Dodaj do ulubionych

first minute...

02.07.06, 17:49
chcielibyśmy już na poczatku września wykupić Wczasy na luty 2007 - logicznie biorąc jest to duuużeee FIRST minute i powinno być duuuużooo taniej - a tu GUZIK!!!! w ofertach biur podróży nie ma nic tańszego, są takie same ceny katalogowe jaką płaciliśmy w tym roku w zimie. czy zna Ktoś może jakieś biuro, które taniej sprzedaje wczasy jeśli zakupi się je pół roku wczesniej? pozdrawiam Magda
Obserwuj wątek
    • robertrecords Re: first minute... 02.07.06, 19:07
      Dwa lata temu kupiliśmy czerwiec na Krecie w styczniu. Cena katalogowa:2500 ;
      first:1500. Wtedy lecieliśmy z Triadą, ale nie wiem co oferują teraz.
      • cameltravel Re: first minute... 02.07.06, 19:37
        95% ofert typu "First minute" nie jest godna swej nazwy.
        Jeśli sie trafiaja okazje ze jest taniej to baaaardzo sporadycznie.
        zwłaszcza że last minute jest w bardzo konkurencyjnych cenach a luty to ferie
        zimowe i mały szczyt sezonu.
        w tym roku dobre first minute na lato i jesień miał open, alfa i fisher reszta
        to normalne ceny katalogowe....
        Ewa
        • beznickowa13 Re: first minute... 02.07.06, 20:48
          ja jak na razie jezdze tylko na last bylam juz tak 2 lata temu w Bulgarii, rok
          temu w Tunezji i teraz lece do Egiptu i w zasadzie o tym gdzie jade decyduje 2
          tyg przed. ceny sa na prawde konkurencyjne chociaz trzeba miec refleks snajpera
          mi w tym roku wykupili jeden hotel w Egipcie:/ spoznilam sie o pol doby:D ale
          znalazlam kolejny i moze nawet na tym lepiej wyjde (Desert Rose wykupili Hilton
          Resort)
          co do first probowalam w tym roku zmienic system jezdzenia na wczasy i chcialam
          z tego skorzystac ale po prostu nie bylo zadnych ofert godnych uwagi wiec
          zostalam przy moim last;)
          a tak a propos: jedzie ktos do Desert Rose 08.07??? ja lece z Wawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka