Gość: kaja255 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:05 Czy ktos moze polecic jakas dyskoteke gdzie mozna sie fajnie pobawic i gdzie nie graja non stop muzyki techno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anika Re: Disco w Hurghadzie IP: *.chello.pl 21.05.06, 12:39 Witaj. Moją ulubiona dyskoteką w Hurghadzie jest PAPAS Beach. Fajna dyskoteka, a co grają to rzecz gustu i raczej nie cały czas techno.A i jeszcze jest CALYPSO ale tutaj to nie wiem ja tam nie byłam. Dla każdego coś sie znajdzie Pozdrawiam. Anika Odpowiedz Link Zgłoś
edylaur Re: Disco w Hurghadzie 22.05.06, 23:17 witam po pierwsze to juz na miejsce PAPAS BEACH jest nowy club- MINISTRY OF SOUND (wejscie 50LE), wiec i muzyka sie zmienila-wiecej europejskiej muzyki i techno rowniez. (poczatek sekalli-centrum) CALYPSO - wejscie tez 50LE, ale muzyka rozna - i europejska i arabska, o dziwno (a moze nie) duzo rosyjskich piosenek-uprzedzam tam rosjan najwiecej.(koniec sekalli - pod gorke) AFRICAN PUB - muzyka swietna - duzo arabskiej, wejscie tez platne, ale nie pamietam ile. (sekalla) BONANZA - ten pub polecam, wejscie bylo za free. Muzyka...duzo arabskiej i mniej europejskiej; wystroj mi pasował. (sekalla) JUKE BOX - to typowa knajpa na dachu, ale jak ktos chce to mozna bawic sie i tanczyc przy jakiej chcesz muzyce. (na daharze) milego imprezowania pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
ania_b-ca Re: Disco w Hurghadzie 23.05.06, 17:17 polecam BLACK HOUSE (wejście za free, muzyka różna, czasem jakieś wystepy, pokazy)-w sekalli między regina a sea gull hotel BONANZA JUKE BOX Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Disco w Hurghadzie 23.05.06, 17:48 MOim zdaniem Ministry nie gra Europejskiej muzyki a sieczkę - techno trance itd. Zepsuli sie mocno wstosunku do Papa's z mjego pierwszego wypadu albo i ja sie postarzałam.... Odpowiada mie Calypso, African Bar, Bonanza!! naprawdę disco muza z R'n'B i hip hopem i innymi tanecznym stylami grana jest własnie w Bonanzie sale trzeba iśc tam wczesnie bo po 12 jest juz komplet ina parkiecie muchy nie da sie wcisnąć Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Disco w Hurghadzie IP: *.such.nat.hnet.pl 24.05.06, 18:24 Fajnym miejscem jest Hard Rock Cafe.Fajna muzyka,miła obsługa.Wystrój knajpy jak na całym świecie,te knajpy maja swój styl.Oczywiscie widac wpływ arabski,ale nie wielki.Na pewno dobrze sie tam zabawisz,napijesz i najesz.Lokal miesci sie w poblizu hotelu Sultan Beach.Teraz w Hurghadzie jest fajny deptak i ta knajpka jest przy jego końcu.Kazdy busiarz Cie tam zawiezie.Koszt busa z Sakali,to 1LE za osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoko Re: Disco w Hurghadzie IP: *.itpp.pl 24.05.06, 19:39 ja polecam Dutch Bar - muzyka prawie tylko europejska, glownie graja evergreen'y (przeboje z lat 60, 70, 80), jest tam zawsze bardzo wielu europejczykow. Znajduje sie niedaleko hotelu Grand. Juke Box - uwazam, ze chyba ktos przez pomylke to wpisal. To jest zwykly barek, gdzie gra muzyka i gdzie sa duze ekrany telewizyjne - wiem co mowie, bo mieszkala kilka metrow od tego "przybytku" Calypso - muzyka rozna, BARDZO duzo rosjanek, Egipcjanie chodza tam glownie aby wyrwac "swieze miesko" African Bar, Black House - OK Bonanza - miejsce spotkan polakow mieszkajacych w Hrg, to raczej pub niz disco, ale jak ktos chce potanczyc to napewno znajdzie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś