Dodaj do ulubionych

tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe

13.12.05, 16:31
Obserwuj wątek
    • junit Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 16.12.05, 19:28
      Znasz POLSKIE przysłowie "sądze Ciebie wobec siebie"? Jestem pewna, że wielu z
      tych jak ich nazywasz "tępych brudasów", jest o niebo mądrzejszych od Ciebie i
      dużo czyściejszych. Jesteś kolejnym przykładem na to, że my Polacy jesteśmy
      wyjątkowo nietolerancyjnym narodem. Rozejrzyj się dobrze po naszych ulicach a
      znajdziesz na nich więcej tępych brudasów niż w Egipcie! I jeszcze jedna dobra
      rada, poszukaj również tępego brudasa w swoim lustrze! Pozdrawiam!
      • lk20000 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 20.02.06, 14:22
        Pluszowymisiek ma racje. Co to za atrakcja? Zbierają pieniądze, wyjeżdzają i
        łapią tubylca, aby się z nim przespać, a później płaczą i wzajemnie się
        przestrzegają. Może przesadził z tym "tępy", ten wyraz powinien odnieść do
        naszych panienek.
        • emis22 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 20.02.06, 16:36
          No nastepny powiedzial/a co wiedzial/a....
          • rikifiki Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 20.02.06, 23:13
            emis22 napisała:

> No nastepny powiedzial/a co wiedzial/a....
            taa..."No nastepny powiedzial/a co wiedzial/a...."a ty kim,czy raczej czym
            jestes?Juz nawet nad Nilem nikt ciebie nie chce?
            • emis22 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 21.02.06, 00:04
              Po 1sze primo...jestem dziewczyną...nie czym. Po 2drugie primo..gdybys mnie
              zobaczył, to bys sie zesral.Nie tylko nad Nilem,ale i nad naszą Wisła nie
              brakuje mi adoratorów. Po 3...tepaku..mam meza, Polaka, jestem z tego bardzo
              dumna, a na forum wypowiadam sie do takich jak Ty, bo mamy z mezem wielu
              egipskich przyjaciol, i wqurza nas jak sie ich bezpodstawnie i bezzimiennie
              obraża...
              wiec zbastuj chloptasiu z tymi swoimi docinkami..Aha i powtórka z podstawówki by
              się przydała, ponieważ slówka typu Ty, Ciebie itp piszemy dużą literką...Pani
              nie nauczyła w szkole?
              • rikifiki Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 21.02.06, 03:48
                emis22 napisała:

> Po 1sze primo...jestem dziewczyną...nie czym. Po 2drugie primo..gdybys mnie
                > zobaczył, to bys sie zesral.Nie tylko nad Nilem,ale i nad naszą Wisła nie
                > brakuje mi adoratorów. Po 3...tepaku..mam meza, Polaka, jestem z tego bardzo
                > dumna, a na forum wypowiadam sie do takich jak Ty, bo mamy z mezem wielu
                > egipskich przyjaciol, i wqurza nas jak sie ich bezpodstawnie i bezzimiennie
                > obraża...
                > wiec zbastuj chloptasiu z tymi swoimi docinkami..Aha i powtórka z podstawówki
                b
                > y
                > się przydała, ponieważ slówka typu Ty, Ciebie itp piszemy dużą literką...Pani
                > nie nauczyła w szkole?

> Po 1sze primo...jestem dziewczyną...nie czym.-To nawet czuc...
                > gdybys mnie
                > zobaczył, to bys sie zesral.-Ze smiechu,czy ze strachu?
                Nie tylko nad Nilem,ale i nad naszą Wisła nie
                > brakuje mi adoratorów. -Coz, kazda stwora...
                Po 3...tepaku..mam meza, Polaka, jestem z tego bardzo
                > dumna...-Wspolczuje mu,no chyba ze jestescie dobrana para...
                wiec zbastuj chloptasiu z tymi swoimi docinkami..Aha i powtórka z podstawówki b
                > y
                > się przydała, ponieważ slówka typu Ty, Ciebie itp piszemy dużą literką...Pani
                > nie nauczyła w szkole?-Slowka Ty,Ciebie pisze siez duzej litery w stosunku do
                osob w celu podkreslenia szacunku do tejze osoby.W twoim przypadku nawet
                powtorka z podstawowki juz nie pomoze-przyklad-Po 1sze primo..."po pierwsze
                pierwsze",ale pojdzmy dalej"Po 2drugie primo"po drugie pierwsze":-))Jak nie
                znasz jezykow matole to ich nie uzywaj!
                • markonella Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 21.02.06, 14:13
                  rikifiki - jak mozna pisać o kimś matole itd ... brak tobie szacunku do samego
                  siebie pokazujesz to właśnie tym co piszesz. Szkoda gadać twoj nick mówi sam za
                  siebie ..
                  • rikifiki Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 21.02.06, 16:15
                    Coz,czasem kazdego troche ponosi,ale jakos nie dostrzegam komentaza do slow
                    emis22 w poprzednim poscie.Czyzby wszystko bylo jak nalezy?
                    • emis22 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 21.02.06, 16:31
                      do rikifiki: masz racje, kazdego ponosi, byc moze i ja sie zbyt unioslam ze
                      swymi postami, ale mamy tylu przyjaciol w Egipcie (zarówno kobit i jak i
                      mezczyzn), ze takie ogolnikowe wypowiedzi na temat "wszytskich arabów" wg mnie
                      nie sa na miejscu.
                      Wiec z racji tego,iz jestem osobą dobrze wychowaną - przepraszam jezeli urazilam...
                      • olo3000 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 26.03.06, 11:46
                        Widze, że lekcja od rikifiki została przyswojona.
                        Brawo dla nauczyciela.Abys rikifiki wiecej kobiet naprowadzil na dobra droge i
                        blachy im poprostowal. 3mam kciuki! :)

• a_ciasteczko Do emis22 08.04.06, 22:57
                          Naprawde jestes dumna z męża???
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=32133005&a=32133005
                          • abdul-abdul Re: Do emis22 08.04.06, 23:04
                            Ciasteczko, ja znam laske. Lubi brac do buzi, nawet jak sie nie mylem przez
                            tydzien. Fajna i niewymagajaca dziewczynka:-)
                            Moze sie wstydzi , ze lubi nas, chlopakow z Egipt?
                            • emis22 Re: Do emis22 10.04.06, 07:38
                              Do a cisteczko: nie wiem co to ma wspolnego z tym forum......
                              Do Abdul abdul: z głupimi sie nioe dyskutuje....
                              • a_ciasteczko Re: Do emis22 11.04.06, 20:04
                                To, co piszesz ma duzo wspolnego z forum. Jesteś jedną z lasek, ktore dały sie
                                nabrać na czułe słówka jakiegos egipskiego wypierdka, a strugasz wielką
                                obrończynię (bezinteresowną oczywiscie, bo przeciez masz męża, z ktorego jestes
                                dumna, hehe) uciśnionych Polek, ktorych reputacja jest szargana na tym forum.
                                Śmiech na sali.
                                • emis22 Re: Do emis22 12.04.06, 00:00
                                  JAKBYS DOBRZE CZYTALA,ZE ZROZUMIENIEM TO BYS WIEDZIALA,ZE WLASNIE JA DZIEKI
                                  KOMUS-KTO CHLOPAKA ZNAL.. NIE ZAUFALAM...BO:
                                  1.JAK PRZYJECHALAM TO SIE DOWIADYWALAM O OSOBE I PO TYM JAK SIE DOWIEDZIALAM TO
                                  SOBIE ODPUSCILAM...
                                  2.A MEZA WTEDY NIE MIALAM.....MAM TERAZ..OD NIEDAWNA...
                                  WYJASNIAM TO DO TWOJEJ WIADOMOSCI....CHOCIAZ UWAZAM TO ZA NIEPOTRZEBNE...BO
                                  TYLKO WINNY SIE TłUMACZY....

p.S. NALEZY CZYTAC POSTY OD POCZATKU...I ZE ZROZUMIENIEM...GLUPIE OSADY
                                  POZOSTAWIC DLA SIEBIE...I CO MA PIERNIK DO WIATRAKA,ZE KOGOS BRONIE??? I CO MA Z
                                  TYM WSPOLNEGO MOJ MAZ??? NO TO JUZ NIE ZROZUMIALE...
                              • wymiatator1 Re: Do emis22 24.07.06, 17:13
                                to chyba jednak coś wspólnego ma. ktoś tu pisze, że jest dumny z męża a okazało
                                się, że puszczanie się nieobce...
              • mirasma Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 08.05.06, 05:48
                Ty intelektualistka. Po pierwsze to primo a po drugie to secundo. Chamki
                głupolki się odzwają. Zesrać, to my się chyba nie zesramy jak cię zobaczymy. W
                gebie masz kolakę, co to za atrakcja. Polkom wszystkim się wydaje, ze są piękne
                a większość to tylko małe, głupie suczki. Pewnie siedzisz w tym swoim Egiptowie
                i obsrane gacie pierzesz Arabowi i nie mozesz zniesć, że inne traktują arabstwo
                tak jak na to zasługują czyli tani burdel. Kosztują niewiele, jak nam zrobią co
                trzeba to się ich natychmiast pozbywamy. A prawda jest taka, że to
                nieprzecietne brudasy. Tylko biali mężczyźni są w miarę czyści ale wśród nich
                trudno znaleźć porządną męską kurwę i taka cała prawda.
    • a_ciasteczko Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 12.04.06, 18:45
      Z tego co widze, mialas słabośc do animatorow, hahahahahahaha:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=31306431&a=32014842
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=32015327&a=32015327
      Faktycznie, widac, ze ten chlopina bardzo ci byl obojętny. Tym bardziej, ze cos
      dziwnie wzburzona jesteś, gdy o nim piszesz..Tęsknisz, co lalunia???
      • emis22 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 12.04.06, 21:21
        Hmm.najpierw radzilabym spojrzec na date.... potem na inne posty.... DOKLADNIE
        PRZECZYTAC!!! ZE ZROZUMIENIEM(podkreslam) a dopiero potem zabierac glos.... ja
        mam to szczescie ze najpierw sie wypytalam...i nie zaufalam...a tesknie tylko i
        wylacznie za sloncem, bo nie ma go w POLSCE juz dosc długo....
        P.S. nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna,ale jesli jestes kobietą to jak
        TY dotarłas na "to forum" zapewne cos Cie musiało zaciekawic, bo jesli
        przypadkiem, to temat ten bylby Ci objetny,a widze ze z zapalem sie udzielasz, a
        jesli męzczyzną to czego szukasz na Forum o facetach... cos z orientacja nie
        teges????

Aha i nie bylam wzburzona...tylko szukalam info, a jak znalazlam to
        podziekowalam jeszcze..no ale tego postu nie przytoczylas.... no coz czytanie ze
        zrozumieniem i od poczatku - trudna sprawa co dla poniektórych...
        • a_ciasteczko Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 12.04.06, 22:18
          Ktos mi dal linka do tego forum, z komentarzem, ze mozna sie tu nieźle posmiac z
          polskich idiotek, co daja dupy w Egipcie, a poźniej placzą, ze egipski je
          ruchacz olał. No i miał racje, kretynek tu co niemiara. Nieważne, czy jestem
          facetem, czy kobietą, czy sadzisz, ze poczucie humoru zarezerwowane jest dla
          konkretnej plci?
          I nie bredx mi tu o czytaniu ze zrozumieniem, ta gadka to odwracanie kota ogonem
          - broniąc egipskich dupodajek tak naprawde chcesz bronic siebie, tylko po co,
          czy naprawde uważasz, za jakis fiucina z egipskiego kurortu dyma Polki z
          miłości??? Hehehehe, tos glupia, jak but:))))) Co na to mężus???
          • emis22 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 12.04.06, 22:44
            No a ta znow meza mi w to wciaga,no nie moge.Moj maz nie czasu na takie
            pierdoły,aby oceniac kogos.Jego nie interesuja inne laski i to co one robia i z
            kim.i ja tez tak uwazam.To jest indywidualna sprawa kazdego.Ja sie w ogole ale
            to wogole nie wstydze ze sie o kogos zapytalam,a tym bardziej,ze dzieki temu sie
            wlasnie dowiedzialam jacy sa"Ci" panowie.A wszytsko dzialo sie przed slubem,...i
            tyle w tym temacie,bo ta gadka do niczego nie prowadzi...
          • emis22 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 12.04.06, 22:49
            Aha...zapomnialam dodac... dla twej informacji... uwazam jak ty - oni sie nie
            zakochuja... wiekszosci chodzi o jedno... ale po co sie w to mieszac, jak któras
            chce tak zyc to jej sprawa... a co do kolesi z Egiptu, ktorzy "dymaja" Polki,
            Rosjanki, Niemki itp.... mysle ze Nasi Polscy chlopcy nie zawsze chodza do łózka
            z milosci... nieprawdaz??? a jakos to was tak nie bulwersuje.... jakas chora
            obsesja na punkcie arabów...
      • mirasma Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 08.05.06, 06:03
        Lalunia nigdy za maz nie wychodzila, to bzdury, jeszcze w lutym tak pisala na
        forum:
        Re: MUSTAFA"SASA" z Sea Gull
        Autor: emis22
        Data: 21.02.06, 14:36 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

Witam, szukalam informacji o ty czlowieku, bardzo bardzo dawno...no i teraz to
        juz nie aktualne,ale jesli Ty bys chciala cos wiedziec, to pisz na maila ok
        emis22@gazeta.pl
        Pozdrawiam

• karos84 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 08.05.06, 10:21
          Co za ludzieeeeeeeee!
          Dajcie dziewczynie spokój i lepiej pilnujcie własnej d...! Sądzę, że z Ciebie
          też byśmy mogli się pośmiać dziewczyno ( ciasteczko)
          • mirasma Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 09.05.06, 08:26
            Re: Przybywajta do Egipt!!!!!!
            Autor: emis22
            Data: 02.01.06, 14:20 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            A co frajerzy...zal wam dupe sciska..ze to nie wam robia i nie wam daja????
            I ze musicie ladowac sie z grucha w Playboya lub Penthausa...albo calowac sie z
            dmuchana "Lolita"...ich dupa ich sprawa..co was to do Q..rwy nedzy obchodzi,
            przecierz nie wyplakuja sie takim cwokom jak wy na ramieniu...a to czy sa glupie
            to tez ich sprawa...
            to obrazanie Egipcjan to tez wam nie wychodzi za bardzo..bo Oni sa czytsi niz wy
            Polacy.....na dyskotece albo w lokalu rzygac sie chce od waszego potu...radze w
            koncu zainwestowac w dobre perfumy i mydlo...nawet szare...lepsze takie niz
            zadne...i te wsze wiecznie upierdzielone buty...adidasy..ktore zakladacie do
            swetra....i spodni od dresu...az sie plakac chce...
            Od Egipcjana nie poczujecie zadnego smrodu, bo oni przed kazda modlitwa sie
            obmywaja,a modla sie nawet 5 razy dziennie...wiec szacuneczek...
            a i ubieraja sie tysiac razy lepiej i to w takie marki ze Wy o nich pojecia nie
            macie, bo w waszych szafach Adidas goruje i to w dodatku ze stadionu...albo inny
            chlam...aha i tik taki Panowie z Polski..tik taki...bo jak zaczepiacie na
            dyskotece panny to wam "jedzie"...a poza tym,to radze wziasc od Egipcjan lekcje
            " dobrej gadki" dgy chcecie poderwac panne...bo wasza jest nedzne..i wiecznie
            ta sama....
            No i pewnie was boli ze sa od was przystojniejsi...bo wy Polacy..wiecznie blade
            ryje i zapadniete klaty..i w dodatku na parkiecie jak robocopy...buhehehheh
            wiec chlopaki : PROSTOWAC SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Nie jestem zadna fanatyczka ani milosniczka panow z Egiptu...ale rzygac mi
            sie chce gdy przygania kociol grnkowi...wiec radze Panom teraz zwalic gruche w
            kolejny miesiecznik ckm-u i zbastowac....

• wymiatator1 Re: tez atrakcja-puscic sie z tepym brudasem hehe 24.07.06, 17:18
              czyżby kolejna skrzywdzona kobieta?? a może baterie się skończyły?? polecam
              sklep sieci IKEA - 10 paluszków za jedyne 9,90zł. może ci pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka