zdzicha8 04.07.07, 16:57 prosze napisz na maila jakie biuro byś polecił z polskim (polskojęzycznym) przewodnikiem(to nie bedzie kryptoreklama ;) ) piotr@sport-nutrition.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharmdiver Re: do janusz.amir 04.07.07, 17:08 zdzicha8 napisała: > prosze napisz na maila piotr@sport-nutrition.pl Zdzicha - Piotr nie bierz tyle sterydów... To już w mailach źle wygląda... A tak z ciekawości: jedziesz uzupełnić ofertę do sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha8 Re: do janusz.amir 04.07.07, 17:20 sharmdiver daruj sobie swoje durne komentarze.co cie obchodzi czy jestem kobietą czy mężczyzną i po co jade do egiptu.nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy,a jak sie nudzisz to idz do pracy bo tylko siedzisz na forum i siejesz popeline.ten watek nie był skierowany do ciebie to po co tu zaglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Sterydy Anaboliczne 04.07.07, 17:25 Ha, Ha... Trafiłem w dziesiątkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha8 Re: Sterydy Anaboliczne 04.07.07, 17:34 ale jesteś pusty człowieczku.myślisz ze jak ktoś sie odszczeknie to zaraz jest po sterydach.wyobraz sobie ze niektorzy ludzie nie potrzebują wspomagaczy zeby nie zapomniec języka w gębie.przestań zaśmiecac to i inne fora bo gdzie sie nie zajrzy to widac twoje beznadziejne komentarze.tylu ludzi juz ci napisało ze masz spadac a ty jak taki bezkrytyczny małolat dalej robisz z siebie pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Sterydy Anaboliczne 04.07.07, 17:38 a sharmdiver to nie jest aby imć derduch w nowym wcieleniu po pustynnym odwyku ?????????????? tak sie pytam bez złosliwosci ..... hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha8 Re: Sterydy Anaboliczne 04.07.07, 17:40 może i derduch.... suchośc tekstow by na to wskazywała hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Sterydy Anaboliczne 04.07.07, 20:37 zdzicha8 napisała: > może i derduch.... suchośc tekstow by na to wskazywała hahaha Co "może i derduch"? O co ci chodzi zdzicho-rozklepicho? Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Sterydy Anaboliczne 04.07.07, 20:52 Co "może i derduch"? O co ci chodzi zdzicho-rozklepicho? Właśnie o to ... derduchu - polskiej mowy dobry duchu hahahahahahahahahah deo Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Sterydy Anaboliczne - "Koks" 04.07.07, 17:44 Sterydy Anaboliczne: Zmiany w systemie hormonalnym: Hormony przenoszone są przez krew i mogą wywierać wpływ na wszystkie tkanki wrażliwe na ich działanie. Układ hormonalny stanowi obok układu nerwowego podstawowy układ regulacyjny w organizmie. Hormony spełniają w nich rolę chemicznych przekaźników informacji. Podczas przyjmowania sztucznego hormonu z zewnątrz organizm nie produkuje lub produkuje w niewielkich ilościach hormony gonadropowe (FSH,ICSH). Może to doprowadzić do niepłodności np. : zaburzenia wzwodu prącia, zaburzenia wytrysku, zaburzenia popędu płciowego. Zaburzenie czynności jąder polega na niewydolności czynności komórek śródmiąższowych i układu kanalików plemnikotwórczych. Pobudzona agresywność: Testosteron powoduje, że mężczyźni są agresywniejsi od kobiet, które w bardzo małych ilościach produkują ten hormon. Sterydy o bardzo silnym działaniu androgennym pobudzają agresywność u biorących. Powiększenie sutek: Ginekomastia. Efekty maskulinizacyjne: Androgenne efekty sterydów są następujące: rozrost pęcherzyków nasiennych, członka, prostaty (gruczołu krokowego), zgrubienie strun głosowych (obniżenie głosu), gęściejszy zarost, powiększenie tkanki tłuszczowej i zwiększony popęd seksualny. U młodocianych przyśpieszone dojrzewanie kostne, co ciągnie za sobą redukcję dziedzicznego wzrostu. Kobiety (zwłaszcza młodsze) mogą doświadczyć podobnych objawów i może wystąpić opóźnienie lub wstrzymanie miesiączki. Po odstawieniu sterydów miesiączka wróci do normy ale inne objawy nie mijają. Zmiany są nieodwracalne. Niektórzy kulturyści mogą zaobserwować wzrost owłosienia na ciele przy utracie włosów na głowie, przerost brody. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Sterydy Anaboliczne Zdjątka.. 04.07.07, 18:05 Zdzicha -Piotr jest tu gdzieś Twoje zdjecie? www.amg-lite.com/?view=http://www.musclewomen.net/Eulalia/Pics/Eulalia3001.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Sterydy Anaboliczne Zdjątka.. 04.07.07, 18:14 ale kobita ... schwarceneger za dobrych lat .... sharm ty tez masz takie muskuły .... Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Sterydy Anaboliczne Zdjątka.. 04.07.07, 18:20 deoand napisał: > sharm ty tez masz takie muskuły .... Odpowiem Ci z angielska tylko siur Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Sterydy Anaboliczne Zdjątka.. 04.07.07, 18:29 Tylko bic brawo ... ale sorry sharm to był tylko taki test na nicka derducha ... nie jestes derduchem ... bo derduch ma zaćme starczą i mnie nie widzi hahahaha juz wyłaczam sie z tego tematu bo nie do mnie on ... pzdr wszystkich i sorry za dygresje off topic deo Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Sterydy Anaboliczne Zdjątka.. 04.07.07, 18:36 Oczywiście. "Do przeczytania" w następnym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
yummy-yummy Re: Sterydy Anaboliczne Zdjątka.. 05.07.07, 09:07 Sharmdiver,a umiesz się pośmiać z samego siebie?Z kogoś łatwo,z siebie trudniej? Chyba sam za dużo sterydów stosujesz,bo agresywność u Ciebie wyjątkowa... No i chyba w mięśnie Ci poszło,bo rozum Ci się kołacze jak grzechotka..:/,że nawet "siur" nie pomoże.. A tak na marginesie..Zdzicha jest kobietą bez przerostu mięśni,wręcz eteryczną. I odpowiedz mi na pytanie jak to z Tobą jest, ze raz potrafisz odpowiadać rzeczowo na pytania,a innym razem rzucasz się jak wesz na kołnierzu? Zależy,którą nóżką wstaniemy rano?Nie zagalopowałeś się w swoich wywodach za bardzo obrażając innych???? Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Sterydy Zdjątka..Specjalnie dla Was 05.07.07, 13:09 www.amg-lite.com/?view=http://www.muscleladies.com/Aggi/Pics/Aggi6001.jpg www.amg-lite.com/?view=http://www.musclewomen.net/Amanda/Pics/Amanda3104.jpg www.amg-lite.com/?view=http://www.glamourmuscle.com/Amber/Pics/Amber8005.jpg www.amg-lite.com/?view=http://www.muscleladies.org/Anne/Pics/Anne6003.jpg www.amg-lite.com/?view=http://www.fbbproject.com/Autumn/Pics/Autumn1101.jpg www.amg-lite.com/?view=http://www.fbbproject.com/Autumn/Pics/Autumn9004.jpg www.amg-lite.com/?view=http://www.musclewomen.net/Brenda/Pics/Brenda2002.jpg www.amg-lite.com/?view=http://www.musclewomen.net/Jeannie/Pics/Jeannie7007.jpg Tak działają sterydy anaboliczne... Odpowiedz Link Zgłoś
roxi32 O sharm-debil 05.07.07, 10:45 Wiec wiedzcie wszyscy,ze to debil skonczony,osobiscie go poznalam i niestety nadrabia geba na tym forum poniewaz wszyscy maja go w Egipcie za fiu...a ostatniego a niewiem czym sie chwali non-stop skoro jest cieki pod "kazdym" wzgledem.Ignorujcie go jak to robia wszyscy ktorzy go znaja.Hehe,jedzcie i poznajcie tego matola osobiscie choc mowie Wam- nie warto.To kluchy baz rozumu.Spadaj z forum kurduplu i idz do mamy bo pomidorowa czeka.Roxi. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: O sharm-debil 05.07.07, 11:27 Czy masz rację czy nie, nie wiem, nie znam go osobiście. Wiem natomiast że uwielbiam styl w jakim piszesz, prawie tak złośliwie jak ja ;-) Mam czarny pas w poniżaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: O sharm-debil 05.07.07, 13:39 Wiesz Derduch gdyby ta osoba pisała prawdę, z powodu jej "odkrycia" z pewnością "poszło by mi w buty"... Pamiętasz ten tekst? Mężczyzna: "Wszystkie orgazmy udawałem !!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha8 Re: O sharm-debil 05.07.07, 13:41 ty sharm juz dawno masz wszystko w butach..... nawet rozumek ci tam wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: O sharm-debil 05.07.07, 13:49 roxi32 napisała: > to debil skonczony,osobiscie go poznalam >wszyscy maja go w Egipcie za fiu...a ostatniego >Ignorujcie go jak to robia wszyscy >jedzcie i poznajcie tego matola osobiscie >To kluchy baz rozumu. >Spadaj kurduplu Roxi. >niewiem czym sie chwali non-stop skoro jest cieki pod "kazdym" wzgledem. Jak widzimy mimo wszystko Roxi pisze iż poznała mnie "pod każdym względem"... :))) Słodkie całuski Roxi. Przyślij zdjęcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
roxi32 Re: O sharm-debil 05.07.07, 14:01 > Jak widzimy mimo wszystko Roxi pisze iż poznała mnie "pod każdym względem"... > :))) > > Słodkie całuski Roxi. Przyślij zdjęcie.. Po pierwsze matole to jestes kurdupel,po drugie nogi ci stale smierdza,po nastepne nawet bym cie kijem nie dotknela.Hehehehehe i dodam jeszcze,ze ten cap siedzi tylko przed kompem bo roboty przez swoj wyglad i charakter niema.Jest poprostu do kitu pod kazdym wzgledem co nie przeszkadza mu dawac arabom a co to sie domyslcie bo laski tam zadnej niema chyba,ze rosjanka pod 90-tke.Jestes tak cienki,ze cie wogule nie widac buraku.Co mi napiszesz? cieniasie!.Zupka u mamusi smakowala?,wyplakales sie?.To teraz zjezdzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Roxi Kocham Cię 05.07.07, 14:07 Roxi jak możesz mi to robić? Po tym wszystkim co razem przeżyliśmy! Nie łam mi serca! Jesteś tylko Ty, nikt inny się nie liczy! Ta rosjanka po 90-ce to była tylko nic nie znacząca przygoda! Mówiłem Ci, że jesteś od niej o wiele ładniejsza! Tak na prawdę to kocham tylko Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
roxi32 Re: Roxi Kocham Cię 05.07.07, 14:16 Kochales mnie jak bylam facetem a teraz po operacji to juz mnie nie chciales...zenujacy nie-facet.Fiut jestes ale malutki jak ponizej pasa.Masz juz odlezyny na tylku od siedzenia przed kompem cieniasie?.Ales ty brzydki,brrrrrrrrrr jak sobie przypomne tylko to mi niedobrze sie robi.Kto cie zrobil?, buldog jast twoim starym?.Fuj.Acha i idz do dentysty wreszcie bo od tej marychy to ci zęby powypadaly. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmdiver Re: Roxi Kocham Cię 05.07.07, 14:22 roxi32 napisała: > Kochales mnie jak bylam facetem a teraz po operacji to juz mnie nie > chciales A więc to prawda co mi mówili, że macie się ku sobie z Zdzichą-Piotrem! A ja tak długo byłem ślepy na Twoje kłamstewka gdy przychodziłaś nad ranem "bo zasiedziałaś się z przyjaciółkami w kawiarni".. Jak mogłaś mi to zrobić niedobra! Odpowiedz Link Zgłoś