutę" (2 pokoje) i dwa balkony, ale nie wszystkie pokoje chyba je mają, choć napewno zdecydowana większość. Nie wiem jak Ty ale ja mam wpisane w umowie że balkon z widokiem na basen. Animacje były bardzo fajne, rozpoczynały się o 10 aerobikiem póżniej streching i inne. Ok 19 rożpoczynały się wieczorne imprezki głównie dla dzieci i trwały do 22. Zjeżdżalnie są trzy (dwie szybkie i jedna wolna tylko dla dzieci) ale znajdują się one w sąsiednim Sindbad Resort (300 m po drugiej stronie ulicy). Podobno budują tam nowy, duży AQua Park ale na pewno jeszcze nie będzie gotowy... Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egiptos Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.chello.pl 23.05.05, 23:48 Moze i buduja, ale nic takiego nie zauważyłem, a niedawno wróciłem z aqua parku. Napewno kłada kostke przed hotelem( a może juz skończyli?). Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Bardzo proszę o nowe info o nim na forum hotele 24.05.05, 09:19 Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.05.05, 23:36 czy mógłbyś napisać coś więcej o hotelu, o pokojach, plaży, jedzeniu. Jakiej narodowości jest tam najwięcej. Czy ten hotel lezy na jakimś "zadupiu" , gdzieś wśród budowli, czy wokół cos się jeszcze dzieje ? Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.05.05, 23:34 To mnie Eryku pocieszyłeś. Takie pokoje to marzenie, najważniejsze aby nie było robali. Ja w umowie nie mam określonego pokoju, jadę z Alfastar, a Ty z jakiego biura podróży ?? Pewnie się tam spotkamy, jesli będziecie 2 tygodnie. pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Sindbad Aquapark 5-* IP: *.chello.pl 27.05.05, 00:12 Przepraszam za kilkudniową ciszę ale przygotowania do wyjazdu w pełni. Dziś się pakujemy, jutro wyjazd do Warszawy a w sobotę rano wylot do kochanego Egiptu. Do tego hotelu jedziemy z neckermana więc mam nadzieje że niespodzianek nie będzie. Jesli chodzi o sam hotel to ja byłem z niego bardzo zadowolony ale przypominam że to rzecz względna... Ten hotel jest w miarę nowy, jest bardzo czysto a obsługa miła. W ubiegłym roku, w okresie w którym byłem niewielu było rodaków (gdzieś na forum przeszytałem że to nawet dobrze), przeważali niemcy i rosjanie a animacje prowadzone były w tych językach. Ten hotel dba o klientów. Dostaliśmy w gratisie 3 bilety na łódź podwodną (atrakcja to kosztuje 50$ od łba) i gratisowe masaże ponieważ trwały prace budowlane jednego skrzydła. Tak naprawdę wogóle nam to nie przeszkadzało a przepłynięcie łodzią podwodną zrobiło na nas duże wrażenie. Problemem który pojawił sie pod koniec naszego pobytu to że hotel wypełnił sie na fulla i trzeba było walczyć o leżaki przy basenie... Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór i każdy znalazł coś dla siebie, dodatkowo dużo smacznych ciast i różnych owoców. Mam nadzieją że poziom który oferowali w zeszłym roku sie co najmniej utrzymał. Hotel położony jest w nowej części Hurghdy na przeciw lotniska, ale nie daleko od Sakkali (3 min busem). Dookoła są sklepy, kafejki - wg mnie OK, no i pizza hut i Mc Donalds... Mam tylko jedną prośbę do Ciebie, nie nastaw się proszę że to bardzo, bardzo dobry hotel ponieważ później każde nawet malutkie niedociągnięcie może zepsuc Ci urlop. Ja u ubiegłym roku spedziłem w tym hotelu z moją najbliższą rodziną najlepsze wakacje. My będziemy tam dwa tygodnie więc Do zobaczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś