Dodaj do ulubionych

nurkowanie Sharm

18.07.05, 10:53
witam!
Bardzo prosze o namiary baz nurkowych w Sharmie z usług ktorych byliscie
zadowoleni.Chodzi mi przede wszystkim o polskich instruktorow, sprzet w
dobrym stanie i oczywiscie jak najbardziej atrakcyjny cennik.Bedziemy
zakwaterowani w hotelu Holiday Inn Amphoras.
P.S.
jesli zdublowałam watek, prosze o linka.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: darwish Re: nurkowanie Sharm IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:28
      Polecam Sinai College przy Hotelu Falcon Hill . Ceny naprawdę bardzo !
      przyzwoite , możliwość negocjacji. Wyślij SMS przyjadą po Ciebie +20123406566
      do Doroty.
    • ctpnautica Re: nurkowanie Sharm 18.07.05, 12:09
      Zapraszam do naszej bazy!
      Polska kadra administracyjna i nurkowa, polskie centrum nurkowe.
      Szczególy na naszej stronie: www.nautica.pl

Pozdrawiam!
      • millerleszek Re: nurkowanie Sharm 20.07.05, 15:56
        plus: szeroka oferta
        minus: wysokie ceny
    • studentz Re: nurkowanie Sharm 19.07.05, 12:58
      Podaj mi swój adres mailowy , a prześle Ci tabelkę w której z grubsza ujętych
      jest wiele centrów i firm związnych z nurkowaniem i fakultetami , a która
      stwporzyłem dla siebie do celów porównawczych.
      Ponieważ również będę w tym samym hotelu od 16.08.2005 (będzie na 9-cioro ,
      przedział wiekowy 8 do 44 lat ) i część z nas jest zainteresowana nurkowaniem a
      wszyscy snurkowaniem , od jakiegoś czasu "odrabiam" lekcje , czego wynikiem
      jest ta tabelka.
      • Gość: Pola Re: nurkowanie Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:08
        Czy ja też modłabym prosić tę tabelkę? (muchopka@op.pl) Wybieram się do Sharm w
        sierpniu. Z góry dziękuję.
        • m-habibi Re: nurkowanie Sharm 19.07.05, 14:25
          i ja baaardzo poprosze o ta tabelke, jezeli mozna :)
      • Gość: kos Re: nurkowanie Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:33
        Studentz mnie również wyślij tabelkę jeśli można.Pozdrawiam ( 1144@wp.pl )
      • czesia1980 Re: nurkowanie Sharm 19.07.05, 14:38
        super jesli masz cos takiego porównujacego różne bazy! Moj email: badi2@wp.pl.
        Z góry dziekuje. Wybieram się 31.08. ale to impreza 7+7 Egipt + Izrael i nie
        wiem w którym tyg planuja objazd a kiedy wypoczynek.
        Pozdrawiam!
      • czesia1980 Re: nurkowanie Sharm 20.07.05, 10:55
        studentz dziekuje za maila! Zaczne analizowac i prosze odezwij sie po powrocie
        i napisz z kim nurkowałes i jak oceniasz.
        pozdrawiam!
      • leo_lazzio Re: nurkowanie Sharm 20.07.05, 11:25
        witam,
        poproszę o tabelkę na priv
        wylatuję do Holiday Inn Amphora 31.08 na 2 tygodnie - czy ktoś może jeszcze????
        pozdrawiam
      • jackolini Re: nurkowanie Sharm 20.07.05, 17:13
        Ja również poproszę tabelkę.
      • Gość: ola Re: nurkowanie Sharm IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 10:51
        Jadę na początku sierpnia i też mam zamiar ponurkować. Bardzo , bardzo będę
        wdzięczna za podesłanie mi tej tabelki. Adres : oblizniak@interia.pl .
        Z góry dziękuje i pozdrawiam
        • Gość: leo_lazzio Re: nurkowanie Sharm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:50
          witam,
          ja wciąż czekam na tabelkę :((( nie doszła

pozdrawiam
      • Gość: Ludka Re: nurkowanie Sharm IP: *.br / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:29
        Czy ja mogłabym również prosić o taką tabelkę debet@br-debet.com.pl. Z góry
        dziękuję.
    • Gość: kuba__halford Re: nurkowanie Sharm IP: *.aster.pl 19.07.05, 14:29
      ja rowniez poprosze na adres kuba_halford@gazeta.pl

pzdr.
    • Gość: Puszek Re: nurkowanie Sharm IP: *.242.81.adsl.skynet.be 19.07.05, 19:41
      Dopiero co wrocilem i z cala odpowiedzialnoscia polecam ProFunDivers -
      profesjonalnie, konkurencyjne ceny i przede wszyskim duzy FUN. Instruktorzy
      pelna profeska! jade drugi raz we wrzesniu.
      • dominika.k2 Re: nurkowanie Sharm 20.07.05, 20:16
        Jeżeli można to ja równiez poproszę o taką tabelkę :) ( dominika.k2@gazeta.pl )
        Wybieram się do Sharm pod koniec sierpnia, ale nie wiem jeszcze dokładnie
        kiedy :)
        Pozdrawiam
        • czesia1980 Re: nurkowanie Sharm 21.07.05, 12:06
          Ktos kiedys pisał o wypozyczeniu aparatu do robienia zdjec podwodnych i
          mozliwosci nagrywania filmow. Nie moge odszukac tego watku. Moze ktos ma jakies
          info odnosnie w/w ? Gdzie w Sharmie mozna pozyczyc aparat w jakiej cenie i czy
          zdjecia sa dobrej jakosci?
          • Gość: pomoc Re: nurkowanie Sharm IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:58
            forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=228836&t=228836&dest=37%7C0%7C0&id_oferty=
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=26097509&v=2&s=0
            • czesia1980 Re: nurkowanie Sharm 22.07.05, 13:46
              wielkie dzieki Pomocy za pomoc :) o to mi chodziło!
    • Gość: Studentka:) Re: nurkowanie Sharm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:56
      Również prosiłabym o przesłanie takiej tabeli na adres: agiska20@wp.pl
      Wybieram sie do Egiptu we wrześniu i takie info bardzo sie przyda.
      Pozdrawiam
      • czatman1 Re: nurkowanie Sharm 22.07.05, 16:53
        Wróciłem dzisiaj z Sharmu.Uczestniczyłem ,między innymi w nurkowaniu Intro
        Diving w "Sinaicollege" u pani Doroty i wspaniałych ludzi tam
        pracujących.Przeżyłem tam wspólnie z moim 18 letnim synem wspaniałą
        przygodę.Mam to wszystko utrwalone na filmie DVD (najpiękniejsze są zdjęcia pod
        wodą).Co do centrum ,to perfekcja w każdym calu.Jest tam wyżej wspomniana Pani
        Dorota - właścicielka ,oraz przecudowna instruktor Teresa (również pół-krwi
        Polka),Romanio ( z którym dałem nura)-super facet z wielką dozą cierpliwości
        dla takich żółtodziobów jak ja oraz kilku innych ,których imion niestety nie
        zapamiętałem .Serdecznie polecam i wszystkich pozdrwaiam.
        • czesia1980 Re: nurkowanie Sharm 22.07.05, 17:03
          wow super przygoda! Napisz prosze o aktualnych cenach w tej bazie. Jaki byl
          koszt filmiku i fotek.Moze jakies dodatkowe info na goraco?
          pozdrawiam!
          • czatman1 Re: nurkowanie Sharm 22.07.05, 17:30
            Witaj Czesiu.Koszt całego (dodam profesjonalnego )filmiku (około 20min) to
            tylko 50$.Ale jak dla mnie,który nigdy nurem nie zostanie (przeciwwskazania
            medyczne)pamiątka pierwszorzędna.Ale jak będę w Egipcie ,zawsze sobie na Intro
            Diving podskoczę.Syn natomiast w przyszłym roku ,będzie robił kurs.Intro
            Diving ,snurkowanie i pełne nury ,odbywają się wspólnie na jednym rejsie ( my
            popłynęliśmy do Parku Narodowego Ras Mahammed) ,co stanowi dodatkowa
            atrakcję,gdyz mozna porozmawiać i z żółtodziobami takimi jak ja i z
            profesjonalistami ,co dają nury juz wiele lat. W tym miejscu chciałbym
            pozdrowić szczególni pare wspaniałych mlodych ludzi z Wrocławia ,oraz dwie
            przemiłe panny z Tarnowa.Jeżeli chodzi o Intro ,to daje sie półgodzinnego nura
            z instruktorem ,który trzyma za butle lub rękę i ta impreza kosztuje 55$
            (poźniej juz można snurkować do woli).Snurkowanie 35$-i tu ciekawostka.Otóż
            instruktorzy pomogą snurkować nawet ludkom co nie umieją
            pływać!.Kapok ,prowadzenie za rękę i otwiera się cudowny świat podwodnej flory
            i fauny.Widziałem i potwierdzam.Sprzęt można mieć własny ,lub daja w
            centrum.Jak cos jeszcze to prosze pytać .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka