Dodaj do ulubionych

Fajne zdjęcia z Egiptu

22.10.05, 19:01
Ostatnio zrobiło się bardzo sennie na forum.Właściwie nie ma co czytać.Te
same pytania, te same odpowiedzi.
Znalazłem świetną stronkę z jeszcze lepszymi zdjęciami z Egiptu
(szkoda że nie moje).
Polecam znudzonym monotonią forum .
pozdrawiam. amat
Obserwuj wątek
    • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 22.10.05, 19:01
      Ale gapa ze mnie, oto adres
      www.podroze.strefa.pl/
      • Gość: SYSIA Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.lodz.mm.pl 22.10.05, 22:41
        Byłam stronka super bardzo ładne i profesjonalnie zrobione zdjęcia. Co do nudy na forum to zgadzam się. Aczkolwiek tak już chyba musiało sie stać poprostu wyczerpały sie tematy. Pozdrawiam...
        • deoand Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 23.10.05, 12:31
          Zdjęcia kapitalne - sobie obejrzałem ... to chyba zawodowiec ...
          ale dzięki temu przyjemnie się ogląda ....
          gratuluję i podziwiam ....

Chyba już powoli moda na Egipt przemija i kto pojechał to pojechał
          od dziecka jeszcze nie poczętego poprzez noworodka - niemowlaka starszaka i w
          końcu emeryta ...
          tak że wszystko już zostało powiedziane i udowodnione ...a po raz n -ty
          to już nieciekawe ...

Teraz to trzeba się szykować na lodowiec na narty ....

pzdr deo
          • cairo7 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 23.10.05, 12:59
            Zdjęcia super.Egipt w pigułce.Połknąłem i przypomniało mi się co mnie tam tak
            ciągnie.....jeszcze 5 dni i......pozdrowionka z gorącej plaży.
            • Gość: DeVoN Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 13:27
              Mi najbardziej spodobały się zdjęcia meczetów ;)
              • radioaktywny Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 23.10.05, 14:41
                Autor kwaterował w hotelu Empire, rozpoznałem te klimaty:-)
                Zdjęcia musiały być robione nie tak dawno bo na plaży widzę świeżo posadzone
                palmy :-)
      • Gość: Gość Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:53
        Polecam : www.arabia.pl
    • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 23.10.05, 19:18
      Znalazłem jeszcze jedną fajną stronkę.
      www.zdzisek99.http.pl/polecam.
      A może i wy znacie fajne stronki ze zdjęciami z Egiptu - wpiszcie linki
      Przecież to tak miło pooglądać!
      amat
      • corrina_f1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 23.10.05, 19:43
        Nie wiem, czy fajne, ale polecam swoje ;)
        Są w moim podpisie.

pzdr
        • Gość: deo Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:58
          wszystkie fotki bardzo miłe do oglądania ....

pzdr
        • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 23.10.05, 21:49
          Wiesz, wiesz corrina. Stronka piękna,zdjęcia super.Szczerze mówiąc szukając
          twojej stronki znalazłem Missy.
          Radioaktywny jest tak znany, że nie trzeba go chyba chwalić.
          W takim towarzystwie chyba nie ośmielę się pokazać swoich wypocin
          czekamy na następne stronki
          amat
          • radioaktywny Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 24.10.05, 20:22
            Dzieki, sprawiłeś/aś? mi ogromną przyjemność. Cieszę się że Egipt widziany
            moimi oczami znajduje uznanie.
            Koniecznie pokaż swoje zdjęcia, z pewnością oddają uczucia do tego kraju,
            reszta jest mniej ważna:-)
            • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 24.10.05, 21:13
              Nie mam własnej galerii. Ale parę moich zdjęć z ostatniego wyjazdu do El Gouny
              można obejrzeć na wspólnej stronce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
              f=91&w=29093835 Myślę że wiernie oddadzą moje uczucie do tego kraju. Od trzech
              lat spędzam z rodziną wakacje nad morzem Czerwonym i chyba nie prędko się to
              zmieni .
              A przy okazii serdeczne dzięki!!! (kiedyś mi pomogłeś dając cenne rady)
      • Gość: marek rokowski Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: 62.233.171.* 24.10.05, 18:50
        no to może dorzuce moja stronkę :)
        sporo spod wody -ale nie tylko
        ciekawy jestem opinii...

marek rokowski
        www.zanurkuj.com
        • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 24.10.05, 20:38
          Świetne! Chyba właśnie takiej galerii nam brakowało.
          Cudowne zdjęcia .Ciekawy jestem z ilu tysięcy wybrane bo przecież te ujęcia!!!!!
          Sam trochę robiłem zdjęcia pod wodą i wiem że wszystkie te kolorowe "stwory"
          nie chcą z aparatem współpracować. Pływają gdzie chcą, a nie tam gdzie ładnie,
          dobre światło itp.
          Ciekawy jestem jakiego aparatu używasz?
        • Gość: Aga Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:11
          ZAPRASZAM TEŻ NA MOJE!

EGIPT 2004
          www.kocjan.pl/egipt/index.html
          EGIPT 2005
          www.kocjan.pl/egipt2005/index.html
          • anuulka Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 13.11.05, 21:28
            Aga, zdjecia cudne!!!!
          • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 13.11.05, 21:54
            Zdjęcia naprawdę ciekawe. Brawo!
            Mam ogromną prośbę, widziałem u Ciebie piękne zdjęcia z El Gouny i o ile było
            by to możliwe zapraszam do edycji na wspólnej stronce poświęconej El Gounie:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=29093835
            pozdrawiam amat
    • little_missy Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 23.10.05, 21:03
      witam

ciesze sie, ze Wam sie moje fotki podobaly :)

pzdr
      • Gość: SYSIA Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.lodz.mm.pl 23.10.05, 21:30
        Wyrazy szacunku za pełen profesjonalizm little missy. Ja czekam aż mój mąż zrobi stronke z naszymi zdjęciami z podróży bo też staramy sie robić zdjęcia "profesjonalnie". Jak tylko uda mi sie go przekanać do stworzenia takiej strony to dam znać żebyście też sobie troszkę pooglądali.Pozdrawiam...
        • Gość: Diana Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: 62.114.67.* 12.11.05, 20:15
          Poszukuje zdjec zrobionych z samolotu z okolic hotelu Coral Beach. Prowadzona
          jest tam budowa nowego osrodka wypoczynkowego Sahi Hasheesh.
    • miriam_73 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 13.11.05, 22:26
      Moje fotki sa w podpisie. ciągle nie mam czasu zrobić trochę porządku:
      • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 14.11.05, 16:33
        Trzeba przyznać - Imponująca kolekcja!!!
        Co tu porządkować?
    • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 14.11.05, 17:33
      cyt.Autor: wrobel 14-11-2005

Podczas weekendu udalo mi sie wstawic nastepne albumy dotyczace
      ostatniej podrozy do Egiptu z Selectours, wycieczki Anubis 945.

Zapraszam zainteresowanych oraz majacych czas
      do obejrzenia nastepujaca prezentacje:

By Air from Warsaw to Hurghada
      community.webshots.com/album/498301436PkKbGF
      Hurghada, Aerial View
      community.webshots.com/album/500628847pmYAAU
      El Gouna, Part 1
      community.webshots.com/album/503314799Wtgqar
      El Gouna, Part 2, Hotel Panorama
      community.webshots.com/album/503623521mSqDya
      Najlepiej zdjecia oglada sie jako ?slide show? ,
      nalezy tylko ustawic czas 2, 5 sekund itd?

Wiecej zdjec w niedalekiej przyszlosci, gdyz mam ponad 4000 zdjec do
      opracowania oraz dokonania ostatecznej selekcji
      w przyszlej prezentacji.

Pozdrawiam,
      • Gość: Diana Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: 62.114.67.* 14.11.05, 19:18
        Dzieki za zdjecia sa super ale niestety nie znalazlam zdjecia jakiego szukam.
        Jak masz jeszcze jakies z samolotu to bardzo prosze. Pozdrawiam. Diana
        • Gość: amat 1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:51
          Jeszcze jeden fajny album z El Gouny. autor; wrobel
          community.webshots.com/album/506831403nsEEHH
          • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 20.11.05, 11:41
            Ciekawy jestem czy da się to "przełknąć":
            fotogalerie.pl/galeria/galeria_amat1
            Zapraszam do "mojej El Gouny"
            amat
    • hopanka Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 20.11.05, 12:19
      No dobra ja tez sie dorzucam

community.webshots.com/user/hoppanka
      • Gość: amat 1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:18
        podnoszę bo szkoda by spadła.
        Tyle pięknych albumów!!!!!!!!!!!
        pozdrawiam amat
    • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 28.11.05, 21:52
      Jeszce jeden fajny album "wrobla"
      community.webshots.com/album/511065150cOgHvM
      pozdrawiam amat
    • Gość: asia Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:10
      suuper zdjecia
      podnosze aby nie spadlo
      • Gość: eda Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:18
        szok cos pieknego a zarazem niepowtarzalnego
        • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 04.12.05, 19:12
          Właśnie po to zebrałem te linki
          pozdrawiam
          amat

[img]egipt.org.pl/img/hieroglify/a.gif[/img]
          • Gość: zmijka Re: Fajne zdjęcia z Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:10
            [img]wycieczki.ebilet.pl/uploads/others/egipt%20zmn.jpg[/img]
            • amat1 Re: Fajne zdjęcia z Egiptu 10.12.05, 18:30
              Jeszcze dwie ciekawe stronki:
              egipt.org.pl/
              www.luksor.pl/dd.php?aid=9
              pozdrawiam wszystkich
              amat
    • miriam_73 up 23.12.05, 15:09

• miriam_73 Przeklejone - wątek Anuulki 23.12.05, 15:21
      • Watek ze zdjeciami? Co sadzicie? IP: (4672).cza.warszawa.supermedia.pl
      anuulka 23.12.05, 09:59 + odpowiedz

Co sadzicie o tym zeby "poswiecic" jeden watek w ktorym umieszczalibysmy
      tylko linki do naszych zdjec z Egiptu + ewentualnie opis krotki co w srodku
      sie znajduje? Mysle ze moznaby go przyszpilic aby kazdy mial dostep latwy i
      szybki. Wydaje mi sie ze dla nas wszystkich stesknionych za Egiptem byloby to
      fajne i wygodne rozwiazanie. Ewentualne komentarze celem niezasmiecania watku
      moznaby umieszczac w innym a przypadkowo pojawiajace sie kasowac.. Czy ma to
      Waszym zdaniem sens?

• Re: Watek ze zdjeciami? Co sadzicie? IP: (2319).toya.net.pl
      pc_maniac 23.12.05, 10:21 + odpowiedz

Osobiście byłbym bardziej skłonny by założyć całe forum związane ze zdjęciami z
      Egiptu.
      Jakoś nie widzę by największe forum turystyczne (bo takim przecież jest forum
      Egipt) pomieściło się w jednym wątku fotograficznym?!
      Przecież taki wątek miałby po roku kilkadziesiąt (kilaset?!) stron, co
      koszmarnie utrudniłoby jego przeglądanie.
      Z drugiej zaś strony, szczerze mówiąc konstrukcja Webshotsa bardziej mi się
      podoba, można tworzyć kolekcje, opisy zdjęć, no i google wyszukuje te kolekcje.

• Re: Watek ze zdjeciami? Co sadzicie? IP: (4672).cza.warszawa.supermedia.pl
      anuulka 23.12.05, 10:44 + odpowiedz

PC.. Ja nie mowie o dodawaniu zdjec do forum (watku) lecz samych linkow do
      galerii gdzie indziej. :) Spokojnie zostaja na webshotach a tu tylko link do
      nich i opis co dana galeria zawiera. Typu:

Anuulka
      www.zdjeciazegiptu.cokolwiek
      Zdjecia: z wrzesnia 2005 roku: Hurghada, Sultan Beach, Luksor, Kair, itp..

I na tym koniec :) Nie ma sensu powielanie galerii
      • amat1 Re: Przeklejone - wątek Anuulki 23.12.05, 20:29
        Cyt:Co sadzicie o tym zeby "poswiecic" jeden watek w ktorym umieszczalibysmy
        tylko linki do naszych zdjec z Egiptu + ewentualnie opis krotki co w srodku
        sie znajduje? Mysle ze moznaby go przyszpilic aby kazdy mial dostep latwy i
        szybki. Wydaje mi sie ze dla nas wszystkich stesknionych za Egiptem byloby to
        fajne i wygodne rozwiazanie. Ewentualne komentarze celem niezasmiecania watku
        moznaby umieszczac w innym a przypadkowo pojawiajace sie kasowac.. Czy ma to
        Waszym zdaniem sens?

Właśnie po to założyłem ten wątek . Bez dyskusji -tylko linki do zdjęć.
        A że potrzebny to chyba najlepiej świadczą komentarze
        pozdrawiam
        • anuulka Re: Przeklejone - wątek Anuulki 23.12.05, 21:28
          Z Twojego watku nie wynikalo ze ma to byc watek bez dyskusji.. i nie jest..
          • derduch Re: Przeklejone - wątek Anuulki 23.12.05, 23:37
            Pomalutku...
            Fajnie by było gdyby taki wątek powstał, z jedną uwagą: tylko dla zalogowanych
            userów, zbyt wiele trolli sie tu przewija, zbyt wiele syfu tam by wlazło, chyba
            że publikacja po moderacji adminów, to akceptuje.
            • pc_maniac Do Anuulki 24.12.05, 08:09
              No widzisz, gapa jestem.

Faktycznie kiedyś już coś takiego było, chyba nawet Corrina_f1 taki wątek
              założyła, ale jakoś odpłynął w przeszłość.
              Masz całkowitą rację. Przyda się taki wątek, na stałe przyklejony.

Ale ze względu na w tym wątku przewinęło się sporo postów dyskusyjnych, a nie
              informujących o zdjęciach, proponowałbym, by był to nowy wątek, nie zaś ten.
              • amat1 Re: Do Anuulki 24.12.05, 10:28
                Anulka-masz rację , nie wynikało ale i tak było mało dyskusji.

Derduch – twój pomysł jest przedni. Ja bym zastosował i jedno i drugie.

pc- też jestem za tym by był to wątek nowy tylko ze zdjęciami i krótkim komentarzem autora lub wstawiającego. W tym są też adresy różnych ciekawych stronek np. Luksor, Egipt które wstawiłem kiedyś by podtrzymać wątek
                WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!
                • anuulka Re: Do Anuulki 24.12.05, 10:30
                  Czyli wszyscy myslimy tak samo :)
                  • amat1 Do miriam 73 27.12.05, 19:24
                    Derduch napisał: Pomalutku...
                    Fajnie by było gdyby taki wątek powstał, z jedną uwagą: tylko dla zalogowanych
                    userów, zbyt wiele trolli sie tu przewija, zbyt wiele syfu tam by wlazło, chyba
                    że publikacja po moderacji adminów, to akceptuje
                    I co?
                    Czekamy na odpowiedz?
                    • pc_maniac To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 28.12.05, 10:49
                      No to może pomyślmy może o jakimś wątku przyklejonym na forum, w którym
                      wklejalibyśmy adresy ciekawych stronek związanych z Egiptem?!

Mogłyby się tam znaleźć takie stronki jak Ambasady Egiptu w Polsce, jak również
                      stronki zawierające historyczne informacje o zabytkach, czy nawet jakieś
                      związane z tematyką nurkowania/snorkowania w Egipcie.

Proponowałby w takim wątku jako tytuł postu wpisywanie co dany post zawiera
                      (żeby ławiej było znaleźć potrzebne informacje).
                      • anuulka Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 28.12.05, 10:57
                        Swietny pomysl :)) Jestem za!
                        Pozdrawiam
                        • amat1 do admina 28.12.05, 16:00
                          Nie widzę powodu by przypięte były dwa jednakowe posty.
                          Prośba do admina - poprzerzucać ciekawsze wątki do anulki
                          Do pc. Bierz się do roboty w końcu ty masz największą praktykę i zasoby stronek
                          a my....pomożemy!
                          Czym szybciej to zrobimy tym mniej będzie wciąż tych samych pytań, a i sami się więcej dowiemy.
                          popieram!!!! pod warunkami derducha- tylko i wyłącznie zalogowani (ochrona antywirusowa)
                          amat
                      • corrina_f1 Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 28.12.05, 15:39
                        pc_maniac 28.12.05, 10:49 + odpowiedz

>>No to może pomyślmy może o jakimś wątku przyklejonym na forum, w którym
                        >>wklejalibyśmy adresy ciekawych stronek związanych z Egiptem?!
                        >>Mogłyby się tam znaleźć takie stronki jak Ambasady Egiptu w Polsce, jak
                        >>również stronki zawierające historyczne informacje o zabytkach, czy nawet
                        >>jakieś związane z tematyką nurkowania/snorkowania w Egipcie.

W roku 2004 założyłam taki wątek dzieląc się na forum wszystkim, co sama
                        poszukiwałam miesiącami. Nawet spotkał się o tyle o ile z jakimś odzewem i
                        kilka osób również podzieliło się swoimi linkowymim zdobyczami.
                        Załozyłam identyczny wątek w roku 2005 i nie doczekał się on niestety ani
                        jednej odpowiedzi... :(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=29929454&wv.x=1&a=29929454
                        • pc_maniac Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 28.12.05, 19:35
                          Więc zgodnie z propozycją wykorzystałęm istniejący wątek Corriny_f1. Tym
                          bardziej, że znajduje się tam link do poprzedniej części z roku 2004.

Teraz proponuję podkleić ten wątek i zapełnić linkami.

Zaś niniejszy chyba można odkleić?!
                          • amat1 Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 28.12.05, 20:10
                            A wątek Corriny miał być tylko z linkami do stronek ...bez zdjęć!!!!
                            I co znowu bałagan?
                            • pc_maniac Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 28.12.05, 21:51
                              Amat1, ja zrozumiałem, że jeden wątek będzie z linkami do ciekawych stronek o
                              Egipcie (chodzi o treść tych stron, nie zaś fajne fotki), a drugi wątek z
                              linkami do naszych kolekcji fotek.

Ten drugi założyła Anuulka i ma się całkiem dobrze, choć już jedna osoba
                              wpisała się do niego z postem, choć Anuulka w pierwszym poście prosiła by nie
                              dyskutować w tym wątku (ale to można skasować przecież).

Więc drugi wątek, ten Corriny_f1 doszedłem do wniosku, ze może być właśnie
                              przeznaczony na linki do ciekawych stron dotyczących Egiptu ogólnie, a nie
                              jedynie zdjęć z niego.
                              • amat1 Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 28.12.05, 23:20
                                >
                                > Więc drugi wątek, ten Corriny_f1 doszedłem do wniosku, ze może być właśnie
                                > przeznaczony na linki do ciekawych stron dotyczących Egiptu ogólnie, a nie
                                > jedynie zdjęć z niego.
                                Właśnie o tym piszę Skoro rozdzielamy wątki na "zdjęciiwy" i "linkowy do stronek" to co robią :
                                • pc_maniac Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 29.12.05, 07:42
                                  Amat1, jak babcię kocham nie rozumiem Cię.

Dla tych co internet odbierają przez modem, to właśnie galerie zdjęć będą
                                  stratą czasu, gdyż ładowanie grafiki jest bardziej czasochłonne niż tekstu.
                                  Druga sprawa, czy zanim zdecydujesz się wyjechać do danego kraju, oglądasz
                                  najpierw widoczki z niego czy czytasz praktyczne informacje?

Większość osób bardziej poszukuje praktycznych informacji dot. wyjazdu,
                                  adpuszczając sobie, jeśli mają modem, oglądanie fotek.
                                  • amat1 Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 29.12.05, 16:50
                                    pc_maniac napisał:

> Amat1, jak babcię kocham nie rozumiem Cię.
                                    >
                                    > Dla tych co internet odbierają przez modem, to właśnie galerie zdjęć będą
                                    > stratą czasu, gdyż ładowanie grafiki jest bardziej czasochłonne niż tekstu.
                                    > Druga sprawa, czy zanim zdecydujesz się wyjechać do danego kraju, oglądasz
                                    > najpierw widoczki z niego czy czytasz praktyczne informacje?
                                    >
                                    > Większość osób bardziej poszukuje praktycznych informacji dot. wyjazdu,
                                    > adpuszczając sobie, jeśli mają modem, oglądanie fotek.

No i w łaśnie o to mi chodzi!
                                    Jeżeli to post z linkami do stronek a nie do zdjęć- to co tam robią linki do zdjęć
                                    W końcu ustaliliśmy że mają powstać dwa przyszpilone posty
                                    1. zdjęcia z Egiptu
                                    2. linki do fajnych stronek o Egipcie
                                    I co ...i nic W linkach do fajnych stronek o Egipcie znajdują się linki do zdjęć
                                    Czy to takie trudne do zrozumienia?

amat

• corrina_f1 Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 29.12.05, 18:22
                                      > No i w łaśnie o to mi chodzi!
                                      > Jeżeli to post z linkami do stronek a nie do zdjęć- to co tam robią linki do
                                      zd
                                      > jęć
                                      > W końcu ustaliliśmy że mają powstać dwa przyszpilone posty
                                      > 1. zdjęcia z Egiptu
                                      > 2. linki do fajnych stronek o Egipcie
                                      > I co ...i nic W linkach do fajnych stronek o Egipcie znajdują się linki do
                                      zdję
                                      > ć
                                      > Czy to takie trudne do zrozumienia?
                                      >
                                      > amat

Amat, jak pragnę zdrowia, czy Ty naprawdę nie rozumiesz ??
                                      GDZIE TY MASZ W POŚCIE Z LINKAMI LINKI DO ZDJĘĆ ???????

Czy nie widzisz, że słowo "Zdjęcia" wyróżnione na czerwono to MÓJ PODPIS, i że
                                      pojawia się w każdym poście ?? Na tym i na każdym innym forum gazety ?

Sory że się uniosłam, ale juz prościej wytłumaczyć nie umiem, chyba że dalej Ty
                                      mówisz o czymś innym, ale w poście "Linki Egipskie 2004" reakyuwowanym w 2005
                                      nie ma ani jednego linka do strony ze zdjęciami.
                                      W podpisie (masz to w opcjach także swojego konta gazetowego) możesz sobie
                                      pisać co dusza zapragnie, ja dałam odnośnik do relacji z Egiptu, Kairu oraz
                                      WŁASNYCH zdjęć. Mam takie prawo :)
                                      • amat1 Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 29.12.05, 19:00
                                        > W podpisie (masz to w opcjach także swojego konta gazetowego) możesz sobie
                                        > pisać co dusza zapragnie, ja dałam odnośnik do relacji z Egiptu, Kairu oraz
                                        > WŁASNYCH zdjęć. Mam takie prawo :)
                                        >
                                        Ty masz takie prawo a my ...mamy znowu bałagan
                                        Ale na tym forum to chyba norma.
                                        Skoro ustalamy zasady to nie po to by je łamać.Linki w podpisie mam ja i pc maniac ale to wcale nie znaczy ze je musimy wszystkim w oczy pakować na siłę pod każdym pretekstem. Jeśli jeszcze tego nie rozumiesz to szkoda gadać
                                        cześć!
                                        • corrina_f1 Re: To może jeszcze jeden przyklejony watek?! 29.12.05, 19:22
                                          Ja swój podpis mam od jakichś 2 lat.To wcześniej niż powstał wątek o zdjęciach
                                          i linkach.
                                          Dlaczego uważasz, że to wprowadza bałagan ??

Spójrz proszę, że każdy podpis (każdego użytkownika, który go ma, a również na
                                          tym forum ma ich wiele osób i bardzo wiele osób ma w podpisie właśnie zdjęcia!)
                                          jest oddzielony od tekstu postu kreseczką, i choćby z tego powodu widać, gdzie
                                          jest treść a gdzie sygnaturka. Moim zdaniem to nie wprowadza zamieszania. Mogę
                                          oczywiście zmienić podpis ale jakiego słowa powinnam użyć, żeby było wiadomo,
                                          co zawiera ? Napiszę : fotogaleria, też będzie źle. Więc co ?

Piszesz, że ustalamy zasady. A kto i kiedy ustalił zasadę że nie można mieć we
                                          własnej sygnaturce linku do własnych zdjęć ? Czegoś takiego nie widziałam ani w
                                          regulaminie forum ani w żadnych ustaleniach dodatkowych.

Ja nikomu nie pakuję swoich linków w oczy na siłę. Nie masz ochoty, nie musisz
                                          przecież klikać.
                                          Ja nie klikam na każdy podpis tego, który go ma.

pzdr
                                • corrina_f1 Amat, sorry ale 29.12.05, 09:52
                                  ja zupełnie nic nie rozumiem z tego, co napisałeś :(
                                  • corrina_f1 Re: Amat, sorry ale 29.12.05, 09:55
                                    Nie rozumiem o co chodziło Ci z moimi linkami w podpisie. Mam je od dłuższego
                                    czasu, jak większość ludzi piszących na forum. Każdy zalogowany użytkownik ma
                                    taką opcję. To są linki do moich historii i moich zdjęć.
                                    I to jest zupełnie inna para kaloszy niż te linki, o których toczy się ta
                                    dyskusja, czyli link do zdjęć i link do linków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka