Dodaj do ulubionych

Klamstwo Triady

10.05.05, 19:10
W 2004 roku bylam z TRIADA w Hurghadzie w hotelu Meridien5*.Bylam oszukana i
zakwaterowano mnie w czesci Garden-najwyzej 3*.Czy to pomylka?NIE.Obecnie
wyjezdzam z Triada do Sharm do hotelu Pyramisa 5*.I 1 dzien przed wyjazdem
okazuje sie ze moj pokoj jest OBOK budynku glownego.Za co wiec zaplacilam?Czy
to znowu pomylka czy TRIADA dziala z premedytacja?Moim zdaniem Triada to
klamczuchy i oszusci!!Ostrzegam .Uwazajcie na to biuro.KLAMIA!!
Obserwuj wątek
    • untochables Re: Klamstwo Triady 11.05.05, 10:11
      to po co z nim jedziesz drugi raz jak cie oszukali za pierwszym razem
      • Gość: spooky Re: Klamstwo Triady IP: *.cad.net.pl / 62.87.185.* 11.05.05, 10:40
        dokładnie nad tym samym sie zastanawiam.
        to brzmi wrecz jak masochizm :D bo chociaz mam podobne zdanie na temat triady ,
        po prostu z nimi nie jezdze i tyle. pzdr
        • Gość: web Re: Klamstwo Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:08
          czy to nie naiwność mysleć, że skoro zapłaciło sie tyle ile są warte *** to
          dostanie się *****:)
    • Gość: mm Re: Klamstwo Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:33
      triada od zawsze brała najgorsze pokoje w hotelach. I owszem - podają prawde
      mówiac ze jest to ten a ten hotel, a ktora jego część, czy jakies podziemia,
      przybudówki itp - to już inna sprawa. Albo idż do normalnego biura albo pogódź
      sie ze jadąc z triadą jedzisz na chałę...
    • Gość: ela Re: Klamstwo Triady IP: *.ssk.pl / *.ssk.pl 13.05.05, 11:41
      Jeśli Twój pokój jest obok budynku głównego to znaczy że będziesz mieszkać w
      bungalowie . Mieszczą się w przepięknym ogrodzie. Warunki mieszkaniowe ok na
      miarę 4*. Byłam tam i nie musisz się obawiać ,że będzie jakaś wsypa.
      Zazdroszczę Tobie ,że jedziesz do Piramisy, bo hotel jest bardzo fajny.3baseny
      a jeden ze sztuczną falą włączaną co godzinę na 15 minut.1 basen
      kryty .Ogólnie mówiąc będziesz zadowolona. Jedzenie też ok.Pokoje codziennie
      sprzątane. Mogę dać radę dotyczącą zmiany pokoju. My w tamtym roku pojechalismy
      ze znajomymi i ci dostali pokój 1000 a my 4426 nie chcielismy do siebie biegać
      po całym hotelu więc podeszliśmy do recepcjonisty daliśmy mu po5$ i ten w
      przeciągu godziny dał nam pokoje 1200 ,1201 i było super. Te dolarki czynią
      cuda.
      życzę udanego wypoczynku.
      Nawiasem mówiąc sama jadę w tym roku do Egiptu.Tym razem na rejs po
      Nilu.Pobytowo będę mieszkać w Hugadzie w hotelu SEE GULL I TEŻ JADĘ Z tRIADY.
      i się nie przejmuję ,bo każde biuro było już na tym forum obsmarowane.
      Selectours.alfa star,triada a ja korzystam od lat z tych biur i nigdy nie
      miałam wpadek które zepsułyby mi wakacje.
      • madzia112 Re: Klamstwo Triady 13.05.05, 19:50
        Jeśli chodzi o Pyramisę, to żadne biuro nie da Ci gwarancji, że nie będziesz
        mieszkać daleko od budynku głównego. No chyba, że w ofercie stoi czarno na
        białym, że zakwaterowanie jest w chalets (czyli w domkach )a wtedy pobyt jest
        tańszy. w przeciwnym razie to loteria. Byłam w tym hotelu w zeszłe wakacje i
        trafił mi się super pokój w budynku głównym, inni Polacy mieli mniej szczęścia
        i zostali zakwaterowani w willi, obok której był mały pusty basen :/ a do
        restauracji kilometry. A płacili za wycieczkę dokładnie tyle samo co my. Od
        razu też mówię - nie dałam żadnej łapówy w recepcji !
    • Gość: Wika Re: Klamstwo Triady IP: 62.233.197.* 13.05.05, 20:19
      Niektorzy nie uczą sie nawet na włsnych błędach.
      • bgoralska Re: Klamstwo Triady 13.05.05, 20:36
        A czy tylko Triada robi takie numery. Można mieć wykupione all inclusive z TUI i
        też cię raczej zrobią na szaro dając gorszy pokój niż np Niemcom. Niewiedziałaś
        o tym. Skąd masz pewność że ludzie mieszkający w budynku głównym w sezonie nie
        płacą nawet 2 tyle co ty. Słyszałam o takich wypadkach np jeśli chodzi o Le
        Meridiana, cz Sheraton Miramar. Trzeba wiedzieć jak to funkcjonuje i dopiero sie
        burzyć.
        • Gość: obser Re: Klamstwo Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:48
          Ja bym Ci radził na first minute zaklepać sobie wyjazd z Triadą za rok.A co
          jak się bawić,to się bawić
          • bgoralska Re: Klamstwo Triady 13.05.05, 20:50
            Spóżniłeś się Byłam w tam tym roku i było super. Trzeba NAJPIERW umieć korzystać
            z życia a potem brać się za wyjazdy.
    • rabinson Re: Klamstwo Triady 14.05.05, 10:27
      Jak już napisała Ela, możesz spać spokojnie, PYRAMISA jest ok! Ja jak zobaczyłem
      gdzie mnie zakwaterowali (daleko od budynku głównego) to myślałem że mnie szlak
      trafi. Ale następnego poranka jak zobaczyłem otoczenie mojego domku to wszystko
      wróciło do normy, a te kilometry pokonywane co dzień na plaże do restauracji i
      Bóg wie gdzie jeszcze tylko wyszły mi na dobre.
      • Gość: Inez Re: Klamstwo Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:05
        O ile mi wiadomo Pyramisę na wyłączność ma inny touroperator w Polsce a to
        oznacza że nie masz gwarancji że trafisz w ogóle do tego hotelu. Obyś drugi raz
        nie wtopiła z Triadą.
        pozdrawiam
        • regii1 Re: Klamstwo Triady 14.05.05, 15:55
          Jeździłem jeżdzę i będę jeździł z Triadą bo to tanie i solidne biuro zawsze
          dostałe to za co zapłaciłem
          • Gość: hmm Re: Klamstwo Triady IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 14.05.05, 16:00
            Byłem z Triadą od 28-go kwietnia do 12-go maja 2005 r w Hurghadzie. Początek
            nie zapowiadał się ciekawie,a mianowicie biuro zmieniło nam hotel. Wykupiliśmy
            Bella Vista a trafiliśmy do See Gull-a. Jak ,że zmiana była na naszą korzyść
            więc tym bardziej cieszyliśmy się urokami Egiptu. Rezydentki troche niezaradne
            ale nam one do szczęścia potrzebne nie były :) Było super :)
            • beata_blue Re: Klamstwo Triady 14.05.05, 16:28
              A dlaczego wam zamienili??? My tez mamy Belle Viste wykupiona, na 28.07. ale
              nie chcemy zamiany :/ A tym bardziej na hotel o nizszym standardzie lub dalej
              od centrum. Sea Gull jeszcze moglby byc, ale jak na jakis badziew zamienia...?
              Bosz, nawet nie chce sobie tego wyobrazac... :/
              • Gość: hmm Re: Klamstwo Triady IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 14.05.05, 16:37
                Dlaczego zmienili tego nie wiem. Sama Triada chyba też nie była zadowolona z
                tego faktu bo See Gull jest droższy. Położenie hoteli w odniesieniu do centrum
                jest podobne (nawet See Gull jest bliżej) wię nam to jak najbardziej
                odpowiadało :)
    • Gość: lucas Re: Klamstwo Triady IP: *.aster.pl 14.05.05, 19:47
      jak jesteś tak naiwną babą to nie miej pretensji do nigogo
      Skoro sie raz spażyłaś To jaką cholerę jedziesz z tym biurem
      • Gość: Top Re: Klamstwo Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 08:31
        A ja jadę w tym roku po raz drugi i ostatni bo mam już dosyć tego biureczka
        podróży. W tym roku zarządali dopłaty 100PLN bo im koszty wzrosły - ok tylko że
        jak zapytałem w biurze triady czemu itd to o mało mnie tam jakaś wredna jędza
        nie zakrzyczała wrzeszcząc że jak chcę mogę zrezygnować a pieniądze oddadzą mi
        jak wniosę sprawę do sądu a jak nie to moja strata. Jeżeli tacy ludzie tam
        pracują, że jak chcesz kupić to maślane oczka do Ciebie robią conajmniej jak
        panienki z pod pobliskiego mariotta , a jak masz pytanie "dlaczego podnieśli
        cenę?" to zostajesz zakrzyczany...
        Pozatym ja nie nawidzę jak ktoś mnie próbuje oszukiwać a na wyjazdach triady to
        na każdym kroku próbują naciągać - od wizy na lotnisku droższej o 3 $ aż po
        ostateczne rozliczenie pieniedzy na "wstępy".
        Dla mnie to koniec z wyjazdami z triady właśnie z tego powodu. Wolę zapłacić
        ciut więcej i być daleko od ludzi którzy na każdym kroku prubują cię naciągnąć
        na kasę.
        • Gość: ano Re: Klamstwo Triady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 01:56
          I chwała Bogu że ostatni raz, cytat z turysty Triady drącego się na rezydenta "
          szósty raz jestem z tym biurem i szósty raz jest do dupy..." no comment
        • Gość: Becia Re: Klamstwo Triady IP: 212.160.106.* 13.07.05, 13:42
          ściemniasz - pewnie zachowałeś(łas0 sie jak ostatni burak i wydaje ci się że
          możesz obrażać pracowników biura. Sam fakt że porównujesz je do Panienek spod
          Marriotta swiadczy o twoim chamstwie. Podwyzka cen paliw była wprowadzona w
          większości biurach-np exim.Nikt nie będzie Tobie fundował podwyżkę!!! Biuro
          podróży to nie instytucja charytatywna
    • Gość: ana Re: Klamstwo Triady IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.05.05, 08:53
      Jak byłam z Triadą w Turcji, to zabieraliśmy bilety po wejściu do różnych
      obiektów-nie było rozbieżności z tym co zapłaciliśmy. Może też pozbierajcie
      bilety wstępów i przyciśnijcie pilota. Słyszałam, że w Egipcie na bilety wydają
      połowę tego co zbierają. Powodzenia, nie daj im się.
      • Gość: TOP Re: Klamstwo Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:21
        :-) Właśnie w turcji tak robili - zebrali po 100$ a na jak na koniec zrobiliśmy
        zadymę i zarządaliśmy biletów to wyszło koło 60$. Dlaczego tak było - bo
        podobno kupują dużo wcześniej bilety po ulgowych stawkach i to jest ok, ale nie
        rozumiem czemu ukrywają to przed turystami i ich okłamują. A turecki przewodnik
        wyzywał nas od "polskich detektywów" itp ...a szanowna rezydentka mu w tym
        wturowała... Nieładnie. Sprawa różnego rodzaju lewizny na fakultatywnych
        wycieczkach podczas objazdówki to dalsza część historii, ale nie chce mi się
        już o tym pisać. Poprostu dziadoskie biuro i dla mnie są skończeni.
        • Gość: gosc - ania Re: Klamstwo Triady IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 16.05.05, 10:21
          w ogole nie wiem o co chodzi.. bylam w turcji z triada w zeszlym roku i zadnych
          przekretow na biletach nie bylo. pilotki nie kupowaly biletow z wyprzedzeniem,
          kazdy dostawal bilet do lapy i wiedzial co ile kosztuje. co wiecej - przed
          kazdym zwiedzanym miejscem pilotki pytaly sie kto wchodzi a kto nie i pod
          koniec objazdowki zwracaly roznice!
          • Gość: gosc - ania Re: Klamstwo Triady IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 16.05.05, 10:29
            i jeszcze o hotelach - 4* hotel w turcji w alanyi bez watpienia zaslugiwal na
            to miano, wiem bo sama pracuje w hotelu i potrafie bardzo obiektywnie patrzec
            na miejsca w ktorych spedzam czas juz nie sluzbowo :)) zadnego przekretu na
            standardzie hotelu nie uswiadczylam, ani na pobycie ani podczas obajzdu, choc
            hotele trafialy sie rozne, ale i standard byl nizszy, wiec sie nie
            czepialam :)) generalnie - nie taka triada zla jak tu wiekszosc pisze. poza
            tym - troche obiektywizmu, maja naprawde swietna oferte w przystepnych cenach.
    • Gość: Do matenka Re: Klamstwo Triady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:54
      Jak wrócisz to napisz jak było ja tez lecę do tego hotelu z Triadą
      Pozdrawiam ania
    • bubster Re: Klamstwo Triady 17.05.05, 13:41
      to po co jedziesz z Triadą?
      ja raz byłam, sparzyłam się
      i w tym roku wybieram już inne biuro
      gdybym wybrała Triadę to bym była chyba masochistką...
      • Gość: zruc Re: Klamstwo Triady IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 18:02
        Becia albo Zygfryd przedstaw się ludziom że Triada to twój chleb i nie pisz
        głupot.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka