Gość: Ada IP: *.idea.pl 24.02.05, 13:24 Zajrzyjcie... thebanmappingproject.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pioter Re: Dolina Królów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:40 wspaniała strona, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Dolina Królów IP: *.idea.pl 24.02.05, 14:25 Cieszę się, że komuś się spodobało, bo patrząc na to forum mam wrażenie, że Egipt ograniczył się do trzech hotelowych miasteczek, a największą atrakcją jest autokar z działającą klimą....brak mi słów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ady Re: Dolina Królów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:35 super!!!bomba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Dolina Królów 24.02.05, 14:47 Fajnie że że podałaś tę stronę. Wygrzebałem ją jakiś czas temu szukając informacji o KV5 ale nie sądziłem że ktoś na forum się tym zainteresuje (wybaczcie). Ja ją przestudiowałem z wypiekami na twarzy :-) Podobała Wam się wycieczka 3D po grobowcu ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Dolina Królów IP: *.idea.pl 24.02.05, 15:20 szczerze mówiąc, to właśnie takich informacji oczekiwałam wchodząc na to forum. Rozumiem, że jak ktoś wybiera się po raz pierwszy to pyta o podstawy i drażni mnie, że inni śmieją się z tego, samemu nie wnosząc nic ciekawszego. Może warto przejść na poziom "dla bardziej zaawansowanych" i dzielić się takimi informacjami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Dolina Królów 24.02.05, 16:27 Gość portalu: Ada napisał(a): > przejść na poziom "dla bardziej zaawansowanych" i dzielić się takimi > informacjami. Z miłą chęcią, tylko że oni tu ciągle o hotelach, grzałkach, prezerwatywach .. No i kłócą się ... to gdzie w takich warunkach o miejscu wiecznego spoczynku faraonów rozmawiać ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aicha_fr Re: Dolina Królów 26.02.05, 18:33 no więc ktoś się interesuje i niniejszym się zgłasza ;) Czego dokładnie szukałeś o KV5? Może moje zasoby książkowo-netowe do czegoś się przydadzą. Pzdr, Aicha Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Dolina Królów 27.02.05, 00:14 Nie no serce mi rośnie !!! Jeśli ten Ktoś nie twierdzi, że KV5 to nowa pasta do zębów ;-))) Aicha ... odezwę się jak mi mowa wróci :-))) pewnie jutro. Pozdarwiam serdecznie Amonek Odpowiedz Link Zgłoś
aicha_fr Re: Dolina Królów 27.02.05, 12:21 Amonku pisz na priv. Dla zachęty: moja kolekcja wzbogaciła się właśnie o nowego antykwarycznego białego kruka ;) Pozdrawiam również, Aicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Dolina Królów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:02 zajefajne!! dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Dolina Królów IP: *.dynamic.mts.net 24.02.05, 19:28 Pisze po to zeby wywindowac te strone na pierwsze miejsce.Wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Dolina Królów 25.02.05, 10:31 Wspaniała strona. Można patrzeć godzinami. Tylko teraz mam dylemat, które grobowce wybrać do zwiedzania, gdy będę w Dolinie Królów. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Dolina Królów 25.02.05, 11:13 Nie masz dużego wyboru, bo z ponad 60 do zwiedzania udostępnionych jest tylko kilka :-( Amonek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Dolina Królów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:03 Super!! Wróciły wspomnienia. Niedawno słyszałam w TV o tym projekcie, nie wiedziałam że jest już co oglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Dolina Królów IP: *.chello.pl 21.03.05, 23:44 Fantastyczne!!!!! Dech zapiera.. Odliczam dni kiedy znów tam będę.. Jestem początkującym maniakiem Egiptu, zbieram wszelkie informacje. Proszę o linki erykseb@wp.pl. Dzięki i do zobaczenia w Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: Dolina Królów IP: *.anr.gov.pl / 212.244.77.* 22.03.05, 08:06 Ada, dzięki za tą stronę, jest super. Może masz coś jeszcze interesującego, to proszę daj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
clavdia Re: Dolina Królów 22.03.05, 13:37 Super! Wirtualni podróżnicy po Egipcie łączcie się! No to wszyscy do roboty i szukamy kolejnych superstron, aby podzielić się nimi z innymi! Moja propozycja może nie tak odkrywcza, ale mnie się i tak podoba. www.guardians.net/egypt/ Może stworzyć oddzielny wątek z linkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malediwy Re: Dolina Królów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:28 Świetna strona. Ja dwa razy już byłem w Dolinie Krulów. Za każdym razem zobaczyłem po 5 grobowców. Dałbym radę i więcej ale byłem uzależniony od wycieczki z którą tam pojechałem. Poraz kolejny zamierzam udać się do Luksoru już indywidualnie i wtedy zobaczę kilka kolejnych grobowców. Marzy mi się też piesze przejście z doliny na drugą stronę do świątyni Hatszepsut. Odpowiedz Link Zgłoś
adamail Luksor - samemu 23.03.05, 14:16 To dobry pomysł, byłam trzy dni w Luksorze bez wycieczki, rewelacja!!! w październiku wybieram się tam na ok. 10 dni, mam już sprawdzone adresy i kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
clavdia Re: Luksor - samemu 23.03.05, 15:00 Niejeden forumowicz byłby wdzięczny za takie kontakty. Może opublikujesz? Jak dorzucisz trochę własnych wrażeń, też chętnie poczytamy :))) Pozdrowionka.cl Odpowiedz Link Zgłoś
adamail Re: Luksor - samemu 23.03.05, 16:44 Hotel Lotus na forum Hotele. Kontakty podałam w wątku Lot balonem. pozdrawiam ada Odpowiedz Link Zgłoś