Dodaj do ulubionych

OASIS TOURS???

03.06.05, 15:33
chcę zarezerwować wakacje w Egipcie z tym biurem. czy ktoś ma może jakieś
świeże doświadczenia po urlopie przez nich zorganizowanym.
proszę o opinie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mal_gosia2 Re: OASIS TOURS??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.06.05, 16:23
      Ja wczoraj wróciłam z Egiptu. Nie mam zastrzeżeń do Oasisa.
      Wszystko było zgodnie z planem, sprawnie zorganizowane.
      Gosia
      • bibbik Re: OASIS TOURS??? 03.06.05, 17:06
        cieszy mnie to bardzo, Mam 2 pytania: w jakim hotelu byłaś? i Ile płaciliście
        za wizę?
        • Gość: mal_gosia2 Re: OASIS TOURS??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.06.05, 17:22
          Za wizę 18$.
          Hotel Grand Makadi
          • pipipipi Re: OASIS TOURS??? 03.06.05, 17:43
            Gość portalu: mal_gosia2 napisał(a):

> Za wizę 18$.
            > Hotel Grand Makadi

No to bardzo sprawnie :-0
          • Gość: monika Re: do mal_gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:27
            mal_gosiu jade do grand makadi 9.06 prosze napisz cos o tym hotelu
            mój email rocky68@tlen2.pl czekam z niecierpliwością
            • bibbik Re: do mal_gosia 03.06.05, 21:52
              Malgosiu ja równiez wybieram sie do tego hotelu, w podróz poslubna. prosze
              napisz w jakich pokojach bylas (de luxe, junior suite), czy maja one taras,
              jaka jest opcja ALLinc.
              bede barzdo wdzieczna za jakiekolwiek info.
              (pewnie zal bylo wracac?)
              Pozdrawiam
              Monika
              • Gość: m_kop Re: do mal_gosia IP: 83.238.70.* 04.06.05, 01:14
                witam my też jedsziemy w podróż poślubną, prosimy daj znać co i jak!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: mKop Re: do mal_gosia IP: 83.238.70.* 04.06.05, 01:17
                  nie dodałem że do Grand Makadi
                  • Gość: mal_gosia2 Re: do mal_gosia IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.06.05, 09:54
                    Witam,
                    Hotel jest cudowny. Wszystkie pokoje są przestronne, mają klimę (sprawną) i
                    balkony z fotelami. 2 razy dzienie przychodzi obsługa pokoju (rano robi
                    porządek, wieczorem przygotowuje pokój na noc). Wszyscy są bardzo pomocni i
                    uprzejmi. Jest dużo basenów i wolnych leżaków pod parasolami. Natomiast dobre
                    miejsce na plaży lepiej zając z samego rana (wystarczy położyć hotelowy ręcznik
                    na leżak).
                    Jedznia jest dużo, picie do woli. Kłopoty żołądkowe można mieć chyba tylko
                    iwyłącznie z przejedzenia się. Dla mnie najlepszą restauracją na śniadanie było
                    Route 66. Ale generalnie wyszystkie restauracje są bardzo OK.
                    Pokoje mozna sobie zmieniać nawet kilka razy w czasie pobytu. My zmieniliśmy
                    raz bo chieliśmy mieć widok na morze.
                    Rafa jest piękna, lepiej zabrać ze sobą buty do nurkowania (za kostkę). Mój mąż
                    miał takie pod kostkę i coś go poparzyło gdy stanął.
                    Ja jestem bardzo zadowolona i poprostu nie mogę na nic narzekać. W każdym razie
                    w pażdzierniku jedziemy tam jeszcze raz.
                    • Gość: m_kop Re: do mal_gosia IP: 83.238.70.* 04.06.05, 10:08
                      serdeczne dzięki wybieramy się tam w sierpniu, również damy znać co i jak!
                      pozdrawiam
                    • Gość: monika Re: do mal_gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:36
                      Wielkie dzięki za info. A jak z dojazdem do Hurghady? Jak z wycieczkami z
                      Makady Bay?
                    • Gość: monika Re: do mal_gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:40
                      jeszcze tylko jedno pytanko, czy dużo bywa w tym hotelu Polaków?
                      • Gość: eryk Re: do mal_gosia IP: 83.238.70.* 05.06.05, 10:27
                        właśnie możesz powiedziec jeszcze coś na temat dojazdu do Hurghady i jeszcze
                        jedno zapyt czy w hotelu można było napić się piwka w cenie czy trzeba kupować!]
                        dzięki
                    • bibbik Re: do mal_gosia 05.06.05, 14:46
                      Dziękuję Małgosiu, po Twoim opisie już chciałabym być po ślubie i opalać się w
                      Grand Makadi.
                      Mam pytanie do zmiany pokoju, bo gdy rozmawiałam z przedstawicielem oasis tours
                      to dowiedziałam się ze mają podpisaną umowę na pokoje z widokiem tylko na drugi
                      hotel i nie ma mozliwości zmiany pokoju. Czy musiałaś coś dopłacić? czy zależy
                      to tylko od pięknego uśmiechu do pana z recepcji?
                      Pozdrawiam Monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka