Dodaj do ulubionych

hany-pilot z allfa star

20.05.05, 10:38
Czy ktoś miał może przyjemność poznać tego fajnego kolesia?może mi coś więcej
o nim powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • corrina Re: hany-pilot z allfa star 22.05.05, 16:06
      tego tez znam baaardzo dobry w luzku,polecam,lubi kajdanki
      • queennefer Re: hany-pilot z allfa star 23.05.05, 07:21
        Skąd wiesz,że jest taki dobry????????Też byłaś z nim na wycieczce?????????Ja
        poznałam go z całkiem innej strony,napisz coś więcej proszę.
      • galileo01 Re: hany-pilot z allfa star 08.07.05, 15:05
        Rozbraja mnie twoja wiedza o nim...:-)

A coś o osobowości, zainteresowaniach?;)
        • ciocia-dobra-rada Re: hany-pilot z allfa star 15.07.05, 20:22
          gosc jest spoko! komunikatywny, wesoly, lubi frytki z majonezem! a ja to go
          zaprosilam , i zrobilam mu bigos!!! powiedzial ze mnie kocha i chce miec ze mna
          5 dzieci
      • julka87 Re: hany-pilot z allfa star 25.07.05, 12:24
        w"luzku"pisze sie przez"ó";-)))
        Pozdrawiam Cie Corrina:-)fajnie czytac twoje posty(wspomnienia)
        • ciocia-wiertarka Re: hany-pilot z allfa star 25.07.05, 13:08
          SEXOCHOLICZKI!!!!!!!!!! WY SIE LEPIEJ NA AIDS PRZEBADAJCIE!!!!
    • amina28 Re: hany-pilot z allfa star 24.09.05, 13:52
      Wyslalam do ciebie maila w sprawie Hanego, dostalas? czekam na odpowiedz bo
      chyba obie interesowal nam ten sam facet
    • mclean Re: hany-pilot z allfa star 24.09.05, 18:21
      Ale Ty Queennefer jesteś ciekawska :-)))
      • rikifiki Re: hany-pilot z allfa star 28.09.05, 18:45
        O!!!Nastepny geniusz znad Nilu:-)))))
        • mclean Re: hany-pilot z allfa star 29.09.05, 07:26
          A co to jest Nil :-)))))
          • rikifiki Re: hany-pilot z allfa star 29.09.05, 20:13
            Nil-rzeka przeplywajaca przez Wachock:-)
            • mclean Re: hany-pilot z allfa star 29.09.05, 23:14
              Następne pytanie z serii głupich : gdzie leży Wachock :-) ?
              • rikifiki Re: hany-pilot z allfa star 30.09.05, 07:27
                Wachock-turystyczna miejscowosc niedaleko Hurghady,szczegolnie chetnie
                odwiedzana przez niedowartosciowane polki w ktorej to ciesza sie nieslabnacym
                powodzeniem podawaczy recznikow:-)
                • mclean Re: hany-pilot z allfa star 30.09.05, 09:55
                  Z tego wnioskuję ,że każdy znajdzie sobie odpowiednie miejsce ,w którym poczuje
                  się chciany ,lubiany i dowartościowany.Ciekawi mnie ,czy te ręczniki takie
                  zwyłe podają ,czy też raczej kąpielowe :-)))))???
                  • rikifiki Re: hany-pilot z allfa star 30.09.05, 10:47
                    Z owym powaznym zapytaniem powinienes zwrocic sie do bywajacych tu ekspertek w
                    tym temacie:-)))
                  • iza.live Re: hany-pilot z allfa star 10.10.08, 12:18
                    Niedowartościowane? Przecież to co się dzieje w Egipcie, nie dzieje
                    sie tylko tam... tak jest we wszystkich miejscowościach
                    wypoczynkowyc, na całym swiecie hahaha! Każdy... kobiety i mężczyźni
                    potrzebują bliskości, ciepła i seksu... żyjemy w czasach gdzie
                    zaspokajanie powyższych potrzeb traktuje się jak picie wody... nie
                    rozumiem niektórych tu oburzonych Panów, którzy do niedawna mieli
                    jako mężczyźni wyłączność i przyzwolenie społeczne na rozpasanie
                    moralne... bo jak facet tak postepuje to OK, ale kobiecie to nie
                    wypada ? A co kobieta to nie człowiek? Teraz się burzą, zdziwieni,
                    że kobiety się wyzwoliły z hipokryzji ? No hallo Panowie...
    • saraa5 Re: hany-pilot z allfa star 24.11.05, 22:38
      Queennefer, prosze, podaj do siebie jakis kontakt, np gg!!!!!!!!!! Please!!!!!!
    • corrina Re: hany-pilot z allfa star 11.12.05, 19:16
      dzieci to on bedzie mnial ze mna tylko-odczepcie sie od niego,on juz zajety
      • egipcjo Re: hany-pilot z allfa star 03.01.06, 12:28
        Dziewczyny ... błagam nie popełniajcie moich błędów ... to jest facet, który
        bawi się tylko kobietami ... Byłam z nim, miałam wyjść za niego za mąż
        (mieliśmy zawrzeć oficjalny ślub w Ministerstwie Sprawiedliwości w Kairze ...
        załatwiliśmy nawet wszystkie formalności ... ale czuwał nade mną ktoś kto mi
        pomógł i ustrzegł przed nim), był u mnie w Polsce ... mieszkał u mnie, ale
        okazało się, że nie jestem jedyną kobietą w jego życiu ... Piszę do Was
        wszystkim, aby Was ostrzec ... chętnie odpowiem na wszelkie pytania o panu
        Hanym Hamedzie Abd Elgayedzie Alim ... Pozdrawiam ...
        • notbe Re: hany-pilot z allfa star 21.02.07, 19:08
          egipcjo napisała:

> Dziewczyny ... błagam nie popełniajcie moich błędów ... to jest facet, który
          > bawi się tylko kobietami ... Byłam z nim, miałam wyjść za niego za mąż
          > (mieliśmy zawrzeć oficjalny ślub w Ministerstwie Sprawiedliwości w Kairze ...
          > załatwiliśmy nawet wszystkie formalności ... ale czuwał nade mną ktoś kto mi
          > pomógł i ustrzegł przed nim), był u mnie w Polsce ... mieszkał u mnie, ale
          > okazało się, że nie jestem jedyną kobietą w jego życiu ... Piszę do Was
          > wszystkim, aby Was ostrzec ... chętnie odpowiem na wszelkie pytania o panu
          > Hanym Hamedzie Abd Elgayedzie Alim ... Pozdrawiam ...

Witam!
          Wiem, że te wiadomości są z przed roku ale ten Pan nadal działa i tak się
          składa, że tym razem usiłował (nadal usiłuje, bo dostaje sms-y) uwieść także
          mnie. Po tym co przeczytałam masz bogatą wiedzę na jego temat - jeśli to nie
          kłopot napisz co możesz. Z góry dziękuję. Pozdrawiam i podaje e-mail :
          notbe@gazeta.pl
    • corrina Re do egipcjo 03.01.06, 17:57
      sluchaj ja nie znam faceta,tylko zartowalam a mysle ze sporo pan rowniez tak ze
      nie sluchaj co pisza bo wiekszosc sobie zarty stroi
      • egipcjo Re: Re do egipcjo 05.01.06, 15:45
        Corino, niestety w jego przypadku to prawda ... Hany skrzywdził wiele kobiet i
        niestety nadal, to robi... Pozdrawiam
        • orka13 Re: Re do egipcjo 09.01.06, 10:46
          To forum przyprawia mnie o smiech. "...Hany skrzywdził wiele kobiet i
          > niestety nadal, to robi... " A czego sie spodziewalyscie?
        • laphia_b Re: Re do egipcjo 21.07.06, 23:37
          Egi czy możesz mi prywatnie na mailika opowiedziec coś więcej i przesłać jego
          zdjęcie? To dla mnie wazne proszę
          • egipcjo Re: Re do egipcjo 24.07.06, 13:12
            Lephio, wyslalam Tobie mailika. Pozdrawiam
    • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 09.06.06, 15:29
      Ciekawa jestem czy nadal "grasuje"?
      • tomskey Re: hany-pilot z allfa star 15.07.06, 19:04
        Grasuje:) Nawet "zagrasował" ostatnio z moim kolegą.. A Wy mówicie,ze faceci
        sie nie zmieniaja....
        • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 17.07.06, 10:57
          mam nadzieję, że "z" nie znaczy, że zmienił orientację... Hihihi
          • tomskey Re: hany-pilot z allfa star 21.07.06, 10:13
            ewano2 napisała:

> mam nadzieję, że "z" nie znaczy, że zmienił orientację... Hihihi

No nie wiem,ale moj kolega po "integracji" byl nieco rozanielony...
    • getreal Re: hany-pilot z allfa star 19.07.06, 17:04
      Ma ktosik fotke tegoz Pana?:>
      • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 20.07.06, 08:22
        Mama, wysłać Ci?
        • lutea Re: hany-pilot z allfa star 20.07.06, 21:57
          to w takim razie ja też poproszę :) Wreszcie zobacze obiekt westchnień tylu
          kobiet
        • getreal Re: hany-pilot z allfa star 21.07.06, 08:42
          tak, poprosze :)
          • ha_hu_ata Re: hany-pilot z allfa star 22.07.06, 01:00
            mogę grzecznie poprosić też o fotkę tego Pana jestem ciekawa jak wygląda a może
            i ja go znam.Tym bardziej,że w tym roku byłam z Alfą...Dziękuję serdecznie.
            santana@poczta.onet.eu
            • ktosiek_m Re: hany-pilot z allfa star 22.07.06, 10:34
              Też poproszę o zdjęcie, bo też jestem ciekawa czy go znam z widzenia.Byłam z
              Alfa Star w Egipcie 3razy i być może widziałam go.
              • habiby1 Re: hany-pilot z allfa star 24.07.06, 22:15
                ja bym tez hetnie zobaczyla tego przystojniaczka,bardzo prosze o zdjecie
                • habibi2006 Re: hany-pilot z allfa star 18.09.06, 13:36
                  Ja też poproszę bo byłam na rejsie i to chyba chodzi o niego; bardzo się starał
                  robić podchody do 2 samotnych kobiet ale pozostał z kwitkiem, wpadł w straszną
                  furię i był obrażony na wszystkich, ogólnie miał potem cały czas niesympatyczny
                  i arogancki;
                  annagolf@wp.pl
                  • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 19.09.06, 08:30
                    To na pewno był on!! Typowe dla niego zachowanie!
                    • habibi2006 Re: hany-pilot z allfa star 19.09.06, 10:22
                      Poproszę o zdjęcie, ponieważ chcę się upewnić, że to ten prymitywny
                      cwaniak.Mamy zamiar napisac na niego skargę z uwagi na skandaliczne zachowanie
                      tego gbura.
                      annagolf18@wp.pl
                      • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 19.09.06, 13:23
                        Już Ci wysłałam. Gratulacje!! Ja też się z tym nosiłam (tzn. skargą do biura),
                        ale po powrocie mi przeszło... Ale należy mu się!
                        • habibi2006 Re: hany-pilot z allfa star 19.09.06, 14:37
                          Ma to gwarantowane. Bo wiele osób miało dość jego zachowania podczas rejsu. W
                          końcu to jego praca i powinien sklupić się na swojej pracy a nie na romansach.
                          Jeżeli nie panuje nad swoim temperamentem to powinien zmienić pracę.
                          • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 19.09.06, 15:06
                            Wiesz, on szuka żony. Ale chyba jednak nie powinien robić tego w pracy. No
                            ciekawa jestem jaki będzie efekt Waszej skargi... Bo faktycznie potrafi być
                            bardzo uciążliwy, a na odmowę reaguje humorami i aroganckim zachowaniem wobec
                            całej grupy!
                            • habibi2006 Re: hany-pilot z allfa star 19.09.06, 15:33
                              Nie wiem do końca czy to można nazwać szukaniem żony.... To jest paskudny typ
                              ze wstrętnym charakterem. Uważam,że powinien szanować kobiety, które mu
                              odmawiają a nie obrażać i starać się psuć im reputację opowiadając kłamstwa i
                              szykanując. To jest nie do przyjęcia. Jeszcze z takim typem się nie spotkałam
                              do tej pory na żadnym wyjeździe.Nie ujdzie mu to na sucho!
                              • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 19.09.06, 15:48
                                On po prostu nie toleruje odmowy. A opowiadanie kłamstw to element jego
                                strategii - oczernianie kobiety, żeby to on wyszedł na tego porządnego, który
                                po prostu trafia na "złe kobiety"... Hmm, wydaje się, że ten proceder nie ma
                                końca w jego wykonaniu. Ale bedzie tak dopóty, dopóki będą się znajdowały
                                kobiety, które lecą na jego "zaloty", a czytając to forum obawiam się, że nigdy
                                ich nie zabraknie. Niestety...
                                • hanyyy Re: hany-pilot z allfa star 19.09.06, 22:18
                                  No nareszcie ktoś sie za niego weźmie!!!!!
                                  Widze ze obie nieźle go znacie, ja niestety też:( gościl ostatnio u mnie w Polsce:-( no coż niektórzy muszą dostać po dupie żeby dojrzeć to co jest oczywiste. Powiem tylko tyle, drugiej tak bezczelnej świni w życiu nie znałam i zapewne nie poznam!!!!!!!
                                  Dokopcie mu dziewczyny, ja juz wysłałam niejedno pismo ze skargą na jego skandaliczne zachowanie, ale wiem ze nadal tam pracuje, niestety:((( On nie zasługuje na tą prace, jego szef to chyba ślepy głupiec:((
                                  Może wam sie uda, życzę powodzenia!!!!!
                                  • habibi2006 Re: hany-pilot z allfa star 20.09.06, 08:34
                                    Na pewno wpłynie więcej skarg na niego, ponieważ istnieje podejrzenie, że
                                    handluje "złotem" nie wiadomego pochodzenia. Znajoma kupiła u niego kartusz ze
                                    złotymi literami, które szczerniały.Jeżeli ktoś u niego kupował złoto to
                                    uważam, ze trzeba sprawdzić próbę u złotnika. Molestowanie seksualne to nie
                                    jedyny zarzut wobec tego prymitywnego typa.
                                    • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 20.09.06, 09:41
                                      Daj znać na maila, jak dostaniecie odpowiedź na skargę z biura. Bardzo jestem
                                      ciekawa, czy w końcu komuś uda się coś zdziałać w kwestii tego, pożal się Boże,
                                      pilota!
                                      • habibi2006 Re: hany-pilot z allfa star 20.09.06, 10:04
                                        Ok, nie ma sprawy ewano. Też jestem ciekawa jak to się skończy. Wydaje mi się,
                                        że są szanse a im więcej skarg tym lepiej. Sam się przyznał, że został
                                        wyrzucony z Sharm el Sheikh więc musiał komuś wcześniej nieźle dopiec.
                                        • arabski.ymtelygent Re: hany-pilot z allfa star 20.09.06, 13:38
                                          uahahahahahaha
                                          • habibi2006 Re: hany-pilot z allfa star 20.09.06, 15:11
                                            Teraz już wiadomo skąd ten pseudonim...
                                            • sheikh2 Re: hany-pilot z allfa star 20.09.06, 18:58
                                              bardzo prosze o zdjecie Hanniego
                                              • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 21.09.06, 08:25
                                                Ha! Widzę, że Hany nadal cieszy się ogromną popularnością...
                                                • gucci9 Re: hany-pilot z allfa star 22.09.06, 23:10
                                                  dziewczyny czy wy czasami nie przesadzacie? czytam te wszystkie opinie i łzy mi
                                                  ze śmiechu lecą po policzkach.
                                                  według waszych teorii jestem jedną z ofiar Hanego. byłam z nim na rejsie po
                                                  Nilu, wypatrzyl mne juz pierwszego dnia, zaczął zagadywać, chciał mnie bliżej
                                                  poznać, juz drugiego dnia mówił, że jak mnie dłużej nie widzi to tęskni, ze
                                                  chce mnie poznać, że jestem piękna itp. facet jest miły, inteligentny, ale ja
                                                  nie mam 15 lat żeby dać się złapać na piękne słówka i uwierzyć, że facet po 3
                                                  dniach znajomości zakochał się we mnie na smierć. powiedziałam że nic z tego
                                                  nie będzie, że go lubię, ale nic poza tym itd. Może i troche się obraził, ale
                                                  bez przesady, no i na pewno nie zaczął z tego powodu zaniedbywać swoich
                                                  obowiązków względem wycieczki. Uwazam, że pilotem jest świetnym, ma ogromną
                                                  wiedzę, dużo rzeczy robi ponad program.
                                                  spójrzcie trochę krytycznie na siebie, zanim zaczniecie tak na niego "wjeżdżać".
                                                  • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 25.09.06, 08:39
                                                    Droga Gucci, może Ty miałaś więcej szczęścia, ale np. w moim przypadku
                                                    wyglądało to mało ciekawie, bo nie chciał się odczepić, co doprowadziło do
                                                    tego, że po statku musiałam chodzić w obstawie, bo ciągle mnie zaczepiał, a jak
                                                    w końcu moi z pomocą moich przyjaciół usłyszał coś przykrego, żeby w końcu
                                                    przestał mnie zaczepiać, to zaczął się mścić na całej grupie.
                                                    Chodzi o to, Gucci, że w wolnym czasie może sobie robić co chce, ale na rejsie
                                                    jest w pracy i nie może być tak, że turystka musi się chować przed własnym
                                                    pilotem i uważać, żeby nie zadać mu jakiegoś pytania, bo jest to odczytywane,
                                                    jako zachęta do dalszych zalotów! Nie może też reagować na odmowę niechęcią do
                                                    całej grupy i mszczeniem się na niej!
                                                  • hazimi79 Re: hany-pilot z allfa star 30.09.06, 20:58
                                                    poprosze zdjecie
                                                    jesli to mozliwe :-)
                                                    Pozdrawiam
                                                  • cover123 Re: hany-pilot z allfa star 31.05.07, 07:43
                                                    poproszę o zdjęcie tego pana.
            • medio85 Re: hany-pilot z allfa star 02.11.06, 20:19
              Właśnie wróciłam z wycieczki do Egiptu z Alfa Star. Hani był naszym
              przewodnikiem na statku podczas rejsu po Nilu. Akurat w naszej grupie nikogo
              nie podrywał. Bardzo proszę Was o jego zdjęcie na maila: medio@interia.pl
              Odwdzięczę się zdjęciami i spostrzerzeniami na temat innych egipskich
              przewodników z tego biura. Pozdrawiam!
              • awika3 Re: hany-pilot z allfa star 23.11.06, 22:39
                mogę was zapewnić że nadal "grasuje", czy wysłałyście tą skargę ? to chyba nic
                nie dało.
                • habibi2006 Re: hany-pilot z allfa star 27.11.06, 16:05
                  skarga złożona już dawno i jest informacja zwotna z Alfastar, że badają sprawę :
                  (
                  • veronica3d Re: hany-pilot z allfa star 25.02.07, 11:38
                    czy ktos moglby podeslac mi jego fotke na veronica3d@go2.pl?mieszkalam rok w
                    egipcie i poznalam wielu roznych facetow i zastanawiam sie czy ten hany to ten o
                    ktorym mysle ze to ten:)))
        • notbe Re: hany-pilot z allfa star 21.02.07, 19:04
          Witam!Właśnie wróciłam z Egiptu i tak się składa, że też miałam do czynienia z
          Hanym, tak mi się przynajmniej wydaje po przeczytaniu tych wszystkich
          informacji.Jeśli to nie kłopot to proszę o zdjęcie-dla upewnienia.Dzięki.Mój
          e-mail: notbe@gazeta.pl
    • antolla1 Re: hany-pilot z allfa star 05.03.07, 00:29
      Właśnie wróciłam z wycieczki do Egiptu z Alfa Star. Hani był naszym
      przewodnikiem na statku podczas rejsu po Nilu.Wszyscy byli nim zachwyceni!
      Bardzo proszę Was o jego zdjęcie na maila: antolla1@interia.pl
      Jak to ten to odpowiem swoimi doświadczeniami!!!
      Pozdrawiam!
    • cover123 Re: hany-pilot z allfa star 31.05.07, 07:47
      poproszę o zdjęcie tego panaaaa
      • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 31.05.07, 10:52
        Wysłałam
        • cover123 Re: hany-pilot z allfa star 31.05.07, 14:39
          Dziękuję za szybką odpowiedź:-) NIestety - nadal aktywny:-(((
    • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 31.05.07, 14:55
      Ech, bo cały problem w tym, że dziewczyny wchodzą na to forum dopiero PO
      powrocie z Egiptu, a nie przed, wtedy może miałyby szansę... A tak, facet ma
      efekty, to nie przestaje...
      • cover123 Re: hany-pilot z allfa star 31.05.07, 16:28
        Święta prawda! Polki mądre po fakcie ( czyt. szkodzie ).Najpierw uśmieszek,
        miłe słówka, kwiatki i podchody a potem fochy i ignorancja mnie jako turystki
        po kategorycznej odmowie(...) - gdyby nie ten facet to całkiem miły miałabym
        urlop!!!
        • 40rwp Re: hany-pilot z allfa star 22.06.07, 19:27
          Czy wszyscy mają tylko zastrzeżenia do tego Pana?
          My wrociliśmy 22 maja z Egiptu i Hany był naszym przewodnikiem w czasie rejsu po
          Nilu.Nie zauważyłam aby był dla kogos niemiły opryskliwy nachalny.Wręcz
          przeciwnie.Była w grupie jedna Panienka która wiecznie "wisiała" na Nim,nie
          odstępowała Go na krok.Krążyła jak satelita,a po powrocie być może będzie
          wypisywać na forum jaki z niego cham,podrywacz itp.
          Pragnę wyrazić swoje zdanie na temat tego przewodnika.
          Uważam Go za kompetentnego,miłego,chętnego do pomocy człowieka i nie jest to
          tylko moja opinia.Grupa była Nim zachwycona-mieliśmy możliwość porównania Go z
          innym przewodnikiem Alfy Star,ktory po rejsie odbierał grupę z Kairu i pilotował
          nas do SSH.Bezczelny,zaczepny,niegrzeczny,mimo że starał się zabawiać grupę jego
          poczucie humoru dalece odbiegało od uważanego za to w dobrym tonie.Nie pamietam
          imienia ale dla chętnych mozna sprawdzic...18 maja kończył sie objazd i ok.16
          wyruszyliśmy autokarem do SSH przez kanał Sueski.Wszyscy w autobusie stwierdzili
          że Hany prezentował najwyższą klasę.
          Hany organizował nam tak czas aby każdy był w stanie zobaczyć to co oczekiwał że
          zobaczy.Mieliśmy w grupie parę bardzo starszych ludzi i kilka osób w starszym
          wieku,Hany zawsze pytał czy są w stanie za nami wszystkimi podążać,jeśli nie to
          zapewniał im spokojne miejsce w miarę klimatyzowanym pomieszczeniu lub autokarze.
          Wg BP np.fakultety moga byc zorganizowane tylko przy jakiejś tam minimalnej
          liczbie chętnych,dla Hanego nie było problemu pojechać z 4 osobami na FIle na
          światło i dzwięk.
          Takich przykładów mogłabym mnożyć,uważam że nie można oceniac faceta tylko
          jednostronnie.Niejednokrotnie panienki na wakacjeach prowokują pewne sytuacje a
          potem rozżalone piszą bzdury.A czy nasi faceci są lepsi?
          Rozsądek przede wszystkim!
          Pozdrawiam wszystkich zadowolonych z wakacji z BP ALFA STAR.
          • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 25.06.07, 10:41
            Nie wiem, czy zauważyłaś, ale nikt nie ma zastrzeżeń co do jego komptenecji,
            tylko do jego zachowania... Tzn. do mylenia życia prywatnego z pracą. Bo nikt
            mu nie zabrania podrywania panienek, ale nie powinien tego robić w pracy i to
            wobec turystek, które - było nie było - są pod jego opieką jako pilota i
            przewdnika, a więc akurat z jego strony nie powinny doznawać żadnych zaczepek...
            I zapewniam Cie, że jego nie trzeba prowokować...
      • j_m_p21 Re: hany-pilot z allfa star 02.07.10, 23:30
        Witam,
        Zupełnym przypadkiem trafiłam dziś na forum i dyskusję dotyczącą
        Hany'ego - pilota rejsów po Nilu biura Alfa Star. Tak się słada, że
        sama byłam na takim, stosunkowo dawno, bo w 2005r. z pilotem Hanym
        rzecz jasna. I też usłyszałam parę miłych słów pod swoim adresem,
        komplementów itp. itd. Spędziliśmy ze sobą trochę więcej czasu, ale
        scenariusz nie był do końca taki jak wyobrażał to sobie i zaplanował
        Hany, ale nie moge powiedzieć żeby stał się przez to arogancki wobec
        grupy, mniej zaangażowany w swoją pracę... do dziś utrzymujemy
        kontakt, teraz głównie sms-owy i raczej przy okazji świąt, kiedyś
        częściej były telefony. Ale wszystko w atmosferze przyjaźni i
        pokoju ;-) Dlatego tak trudno uwierzyć w to wszystko co ukazało się
        na forum, ale z drugiej strony ilu może być Hanych pracujących dla
        alfa star...Będę wdzięczna za przesłanie jego zdjęcia, tak dla
        pewności...adres: j_m_p@poczta.onet.pl
    • makaroniara2 Re: hany-pilot z allfa star 23.06.07, 15:52
      Czy ja też mogęprosić o zdjęcie na gazetowego maila. Chyba miałam
      nieprzyjemność poznać go w Egipcie. Wróciłam 2 tyg temu.
      • wanda96 Re: hany-pilot z allfa star 20.11.07, 13:58
        Szkoda chłopaka, fajny był...i po co się żenić???
        • egipcjo Re: hany-pilot z allfa star 23.11.07, 12:03
          NIENAWIDZĘ GO i życzę mu wszystko co najgorsze!!!
          • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 23.11.07, 14:32
            Witaj Egipcjo!
            Obawiam się, że wszystko co najgorsze, to będzie miała jego żona...
            • egipcjo Re: hany-pilot z allfa star 23.11.07, 14:55
              Witaj Ewano2, myślę że kiedyś spotka go zasłużona kara za wszystkie
              kobiety które skrzywdził. Ja w dalszym ciągu chociaż minęło kilka
              lat czuję jego piętno, które cały czas jest we mnie i nie mogę się
              go pozbyć... Skrzywdził mnie tak bardzo, że ta rana chyba nigdy się
              nie zagoi! Jestem szczęśliwą mężatką ale niestety ta znajomość tak
              mnie zmieniła, że wiem, że nigdy nie będę w pełni szczęśliwą
              kobietą. Mój mąż wie o moim koszmarnym związku z tym panem i mi
              pomaga uwierzyć w siebie, ale jest to bardzo trudne, gdyż H.
              spowodował że straciłam częściowo szacunek do własnej osoby!
              • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 23.11.07, 15:52
                To dupek!
                Mam tylko nadzieję, że żadna to nie jakaś Polka dała się
                zbajerować...
              • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 23.11.07, 15:53
                To dupek!
                Mam tylko nadzieję, że to nie jakaś Polka dała się zbajerować...
                • egipcjo Re: hany-pilot z allfa star 23.11.07, 16:07
                  Niestety myślę, że zbajerował kolejną naiwną Polkę... ja przecież
                  też do nich należałam i gdyby nie zmiana mojej decyzji parę godzin
                  przed ślubem w Kairze w Ministerstwie, to byłabym niestety byłabym
                  teraz na miejscu tej lub innej dziewczyny który zostanie jego "żoną"
                  a na pewno nie jedyną kobietą w jego życiu...
    • bluemax1981 NIE WIERZE PO PROSTU !!! 24.11.07, 11:02
      Nie moge uwierzyc , ze jeden koles nabil w butelke tyle lasek . I kazda myslala
      , ze jest ta jedyna ... Szok ! Juz nie wiem czy sie smiac czy plakac ale tez
      zastanawiam sie czy kolejne wakacje spedzic w Egipcie :)A zeby tych kolesi
      wszystkich jakas kara spotkala , zeby musieli sie meczyc z tesknoty za kims .
      Chociaz nie sadze by oni byli zdolni do uczuc wyzszych takich jak milosc,
      szacunek do kobiet .. Szkoda slow .
      • 123456q10 Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 30.11.07, 20:14
        proszę ozdjęcie hany podrywacza ,bo niedawno byłam na rejsie i
        poznałam hanego i też mnie bajeruje proszę o fota bo nie wiem czy to
        ten sam
      • 123456q10 Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 30.11.07, 20:15
        sorry z tego wszystkiego zapomniałam o adresie: bozena1962_1962@o2.pl
        • bubusia Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 01.02.08, 23:19
          Witam,właśnie wróciłyśmy z rejsu po Nilu.Przykro mi,bo Hany
          sprawował się bez zarzutu,kompetentny,punktualny i
          zdyscyplinowany.Starał się odpowiadać na 1000ce pytań i dogodzić
          wszystkim uczestnikom imprezy.Nie podrywał i nie narzucał się
          nikomu.Przykro mi ,bo nic się nie potwierdziło o czym wcześniej
          czytałam.Myśle ,że wiele pań go prowokuje ale nie myśli też o
          konsekwencjach.Jeśli Hany to czytasz to może wiesz kto to
          pisze.Byliśmy w trójkę i pozdrawiamy Cię serdecznie ,bo fajny facet
          jesteś,mamy co wspominać i może kiedyś się spotkamy na rejsie.Ja
          miałam przyjemność już drugi raz Cię spotkać i myśle,że nie
          ostatni.Dziękujemy za UDANE WAKACJE!!!
          • nefretete79 Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 02.02.08, 13:04
            Jasne, możesz nie wierzyć, ale zwróć uwagę kiedy było na niego
            najwięcej skarg i największe ożywienie na forum (2006 rok). I ja
            wtedy miałam okazję poznać słynnego Hanego (wrzesień 2006 - rejs po
            Nilu), był wtedy przewodnikiem drugiej grupy, która wraz z moim
            biurem płynęła na statku. Niczym go nie sprowokowalam - bo czy
            prowokacją może być fakt, że siedziałam sobie sama na górnym
            pokładzie około północy, gdzie prawie nikogo już nie było? Podszedł
            do mnie, nie znałam go. Cóż pięknie mówił po polsku, co mnie
            zaskoczyło, bo mało który obcokrajowiec, nawet jeśli nauczy się
            dobrze polskiego, potrafi tak dobrze mówić i opisywać swoje emocje.
            A wierz mi, że to robił rewelacyjnie. Bajer miał niezły - wiele osób
            już tu o tym pisałao. Że on mimo, że ciągle wśród ludzi i
            uśmiechnięty, to jest taki samotny, że mu tak kobiety brakuje, a ja
            taka piękna, i on nic ode mnie nie chce, tylko żebym poszła z nim do
            pokoju, pooglądamy sobie TV, on by tylko chciał się przytulić, bo w
            dzień to on ciągle siedzi z klientami, a teraz w nocy czy ktokolwiek
            o nim myśli? nie, wszyscy mają go w nocie i dlatego tak mu smutno
            itp itd. Bajer niezły, na litość... Ach, no i oczywiście możemy
            rozmawiać tylko w jego pokoju - na co bardzo namawiał - bo nikt go
            nie może zobaczyć, że rozmawia i spędza czas w nocy z turystkami. A
            ja jestem taka piękna i tyle pasji słychać w moim głosie ...itd. Na
            moją odmowę najpierw był nachalny, a potem odszedł baaardzo
            obrażony.
            Teraz gdy wiele skarg na niego poszło do biura musi się pilnować,
            więc ujawnia tylko swoje rzeczywiste walory pilota-przewodnika, a
            hamuje się może z męskimi zapędami. Ot i tyle...
            A pewnie i przewodnikiem jest dobrym, skoro z taką pasją opowiada o
            uczuciach, to i o Egipcie zapewne też ;))))
            • ka_ja1 Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 16.03.08, 21:24
              Witam piszecie o ty samy facecie co jeżdzi z Exim również,ale nie
              narejsy??? Ktoś go zna może?
              • egipcjo Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 03.04.08, 00:04
                Witaj, nie wiem czy Hany pracuje w chwili obecnej w Alfie Star czy też zaczął
                pracować w Eximie, ale jeżeli chcesz się przekonać mogę Ci wysłać Jego
                fotografię. Pzdr.
                • martyna2008 Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 10.04.08, 12:28
                  Witam czy ja też mogę otrzymać jego fotkę jestem ciekawa czy go
                  znam:)
                • lunenka Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 10.05.08, 15:17
                  Witam,
                  Czy mogłabyś przesłać mi również tę fotkę?Chcę się przekonać czy to ten gostek.Z
                  góry dziękuje
                • lunenka Re: NIE WIERZE PO PROSTU !!! 10.05.08, 23:12
                  Witam,
                  Czy ja mogę dostać jego foto?
    • kiciaaaa2 Re: hany-pilot z allfa star 02.06.08, 22:03
      hej dziewczyny! czy moge dostac zdjęcie hanyego na maila?
      extaaasy@o2.pl dzięki!
      • egipcjo Re: hany-pilot z allfa star 03.06.08, 22:27
        wysłałam Ci jego zdjęcie na podany przez Ciebie adres.
        Pozdrawiam,
        • kiciaaaa2 Re: hany-pilot z allfa star 04.06.08, 18:42
          dzieki bardzo, w zamian wyslalam Tobie mojego Simone...pozdrowionka!
        • foxeye Re: hany-pilot z allfa star 23.08.08, 22:55
          cześć! Będę wdzięczna za wysłanie zdjęcia wspomnianego pilota na adres:
          foxeye@gazeta.pl ; Właśnie wróciłam z Egiptu (alfastar, rejs po Nilu) i
          chciałabym się upewnić czy miałam okazję go poznać.
      • lunenka Re: hany-pilot z allfa star 05.06.08, 20:50
        Cześć dziewczyny.Czy mogę dostać zdjęcie Hanyego na maila?
        akselek@poczta.onet.pl
        • ka_ja1 Re: hany-pilot z allfa star 09.09.08, 14:33
          Witajcie! Ja tez poproszę zdjęcie Hanyego adrar@interia.eu
          • naila3 Re: hany-pilot z allfa star 09.09.08, 15:27
            ja tez wróciłam niedawno z Egiptu. W lipcu. Możliwe, że i na moim rejsie po Nilu
            był Hany - tak miał na imię przewodnik. Nie wiem jednak czy chodzi o tego samego
            Hanego, bo ten Hany zachowywał się przyzwoicie i do nikogo się 'nie dobierał'
            Jeżeli można o też poproszę jego zdjęcie na mjaila - nayka_133@wp.pl .
            • anatix Re: hany-pilot z allfa star 11.09.08, 16:21
              Czy też mogę prosić o zdjęcie?
              • nika-1986 Re: hany-pilot z allfa star 28.09.08, 01:45
                Też prosiłabym o zdjęcie, również jestem teraz bajerowana, ciekawa jestem
                podobieństwa.
                Mail: nika-1986@NOSPAM.gazeta.pl
                • nika-1986 Re: hany-pilot z allfa star 28.09.08, 01:53
                  nika-1986 napisała:

> Też prosiłabym o zdjęcie, również jestem teraz bajerowana, ciekawa jestem
                  > podobieństwa.
                  > Mail: nika-1986@NOSPAM.gazeta.pl

Przepraszam , poprawny mail: nika-1986@gazeta.pl
    • izusia371 Re: hany-pilot z allfa star 08.10.08, 17:56
      witam, czytałam o Hanym wszystko i jakoś w głowie mi się nie mieści
      że to może być ten sam facet, mieszkam obecnie w uk i czesto mnie tu
      odwiedza. Czy mogę dostać jego zdjęcie? Będe wdzięczna. Mój e-mail
      pykula@tlen.pl.
      • hihanni77 Re: hany-pilot z allfa star 09.10.08, 18:56
        Czy to ten Hany?
        picasaweb.google.com/nietutejsza/IlHamduLiLlah#5172902303995735522
        • ka_ja1 Re: hany-pilot z allfa star 09.10.08, 19:19
          Nie to nie ten Hany:)
          • ewano2 Re: hany-pilot z allfa star 17.10.08, 15:47
            fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,58049670,66763105.html
            To ten Hany, drugie zdjęcie, w czerwonej czapeczce.
            • camill4 Re: hany-pilot z allfa star 09.01.09, 00:05
              Chyba miałam przyjemność poznać słynnego już Hanego. Bajer to on ma
              opanowany.
              Dziweczyny, które wybierają sie na rejs po Nilu powinny wystrzegać
              się tego Casanowy.
              • jasminum.1 Re: hany-pilot z allfa star 16.06.09, 16:03
                Niestety, mimo że ma na palcu obrączkę ciągle jest aktywny. Mogłam
                się o tym przekonać na własnej skórze w czasie majowego rejsu
                (2009),niestety nie byłam zainteresowana jego komplementami to w
                rewanżu zrobił się bardzo niemiły, uważajcie na niego.
                • funia_only Re: hany-pilot z allfa star 17.06.09, 12:46
                  Niestety, niektórzy nigdy się nie zmieniają. Oj, wiem, jaki potrafi
                  być niemiły, gdy dostanie kosza! Szczerze mówiąc, ciekawa jestem
                  czemu Alfa nic z tym nie robi. Jest dobrym przewodnikiem, to fakt,
                  ale powinni przynajmniej wystosowac jakieś pouczenie...
                  • matkaroku Re: hany-pilot z allfa star 13.03.10, 21:01
                    Witam, byłam na rejsie po Nilu z Hanym w tym roku. Jako przewodnik
                    jest bez zarzutu: ogromna wiedza, pełna profeska, kultura. Uwielbia
                    dzieci, jest troskliwy, odpowiedzialny. Wydawał się całkiem inny niż
                    wielu poznanych w Egipcie panów. Byłam zainteresowana neutralną,
                    przyjacielską znajomością z nim, zwłaszcza, że przecież ma żonę,
                    dziecko, drugie w drodze. Mówił, że bywa w Polsce, więc
                    zaproponowaliśmy, żeby się wtedy odezwał. Nagle po wakacjach dzwoni
                    i w dość prostacki sposób próbuje wprosić się na seks, jak będzie w
                    Polsce niedługo. Najpierw myślałam, że to może jakaś językowa
                    niezręczność, chociaż on jednak bardzo dobrze mówi po polsku. Nie
                    mogłam wręcz uwierzyć, że to on. Co to w ogóle ma być? Postanowiłam
                    poszukać info, weszłam na to forum ... no i poukładało mi się...
                    Jest jego fotka, w czerwonej czapce, jeśli te wszystkie wpisy są o
                    nim naprawdę, to prostu szok. Dobrze, że piszecie tutaj, dzięki,
                    pozdrawiam
                    • j_m_p21 Re: hany-pilot z allfa star 03.07.10, 00:39
                      Witam,
                      Zupełnym przypadkiem trafiłam dziś na forum i dyskusję dotyczącą
                      Hany'ego - pilota rejsów po Nilu biura Alfa Star. Tak się słada, że
                      sama byłam na takim, stosunkowo dawno, bo w 2005r. z pilotem Hanym
                      rzecz jasna. I też usłyszałam parę miłych słów pod swoim adresem,
                      komplementów itp. itd. Spędziliśmy ze sobą trochę więcej czasu, ale
                      scenariusz nie był do końca taki jak wyobrażał to sobie i zaplanował
                      Hany, ale nie moge powiedzieć żeby stał się przez to arogancki wobec
                      grupy, mniej zaangażowany w swoją pracę... do dziś utrzymujemy
                      kontakt, teraz głównie sms-owy i raczej przy okazji świąt, kiedyś
                      częściej były telefony. Ale wszystko w atmosferze przyjaźni i
                      pokoju Dlatego tak trudno uwierzyć w to wszystko co ukazało się
                      na forum, ale z drugiej strony ilu może być Hanych pracujących dla
                      alfa star...Będę wdzięczna za przesłanie jego zdjęcia, tak dla
                      pewności, jesli ktoś dysponuje, bo to w czapeczce i w dodatku w
                      ciemnych okularach nie jest mi pomocne - ostatni raz widziałam
                      Hany'ego 5 lat temu... adres: j_m_p@poczta.onet.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka