bibbik 03.06.05, 15:33 chcę zarezerwować wakacje w Egipcie z tym biurem. czy ktoś ma może jakieś świeże doświadczenia po urlopie przez nich zorganizowanym. proszę o opinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mal_gosia2 Re: OASIS TOURS??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.06.05, 16:23 Ja wczoraj wróciłam z Egiptu. Nie mam zastrzeżeń do Oasisa. Wszystko było zgodnie z planem, sprawnie zorganizowane. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
bibbik Re: OASIS TOURS??? 03.06.05, 17:06 cieszy mnie to bardzo, Mam 2 pytania: w jakim hotelu byłaś? i Ile płaciliście za wizę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal_gosia2 Re: OASIS TOURS??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.06.05, 17:22 Za wizę 18$. Hotel Grand Makadi Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Re: OASIS TOURS??? 03.06.05, 17:43 Gość portalu: mal_gosia2 napisał(a): > Za wizę 18$. > Hotel Grand Makadi No to bardzo sprawnie :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: do mal_gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:27 mal_gosiu jade do grand makadi 9.06 prosze napisz cos o tym hotelu mój email rocky68@tlen2.pl czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
bibbik Re: do mal_gosia 03.06.05, 21:52 Malgosiu ja równiez wybieram sie do tego hotelu, w podróz poslubna. prosze napisz w jakich pokojach bylas (de luxe, junior suite), czy maja one taras, jaka jest opcja ALLinc. bede barzdo wdzieczna za jakiekolwiek info. (pewnie zal bylo wracac?) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_kop Re: do mal_gosia IP: 83.238.70.* 04.06.05, 01:14 witam my też jedsziemy w podróż poślubną, prosimy daj znać co i jak!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mKop Re: do mal_gosia IP: 83.238.70.* 04.06.05, 01:17 nie dodałem że do Grand Makadi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal_gosia2 Re: do mal_gosia IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.06.05, 09:54 Witam, Hotel jest cudowny. Wszystkie pokoje są przestronne, mają klimę (sprawną) i balkony z fotelami. 2 razy dzienie przychodzi obsługa pokoju (rano robi porządek, wieczorem przygotowuje pokój na noc). Wszyscy są bardzo pomocni i uprzejmi. Jest dużo basenów i wolnych leżaków pod parasolami. Natomiast dobre miejsce na plaży lepiej zając z samego rana (wystarczy położyć hotelowy ręcznik na leżak). Jedznia jest dużo, picie do woli. Kłopoty żołądkowe można mieć chyba tylko iwyłącznie z przejedzenia się. Dla mnie najlepszą restauracją na śniadanie było Route 66. Ale generalnie wyszystkie restauracje są bardzo OK. Pokoje mozna sobie zmieniać nawet kilka razy w czasie pobytu. My zmieniliśmy raz bo chieliśmy mieć widok na morze. Rafa jest piękna, lepiej zabrać ze sobą buty do nurkowania (za kostkę). Mój mąż miał takie pod kostkę i coś go poparzyło gdy stanął. Ja jestem bardzo zadowolona i poprostu nie mogę na nic narzekać. W każdym razie w pażdzierniku jedziemy tam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_kop Re: do mal_gosia IP: 83.238.70.* 04.06.05, 10:08 serdeczne dzięki wybieramy się tam w sierpniu, również damy znać co i jak! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: do mal_gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:36 Wielkie dzięki za info. A jak z dojazdem do Hurghady? Jak z wycieczkami z Makady Bay? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: do mal_gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 10:40 jeszcze tylko jedno pytanko, czy dużo bywa w tym hotelu Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: do mal_gosia IP: 83.238.70.* 05.06.05, 10:27 właśnie możesz powiedziec jeszcze coś na temat dojazdu do Hurghady i jeszcze jedno zapyt czy w hotelu można było napić się piwka w cenie czy trzeba kupować!] dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bibbik Re: do mal_gosia 05.06.05, 14:46 Dziękuję Małgosiu, po Twoim opisie już chciałabym być po ślubie i opalać się w Grand Makadi. Mam pytanie do zmiany pokoju, bo gdy rozmawiałam z przedstawicielem oasis tours to dowiedziałam się ze mają podpisaną umowę na pokoje z widokiem tylko na drugi hotel i nie ma mozliwości zmiany pokoju. Czy musiałaś coś dopłacić? czy zależy to tylko od pięknego uśmiechu do pana z recepcji? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś