Dodaj do ulubionych

Arabowie:-)

03.06.05, 19:24
Tak przegladnalem sobie pare watkow i smiech mnie ogarnia:-)Dowiaduje
sie sie to jakie to polki sa dobre w kontaktach dosc osobistych zwlaszcza w
Egipcie,zas mezczyzni z kraju totalnie do niczego:-)Troche pokory drogie
panie turystki,wy jestescie tylko w wiekszosci (choc na szczescie nie
wzystkie)szybkie i latwe a nie dobre:-)Wsrod dam utrzymujacych sie z badz co
badz z najstarszego zawodu swiata wszystkich kolorow skory mezczyzni z polski
uchodza za najlepszych w te "klocki",do tego stopnia ze na ogol po pierwszym
czy drugim kontakcie same chca dawac tylko dla przyjemnosci, ktorych to nie
maja zarowno z arabami jak tez obywatelami krajow europejskich.
Obserwuj wątek
    • chemika Re: Arabowie:-) 05.06.05, 01:20
      powiem brzydko. Ale dojebałeś!!! Hahahhahahahhaahha!
    • chemika Re: Arabowie:-) 05.06.05, 01:23
      Ja niewiem skąd wszyscy mają takie śmiesne informacje np ktora nacja jest
      lepsza w zmywaniu a ktora w ru... Zabawne. A tobie kto powiedział taki news
      bułgarka przy trasie?? No rozbawiłeś mnie strasznie. Musze ta informacje puscic
      w obieg bo jest super. Wogóle gratulacje. Hahahhah!!!
      • stassio Re: Arabowie:-) 05.06.05, 07:09
        chemika wyglada na to ze twoje kolezanki odwiedzajace te strone maja dosc duzo
        doswiadczen i wiedza o czym gadaja. ;)
        najbardziej mnie smieszy ze porownuja co niektore kulture wloska i egipska,
        podwazajac jedna i wywyzszajc druga.
        porownywac michala aniola i wloski design xx wieku do kolesi ktorzych nie stac
        na osly czy wielblady.
        i dla nich to jest poziom na ktorym sie czuja dobrze (kolesi z wielbaldami).
        czy musze cos wiecej pisac? zenujacy prymityw.
        • chemika Re: Arabowie:-) 07.06.05, 03:24
          Tak odbiegając od wątku facetów z Egiptu to musze powiedzieć ze w ostatnim
          miesiącu bylam i w Egipcie i we Włoszech i nie jestem w stanie porównać tych
          dwuch krajów do siebie. Są podobne a zarazem tak różne i niewiem gdzie
          chciałabym szybciej wrócić do Rzymu czy Kairu.
      • rikifiki Re: Arabowie:-) 14.06.05, 18:57
        chemika napisała:

> Ja niewiem skąd wszyscy mają takie śmiesne informacje np ktora nacja jest
        > lepsza w zmywaniu a ktora w ru... Zabawne. A tobie kto powiedział taki news
        > bułgarka przy trasie?? No rozbawiłeś mnie strasznie. Musze ta informacje
        puscic
        >
        > w obieg bo jest super. Wogóle gratulacje. Hahahhah!!!
        Chemiko!
        ja tych info nie czerpie od bulgarek przy autostradzie:-)
        tak sie sklada iz mieszkam w kraju arabskim,i to bardziej arabskim od
        egiptu.Pozdrowienia z polwyspu arabskiego:-)
    • buterfly5 Re: Arabowie:-) 05.06.05, 16:37
      buhahaha!!! Zarzucasz dziewczynom naiwność w kontaktach z arabami a sam
      wierzysz międzynarodowym tirówom, że jesteś najlepszy??? Z czym do ludzi
      nieudaczniku???
      • stassio Re: Arabowie:-) 07.06.05, 05:43
        buterfly, o czym ty dziecko piszesz?
        jestes tak madra jak dziewczyna araba.
        • buterfly5 Re: Arabowie:-) 07.06.05, 12:00
          nie rozumiesz stassio o czym piszę? Obiecuję następnym razem używać języka na
          Twoim poziomie... mam malutkie dzieci więc nie sądzę abym miała z tym problemy:)
          • stassio Re: Arabowie:-) 08.06.05, 09:28
            uzywaj jezyka na moim poziomie bo narazie uzywasz takiego jakim posluguja sie
            tirowki i arabowie. pewnie dlatego pojawiaja sie oni (i one) w twych postach.
            kotku, zanim zaczniesz udawac ze jestes madra sprawdz spelling slowa jakim sie
            ochrzcilas. jestes zenujaca az szkoda mi z toba gadac. ale wlasnie dlatego twoj
            mohamed jest kochany bo tylko on ci opowie jaka jestes slodka, piekna i madra.
            kazdej to opowie ale ty jeszcze tego nie wiesz.
            • buterfly5 Re: Arabowie:-) 12.06.05, 11:37
              Ojojojojoj! Widzę, że zaczyna Ci brakować argumentów i czepiasz się
              wszystkiego... Niczego nie muszę sprawdzać, poprawna forma motyla jest po
              prostu zajęta na tym forum... Czyż nie dlatego zdublowałeś s w swoim nicku? A
              może chciałeś podkreślić swój jadowity charakter ssssssssssss... W zasadzie
              równie dobrze mogłeś nazwać się burak!!!
    • queennefer Re: Arabowie:-) 07.06.05, 15:24
      Butterfly,daj spokój,ten koleś ma jakieś rzadkie schorzenie,należałoby go
      leczyć,ale nie wiem,czy jest w naszym kraju specjalista,który podjąłby się
      leczenia tego przypadku.
      • stassio Re: Arabowie:-) 08.06.05, 09:31
        gueen: "rzadkie schorzenie"? "specjalista"? czy ty jestes w przedszkolu?
        co to za bzdury?
        • chemika Re: Arabowie:-) 11.06.05, 02:24
          Ja bym chciała wrocic jeczcze do pana rikifiki czy jakoś tak. Sądze ze nie
          wytrzymał nerwowo tego forum i jednak meska duma sie odezwala. I właśnie o to
          chodzi ze faceci z Polski są łatwi. Można mieć praktycznie każdego, wystarczy
          tylko troszke nad tym popracowac. Więc mamy 1:1. A z tymi tirowkami to powiem
          tylko tyle ze na kimś zarabiają. Raczej nie na ubijaniu trawy przy trasie tylko
          idą z POLSKIMI facetami w krzaki. Więc o czym tu mowic. Wolałabym sie bzykac w
          Egipcie. Mamy już 2:1 dla egiptomaniaczek:)
          • nonameszcz Re: Arabowie:-) 09.08.05, 12:25
            buahahhaa :) egiptomaniaczek czytac prostych polskich wiejskich panienek :)
            • chemika Re: Arabowie:-) 07.09.05, 00:03
              Może nie doczytalas sie mojego stanowiska. Ja mieszkalam troszke w Egipcie i to
              nie dla faceta. Wiem co sie dzieje w Hurghadzie i nie zawsze mnie to cieszy,
              ale nasi rodacy wcale nie sa lepsi. Hurghada jest specyficznym miastem nie
              takim jak caly Egipt i ludzie tam czesto sie zmieniaja nie do poznania. Post
              ktory napisalam tyczyl sie tematu ktory poruszyl rikifiki ze "polacy sa
              najlepsi w lozku" i mysle ze nie na miejscu jest nazywanie mnie wiesniaczka.
              Wiesniakami sa ci co kradna w Egipcie cos co kosztuje 5 L.E. czyli nasi rodacy,
              niestety...
              • rikifiki Re: Arabowie:-) 28.09.05, 19:02
                Chemiko!Ja nie twierdze ze polacy sa najlepsi,ale ze w niczym nie
                ustepuja.Jezeli chodzi o samych egipcjan to znam bardzo wielu,generalnie na
                plaszczyznie zawodowej.Niestety nie moge powiedziec o ich zawodowych
                kwalifikacjach nic pozytywnego.Polski technik jest duzo lepiej wyksztalcony niz
                ichni inzynier.Zenuje mnie osobiscie robienie z nich takich wspanialych ludzi
                ktorymi nie sa.Jezeli kobieta jedzie tam i robi to swiadomie dla sportu to to
                rozumiem.Gorzej jezeli zakochuje sie i chce sie z kims takim wiazac-to jest
                tragedia!
                Pozdrawiam z polwyspu arabskiego
                • chemika Re: Arabowie:-) 25.10.05, 03:21
                  Polacy sa wogole wszechstroniie wyksztalceni. I nie kpie teraz z tego co
                  piszesz. Jest jedna rzecz w ktorej sa lepsi a wlasciwie najlepsi - sprzedaz
                  bezposrednia, he he.
                  • rikifiki Re: Arabowie:-) 25.10.05, 16:08
                    Tak,to prawda.Oszustwo maja we krwi nie tylko w sprzedazy bezposredniej.Maja
                    tez ceche ktora i polakom nie jest obca,to podatnosc na korupcje i umiejetnosc
                    korumpowania.
                    • chemika Re: Arabowie:-) 28.11.05, 02:11
                      No tu sie wkoncu zgadzmy.
    • corrina Re: Arabowie:-) 11.12.05, 19:20
      polki wychodza za maz za inne nacje,polacy niestety nie sa tak wzieci... i tu
      was boli,bo i luzku do niczego i gorzalki ciut za duzo,a najgorsze to murzyn
      zly bo czarny,niemiec zly bo szkop,francuz bo zabojad i tak w kolko,nie
      akceptujecie nikogo tylko siebie samych
      • rikifiki Re: Arabowie:-) 12.12.05, 04:34
        Zal mi ciebie Corrina ze znasz i obracasz sie tylko wsrod takich polakow,to
        smutne(Musze Cie jednak ostrzec iz juz wielokrotnie widzialem takich egipcjan
        ktorzy w piciu gorzalki mogliby isc smialo w konkury z naszymi sasiadami zza
        wschodniej granicy,naprutych jak nieboskie stworzenia arabow w tradycyjnych
        bialych strojach tez dosc czesto widuje,wiec uwazaj na swoich habibi bo mozesz
        sie grubo pomylic:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka