Dodaj do ulubionych

RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:41
czesć ! witam wszystkich bywalców forum a szczególnie osoby mogące powiedzieć
co nieco o kortach w/w hotelu tzn- nawierzchnia, oswietlenie, koszt 1 godz ,
hotelowy trener itd. pozdrawiam . mile widziany nr GG
Obserwuj wątek
    • Gość: fibak Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:00
      nikt z was nie gościł w tym hotelu??
      • Gość: fibak Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:33
        nikt mi nic nie powie??????????????????????
        • Gość: andrzej Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: 83.168.106.* 07.10.05, 23:52
          byli, ale na litość boską, nikt nie jeździ do Egiptu, żeby w 35-stopniowym upale
          grać w tenisa...
          • Gość: do andrzeja Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:25
            daj spokój z takimi kopmentarzami!! słońce wypalilo ci mózg??
            • pc_maniac Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE 09.10.05, 08:49
              Niestety Andrzej ma rację. To tak jakby chcieć w Polsce w LECIE zawody bojerowe
              trenować. Egipskie słońce nie jest najlepszym miejscem na tenisa. Zresztą był
              już o kortach tenisowaych wątek jakieś 2 tyg. temu.
              • Gość: fibak Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 08:52
                przepraszam, ale o czym wy mówicie?? prosiłem o info o kortach a nie o egipskim
                słońcu!!a moze ja lece w zimie?
              • Gość: do pc maniac Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 08:57
                cześć! wiem , że byleś w tym hotelu.moze pogadalibysmy na GG? pozdrawiam
                piotrek
                • Gość: DO PC MANIACA!!! Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:33
                  ODEZWIJ SIE -PROSZE
                • Gość: aga Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:56
                  jeżeli chodzi o ten hotel to ja też w nim byłam. Podaj gg to chętnie pomogę
                  • Gość: DO AGI Re: RADISSON SAS TABA - KORTY TENISOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:11
                    Cześć !! mój nr GG-7274876. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka