Dodaj do ulubionych

wczasy w egipcie to igranie ze śmiercią swoją i

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:27
najbliższych osób ludzie zastanówcie się czy byliście już we wszystkich
pięknych miejscach w Polsce ?/a napewno takowe są/pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: pola Re: wczasy w egipcie to igranie ze śmiercią swoją IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.07.05, 22:49
      Za chwilę zostaniesz zakrzyczany przez większość na tym forum. Jak czytam ich
      wypowiedzi to odnoszę wrażenie, że albo piszą ludzie z biur podróży, którzy
      żyją z wyjazdów do Egiptu, lub zaślepieni wypoczynkiem pod palmą, którzy
      wypierają ze świadomości wszystkie złe wiadomości.. bo albo to ich wakacje
      życia, albo zbierali na ten wyjazd długo, albo wzieli kredyt, albo byli juz tam
      i wówczas nic się złego nie stało.
      Argument, że niebezpiecznie jest teraz wszędzie, który podnoszą jest trafny.
      Ale skala niebezpieczeństwa różna. To tak jak stanąć na autostradzie i bocznej
      drodze.. i tu i tu moze przejechać mnie samochód.. ale gdzie jest większe
      prawdopodobieństwo wypadku , mówić chyba nie trzeba.

Natomiast twierdzenie, że w Egipcie jest bezpieczni bo był kilka dni temu
      zamach jest naiwne. W Londynie próbowano, w tym samym mejscu zaledwie 2
      tygodnie po pierwszym ataku...tylko im bomby nie wybuchły.
      • Gość: bez wyzwisk ciekawe ile minut jeszcze te posty zostaną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:26
        bez wyzwisk - ha ha

tez twierdzę że to głupota obecnie pchać się do Egiptu - a juz bezczelnością
        jest namawianie innych :))

najbardziej denerwuje mnie takie odprawianie czarów i zakrzykiwanie innych,
        którzy nie nakłaniają do wyjazdu - jakby chcieli zmieść Egipt z mapy swiata -
        zamiast podchodzić do tego logicznie - jest taka sytuacja, więc należy się
        przynajmniej zastanowić co robić...

acha - do pierwszego postu zapomniałeś dodać, że to także narażanie samych
        Egipcjan... o tym jakoś nikt z forumowych 'rezydentów' nie myśli
        • Gość: pola Re: ciekawe ile minut jeszcze te posty zostaną... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.07.05, 23:41
          Może przesadzam, ale największy atak będzie jutro... w godzinach pracy biur
          podróży.
          • Gość: ha ha chyba masz rację, coś w tym jest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:43
          • Gość: Inka Re: ciekawe ile minut jeszcze te posty zostaną... IP: 62.233.195.* 25.07.05, 23:53
            W końcu pojawili się tu rozsądni ludzie! Popieram wszystkich moich przedmówców.
            A najlepsze zdanie, że największy szturm będzie jutro w godzinach pracy biur
            podróży...kurde, coś w tym jest, nie pomyślałam o tym.
          • pc_maniac jeśli kulturalnie dyskutujesz... 25.07.05, 23:53
            Widzisz, ja również kilkakrotnie pisałem, że po tym co się obecnie stało warto
            zastanowić się i może przełożyć wyjazd do Egiptu na lepsze czasy, a chociaż po
            wyborach w Egipcie.

i o dziwo jakoś nikt mnie nie zakrzyczał, nie zbeształ. Więc nie wiem skąd te
            Twoje przemyślenia dot. tego forum.

Jeśli zaś chodzi Ci o "dyskusję" z Inką, to jak ją sobie wyobrażasz jeśli ta
            damulka w co 4 poście albo wyzywa adwersarzy od debili, kretynów, a nawet
            zdarzyło jej się nazwać jednego z forumowiczów, który się z nią nie zgadzał
            faszystą?!
            Więc tutaj wcale nie chodzi o stanowisko w tej sprawie, ale kulturę (lub jej
            brak) w przedstawianiu swojej opinii.
            Jeśli się opluwa tych, którzy się z Tobą nie zgadzają, to wiadomo, że albo
            będziesz wrogiem forumowym, albo skazujesz się na ostracyzm, jak Dżasty,
            którego większość tematów kręci się koło gołych bab lub wokół przykładów, jak
            to On należący do rasy Panów poniża Arabów.
            • Gość: ha ha pc - ty akurat o kulturze dyskusji nic nie mów ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:02
              • pc_maniac Re: pc - ty akurat o kulturze dyskusji nic nie mó 26.07.05, 00:08
                Z pewnością mówić o kulturze osoba, która napisała do innego forumowicza "sraj
                na ryj faszysto".

Może niech p. Inka wyjaśni ile procent kultury jest w tym zdaniu?
                • Gość: Inka Re: pc - ty akurat o kulturze dyskusji nic nie mó IP: 62.233.195.* 26.07.05, 00:13
                  pc_maniac co Ty sugerujesz? Że to jest niby moje zdanie?! TO NIE JEST MOJE
                  ZDANIE! Ja tego nie napisałam!
              • derduch Re: pc - ty akurat o kulturze dyskusji nic nie mó 26.07.05, 00:08
                Jeśli dobrze widzę to chyba coś ci mózg zniszczyło?
                Pc o brak kultury oskarżasz? Sorki, wpadasz na liste nicków niewidocznych,
                podobnie jak byle jakaś inka czy inny zbok.

A w sumie TROLL-om tylko o to chodzi by ktos je czytał... ja akurat ich juz nie
                widzę :-)))))

PS. Przyjaciel wczoraj przywiózł mi z Norwegi parkem dwa fajne i zywe FIORDY,
                może ktos reflektuje na szczeniaczki? Chętnie odstąpie jak sie rozmnożą,
                • Gość: do derduch Re: pc - ty akurat o kulturze dyskusji nic nie mó IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.07.05, 00:16
                  Zobacz ile agresji jest w twoim wpisie. Nik z nas , którzy się w tym wątku
                  dotąd wpisywali nie obrażali innych. A ty to robisz.. poniżasz innych z których
                  poglądami się nie zgadzasz.
                • Gość: Inka Re: pc - ty akurat o kulturze dyskusji nic nie mó IP: 62.233.195.* 26.07.05, 00:20
                  Słowa derducha nie są warte funta kłaków. Wczoraj mnie postraszył i wyszedł na
                  idiotę. "Sorki, wpadasz na liste nicków niewidocznych, podobnie jak byle jakaś
                  inka czy inny zbok." - o ile mi wiadomo to żeby być niewidocznym dla kogoś to
                  trzeba się najpierw zalogować. Czyż nie byle jaki derduchu?
            • Gość: pola Re: do p_maniac IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.07.05, 00:09
              p_maniac..sam to napisałeś..tylko cytuję

"Dżasty i Inka obsrywają to forum jak muchy szybę"

"Powiedz mi jaki sens ma rozmowa ze schizofreniczką?
              Ty jej swoje, a ona swoje, jak nie po jej myśli, to pazerni, idioci, debile,
              pracownicy biur, i już nie wiem co jeszcze wymyśli.

Czy uważasz, że schizofreniczka zrozumie Twoje argumenty?
              Jedynie karmisz ja swoimi odzywkami,a ona dalej osrywa to forum swoimi
              kretyńskimi teoryjkami. Coraz bardziej skłaniam się, że Inka i Dżasty nadają
              z jednego kompa z jakiegoś szpitala dla umysłowo chorych (pewnie dorwali się
              do dyżurki?!)."

A zatem nie pouczaj innych, tylko zacznij od siebie
              • derduch Re: do p_maniac 26.07.05, 00:14
                Co wolno Wojewodzie, to nie tobie, smrodzie.
                Zrozumiałeś(aś,oś)?
                Ktoś, dla kogo Egipt jest więcej niz pasję, a taki troll jak ta <autocenzura>,
                co tu pisać, poprostu lekceważyć
                • Gość: pola Re: do derduch IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.07.05, 00:22
                  Jeśli prowokujesz.. to jest to niskich lotów prowokacja..jeśli piszesz to na
                  poważnie...to ja z takimi ludźmi nie rozmawiam....
                  • pc_maniac Do Pola 26.07.05, 00:28
                    Uważam, że odpowiedź Derducha nie była zbyt mądra.
                    Ja staram się każdej osobę do której piszę traktować jak równego partnera w
                    dyskusji, ale jeśli Inka traktuje innych jak gó..arzy, których może poniżać,
                    strofować i ubliżać im, to jak inaczej określić jej stan?

Tak się składa, że zdecydowana większość forumowiczów w tym dziale to ludzie
                    dorośli, więc ubliżanie im jest karygodne. Tyle, że użyte przeze mnie
                    określenie "schizofreniczka" jest terminem medycznym, nie zaś wulgaryzmem.
              • pc_maniac Re: do p_maniac 26.07.05, 00:18
                Polo, ależ oczywiście, że to napisałem. A jak miałem skomentować osobę, która
                uważa, że każdy, kto się z nią nie zgadza to debil? I to słowo debil użyłem
                jako cytatu z jej języka forumowego.

Przykro mi nawet, że ona uważa podobnie jak ja, że nie jest to teraz odpowiedni
                czas na Egipt. Czemu jest mi przykro? Bo swoją niewyparzoną buzią jedynie
                podjudza ludzi, stara się w bardzo niekulturalny sposób pokazać, że są głupsi
                od niej, bo mają inne zdanie.
                To nie jest forma dyskusji, to szantaż. "Jeśli sie ze mną nie zgadzacie, to
                jesteście debile, pazerni, głupi..."

Czy to nie jest schizofrenia uważać, ze ja tu jestem naj...?
                To jest włąśnie jej najczystsza forma. Pisać by masy Cię czytały, ale obrażać
                te masy, że czytają "a nie robią jak JA chcę!"

Ja starałem się podsunąć do rozważenia decyzję o wyjeździe, ona ŻĄDA by
                zrobiono tak jak ONA CHCE.
                Nie widzisz różnicy? To wielka szkoda.
                • Gość: Inka Re: do p_maniac IP: 62.233.195.* 26.07.05, 00:25
                  Powiem Ci pc_maniac brutalnie - nie pie..i nie koloryzuj faktów pod siebie,
                  że niby taki nieskazitelny jesteś. Niczego nie żądam od nikogo z tego forum.
                  Coś Ci padło na mózg? Jaki bym miała niby w tym interes? Po prostu wyraziłam
                  swoje zdanie (jakie by ono nie było) i jestem przerażona brakiem zdrowego
                  rozsądku, brakiem wyobraźni i brakiem instynktu samozachowawczego u większości
                  tu osób ale jak oni chcą jechać do Egiptu ze świadomością, że w każdej chwili
                  może im bomba na łeb spaść to niech jadą! Mi nic do tego! Niech jadą w cholerę!
                  Ale niech potem nie płaczą jak stanie się jakaś tragedia! Bo to będzie wynikiem
                  wyłącznie ich przerażającej głupoty.
                  • pc_maniac Re: do p_maniac 26.07.05, 00:31
                    > Powiem Ci pc_maniac brutalnie - nie pie..i nie koloryzuj faktów pod siebie,
                    > że niby taki nieskazitelny jesteś. Niczego nie żądam od nikogo z tego forum.
                    > Coś Ci padło na mózg? Jaki bym miała niby w tym interes? Po prostu wyraziłam
                    > swoje zdanie (jakie by ono nie było) i jestem przerażona brakiem zdrowego
                    > rozsądku, brakiem wyobraźni i brakiem instynktu samozachowawczego u
                    większości
                    > tu osób ale jak oni chcą jechać do Egiptu ze świadomością, że w każdej chwili
                    > może im bomba na łeb spaść to niech jadą! Mi nic do tego! Niech jadą w
                    cholerę!
                    >
                    > Ale niech potem nie płaczą jak stanie się jakaś tragedia! Bo to będzie
                    wynikiem
                    >
                    > wyłącznie ich przerażającej głupoty.

No i właśnie o tym pisałem.
                    Czyż to nie jest stan, który bardziej nadaje się do leczenia niż dyskutowania?

"Jam jest mundra, a inne zdanie to "ich przerażająca głupota".
                    • Gość: Inka Re: do p_maniac IP: 62.233.195.* 26.07.05, 00:37
                      Nie rozmawiam z ludźmi, którzy kłamią i jak w Twoim przypadku wkładają w moje
                      usta niemoje słowa. I będzie mi tu jakiś maniak mówił o kulturze.
                • Gość: pola Re: do p_maniac IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.07.05, 00:29
                  Widzę różnicę.Ale pamiętam pierwsze wpisy Inki. Określenie kogoś jako pazerny w
                  zaistniałej syuacji .. wybacz...ale nie wydaje mi się obrazoburcze. Pieniądze i
                  wymarzone wakacje to nie wszystko...chyba,że ktoś jest fanem rosyjskiej
                  ruletki. Jeśli ktoś jedzie sam..ok..liczy się z ryzykiem..ale jeśli ktoś
                  jeszcze naraża na niebezpieczeństwo np. swoje dzieci... dla mnie też jest
                  głupotą.
                  • Gość: j NIE KARMIĆ TROLLI IP: *.aster.pl 26.07.05, 00:36
                    Apel do rozsądnych, nie wyłączając pc_maniaka, derducha i innych.
                    Odpuście sobie, nie dajcie się wplątać w bezsensowne dyskusje.
                    pozdrowienia
                  • pc_maniac Re: do p_maniac 26.07.05, 00:38
                    Polu, to chyba jednak ja pierwszy, nie zaś ona, napisałem, że w zaistniałej
                    sytuacji lepiej byłoby przemyśleć wyjazd do Egiptu, przedyskutować to z
                    rodziną, czy bliskimi.
                    Ale PRZEMYŚLEĆ, nie zaś nazywać innych PAZERNYMI!

Czy gdyby ktoś Ci w sklepie powiedział, że kupujesz jakiś towar bo jesteś
                    pazerna, nie poczułabyś się urażona?

Jej działalność w tym temacie przyniosła właśnie całkowicie odwortny skutek niż
                    prawdopodobnie zamierzała.
                    Bo człowiek z natury to taka istota, że jeśli mu się mówi, ze jest głupi bo
                    zastanawia się czy zrobić coś w ten sposób, to utwierdza się go w przekonaniu,
                    że jeśli jakaś mądrala traktuje mnie jak głupka, to znaczy, ze sama jest głupia.
                    Akcja zawsze przynosi reakcję.
                    • Gość: Inka MANIAK I JEGO (RZEKOMA) KULTURA IP: 62.233.195.* 26.07.05, 00:43
                      Przypomnieć ci?
                      "• Re: pc - ty akurat o kulturze dyskusji nic nie mó
                      pc_maniac 26.07.2005 00:08 + odpowiedz

Z pewnością mówić o kulturze osoba, która napisała do innego forumowicza "sraj
                      na ryj faszysto".

Może niech p. Inka wyjaśni ile procent kultury jest w tym zdaniu? "

RZUCASZ BEZPODSTAWNE OSZCZERSTWA MANIAKU!

"Czy gdyby ktoś Ci w sklepie powiedział, że kupujesz jakiś towar bo jesteś
                      pazerna, nie poczułabyś się urażona?" - oj marny przykładzik w zaistniałej
                      sytuacji, kiedy chodzi o życie ludzkie.

• Gość: pola Re: do p_maniac IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.07.05, 00:46
                      Myślę,ze ta dyskusja nie ma sensu... bo mądry przemyśli swój wyjazd.. a inny
                      przełoży pieniądz nad bezpieczeństwo, bez wzgledu na to ile będzie zamachów i
                      ile ludzi zginie i nie ważne czy to Egipt, czy zupełnie inne miejsce.
                      • pc_maniac Re: do p_maniac 26.07.05, 00:57
                        Teoretycznie masz rację, ale uważam, że do drugiej grupy również należą ludzoe
                        mądrzy, którzy poprostu tam pojadą, bo wkalkulują ryzyko i np. dojdą do
                        wniosku, że jeśli w Egipcie zginęło 7 turystó z liczby 5 milionów, to większe
                        szanse na śmierć będzie ktoś miał wychodząc z domu na ulicę i ginąc w wypadku
                        samochodowym.

Jakoś nie słyszałem Inki gdy w zeszłym roku rozbił się w Sharm samolot, by
                        nawoływała na tym forum, czy jakimkolwiek, by nie latać samolotami.

Ja to widzę nieco inaczej - poprostu obawiam się, że ten atak to przygrywka do
                        kolejnych związanych z wyborami w Egipcie.
                        Ona zaś widzi to jako potworną scenę, w której mogła uczestniczyć.
                        Jednak żadne spojrzenie na sytuacje, ani moje, ani jej nie uprawnia nas do
                        odbierania prawa do decydowania każdemu za siebie, do czego ona dążyła.

Ale w jednym masz rację - dyskusja nasza jest jałowa, bo zeszła na inny tor.
                        Ona nawet nie zdaje sobie sprawy, że jeśli jej post, którego fragment
                        zacytowałem, po usunięciu przez moderatora, nadal tam tkwi i jest jedynie
                        ukryty przed wzrokiem forumowiczów ze względu na niekulturalną treść. Więc
                        kwiestia potwierdzenia czy wyzwała innego forumowicza od "faszysty" wcale nie
                        jest kwestią zamkniętą, od której może się odciąć, udając, że takiego faktu nie
                        było.

I kończąc tym miłym akcentem mówię wszystkim dobranoc, bo jutro czas do pracy.
                        • Gość: Inka Re: do p_maniac IP: 62.233.195.* 26.07.05, 01:17
                          BEZCZELNY KŁAMCA! I NIE WSTYDZISZ SIĘ SWOJEGO POSTĘPOWANIA PERFIDNEGO? TO NIE
                          POUCZAJ MNIE BO NIE JESTEŚ KOMPETENTNĄ OSOBĄ DO UDZIELANIA MI RAD.
                          Człowieku puknij się w głowę! Ja do niczego nie dążyłam i nie dążę więc nie
                          wypowiadaj się za mnie, tylko za siebie. Lepiej niech inni popatrzą na Twoje
                          usunięte posty bo dziś były takowe więc wara ode mnie i udzielania mi rad.
                          • zushka Re: do p_maniac 26.07.05, 07:09
                            ..inko..tak jak wyżej napisałaś masz prawo do własnego zdania.Tych zdań na forum od momentu zamachu nazbierało się na całą ksiązkę.Jaki to ma cel?? Przyjmujesz teraz typową postawę neofity,co to chciały zbawic świat.
                            Tu są ludzie dorosli, podejmą decyzję i wszystko. Po co ta szarpanina?
                            Nie uzurpuj sobie prawa do decydowania za innych.
                          • Gość: anka Re: do p_maniac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:15
                            Kobieto,wez na luz,zachowaj swoje zdnie dla siebie i nie jecz juz bo slabo sie
                            robi..
                            kazdy ma swoje zdanie,Ty tez,ale nie kazdy sie z nim obnosi i ekscytuje tka jak
                            Ty..uszanuj to i zamknij ten temat bo cisnienie Tobie i innym podskoczy..
                            Pozdrwienia z Hurgady:)
                            • Gość: Inka POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 11:57
                              • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:29
                                wlasnie w nim jestem i jestem w pelni wyluzowana...
                                • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 12:41
                                  To po co tu siedzisz skoro jesteś w pełni wyluzowana? Być w Egipcie i ślęczęc
                                  przed kompem na forum i psuć sobie nastrój? Bezsens. Siedzisz tu bo trzęsiesz
                                  portkami ze strachu.
                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:44
                                    Mylisz sie kochana....czekam w domu na meza ktory wraca za godzine i jedziemy
                                    poplywac feluka po Nilu...a siedze bo lubie czasem poczytac te kwasy..
                                    • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 12:47
                                      To po co mi (sobie) się tłumaczysz? Ja bym sobie nie chciała psuć urlopu kiedy
                                      jestem w pełni wyluzowana i siedzieć na forum.
                                      • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:52
                                        nie psuje sobie urlopu...takjakby...chwilowo tu mieszkam,ale dzieki za...troske
                                      • Gość: annie2003 Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 26.07.05, 14:04
                                        ona jest chora.. najpierw pyta po co siedzisz na forum a zaraz potem, po co sie
                                        tlumaczysz.. a jak cytuje sie jej wlasne slowa (wklejajac, nie przepisujac) to
                                        jeszcze sie rzuca, ze zarzuca sie jej klamstwo i wklada w usta cudze
                                        komentarze.. wmawia wszystkim strach, glupote i pazernosc, dekoruje
                                        niewybrednymi epitetami (jak znajde czas na ponowne przeszukanie watkow to
                                        udowodnie ze faszysta wyszedl z jej pieknej buzi) i jeszcze usiluje przekonac
                                        ze to w trosce o nasze bezpieczenstwo i zycie. ja sobie nie zycze, by taka
                                        osoba komentowala w taki sposob to , co robie, to moje zycie i moj wybor i
                                        uzywajac slownika tej pani - wara wszystkim. bedac zlosliwym z czarnym humorem -
                                        w egipcie nikomu bomby na leb nie leca. moze dlatego, ze ludzie zazwyczaj
                                        glowy maja a bomby sa w walizkach i samochodach. no ale jesli ktos spedza cale
                                        dnie i wieczory a nawet noce tylko i wylacznie plujac jadem na tym forum,
                                        klamiac i obrazajac (udokumentowane!) to jest to definitywnie przypadek do
                                        leczenia. a na pewno do ignorowania, by sie nie plenilo. ja z pc-maniakiem sie
                                        nie zgadzam w kwestii wyjazdu, ale szanuje jego wypowiedz, bo jest kulturalna i
                                        rzeczowa. i z takimi osobami mozna podjac dyskusje, z trollami to sprawa z gory
                                        przegrana.
                                        • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:52
                                          Wlasnie!!!!!Racja!!!Nie reagujmy na pokichane posty Inki!pzdr
                                          • Gość: anka NIE REAGUJMY NA POSTY INKI!!!:-))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:57
                                            SZKODA CZASU...
                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:47
                                    aha zapomnialam dodac...
                                    nie boimy sie bo takie rzeczy wszedzie teraz moga sie zdarzyc...wczoraj
                                    wybuchla wlasnie tu bomba w centrum Kairu,wracalismy z Hg akurat i jakos mamy
                                    to w d...bo niema nikt na to wplywu niestey...
                                    ale widze ze to Ty rzesiesz portkami skoro do tej pory nie wybralas sie do
                                    egiptu na temat ktorego tak glosujesz...
                                    • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 12:53
                                      Bo ja się wybieram na Sycylię a nie prosto w ogień do Egiptu, nie mam zamiaru
                                      telepać się ze strachu i śleczęć na forum jak Ty, tylko się dobrze bawić.
                                      • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:02
                                        zycze udanej Sycylii:)))tyle ze bedziesz ja miala tylko 2 tygodnie...a ja bywam
                                        tu czesto i na dlugo...
                                        a sleczenie na tym forum jest interesujace wlasnie dlatego,ze sa tacy jak
                                        Ty...a arabowie chetnie sluchaja co np ma taka Inka do
                                        powiedzenia...poprostu...Lubia sie dobrze bawic:)
                                        • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 13:14
                                          A skąd wiesz ile będę na Sycylii? Ja nie jeżdżę na wycieczki z biurami podróży
                                          żeby potem nie kwękać jak co poniektórzy tutaj, że im nie chca oddać pieniędzy
                                          albo zamienić wycieczki i teraz "muszą" jechać, choćby im nawet bomby miały
                                          pospadać na łeb, ja sobie sama organizuję wyjazdy i jestem panią swojego losu,
                                          nie znoszę kurortów turystycznych gdzie jest milion turystów, turysta na
                                          turyście a Sycylię znam jak własną kieszeń bo wyobraź sobie, że nie tylko ty
                                          masz taki przywilej, że możesz jechać gdzieś często i na długo.
                                          • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:21
                                            :)i po co znow sie tak ekscytujesz??????????????/
                                            swoja droga skoro nie znosisz Egiptu i bomb po "chuk"siedzisz Ty na tym naszym
                                            forum???

a ja naparwde zycze Ci tej Sycylii jak najdluzej...z Bogiem,poprostu wtedy
                                            niebedziesz zasmiecac tego forum postami:)))
                                            • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 13:56
                                              Jesteś w Egopcie teraz? A piszesz spod jakiego IP? No spójrzmy. Żenada. I
                                              jeszcze coś.

"• Re: wsciekly jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                              Gość: anka 22.07.2005 12:08 + odpowiedz

ja ez jestem wsciekla...mam urlop wrezsien-pazdziernik...i nie moge juz nawet
                                              sluchac jak nni mowia ze leca wlasnie do egiptu...:):((

sama nie wiem czy wtym roku tam leciec czy przezucic sie juz na inny kraj,aby
                                              zapomniec o tej"milosci do egiptu..?:)
                                              pzdr"

• Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:59
                                                BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:)patrzylam kiedy sie
                                                jargniesz..ciakawa bylam na ile jestes bystra....
                                              • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:02
                                                noi zenada jest to,ze tak dlugo to sledzilas i tak pozno sie
                                                zorientowalas:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))widzisz Inka jakdalas
                                                siewmanewrowac w glupia dyskusje,prowokacja Ciebie to prostsza rzecz niz
                                                zrobienie kanapki!

i nigdy nie jedz do Egiptu bo klimat skwasisz:)))))jedz na Sycylie(swoja droga
                                                piekna jest)i dlugo ale to dlugo niewracaj,forum bedzie konkretne bez ciebie..
                                                • Gość: annie2003 Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 26.07.05, 14:07
                                                  popieram! niech jedzie i nie wraca! swoja droga, co ona robi na tym forum jadac
                                                  na Sycylie?
                                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:26
                                                    maskuje kompleksy:)))))))))))))))))))pzdr
                                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:09
                                                    tak przy okazji..to co pisalam tej damie Ince o bombiew Kairze to prawda,maz
                                                    moj dzwoinil,wracal z HG i taka akcja w srodku kairu byla,tylko ze to
                                                    nicwielkiego dlatego szumu niezrobili na szczescie..
                                                • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 14:38
                                                  Nie odwracaj kota ogonem. Gdybym tego nie odkryła nadal byś ze mną dyskutowała
                                                  a tak tylko Ty z siebie zrobiłaś kompletną idiotkę z tym swoim "pełnnym
                                                  wyluzowaniem" hehe...
                                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:42
                                                    chora kobito...przeciez nawet idioci widza i czytaja dokladnie...widza
                                                    nrid...tpsa.neosatrda.pl itd...a Ty jargnelas sie po takim
                                                    czasie:))))))))))))))))))to byla zwykla prowokacja Ciebie bo Egipt jest mi
                                                    bliski,znany i nie chce aby komentowaly go takie osoby jak Ty...poprostu chodzi
                                                    mi o to zebysz tad spadala,bo my szanujemy twoja sympatei do Sycylii i nikt
                                                    tego nie neguje a ty dalej piszesz gowniane posty!
                                                  • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 15:20
                                                    Ja też wiele rzeczy nie chcę a nie mam nie wpływu. Tupnij nóżką bo Ci się nie
                                                    podobają moje posty. A ja mam to gdzieś czy Ci się podobają czy nie a jak tobie
                                                    to przeszkadza to Ty stąd spadaj.
                                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:54
                                                    NIGDY!!!z tad nie spadne;)wisisz mi i powiewasz,badz sobie tu,poprostu
                                                    PRZESTAJE czytac te twoje kwasy!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 15:58
                                                    Stąd a nie z tąd :)
                                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:21
                                                    a wlasciwie to spadne poliglotko jedna bo zal mi tego czytac...juz
                                                    nigdy:)..pappa
                                                  • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 16:38
                                                    A miałaś już nie czytać moich postów. Konsekwencja nie jest chyba Twoją
                                                    najmocniejszą stroną. I jaka poliglotko? Pojęcia Ci się chyba pomyliły bo
                                                    poliglota to ten, który posługuje się paroma językami a nie poprawia błędy
                                                    ortograficzne.
                                                • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 14:40
                                                  A klimat i miny to Wam skwaszą, ale nie ja, tylko terroryści.
                                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:46
                                                    poczekaj na Sycylie tez pora przyjdzie...pogadamy z Bin ladenem Ineczko...a
                                                    humorto nam juz skwasilas ze wlazlas tu i zasrywasz tanimi tekstami to
                                                    forum...stworz i Sycylii....prywatne:)bo my nie skorzystamy!
                                                  • Gość: Inka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: 62.233.195.* 26.07.05, 15:22
                                                    "Pogadamy z Bin Ladenem Ineczko"? To można by zgłosić na policję. Twoja pustota
                                                    jest przerażająca. Idź pogadaj z Bin Ladenem skoro go znasz. No, idiotka!
                                                  • Gość: anka Re: POCZEKAM AŻ WY SIĘ WYLUZUJECIE W EGIPCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:59
                                                    zglos..:)pappapa
            • Gość: anka Bravo Pc:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:39
              bravo,masz racje!:)Kurde Ty na tym forum ratujesz sytuacje:)i wybawiasz
              tych,ktorym brak juz sily na odpisywanie a nawet czytanie debilizmow Inki...
              Pozdro Pc
      • Gość: annie2003 Re: wczasy w egipcie to igranie ze śmiercią swoją IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 26.07.05, 09:10
        ani dla biura nie pracuje, ani palmy mnie az tak nie ciagna, ani kredytu nie
        wzielam. po prostu chce jechac na dlugo wyczekiwany i wymarzony wypoczynek i
        nie dam sie zastraszyc. przytoczona przez Ciebie skala porownawcza jest bardzo
        wzgledna - na autostrade ciezko wejsc a po polnych drogach jedzie wiecej
        pijanych gowniarzy. osobiscie czuje sie tak samo zagrozona w swoim miescie, jak
        i zagranica. szanuje Twoja opinie i ciesze sie ze potrafilas wyrazic ja w
        sposob nie obrazajacy tych zdecydowanych na wyjazd, mam nadzieje ze niektorzy
        sie czegos od Ciebie naucza. uwazam natomiast, ze decyzje o wyjezdzie powinien
        podjac kazdy osobiscie i nikt nie powinien sie w to wtracac..
        • Gość: ??????? mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:57
          Szarm i Egipt - jak często tam jeździcie?

Bo wydaje mi się że bez przerwy - albo tam siedzicie cały czas. Tak wynika z
          waszych niezwykle agresywnych wypowiedzi w stosunku do kazdego, kto nawołuje do
          opamiętania, chwili refleksji.

I nie mówię o tych dniach, tak samo i te same osoby zachowywały się za poprzedni
          zamachem.
          • hofff Re: mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ 26.07.05, 13:18
            ludziska, opamietajcie sie. ze zgroza czytam wyzwiska i obelgi. po pierwsze,
            niech kazdy decyduje za siebie i dla siebie zachowa opinie o innych. sami nie
            lubimy byc oceniani, natomiast innych chetnie bysmy wychowali po swojemu. dajcie
            spokoj. jak mozna w obelzywy sposob oceniac czyjas decyzje, ktora nie ma wplywu
            na nas samych. co was obchodzi czy ktos jedzie czy nie jedzie. dlaczego jesli
            jedzie to musi byc kretynem i idiota? w koncu to jego sprawa. nikt nikogo na
            sile do egiptu nie wysyla.
            powtarzam - dajcie ludziom wolnosc wyboru a w swoich opiniach czesciej uzywajcie
            zaimka "ja", bo wypowiadacie sie tylko w swoim imieniu.
            • Gość: anka Re: mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:24
              racja...to wielu z nas probuje wytlumaczyc niejakiej Ince..on a nie rozumie ze
              my w pzreciwienstwie do niej szanujemy wlasne i cudze zdania..
              Pozdrawiam
              • hofff Re: mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ 26.07.05, 13:28
                jezeli Inka to rozpoznanie albo przypadek kliniczny to moze lepiej z nia wcale
                nie rozmawiac :-)
                pozdr
                • Gość: anka Re: mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:39
                  :))Wlasnie:))Pozdr
              • hofff Re: mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ 26.07.05, 13:31
                zaznaczam ze egipt uwielbiam i udalo mi sie tu zdobyc wiele cennych informacji.
                sa tu oczywiscie tacy forumowicze, ktorzy za zaslugi powinni zostac zatrudnieni
                przez wyborcza, jak chocby pc_maniac. jestem pod wrazeniem jego wiedzy.
                • Gość: anka Re: mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:40
                  zgadzam sie z Toba,co do Pc i wogole racja...pozdr
            • Gość: Paweł Re: mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ IP: *.crowley.pl 26.07.05, 13:38
              A ja uważam, że Pc Maniac ma rację. Każdy powinien to przemyśleć i... doszedłem
              do wniosku, że to nie jest najlepszy moment na objazdówkę po Egipcie. I choć
              tego żałuję, bo bardzo chciałem zobaczyć głównie Luksor i płynąć dalej Nilem do
              Assunau, to.. na razie podziękuję i zamienię sobie ten wyjazd na inny kraj. A
              Egipt? Cóż... wierzę, że kiedyś do Egiptu pojadę... W każdym razie życzę
              szczęścia tym, którzy zdecydowali się lecieć...
              • Gość: anka Re: mam PYTANIE do tych co tak zachwalają TERAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:54
                Pc ma racje oczywiscie,do kazdego tematu trzeba podejsc spokojnie i przemyslec..
                Do Egiptu napewno polecisz jesli chcesz,on nie zniknie:)zycze Ci tego z calego
                serca,abys zobaczyl w nim wszystko cotylko mozna..
    • Gość: Marek Re: wczasy w egipcie to igranie ze śmiercią swoją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:07
      jej , po co ta radykalizacja postaw ? kazdy niech robi , co uważa za słuszne .
      Miałem lecieć 10 do Hurgady , ale nie mam tyle odwagi , co większość
      Forumowiczów i zrezygnowałem , moja starta lub zysk , czas pokaże . Szanuję
      tych , co jadą i tych , co nie jadą. Każdy ma swoje powody, osobiście nie mam
      zamiaru zostać posiekanym na bani gwoździami w dyskotece lub też się
      spalić "niedopoznania" jak tych 17 w Szarm , ale jest to wyłącznie moja
      motywacja . Wyluzujcie . Lepiej dla wyjeżdżających otworzyć forum pt. " co
      robić , gdy 70 % mojej skóry jest spalone " lub też " jak zatamować krwotok z
      kikuta po urwanej nodze " :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka