machiavellimind 29.03.07, 15:23 czy ktoś był ostatnio? naczytałem sie tylu sprzecznych opinii i o obsłudze, AI na zapisy mam zamiar jechać w kwietniu i nie jestem pewien czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osito111 Re: Amphoras Holiday Inn 01.04.07, 17:11 Wszystko jest funkcją ceny ;-) Ogólnie rzecz biorąc hotel jest bardzo OK - i tyle. Jako baza wypadowa do wycieczek i nurkowania sprawdzał się świetnie. Gsybym miał tam siedzieć na tyłku, to bez AI padłbym z głodu, bo śniadania nienajlepsze, a kolacje różne. Ale to właściwie jedyny problem. Podsumowując - za rozsądną cenę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Amphoras Holiday Inn 02.04.07, 14:35 www.amphorashi.com chyba nie tak najgorzej co ?? zwłaszcza że hotel jest dobrej klasy no i po remonciku:) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
machiavellimind Re: Amphoras Holiday Inn 02.04.07, 18:20 byłaś tam Ewa? remont był dawno? dziękuje za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
staniwaw Re: Amphoras Holiday Inn 04.04.07, 21:53 Byłem od 19-26 września 2006,hotel ładny,zreszta wśród 4* w jakich byłem to powiedziałbym ,że świetny.A co do jedzenia to ono w Egipcie wszędzie jest jednakie,i nie ma się co oszukiwać,poprostu to jest ich kuchnia a my musimy się do nich dostroić na pobyt.Napewno w Egipcie nie ma golonki ,schabu,kapusty kiszonej,boczku wędzonego,reszta jest. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Amphoras Holiday Inn 04.04.07, 21:56 Byłam i chce tam wrócic kiedyś mój mąz teraz był w kilku 4, 5 * hotelach i wszystkie poza laguną vistą odpadły wg niego moim zdaniem spędziłam tam najlepsze 14 dni w sharmie :) REWELA Odpowiedz Link Zgłoś
staniwaw Re do cameltavell 04.04.07, 22:08 W ubiegłym roku mniej więcej o tej porze pytałem o Twoja opinię tego hotelu,wszystko się zgadza,nie zawiodłem się w 100%,ten hotel ma klimat.Nie wiem co może ktos jeszcze więcej oczekiwać ,uważam że klasyfikuje się na "pudle" pośród hoteli 4* Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja15 Re: Amphoras Holiday Inn 04.04.07, 22:32 Ewcia! A które odpadły? Podziel się wrażeniami....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Amphoras Holiday Inn 04.04.07, 22:52 Np Baron niby 5* a lipa nie wspomnę o takich porażkach jak Helnan Marina, Sharm Holiday. ale to jego opinia ja sobie nową - swoją wyrobię od 8 maja - w końcu będe 14 dni :) Marhefka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25251 Re: Amphoras Holiday Inn 10.04.07, 21:09 Hotel naprawdę swietny,lepszy od 5* tropitel naama bay w centrum Naama(tylko te 2 znam).Czysciutki,duzo przestrzeni i zieleni,bardzo ładna rafa.Plaża niezbyt wielka,ale tylko częśc z bezposrednim wejsciem do wody,bo jest tez duża plaza na takiej niewielkiej skarpie-piekne widoki z leżaczka-a zejście do wody tylko o krok.Jedzenie dloa mnie duży wybór,ale ja w ogóle jestem wielbicielka takich kuchni,tylko wszystko doprawiam oliwą i cytryna-polecam.Nie mA OMLETÓW NA ŚNIADANIE-SZKODA.Byłam w 10.2006,wróce w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
danielka-71 Re: Amphoras Holiday Inn 11.04.07, 09:06 Amphoras Holiday potwierdzam opinie forumowicza Staniswaw,byłem w tym samym czasie w tym hotelu, i razem wspólnie z naszymi rodzinami moglismy poznać zalety tego hotelu i wady np: brak schabowego o którym wspomiał Pan Stanisław :) Odpowiedz Link Zgłoś