Dodaj do ulubionych

TRIADA Podniosła ceny

IP: *.gala.net.pl 23.04.05, 11:35
Niech sie wpisza ci którym nie podoba się to co zrobiła Traiada tj.
zasłaniając się podwyzkami cen paliwa lotniczego podnosi ceny wyjazdów nawet
którzy mieli juz wszystko zapłacone. Ciekawe dlaczego PLL LOT nie podniósł
cen skoro na takim samym paliwie lata co AIR CAIR
Obserwuj wątek
    • pocek Re: TRIADA Podniosła ceny 23.04.05, 12:42
      Triada nie zrobiła tego zasłaniając sie podwyżkami, tylko zrobiła to ponieważ
      linie lotnicze faktycznie podniosły cenę za przeloty. A że Air Cairo i AMC
      Airlines, obsługują wiekszość przelotów do Egiptu wiec cenę nie podniosła tylko
      triada, tylko olbrzymia wiekszość biur podróży w Polsce. Też uważam ze jest to
      niemiła sytuacja i dla klienów i dla biura. Ale jest to sprawa niezależna od
      biura.
      • Gość: gucio Re: TRIADA Podniosła ceny IP: *.czerniakowska / 212.160.106.* 23.04.05, 13:17
        Mnie tez to spotkalo.Musze zabulic stówke.
        Nie rozumiem jednego.Jak to jest,że ceny paliwa wzrosly tylko na egipskich
        liniach. Ja przynajmniej nie spotkalem sie z postem aby ktos skarżyl sie, że
        jego biuro podrozy podnioslo cene wycieczki np do Grecji albo Tunezji.
        • Gość: Andre Re: TRIADA Podniosła ceny IP: *.chello.pl 23.04.05, 13:39
          Powiedzcie w jaki sposób dowiedzieliście się o podwyżce...?? My wylatujemy do
          sharm w środę (27.04)z Triady oczywiście ale nikt nas nie poinformował o
          jakiejkowliek podwyżce.

pozdr.
          • scorpio1956 Re: TRIADA Podniosła ceny 23.04.05, 13:53
            Podwyżki są na wyloty po 04.05 ,tak więc Ciebie nie dotyczą.
            A Triada pozostałych informowała za pomocą listu poleconego.
            • Gość: Andre Re: TRIADA Podniosła ceny IP: *.chello.pl 23.04.05, 22:43
              Dzięki za info... ufff... kamień z serca bo jedziemy w sumie w 7 osób więc
              uzbierałaby się sumka, za którą można ponurkować...
              • Gość: swiadomy Re: TRIADA Podniosła ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:10
                Człowieku, czemu jesteś taki nieświadomy? - tobie nie mogą podnieść cen bo
                zmiany ceny nie może byc później niż na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy!!!
                To wynika wprost z ustawy!
                A jak biuro zminia jakieś istotne warunki w tym cenę to masz prawo zrezygnować
                i odzyskać całą kasę.
    • Gość: hmm Re: TRIADA Podniosła ceny IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:04
      Ciekawe czy klienci innych biur podróży są również zawiedzeni, czy to tylko
      Triada tak podpadła bo o "Niej" najgłośniej na forum?
    • Gość: jazy Re: TRIADA Podniosła ceny IP: *.gronet.pl 24.04.05, 07:39
      Jestem jednym z tych którzy musieli dopłacić (wylatujemy 5 maja)i nie powiem
      żebym był tym zachwycony. Dodatkowo nijak nie mogę zrozumieć dlaczego właśnie
      egipskie linie lotnicze podniosły ceny (chyba jako jedyne) skoro, z tego co
      czytałem na forum, paliwo w Egipcie jest tak bajecznie tanie. I czy biura
      podróży naprawdę nie miały możliwości negocjacji i sprzeciwu takiej decyzji???
      • Gość: kaja Re: TRIADA Podniosła ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:37
        też otrzymałam list o podwyżce (rzeczywiście linie egipskie podniosły ceny i
        zrobiły to bardzo "uprzejmie" powiadamiając w ostatniej chwili - "płacicie
        albo "na drzewo") , ale nie dopłacałam - mam Zieloną Kartę,
        • zushka Re: TRIADA Podniosła ceny 03.05.05, 22:48
          he he he..własnie się dowiedziałam że TRIADA dostała nagrode główną na targach turystyki za ofertę "hit lata 2005". Po wakacjach usłyszymy tu pewnie wiele hitów Pozdrawiam :))
    • bgoralska Re: TRIADA Podniosła ceny 04.05.05, 12:53
      To Triada nie lata juz LOTem- dziwne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka