biedroneczka031 28.01.07, 21:29 Witam, wybieram się 13 marca do tego hotelu. Mam pytanie do osób które już tam były. Czy te wszystkie lokalne restauracje, które tam są (chińska, włoska..) są w cenie? Zamówiłam pokój standardowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwa1 Re: Tropicana Grand Azur - restauracje w cenie? 29.01.07, 08:40 Oprócz 1 restauracji, która jest tylko dla gości, którzy mają ultra all inclusice (zielona opaska) wszystkie inne są dostępne dla przeciętnych śmiertelników(czerwone opaski, dzieci żółte) Tamatyczne restauracje za rezerwacją. Ze standartu możesz być nie zadowolona (uważaj na pokój nr 19137), ale zawsze można dopłacić na miejscu. Udanych wakacji (będą na pewno). Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka031 Re: Tropicana Grand Azur - restauracje w cenie? 29.01.07, 12:04 A co dokładnie masz na myśli mówiąc o pokojach? Odpowiedz Link Zgłoś
maja9959 Re: Tropicana Grand Azur - restauracje w cenie? 29.01.07, 15:39 ultra all nie proponują biura w Polsce. Prznajmniej ja się nie spotkałam. Ja też wybieram się do LTI ale w sierpniu.Mam pokój standard. Myślę, że na zdjęciach nie są takie złe. Ultra all to tylko wszyskto co all z wyjątkiem jednej restauracji? Ultra to chyba wszystko 24h? Może ktoś wykupił sobie ultra w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka031 Re: Tropicana Grand Azur - restauracje w cenie? 29.01.07, 16:55 No właśnie ja się trochę martwię tymi pokojami standardowymi. Sporo osób na nie narzeka ale nikt nie podaje szczegółów. Ja wybieram się w połowie marca.Znajomi znajomych wyjeżdżają jutro na 14 dni. Mam nadzieję, ze chociaż od nich się coś dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gwa1 Re: Tropicana Grand Azur - restauracje w cenie? 29.01.07, 19:12 W Polsce nikt nie sprzedaje ultra all inclusive. Można dokupić na miejscu. Zdjęcia pokoi, to zdjęcia superiorów. W moim przypadku standart -pokój nr 19137, to przerobiona służbówka, bez balkonu, z wykuszami okiennymi (nie mylić z oknami),brudnymi firankami, rozpadającą dostawką czyli rozwalonym drewnianym łóżkiem polowym i brudnym "materacem", w budynku przy recepcji, którego nie ma na makiecie hotelu. Za to pokój standart -super (dopłaciłam 140 dalarów za rodzinę), widok na najładniejszy basen i boczny na morze, wszędzie blisko, budyneczek, w którym głownie mieszkali Niemcy i Włosi, dostawka to normalne łóżko. W tym roku też jadę do Tropicany, ale już od razu kupiłam superior- szkoda nerwów i jednego dnia wakacji w cudownym Egipcie. Jednak nie ma co panikować. Po prostu jak ci się nie spodoba, to dopłacisz i tak wyjdzie taniej niż w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka031 Re: Tropicana Grand Azur - restauracje w cenie? 30.01.07, 11:15 A może ty byłas w pokoju typu sport a nie standard? Bo "Sport" są bez balkonów. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gwa1 Re: Tropicana Grand Azur - restauracje w cenie? 30.01.07, 11:20 Jadę tam drugi raz, ale pierwszy raz słyszę o pokojach typu sport. Za to szef hotelu dziwnie reagował na informację, że mamy zdjęcia pokoju typu standart i zrobimy z tego użytek. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka031 Re: Tropicana Grand Azur - restauracje w cenie? 30.01.07, 11:28 A wyslesz mi je? Na magda@mia.neostrada.pl Sama nie wiem co robić, bo sporo zapłaciliśmy za ten hotel a tu jeszcze za pokoje trzeba dopłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
maja9959 Re: do Biedroneczki 30.01.07, 12:27 Z jakie biura wykupiłaś LTI? Standard dużo kosztuje , a co mówić o Superiorze. Ja z Eximu - 8800pln za 2 os. + dziecko- pokój standard - 2 tyd. Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka031 Re: do Biedroneczki 30.01.07, 12:59 Ja z Sun& Fun i tydzień więc nie da się porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
gwa1 Re: do Biedroneczki 30.01.07, 15:59 zapłaciłam 9500,- za taki sam skład osobowy - pokój superior. Jedziesz w marcu, poza sezonem, nie będzie taj żle. Pamiętaj, że ja byłam w lipcu. Nawet za dopłatą musiałam czekać, aż zwolni się superior. Hotel jest cudowny, dla takich chwil warto żyć. Koniecznie jedź do Jerozolimy. Odpowiedz Link Zgłoś
gwa1 Re: do Biedroneczki 30.01.07, 16:00 aaa-zdjęć ci nie wyślę, obiecałam, żę zniszczę i zrobiłam to. Odpowiedz Link Zgłoś
mafi75 Re: do Biedroneczki 31.01.07, 09:03 my też jedziemy w marcu 2 + dziecko, miałam wykupić z Exima ale znalazłam że Selectour ma trochę taniej i za cene standardu w Eximie mamy Superior w Selecturze. Wyszło ok. 8900 nie pamiętam dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka031 Re: do Biedroneczki 31.01.07, 12:06 A kiedy lecisz? Ja 13-20.03. Odpowiedz Link Zgłoś
mafi75 Re: do Biedroneczki 01.02.07, 08:01 lecimy 20 marca na 2 tygodnie, to 1 tydzien się tam spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka031 Re: do Biedroneczki 01.02.07, 13:50 Raczej nie, bo my tylko na tyzień i 20 wracamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rysek Tropicana Grand Azure 10.02.07, 13:30 My też chcemy polecieć tam na 2 tygodnie, mamy oferte z sun&fun. Cena za jedną osobę 3800 all inc. W marcu 13 lub 20, jeszcze nie wybraliśmy terminu. Jaki pokój będzie w miarę dobry, o który typ pytać bo w poniedziałek chcemy rezerwować, tylko musimy paszporty załatwić. Mam wrażenie że w warunkach uczestnictwa sun&fun są klauzule niedozwolone uokik. Czy to dobre biuro? Odpowiedz Link Zgłoś
maja9959 Re: Tropicana Grand Azure 12.02.07, 09:25 My bylismy z tego biura w 2006r. było wszystko o.k. Mielismy fajną rezydentkę. W tym roku lecimy jednak 22.05. do Tropicany na 2tyg. z Sun&Fun. Zapłacilismy 3500pln all - 2tyg. Odpowiedz Link Zgłoś