Dodaj do ulubionych

Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ???

28.05.05, 10:59
Czy ktoś leciał tymi liniami do Egiptu (konkretnie Sharm)?
Jakie są? Jak z posiłkami? ;)
pozdro:)
i dziekuję za info:)
Obserwuj wątek
    • Gość: MiMi Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:43
      Ja lecialem.... dolecialem ...liniami AMC samolot stary jak podmiejski autosan
      pks-u z lat 80-tych...ale dolecial:)
      • Gość: M. Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:42
        Ja tez lecialam AMC, samolot do najnowszych nie nalezal, ale dolecial
        szczesliwie. Co do posiłkow, bylo cos na cieplo typu makaron kawalek jakby
        kurczaka, jakas salatka, bulka, dzem, serek topiony, ciastko, herbata i soczek
        • neferett Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 01.06.05, 13:42
          Mielismy leciec z AMC 3 maja o 10.15 , ale samolot mial maly wypadek przy
          ladowaniu i musielismy czekac az inny przyleci z Kairu. W sumie wylecielismy z
          Poznania grubo po godz.3 rano 4 maja. Do tego , bylo jeszcze miedzyladowanie w
          Koszycach i stalismy tam , nie wiedziec czemu 3 godz. Ladowanie w HRGH o 11.
          Powrot byl o niebo lepszy : nowszy samolot ( tamten byl lekko z lat 80 ), bez
          opoznien , no i przedewszystkim pilot ladnie lecial i ladnie ladowal.
          W obie strony byla mila obsluga. Jedzenie : cieple i zimne napoje , 2 slotkie
          rogaliki i jakis baton , dzemik , 2 bulki, maslo, serek topiony , po pare
          plasterkow zoltego sera i wedliny z kurczaka ( w drodze powrotnej trafila mi sie
          wedlina z lekko dziwnym kolorem , wiec nie jadlam).
          • Gość: ed Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:07
            lecialeem ale juz zapomnialem to byl koszmar popsuty samolot wylot 6 godzin
            opozniony to nie do opisania stres za stresem pozdrawiam jesli macie inna
            mozliwosc to z niej skorzystajcie
            • puma1 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 12:12
              Wróciłam wczoraj jestem cała.Wylot punktualny co do sekundy.Boening do Hurghady
              bardzo stareńki ,natomiast powrót douglasem zdecydownie polecam cud miód
              ladowanie nie poczułam nawet kiedy znalazł sie na ziemi.Ale lot do Hurghady
              (ten stary samolot)tak mnie zestresował że wracałam z piersiówką w ręku(po raz
              pierwszy w życiu) ale okazało sie że niepotrzebnie sie tak zestresowałam.Ale ja
              wogóle nie lubie latać.Będzie dobrze.
              • Gość: Karolka Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:26
                Pumka a o której wylatywalas wczoraj z Hurgady??? Bo mozliwe ze leciałysmy tym
                samym samolotem???!!!!!!!
                • puma1 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 13:53
                  .Mysle ze tym samym ja o 08.15
                  • madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 19:46
                    Hej dziewczyny, a jakie to były linie - AMC, czy też Air Cairo ???
                    No i czekam na Wasze relacje - bo ja jeszcze do lipca muszę wytrzymać ;-)
                    • puma1 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 20:41
                      To były linie AMC,a poniewaz w tym roku nie zaliczyłam zadnych wycieczek
                      ,zamiesciłam tylko opis hotelu ma forum Egipt=hotele.Fajnie masz wszystko przed
                      Toba.
                    • Gość: @ Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:43
                      Witam.Dokąd w tym roku się wybierasz i kiedy jeśli wolno spytać?
                      • Gość: @ Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:46
                        Pytanko było kierowane do madzi 112
                    • 2tomst Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 10.06.05, 23:58
                      do lipca mówisz - można wiedzieć gdzie i kiedy się wybierasz?
                      pozdrawiam
                      • madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 11.06.05, 15:11
                        Of course, żadna tajemnica ;) - lipiec El Faraana Club Sharm. No a Wy ? Też
                        lipiec, kierunek podobny ? Jeśli wolno spytać :)...
                        pzdr,
                        Magda
                        • Gość: @ Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:30
                          My do Hurghady tym razem.Pozdrawiam.
                          • madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 12.06.05, 13:32
                            A czy my się znamy ??? Byliście w zeszłym roku w Sharm ???
                            pozdrawiam ( choć nie wiem kogo ;-) )
                            • Gość: @ Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:25
                              Osobiście niestety nie.Znamy się tylko z pogaduch na forum a mój nick"@" odnosi
                              się do tego ,że nie odpisałam na e-maila,którego dostałam wcześniej.Niestety
                              tak się złożyło,bo nie było mnie jakiś czas.Teraz nadrabiam
                              zaległości...Pozdrawiam
                              • madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 12.06.05, 21:44
                                Aaa... już wiem :-))))
                                Pozdrowionka :-)
                        • 2tomst Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 13.06.05, 13:30
                          Ja lecę z bratem do Sharm TRAF*** :(
                          13 lipca z Triadą - IZRAEL + SHARM...
                          pozdrawiam
                  • Gość: Karolka Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:17
                    No to faktycznie tym samym - az szkoda ze się nie poznałysmy;)
          • Gość: fakir [...] IP: *.aster.pl 10.06.05, 14:07
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Mała MI Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 01:27
      kurcze a ja tak boję się latać..:/// dla mnie każdy szmer, spóżnienie, itp. to
      zapowiedź najgorszego, a już nie daj Boże stary samolot, już mi niedobrze na
      samą myśl, nie wiem jak to przejdę, upić za bardzo się tez nie mogę, bo w końcu
      zwymiotuje tam :/ a poza tym nie mam ochoty wychodzić do ubikacji zbyt często,
      o ile wogole wyjdę... grrr boi się z Was ktoś latać??? Co zrobiliście, żeby to
      jakoś przetrwać???
      • Gość: Karolka Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 07:58
        Ja się boję za każdym razem;) Ale przeciez można to przezyć;) Stary sposób-
        porównaj statystyki wypadków samochodowych i samolotowych-od razu bedzie Ci
        lepiej. Poza tym prześpij lot;)
    • Gość: AIR CAIRO Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.kul.lublin.pl / 212.182.32.* 14.06.05, 10:17
      AIR CAIRO są super leciałam z nimi tam i z powrotem rano po ok 1,5 godz. lotu
      dostalismy obiad (na goraco) oraz ciastko i bulka dzem maslo i do popicia
      napoje w dowolnych ilosciach oraz dodatkowo kawa (rewelacyjna!) i herbata.
      Przemiła obsługa, lot spokojny, samolot AIRBUS.POLECAM!
      • Gość: Grzesiek Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:32
        Potwierdzam - leciałem i wracałem z PUMĄ! Do Hurghady AMC trzęsło, a jedzenie
        prawie niejadalne, ale dobra herbata (kawa do ...) jednak dolecieliśmy i nawet
        lądowanie nie było najgorsze. Powrót natomiast się opóźnił o kilka godzin - z
        tego co słyszałem siadło podwozie - i przyleciał z Kairu samolot Air Cairo -
        dość nowy Douglas, komfortowy, żarcie nawet niezłe, ekraniki z mapą lotu i
        danymi, a najciekawsze (CZEGO MOŻE NIE ZAUWAŻYŁA PUMA!!!) na pokładzie był
        sklep wolnocłowy, co po raz pierwszy w życiu widziałem w czarterze!!!
        Gorąco polecam linie Air-Cairo!!!
        Grzesiek
        • Gość: Sornat Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:41
          cos yu klreciciec koledzy, w koncu AIrbus czy DC ????
        • madzia112 Re: Linie AMC AIRLINES i AIR CAIRO ??? 14.06.05, 18:57
          Air Cairo, to z nimi lecę w lipcu. Grześku pocieszyłeś mnie ! Nie z powodu
          wolnocłówki oczywiście ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka